Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Vélemények, kérdések és kérések az itteni topicokkal kapcs.

Recommended Posts

Én arra jöttem rá , vagy úgy érzem hogy a versírás ált. csak depressziós hagulatban megy ami viszont nem túl kívánatos (számomra). Ugyan kellemesen fájdalmas, de az embernek érdemes kímélni magát t?le mert nemkívánatos gondolatok jutnak az ember eszébe(ugye?) És így a versírás elhanyagolódik. Ellenben a teljesen kiegyensúlyozott emberek (amilyen ugye most lenni szeretnék ) nem tudnak verset írni, mert nincs hozzá ihlet. Gondoljatok bele József Attilával, Kölcsey-vel, stb.. minden oké volt? Nem nagyon. Ti (És f?leg te ó nagy költ?n?nk )hogy vélekedtek e zsákutcáról?

Link a hozzászóláshoz

szerintem igenis lehet verset írni jó kedvel,de ez magánvélemény.nekem megy józanon,részegen vagy betépve is verset írni.továbá a versírástól lehet jó kedved is wie zumbeispiel(például németül) ha szerlmes verset írsz a párodnak, ha ódát írsz ha valami pozitív eseményr?l vagy érzésr?l írsz.majd felrakom -egyszer-az ilyen jellegü verseimet is.

Link a hozzászóláshoz

Szóval: mivel ezen "topic" az itteni "topicoccal" foglalkozik, eme helyen szeretnék panaszkodni.(esetleg lehetne nyitni "panaszkönyvet"is ha még nincs :) )

Nos, a kérdésem az ,hogy a hozzászólásom az "egysoros" miatt lett "likvidálva", vagy azért ,mert a versek részben nincs helye.? Egysoros volt mivel a feltett kérdésre ez a válasz:

"Igen :) Az 5-ik oldalon :) ", úgy gondoltam elég.( pedig még a kérdést is idézetm :cry: )

De ha a beírás helye kifogásolható,(ami rendben is van!) hát kérem szépen a 12-ik oldalon kettő olyan hozzászólás is van ami véleményem szerint törlésre kellett volna kerüljön :) .Miért nem történt így ? Vannak kivételek? De ha a "Kivétel erősíti a szabályt..."

Na mindegy. Ez csak az én "VÉLEMÉNYEM".

Üdv.Eleinor

Link a hozzászóláshoz

(ezt a hsz-t először Versekkel kapcsolatos vélemények-be irtam, de sztem ide jobban illik, azt hiszem.)

Sry, hogy két részletbe írok, de most olvastam NesTAO versét, mostanában nincs időm forumolni időhiányba, elnézést.

Most komolyan: miért kell ilyen bomlasztást írni??? :( Gondolhatnátok arra, hogy aki(k) -és versei miatt- írtátok ezt a "fenomenális" alkotást, az elég ferdén néz, és nem esik neki vmi jól. lehet hogy nem mki tud szuperjó klasz verseket írni itt, mert csak annyira képes -még-, amenyire, de ha ilyenekkel lehúzzátok, az semmiképpen sem válik művészete javára szvsz. :roll:

ilyennel semmiképpen sem javítotok senki technikáján etc. Pl. olvastam Nes hsz-át, hosszabb kritikáját Nefi egyik verséről. ez rendben, értelmes átgondolt vélemény, Nefi gondolkodhatott rajta -ha akart- etc.

De egy ilyen szánalmas vacak nevetséges versnek... hát hmm... szvsz semmi értelme! :?

versek topic hangulata kicsit félrecsúszott mostanában, SZERINTEM mki gondolkodjon el rajta, miért ír, és mit tesz fel.

szerintetek ez így jó???? :( :roll:

Üdvözlettel mégegyszer!

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...