Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Nyári Tábor 2006 - Élménybeszámolók


Meran

Recommended Posts

Mivel a táborhírekbe nem írunk ezért ide írok :D

Mi Stammal hála a térkapu rúnáknak jóval előbb hazaértünk mint a többiek :D

A táborral kapcsolatosan vegyes érzelmeim vannak.

Jo volt találkozni a régi emberekkkel és megismerkedni az újakkal.De valahogy hiányzott az az egy kis valami ami igazán felpezsditi a tábort.Elméletileg több ember volt mint tavaly mégis kevesebbnek tűnt.Volt olyan ember akit csak utolsó nap vettem észre.Olyan volt mintha a nyár, sunshine feeling nem jutott át a fák lombkoronáin

A kaja sem volt hozzáhasonlitható Selyphez no meg főleg Piri nénihez.

De összeségében örülök, mert kaptam NJK szerpet a live-ban, jókat beszélgettem,munchkinoztam jó sokat.

Link a hozzászóláshoz

Hali!

Egy év, egy hónap és öt nap után ismét írok a fórumra, mindenki legnagyobb örömére :)

Ez úton szeretném megköszönni minden szervezőnek, hogy ismét ott lehettem ezen a jeles eseményen, valamint a csapatoknak (a játékosoknak) és kalandmestereknek, hogy ismét ennyi szép emlékkel térhettem haza.

Külön köszönet illeti harmadik (utolsó) csapatomat (a csapatneveket sajnos nem tudtam megjegyezni), felüdülés volt olyan játékosoknak mesélni, akiket inkább bíztatni kell, mint visszafogni :).

Ezen túl viszont elnézést is kérek, hogy a sietős távozás miatt nem adtam át a modul dedikált példányát (ahogy általában szoktuk), remélem végül eljutott hozzájuk egy példány.

Mindenkitől elnézést kérek, hogy csütörtökön este sietősen távoztam, és e miatt bizonyos emberektől nem sikerült elköszönnöm. Hasonlóan elnézést azoktól, akik a vérpisti versenybe neveztek és velem küzdöttek volna, de a mese azért fontosabb volt minthogy egy non-playing karakterrel hentelgessek. (bár mindenki megmérkőzhetett a karival, hiszen pontos utasításokat adtam a vele való játékra :) )

Remélem egyébként Kukachuszár átmenti ide a fórumba a karaktereket, meg hogy mik lettek az eredmények, mindíg örömmel olvasom a játékosok kreatív, ámde játszhatatlan ötleteit (pl: Shenar :D )

Remélem (legkésőbb) jövőre ismét találkozunk:

SAS

Link a hozzászóláshoz

Megfogyva bár, de törve nem hazaértünk! 5-ből 3 nem rossz arány! Bár az utóbbi háromból Ynev szerte ünnepelt hős lett!

Köszönet minden szervezőnek és KM-nek!

Magyar Gergely! Felejtehetetlen élmény volt az a nap! Remélem Te is legalább olyan jól érezted Magad, mint mi! Köszönjük! HUA!

Gregoire! Annak ellenére, hogy hevesen tiltakoztál a csapatnak történő második mesélés ellen :lol: , Neked is köszönjük azokat a hajnalba nyúló órákat! Sokat tanultunk!

Raze, @Huszár, Cather! Mint azt a mellékelt ábra is bizonyította, szükség van ezekre az idióta, ám annál szórakoztatóbb versenyekre! Remélem lesz máskor is és bízom abban, hogy mindenki láthatja majd ezeket a "csodálatos" karaktereket a kalandozók.hu-n. Okulásul!

Link a hozzászóláshoz

Üdv,

vége hát a tábornak.

Mint táborlakó, köszönöm Antailnak a jó hangulatot, a szervezést, és az önfeláldozó viselkedését. Én jól éreztem magam, és remélem mindenki más is. Ismét sok régi arcot láttam, valamint sok újat is, ahogy mindig.

Örültem a vérpisti versenynek, én is, és még sokan mások is nagyon élvezték ezt a kis poénos kikapcsolódást. :) Érdekes módon volt pár ember, akit a vérpisti versenyen ismertem meg, vagy ismertem meg kicsit jobban, és meglepő módon pont az derült ki számomra róluk, hogy jó szerepjátékosok... Tiszteletem az olyan ellenfeleimnek, akik vita nélkül felálltak, beismerve, hogy azzal a karakterrel akkor és ott éppen nem nyerhettek.

Link a hozzászóláshoz

Valahol a sivatagban egy amund sziklatemplom, a nap perzselve süt a tájra, szinte elviselhetetlenné téve az időjárást. A templom előtti homok üveggé változott, nem is tudni, hogy miféle forróság okozhatta ezt a furcsa dolgot. Szélcsend van, szinte semmi mozgás. Szinte...

Bennt a templomban egy kalandozó csapat vívja szent küzdelmét, hogy Nesire újjászületését megakadájozzák. Az utolsó pillanatokban feltűnik a semmiből egy fehér lángokból alkotott tűzmadár, mely visítva olvasztja magába a környezetében levő fáklyák perzselő tűznyelveit. Erős lény, amelyet Sogron egyik papja irányít, abban a reményben, hogy túlélhetik még a harcot. A nomád sámán pusztító maszkjával, hihetetlen csapást mér az ellenfelekre, akik rázkódva és habzó szájjal, fetrengve élik át életük legnagyobb kínjait. A kalandozó csapat íjásza a hosszúéletűek közé való, megjelenése a bölcsességet, az erőt és a gyorsaságot szimbolizálja. Könnyedén repíti a nyílvesszeit pontosan oda, ahová szeretné, ezzel kritikus sebesüléseket okozván a főpapnak.

A főpap összeesik, kántálása abbamarad, már nem bírja elviselni a sebesüléseit. Térdrerogy és zihálni kezd, majd felemeli a tekintetét, amely a fehér főnixmadárra irányul. Majd a tűzmadár szép lassan elemészti és hamuvá porlasztja az anyagi testét. Az ordani papnak tűz gyúl ki a szemében. Érzi Istene jelenlétét és tudja, hogy szólítja őt. "Drennor Abony, a szent tűz által megtisztított és rituálisan felavatott Sogronita papja, küldetésed sikerrel járult, itt az ideje, hogy visszatérj istenedhez." A tűzvarázsló, hallván a szavakat a fejében elmosolyodik, majd a következőt mondja a sámánnak.

-Öreg barátom, mennetek kell. Az én feleadatomnak ezennel vége. Vidd ki a csapatot erről az átkozott helyről, nekem még van egy elintézetlen ügyem.

Az öreg sámán, beteg de csillogó szemei megértették a pap döntését. Szótlanul bólint egyet és elindul kifelé a teremből, segítvén az íjásznak és a Kyel inkvizítornak. Az inkvizítor belenéz a Sogronita szemébe, biccent egyet, kifejezvén tiszteletét és barátságát. A tűzpap még egy dolgot kiált feléjük:

- Sok szerencsét bajtársaim! Sogron tüze mutassa az utatokat haza!

Késő délután van. A nap kezd lenyugodni. A templomból öt alak sétál ki, egy szót sem szólnak, csak maguk elé merednek. A sámán megáll, hátranéz, majd lassú tapsolásba kezd. Rittmust diktál a természetnek. A taps rittmusa megidézi a szellemeket, melyek körülfonják a sámán testét. Topp-topp-topp! Topp-topp-topp! A sámán révületbe esik és megkezdi a szellemtáncot. Hihetetlen erők veszik át Ibara sivatagjának irányítását. A levegő lehül és az égen felhők jelennek meg. Heves széllökések, záporozó essőcseppek és villámlás formájában jön elő a mágia valódi hatalma. Az ég teljesen elsötétül, immár a természet ereje diktálja a megállíthatatlan tombolást.

A templom belsejében a kinti vihar moraja hallatszik. Viszhangot ver a falakon és minden dörgése megmozgatja a köveket. A tűzpap leül, majd előveszi a pálinkáját. Erősen meghúzza, majd megkeresi a pipáját és rágyújt. A kenderfű erős zamatát érzi ismét, amely átjárja a testét.

-Elérkezett az idő Sogron. Egy új halott megy hozzád, aki hűen szolgált téged míg tehette. A küldetésem befejeztem. Kész vagyok hazamenni.

A pap lehúnyja a szemét, majd előveszi a lengtőrét, és a szívéhez emeli. Halk mormolásba kezd, mely megtölti az egész termet mágikus energiákkal.

A tomboló vihar kellős közepén iszonyatos robbanás rázza meg a földet. A templom több oldalából kirobbannak a kövek és gyilkos szilánkokként szelik át a levegőt. A templom repedései között elemi tűz csap elő egy férfi túlvilági kiáltásával együtt. Az amund sziklatemplom pár pillanat alatt teljesen megsemmisül és a földel lesz egyellő. A maradék öt barát ki-ki a maga módján tisztelegnek a sogronita előtt, aki már a tűz elemi síkja felé igyekszik...

Ez volt nálunk a modul vége. Köszönöm mindenkinek, nagyon jól éreztem magamat! :wink:

Link a hozzászóláshoz

Cze¶æ!

Kevés hozzászólásaim számát bővíteném még eggyel.

Én jól éreztem magam a táborban - mint mindig. :) Ez köszönhető annak, hogy az ott eltöltött létezésem jelentős része alatt mesélést folytattam.

Köszönöm a csapatoknak a játékot, egy élmény volt..;)

Chutzpa: "A tökéletesség a tökéletlenségben tökéletesedik ki" (M. - ismeretlen démon költő)

Azbesztkecskék: "Nos, a kislányok igenis veszélyesek! Mondjon bárki bármit :P" (Hamed, a dzsad bárd)

TTT: "Remélem, nem feledtek.." (Ursula, your best friend)

U.Sz.: "Ti lesztek éle kardomnak - hát persze, hogy nem tartok veletek!" (Alexis)

Személyesen két élményre fogok sokáig még emlékezni: Valaki üdvözült mosolya, amikor megkapta a tyúkanyó szerepét, és az ágyam, minden velejárójával.

Játékos a Manase tekintete után: "First I was afraid, I was petrified..."

Játékos találkozik Nesire avatárjával:" And so you're back from outer space, I just walked in to find you here with that sad look upon your face"

Jerich: "Follow me, and everything is allright.."

Szép napokat!

C.

Link a hozzászóláshoz

Bahamuth: Valami kimaradt.

"A tomboló vihar kellős közepén iszonyatos robbanás rázza meg a földet. A templom több oldalából kirobbannak a kövek és gyilkos szilánkokként szelik át a levegőt. A templom repedései között elemi tűz csap elő egy férfi túlvilági kiáltásával együtt. Az amund sziklatemplom pár pillanat alatt teljesen megsemmisül és a földel lesz egyellő." A Kyel pap hirtelen megrázkódik majd kétrét görnyed. Hátán felszakad a brigantin és hófehér tollak bújnak elő a vért alól. A páncél lassan szétszakad, majd az egykori pap már leghatalmasabb ura felé tart öles szránycsapásokkal, négy életben maradt társa pedig megigézve néz utána. Mind tudják, ez a történet nem válik az enyészet martalékává.

Táborelemzés: Naggggyon jó. Köszönöm minden KMünknek a mesét és azt, hogy relatíve jól fogadták a nem ritkán enyhén szólva bizarr ötleteinket, mint például Leviathan láthatatlan repkedő szeme, a Taba-el-Ibara közepén sétáló szilvafa, és az alkudozás Zurligh démonkánnal. Ez csak pár példa a Maradék élni akarására és kreativitására, aki tudni szertné milyen érzés valódi levakarhatatlan maradéknak lenni a tányér szélén, azt javaslom egyszer nézze meg hogy is játszunk mi.

Köszönöm a csapattársaknak a rengeteg fergetegesen röhejes pillanatot, az esti beszélgetéseket és azt a munkát és energiát, amit szerintem mindenki beleölt a karakterébe. És nem utolsó sorban gratulálok magunknak hogy elviseltük egymást újabb 5 napig összezárva ;)

A live: Sajnos későn kezdtünk, a harc kimaradt és így zuhanórepülést vett a hangulat. Ettől függetlenül remélem hogy a résztvevők élvezték a játékot, én megtettem mindent. Köszönöm azoknak az NJK-knak, névszerint Dark Cznek, Manndilnak, Razenek, Bahamuthnak, Leviathannak és persze Prednek, nem utolsó sorban pedig Trollnak, hogy elvállalták a kért szerepeket, ezzel segítve a játék megvalósulását.

Köszönöm mindenkinek aki ott volt és örült nekem, hogy örült nekem, mindenkinek akivel oltottuk egymást hogy megtették ezt értem, és mindenkinek aki rám mosolygott és köszönt, hogy nem volt benne ellenséges szándék.

A végére hagytam a legfontosabbat: Köszönöm Antailnak hogy megint megszerezett egy olyant tábort, melyhez Amund modult írhatott, melyet megköszönhetek, hiszen a Maradékhoz illő heroiku, önfeláldozó végkifejletet ha más nem is, mi egymást között még sokáig fogjuk emlegetni.

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Nos, első Kalandozók táborom volt. De biztosan nem az utolsó!

Szeretném megköszönni Antailnak, és minden szervezőnek, hogy volt ilyen, és hogy én is ott lehettem rajta. Nagyon jól éreztem magamat.

Sikerült legalább 1. fok-on megismerni a kalandozók nagy részét, jókat mesélni, ennél többre nem maradt, de nem is kellett idő. Örülök, hogy sokakkal végre személyesen is találkozhattam.

Köszönöm mindkét csapatomnak a játékot, remélem, ők is élvezték annyira, mint én. Köszönöm a beszélgetéseket, mindazokank, aki szóba állt velem. és végül köszönöm a KM társaknak a sok hasznos tanácsot. És végül köszönet a jó táborért, mindenkinek a jó hangulatért, Antailnak a bozótosért :), játékosaimnak az építő kritikáért, a kvízért, Ket-nek a mosolyért, az isteneknek a jó időért, és a közönségnek a tapsért, valamint Raze-nak a hazaút jó hangulatáért..

Nagyon jó élmény volt.

Üzenem mindenkinek, sok jó fénykép lett, sietek minél hamarabb eljuttatni Antailnak, hogy felkerülhessenek az oldalra. Hátha még Felon is talál köztük kedvére valót.. :twisted:

UI: Mikor lesz már 2007 július?

Holló, Amund nektek írta modult, hogy szórakozhassatok, még ha nem is lett tökéletes. Ezt ne feledd!

Link a hozzászóláshoz

Azon gondolkodtam, hogy az elmúlt egy évben egy szerepjátékos találkozón nem voltam csak jelen...Félelmetes...Tábor előtt elhatároztam, hogy ha vége a tábornak elkezdem végre írni a versenymodult, hogy minden időben kész legyen, de most megint csak halogatnám...

A tábor: Valami hiányzott...Az a plusz érzés, amit tavaly nyáron elkaptam, és most, ahogy hallottam senki nem érezte...Node azért sok jó is volt...Akiket kedveltem, most mégjobban megkedveltem, akiket eddig nem kedveltem azokkal továbbra sem változott a viszonyom, de kevés új emberkével beszélgettem, talán azért mert lefoglalt a régiekkel való nosztalgiázgatás és hogy nem kellett lefutni az ismerkedés első néhány körét...Fáradt voltam hozzá...

A modul-live fantasztikus volt. Vagy legalábbis a dzsinnek, és én, a huri remekül éreztük magunkat

:D Félhomály, hangulatos zene, vizipipa, pia az asztal alatt, stb...

A modul: Nagyon megvolt a hangulata, bár néhány KM ezt szerintem nem tudta átadni, de nekünk kezdetnek Kommatre remekül felvezette, majd Condorius folytatgatta (boldog névnapot!), és végül Amund befejezte. Kegyetlenül fáradt voltam a végére, de nagyon élveztem a főpapnővel való kis huncutkodást!

Fekete Holló: Az egy dolog, hogy neked nem tetszett a modul, de azért ezt egy kicsit finomabban is lehetett volna közölni, vagy esetleg normálisabb stílusban. Fogalmad sincs hogy készült a modul, és mi miért van! Kérdem én...? Le tudsz te tenni egyáltalán valami hasonló kaliberűt az asztalra??? Amund 7 versenyre írt eddig modult....Úgy gondolom, hogy amíg fele annyit nem érsz el mint amit ő addig hanyagold ezt a stílust, és ne kritizálj, hanem szimpla véleményt mondj, mert kritizálni annak van joga aki már többet felmutatott!

Az alienek: az egyik rúnában megjelentek átírva különböző szerepjátékokra, többek között magusra is...úgyh van köze a magushoz...ez egy hangulatteremtő eszköz volt, ami sokaknak bejött, sokaknak nem...Próbálj meg légyszi 100 főre írni egy olyan modult, hogy minden egyes játékos és mesélő elvárásainak megfeleljen! Én most készülök rá, és rohadtul nehéz! Kitalálni egy megfelelő hosszúságú, és egy megteremthető hangulatú modult nagyon nehéz, pedig én is 12 éve játszok! Gondolkozz már, hogy ki vagy te, és ki ő a szerepjátékos közéletben! Szóval...írj 7 versenyre 7 modult, aztán pofázz!

Elnézést, de ezt a stílust még akkor sem tűrném el,ha életemben nem találkoztam volna vele...

Nagyon örülök, hogy:

-végre többet cigizhettem együtt Merannal, és Stammheimmel

-Warlockkal 1 év után végre megint találkoztunk

-Bahamuttal végre beszélgettünk is (

Link a hozzászóláshoz

Annyi köszönetmondás volt már itt, hogy ezzel nem szeretném húzni az időt, csak személyreszólóan írnék :)

Gregoire:

Reméltük, Zrogdavar hited nem hagyod el, és minket választasz, veled töltöttük a legtöbb időnket, és nagyon örültünk neked :)

Nem hagytad el a jókedved, és remélem mi is adtunk hozzá, ahogy élményt is :) Köszönjük neked a harákoló sugárrókát is, bár sajnos ott maradt a légiónál... ;)

Antail:

Neked aligha tudnék olyat mondani, amit ne tudnál. A csapat nélküled nem volt teljes sajnos, de legalább mesélőként velünk lehettél, ha csak pár órát is.

Azért azt még mondanám, hálám jeléül a nagyszerű meséért, és a hangeffektusokért:

Bambooochaaaa jedááááj nyekk...

Ettore:

Nem olvasol itt fórumot, de azért elmondom, hogy nagyot élveztük a meséd :) Néha le kellett inteni az NJK-idat, amikor többet játszottak, mint mi, de azért élmény volt, főleg a dzsad kereskedő pénzkezelése :)

Nagyon köszönjük, remélem jövőre többet leszel a táborban!

Kedves Csapat :)

Cz: szóval...Ali :) Ne haragudj, hogy elaltattalak orvul, és szörnyet csináltam belőled :D

Thya: MELLesleg MELLetted sem unatkoztam, szóval jó volt megint együtt játszani, és boldogítani a fiúkat :)

TAO: féltestvérem, remélem a füled még nem esett le ;)

Remek kis csapat voltunk, még akkor is ha kicsit hajbakaptunk :)

Élményként pedig:

Élmény volt éjszaka ordítva énekelni a homoki-elf indulót, amit igen jól egkomponáltunk, jövőre bizonyára Grammy-díjas lesz :) (nemde Hunter? :) )

Annyi mindent lehetne még leírni, ami nagyon nagy élmény volt, de álmos is vagyok, és nem is jut eszembe, talán majd később... Egy biztos, ami lesz az már volt és újra lesz :) Azaz jövőre találkozunk, reméljük akkor már Ewil is játszik majd ;)

Üdv,

Andoron

UI:

MagyarGergelynek :)

Köszi a loitumát, ezzel végérvényesen beírtad magad a történelmünkbe, és nem is vagy te olyan, amilyennek itt mutatod magad :) Nagyon kellemesen csalódtam benned, és ennek szívből örülök :)

Link a hozzászóláshoz

Moderátorként:

Kedves Fekete Holló és A'frad:

A továbbiakban mindkettőtöktől korrektebb stílust várunk el itt, amennyiben pedig nem élménybeszámolóba illik a témátok, máshol folytassátok, kérlek. (Ellenkező esetben úgyis törölni fogjuk.)

A visszhangok azt sugallják, hogy Fekete Holló nincs egyedül a modulról alkotott véleményével. Ez tény. Viszont előadhatta volna azt sokkal szebben is, ez is tény. Valamint az is, hogy A'frad sem különb a hozzászólásában, mert nem gyengébb stílusban írt. Erre nyugodtan visszaírhatna neki is valaki, hogy "ugyanmitképzelszmármagadról", hiszen ő sem írt másképp.

EZT KERÜLJÜK. Nyugodtan lehet véleményt alkotni a modulról is, ahogy a tábor bármelyik részéről, de ha flamelni kezdünk, véresen meg lesz torolva. ;)

Magánemberként a véleményem:

(1)amíg fele annyit nem érsz el mint amit ő addig hanyagold ezt a stílust

...

(2)mert kritizálni annak van joga aki már többet felmutatott

...

(3)Gondolkozz már' date=' hogy ki vagy te, és ki ő a szerepjátékos közéletben!

[/quote']

(1) Itt jönnek azok a dolgok, hogy nem ismeritek egymást. Honnan tudhatjuk, hogy nem ért el fele annyit sem? Meg egyáltalán miben? És ha elért feleannyit, akkor már nyomhatja ezt a stílust?

Nem. Ezt a stílust mindenféleképpen hanyagoljuk, még akkor is, ha esetleg többet ért el. :)

(2) Nem. Kritizálni mindenkinek van joga. (Erre szokták azt mondani pl, hogy "nem kell szakácsnak lenni ahhoz, hogy megmondjam, hogy egy kaja romlott".) Kritizálni mindenkinek szíve-joga, de illik építő jellegű kritikával hozzáállni a dolgokhoz.

(3) Én úgy vettem észre, hogy Amund sem nagyobb ember, mint Novák Csanád, vagy az elsőtáborozó Vér Pistike. Ugyanakkora.

Üdv,

TAO

Link a hozzászóláshoz

OFF

TAO intésére elnézést kérek a stílusomért. :oops: Természetesen nem ez az alaphangemem. Csak kicsi feboszantott a modul, hogy tönkretette a szórakozásomat. És úgy gondoltam, hogy felesleges itt jópofizni. Megirom az őszintét, aztán vagy kiközösítenek, vagy elgondolkoznak rajta. Nekem nem életcélom a szerepjáték, de ha segíthetek a véleményemmel, annak nagyon örülök.

Kaptam én is olyan brutális kritikákat a Feelingflash által készitett filmekre, hogy napokig nem tértem magamhoz utána. :D De rá kellett jönnöm, hogy a legőszintébb vélemény a legnagyobb segítség.

És hozzáteszem a közönségnek van a legnegyobb joga a kritizáláshoz. És azt kell a legkomolyabban venni.

Az hogy a Rúnában megjelent az alien átdolgozva más-más rendszerekre egy dolog. Nagyon sok hüyeség megjelenet a Rúnában, mert a lapokat meg kellett valimvel tölteni, hogy aztán a csóró játékosok zsbéből ki lehessen húzni a pénzt. (Ugyanis a Rúna erről szólt). Mifelénk járja egy mondás, mikor valaki hülyeségekre hivatkozik a szabályrendszert illetően: "Ja persze, 4-es Rúnába volt, mi?" :D

ON

Link a hozzászóláshoz

Ahoy,

az idei táborhoz nem sok minden szerette volna meghozni a kedvemet. Az előkészületek heteiben találkoztam az emberi aljassággal éppúy mint az erőfitogtató kivagyisággal. A táborral kapcsolatban is már jó előre voltak jelek amikből azt éreztem, hogy nekem nem kellene elmennem rá vagy részt vennem rajta, de végül mégis így lett...

Maga Királyrét egy hangulatos hely, de ahogyan Meran fogalmazott egy beszélgetésünkben nem adja vissza a nyári táborok "sunshine-happyness" életérzését úgy ahogyan Selyp. Van egy különös, fényviszonyok keltette borongós világa melyekre a hellyel kapcsolatos emlékeim csak növelik a befordulás lehetőségét.

Az utazás körüli bonyodalmak nem tértek el a szokásosan tapasztalt tábori-mesélős állagtól, viszont idén nem találkoztunk gonosz ellenőrökkel akik megvágtak volna. A kisvasút kellemes zakatolása közben a mesélőkkel lassan csorogtunk a Fatornyos Fogadó felé.

Gemkapocs az idén igazán kitett magáért a LIVE-ban, jóelőre összetrombitálta a népet és megmondta mihez tartsák magukat. Sajnos játék közben (minő meglepetés...) akadtak szebályismereti eltérések, de végül a jakuzák klánja kiírtotta a város őreit időben majd a korom sötétség beálltával aludni tértek.

Másnap első csapatként a Négy Kóborlóval ültem le mesélni. Röpke 4 óra játék után már a modul elkezdésébe is kezdhettünk, addig a sivatagban barangoltak, repülőszőnyeget lovagoltak és menekítették a füvező elfjüket.

A modulban már sokkal kötöttebben haladtak, azonban egy különös Antiss csavarral a csapat elkerülte a teljes megsemmisülést és végül a város felszabadítása sikerrel járt.

A leghosszabban játszó csapatom idén a Ravasz, az Agy és Három füstölgő mutatóujj lett, ahol ugyancsak többször jutottak morális szabályon túli helyzetbe a karakterek. Érdekes csapatkoncepciójuk volt és a karakterek háttere is sokszor különleges árnyalatú volt. Velük végükl két napig viaskodott a város míg a Légió bevette és biztosította azt.

Harmadik csapatom (akikkel ugyancsak két napig folyt a mesélésem) a Maradék volt. A három éve megismert csapat, közel azonos felállásban igen nosztalgikus hatást keltett bennem és szívesen meséltem részletesen a karaktereknek azt le, hogy miként nyerik vissza halandó életüket, hogy a sivatag mélyén ébredő démonkirálynővel szembeni harc erejéig sokszor. Ahogy a fenti FIN

Link a hozzászóláshoz

Nos,

én is röviden és személyreszabottan szeretnék köszönetet mondani:

Gregoire:

Nem magsztallak tovább, eddig is volt már szerencsém a mesélésedhez, most sem okoztál csalódást.Remélem hozza még úgy a sors(márpedig fogja:), hogy még mesélj nekünk.

Antail:

téged minek dícsérjelek, hiszen nincs miért.Egyetlen nőt meséltél be az egész ciklusba a karimnak azt is csak afrotiziákum-tesztelés céljából...cccc, így kell bánni egy kiöregedő Cz-vel?:)

Ettore:

Remélem a magasztalásaink után gyakrabban fogsz ellátogatni ide és csatlakozván Andoronhoz bizakodom, hogy gyakoribb vendég leszel a táborokban is.

Suhanó Töcsvadász társaim:

Andoron: azt tudtam, hogy jól játszol, de hogy többet bírj egy mesélés alatt beszélni mint én és ezzel háttérbe szoríts az már nem semmi.Gratula

Thya: Utólagosan is elnézést kérek mindennemű olyan - a karakterem áltlal elkövetett sértésért ill molesztálásért (mert voltak ilyenek, ó igen, dögivel:) - ami esetlegesen hangulatodat szegte volna.Nélküled nem lett volna teljes a csapat (pláne, hogy akkor ki húzta volna ki az óriásskorpiót az udvarból...:)

TAO: kár, hogy egyéb okokból kifolyólag most nem tudtad teljesen magadat hozni.Kíváncsi lennék milyen az igazi Szent Állat amikor elemében van.Ki tudja, lehet jövőre már eljöve a manifesztálódás ideje?:)

Live:

Ezt sem szeretném sokáig ragozni.Gem, annak ellenére, hogy mennyit morogtam utána igeni valahol élveztem a kissé túlstresszelt Ree-Bok kocsmáros szerepét.Gratula a szervezésért.

Még annyit szeretnék írni, hogy sajnos az idei táborból okulva a jövő évi NYT-val kapcsolatban majd feltehetően meg kell hozni néhány kellemetlen döntést.Szükséges ezt mindazért, hogy azon emberek (pláne a gyerekek) akik a játék miatt jöttek valóban jól érezhessék magukat.Előre is elnézést mindenkitől akit ez kellemetlenül fog érinteni.

Üdv

Cz

Link a hozzászóláshoz

Hali!

Noh, már harmadszorra finomítok a hozzászóláson, de azt hiszem TAO-nak még így is elég erős lesz. Ettől függetlenül ezen már nincs mit szépíteni. :)

[...] úgy gondoltam, hogy felesleges itt jópofizni. Megírom az őszintét, aztán vagy kiközösítenek, vagy elgondolkoznak rajta. Nekem nem életcélom a szerepjáték, de ha segíthetek a véleményemmel, annak nagyon örülök.

[...] És hozzáteszem a közönségnek van a legnagyobb joga a kritizáláshoz. És azt kell a legkomolyabban venni.

Tökéletesen egyetértek

Link a hozzászóláshoz

Üdvözlet!

Köszönöm Antailnak és a szervezőknek, h megszervezte a 4. NYT-t is és remélem lesz 10. is és én azon is ott tudok lenni!

Csapatomat (Maradék) nem elemezném a régi tagokal ismét élmény volt játszani, az újak (Zénó, Lirion) szintén élvezetes volt a játék!

Túl sokan emlegették, h a Modul igy meg a modul ugy! Bevallom a modul nekem sem tetszett (és a csapatnak sem), ennek ellenére ennek a játéknak van egy neve: Szerepjáték!! És ha az ember egy jót játszik már nyert az egésszel már megérte és a modu lakármiylen is jót tudott játszani benne!MI JÓT J

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

(Vastag Sárkány jelentkezik)

Nagyon sokaknak nagyon sokmindent kellene megköszönnöm, ezért csak röviden.

- Antail (apukának) :lol: amiért megmutatta. hogy hogyan lehet lekötni az ifjabb játékosokat, s amiért feledhetetlen perceket okozott nekünk arrafelé mesélő KMeknek színészi teljesítményével.

- A Rizikó Faktor legénységének, amiért legyűrték és számomra igen élvezhető mederbe terelték a modul folyását, s amiért nem orontottak meg, amikor kissé elhajlottam a benne foglaltaktól... Köszönöm, a lelkesedésetek és Nefi ugratása nélkül nehezen szedtem volna össze magam egy duplára. :D

- A Czutcpah (remélem jól írtam :wink: ) remek játékáért, az ötletekeért, amit adtak, és a támogatásért, amikor kissé megnyúlt a modul... leginkább a somlóiért!!!!! :lol:

- A Tápos félisteneknek a hősies helytállásáért a " főkolibri"ellen, amiért megmutatták, hogy még ő is verhető... én kételkedtem. :)

- Kukacnak, amiért a tábort kihúzta egy lelki gödörből ötletével...

- és még mindenki másnak, hogy ott volt és segített.

Ez egy kicsit hosszabb lett, mint akartam, de nézzétek el nekem.

Most pedig más.

A'frad: én nem fogalmaznék Sashoz hasonló módon, de azért az egy kicsit elgondolkodtató, hogy a játékosi közhangulat merre fordult.

Link a hozzászóláshoz

Nah, szóval... izé.....

Km-ek.

Dragon. Hüm... nekem tetszett. Annak ellenére, hogy sokmindent nem tudtunk, amit tudtunk, számomra jó hangulatot meséltél, és köszönöm :) Tanulság: ne menj a sivatagba bőrtangába :wink:

Gambit. Téged nagyon vártalak, mert tavaly is jót meséltél, halál fáradtan is, most sem csalódtam. Köszikösziköszi :)

Tanulság: kérd meg a km-et, hogy felírhasd képzettségnek a hastáncot :wink:

SAS.

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...