Nefadar Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 A véleményeket, kérdéseket és óhajokat ide írjátok a topicoccal kapcsolatban. (Verseket és a Novellekat kivéve, mert annak van sajátja). Köccike! Link a hozzászóláshoz
Sychter Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Előtörténetes topicot is nyiss légyszí! Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Erre ott van a Karakterként: "Ez vagyok én topic" :wink: Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Én arra jöttem rá , vagy úgy érzem hogy a versírás ált. csak depressziós hagulatban megy ami viszont nem túl kívánatos (számomra). Ugyan kellemesen fájdalmas, de az embernek érdemes kímélni magát t?le mert nemkívánatos gondolatok jutnak az ember eszébe(ugye?) És így a versírás elhanyagolódik. Ellenben a teljesen kiegyensúlyozott emberek (amilyen ugye most lenni szeretnék ) nem tudnak verset írni, mert nincs hozzá ihlet. Gondoljatok bele József Attilával, Kölcsey-vel, stb.. minden oké volt? Nem nagyon. Ti (És f?leg te ó nagy költ?n?nk )hogy vélekedtek e zsákutcáról? Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Egyetértek, mikor boldog vagyok és nincsenek gondjaim én sem tudok verset írni.És f?leg te ó nagy költ?n?nkEz óriási túlzás... :roll: :oops: Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Mi a túlzás benne? Most olvastam el az új verseidet, és jobbak mint valaha. Mármint, besorolhatók a legjobbak közé. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Köszi, az utolsó 3t ma írtam és megint depisen :twisted: Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Mint mondottam depi nélkül max. h?skölteményt lehet írni, de azt se biztos. És tényleg szépek. Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Tak: Nem hiszem, hogy találsz olyan embert, vagy más aki nem lenne egy kicsit depis... Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2003 DE abban egyet értek veled, hogy Nefi versei najjon jók :wink: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Kösz az elismeréseket :roll: :oops: Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Október 12, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 12, 2003 szerintem igenis lehet verset írni jó kedvel,de ez magánvélemény.nekem megy józanon,részegen vagy betépve is verset írni.továbá a versírástól lehet jó kedved is wie zumbeispiel(például németül) ha szerlmes verset írsz a párodnak, ha ódát írsz ha valami pozitív eseményr?l vagy érzésr?l írsz.majd felrakom -egyszer-az ilyen jellegü verseimet is. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 12, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 12, 2003 nekem akkor sem megy ha jó a kedvem, csak rossz hangulattal vagyok képes jó verseket írni, én ilyen vagyok... Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Október 14, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2003 pesze e maximálisan egyénfügg? dolog.nekem megy bármikor.csak azt vettem észre hogy mostanában nagyon sok verset nem írok le mert túl gyors minden körüleöötem.nem jut id?m leírni a verseket.ezért viszonylag kevés versem van Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 15, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 Nekem is kevés id?m van ezért én magyarórán szoktam verseket írni, akkor mindig elkap az ichlet. Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Október 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 én magyarórán nem tudok verset írni mert:ALSZOK.esténként szoktam vagy a WC-n,vagy berugva,vagy fejen álva,vagy templomban,vagy röplabda közben,vagy evés közben. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 Hát igen ebb?l is láccik hogy valahol elhagytál egy kereket onnan felülr?l de sabaj az orvostudomány ma már csodákra képes. Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: Január 14, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 14, 2004 Szóval: mivel ezen "topic" az itteni "topicoccal" foglalkozik, eme helyen szeretnék panaszkodni.(esetleg lehetne nyitni "panaszkönyvet"is ha még nincs ) Nos, a kérdésem az ,hogy a hozzászólásom az "egysoros" miatt lett "likvidálva", vagy azért ,mert a versek részben nincs helye.? Egysoros volt mivel a feltett kérdésre ez a válasz: "Igen Az 5-ik oldalon ", úgy gondoltam elég.( pedig még a kérdést is idézetm :cry: ) De ha a beírás helye kifogásolható,(ami rendben is van!) hát kérem szépen a 12-ik oldalon kettő olyan hozzászólás is van ami véleményem szerint törlésre kellett volna kerüljön .Miért nem történt így ? Vannak kivételek? De ha a "Kivétel erősíti a szabályt..." Na mindegy. Ez csak az én "VÉLEMÉNYEM". Üdv.Eleinor Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Január 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 15, 2004 Igazad van Eleinor! Ez diszkrimináció, és teljességel türhetetlen! Javaslom, haladéktalanul nyújtsunk be indítvány a legfelsőbb bírósághoz, hogy vizsgálják ki a [ moderátor ]-ok elfogulatlanságát... Ugyan Eleinor... Legközelebb küldd privátban a választ, és akkor nincs ilyen... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 28, 2004 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 28, 2004 Én momentán nem az olyanokra gondoltam, hanem a versek topic címében benne is van, hogy Csak versek erre párbeszéd is belekerült. Én legfőképp Gord beszólásaira értettem az egyszavasokat/sorosakat, mert volt már olyan nála, hogy annyit írt csak, hogy "..." vagy "na és". Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Június 7, 2004 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 7, 2004 Jobb helyet nem találtam. Ki szeretném adatni a verseimet felvételik után ha sikerül és kapok tiszteletbeli példányt akkor majd felajánlok egyet az oldalnak is, hogy kikerüljön rá és persze aki szeretne annak is adok dedikálva :wink: Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Június 14, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 14, 2004 Jobb helyet nem találtam. Ki szeretném adatni a verseimet felvételik után ha sikerül és kapok tiszteletbeli példányt akkor majd felajánlok egyet az oldalnak is, hogy kikerüljön rá és persze aki szeretne annak is adok dedikálva :wink: én, én, én!!!! Link a hozzászóláshoz
Vyergas Közzétéve: Június 14, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 14, 2004 Én is, én is... Bár nemtom, hogy juttatod el Pécsre, na mind1... Más. ööö...szóval...ööö tudom, hogy hülyén hangzik, de mi lenne, ha beajánlanád a Versek topicot a kiadónak...? Nem? Jó, tényleg csak egy ostoba ötlet volt... Bocsesz... :? Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Június 16, 2004 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 16, 2004 Vyergas: jó ötlet, csak egy baj van vele, ezen az oldalon túl kevesen publikálnak, míg vannak külön csak versekkel foglalkozó oldalak is Link a hozzászóláshoz
Riyena Quarrath Közzétéve: Június 20, 2005 Megosztás Közzétéve: Június 20, 2005 (ezt a hsz-t először Versekkel kapcsolatos vélemények-be irtam, de sztem ide jobban illik, azt hiszem.) Sry, hogy két részletbe írok, de most olvastam NesTAO versét, mostanában nincs időm forumolni időhiányba, elnézést. Most komolyan: miért kell ilyen bomlasztást írni??? Gondolhatnátok arra, hogy aki(k) -és versei miatt- írtátok ezt a "fenomenális" alkotást, az elég ferdén néz, és nem esik neki vmi jól. lehet hogy nem mki tud szuperjó klasz verseket írni itt, mert csak annyira képes -még-, amenyire, de ha ilyenekkel lehúzzátok, az semmiképpen sem válik művészete javára szvsz. :roll: ilyennel semmiképpen sem javítotok senki technikáján etc. Pl. olvastam Nes hsz-át, hosszabb kritikáját Nefi egyik verséről. ez rendben, értelmes átgondolt vélemény, Nefi gondolkodhatott rajta -ha akart- etc. De egy ilyen szánalmas vacak nevetséges versnek... hát hmm... szvsz semmi értelme! :? versek topic hangulata kicsit félrecsúszott mostanában, SZERINTEM mki gondolkodjon el rajta, miért ír, és mit tesz fel. szerintetek ez így jó???? :roll: Üdvözlettel mégegyszer! Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés