Nefadar Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Ide kérnék mindenkit, aki véleményt szeretne írni a novellákról azt ide tegye. De tegye ám !!!!!! Ösztönözzük íróinkat
Valaki Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Nefi: király :wink: sychter:(ugye jól irtam le a naved???) a tiédr?l is ezt tudom elmondani!
Nefadar Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Szerző Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Valaki: nagyon tetszett a Rándzsa élete, de ezt már mondtam a Tolkienen is :wink:
Valaki Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Valaki: nagyon tetszett a Rándzsa élete, de ezt már mondtam a Tolkienen is :wink: Hát, de mások nem mondták Egyébként köcci...Ha végre jó lenne a gép, akkor hoznám a folytatását... :wink: :twisted:
Nefadar Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Szerző Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Hajrá, én már nagyon várom :wink:
Valaki Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Hajrá, én már nagyon várom :wink: Annyit elárulok, hogy nagyon bonyolult lesz...
Nefadar Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Szerző Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Dereck: nekem tetszik amit írtál :wink: , bár az én stílusomtól messze áll
Nefadar Közzétéve: Október 16, 2003 Szerző Közzétéve: Október 16, 2003 Sneer: Most találtam csak meg a novelládat. Nagyon jó, fantasztikus! Mikor írsz legközelebb?
Valaki Közzétéve: Október 30, 2003 Közzétéve: Október 30, 2003 Nefi: én most viszem haza a novidat, és akkor tudok konkrét véleménytmondani, de azt mondom(áthúzva) írom neked, h ha lehet folytasd. :wink:
Nefadar Közzétéve: Október 30, 2003 Szerző Közzétéve: Október 30, 2003 Valaki: köccike, hogy ennyire bízol bennem :wink:
Valaki Közzétéve: Október 30, 2003 Közzétéve: Október 30, 2003 Valaki: köccike, hogy ennyire bízol bennem :wink:Neked mindig jól sülnek el az 5leteid :wink:
Valaki Közzétéve: November 17, 2003 Közzétéve: November 17, 2003 Nefi: 7végén neki ugrok az angolnak, és az Aranak, aztán mondok véleményt :wink:
Gem Kapocs Közzétéve: November 17, 2003 Közzétéve: November 17, 2003 Valahol nekem is van 1-2 novellám.Ha megtalálom őket majd bepötyögöm ide.
Nefadar Közzétéve: November 17, 2003 Szerző Közzétéve: November 17, 2003 Gem: kiváncsi volnék rá :wink: Valaki: hol van az a novellád? vagy itt a Rándzsa életéről van most szó, mert az nagyon tetszett
Eleinor Közzétéve: November 18, 2003 Közzétéve: November 18, 2003 ...tudom most megint az lesz, hogy agyondícsérünk mindenkit...de eddig bírtam Muszály leírjam amit gondolok.Nem tudtam ugyan , hogy az "online" meséről ide írjam -e a véleményem vagy máshova, így aztán úgy döntöttem ide írom. Le vagyok nyűgözve...egyszerűen fantasztikusnak találom milyen remekül írtok... Egy dolgot viszont (hogy ne csak jót mondjak )ne értek itt a sámán-táltos, táltos-sámán körül :roll: Gem Kapocs azt írja : nem vagyok sámán ,táltos vagyok.Meg:mondhatni sámánok...Aztán Darran Liedor meg: a békésen szunyókáló sámánt ír. Most akkor hogyan van ez? Táltos vagy Sámán ? Vagy ez nem fontos :?: :oops: Szóval csk itt ülök magamnak és ujjongok örömömben , hogy milyen "Jó Fejek" vagytok Üdv.Eleinor
Gem Kapocs Közzétéve: November 19, 2003 Közzétéve: November 19, 2003 Tulajdonképp táltos de ez nem sokban különbözik a sámántól és a kívülállók nem is tudnak különbséget tenni.Tehát annyira nem fnotos.
Valaki Közzétéve: Február 3, 2004 Közzétéve: Február 3, 2004 Nefi: elolvastam az Aranát! Az angolba nem kezdek bele, a nyelvtudásom miatt....Ha nem folytattad eddig az Aranát, akkor biztatlak rá, hopgy folytasd, mert najjon jó!Ja, és hojrá az érettséginél!
Nefadar Közzétéve: Február 12, 2004 Szerző Közzétéve: Február 12, 2004 Valaki: ne aggódj fogom folytatni, már írtam hozzá amúgy is valamennyit, de sajnos nagyon kevés rá az időm a tanulás mellett.
Valaki Közzétéve: Február 17, 2004 Közzétéve: Február 17, 2004 Valaki: ne aggódj fogom folytatni, már írtam hozzá amúgy is valamennyit, de sajnos nagyon kevés rá az időm a tanulás mellett.Inkább tanulj, a folytatás ráér :wink:
Nefadar Közzétéve: Február 17, 2004 Szerző Közzétéve: Február 17, 2004 Nem kell aggódnod Valaki, tanulok is, sajnos írni nem sok időm van, de elkezdtem egy Kószás történetet írni megint, :wink:
Valaki Közzétéve: Március 1, 2004 Közzétéve: Március 1, 2004 Nem kell aggódnod Valaki, tanulok is, sajnos írni nem sok időm van, de elkezdtem egy Kószás történetet írni megint, :wink:Azt látom... :roll:
Nefadar Közzétéve: Március 1, 2004 Szerző Közzétéve: Március 1, 2004 Valaki: ne aggódj fogom folytatni, már írtam hozzá amúgy is valamennyit, de sajnos nagyon kevés rá az időm a tanulás mellett.Inkább tanulj, a folytatás ráér :wink:És, hogy tetszik? azért Tőled kérdezem, mert Te vagy még Gyűrűk Ura fórumos...
Valaki Közzétéve: Június 11, 2004 Közzétéve: Június 11, 2004 Valaki: ne aggódj fogom folytatni, már írtam hozzá amúgy is valamennyit, de sajnos nagyon kevés rá az időm a tanulás mellett. Inkább tanulj, a folytatás ráér :wink: És, hogy tetszik? azért Tőled kérdezem, mert Te vagy még Gyűrűk Ura fórumos... No, a legújabbat elolvastam ( a nem Pherivét) és teccik. Kezdésnek jó, csak arra nem jöttem rá, hogy mi lesz, majd a tárgy... :roll:
Darun Közzétéve: Június 29, 2004 Közzétéve: Június 29, 2004 ...tudom most megint az lesz, hogy agyondícsérünk mindenkit...de eddig bírtam Muszály leírjam amit gondolok.Nem tudtam ugyan , hogy az "online" meséről ide írjam -e a véleményem vagy máshova, így aztán úgy döntöttem ide írom. Le vagyok nyűgözve...egyszerűen fantasztikusnak találom milyen remekül írtok...Egy dolgot viszont (hogy ne csak jót mondjak )ne értek itt a sámán-táltos, táltos-sámán körül :roll: Gem Kapocs azt írja : nem vagyok sámán ,táltos vagyok.Meg:mondhatni sámánok...Aztán Darran Liedor meg: a békésen szunyókáló sámánt ír. Most akkor hogyan van ez? Táltos vagy Sámán ? Vagy ez nem fontos :?: :oops: Szóval csk itt ülök magamnak és ujjongok örömömben , hogy milyen "Jó Fejek" vagytok Üdv.Eleinor Líthas Shei Shi'enn! Remélem még olvasod eme hozzászólásomat. Az ilyen táltos-sámán dolgok az "írók" miatt jönnek létre, bár ez most kivételessen nem ütötte egymást. Hát az online írásnak van egy ilyen "hátránya". Egyébként szívessen venném (és szerintem a többiek is) ha betérnél hozzánk a fogadóba. Bár a hangulatot nem dobja föl a karkterem, és pocsék társaság, de jelenléted talán tudná ezt ellensúlyozni. És hidd el, ehhez nem kell tehetség vagy ilyesmi, szóval vágj bele bátran. Ha komolyabban is érdekel, akkor küldhetsz mail-t, és megbeszéljük a részleteket. Darun
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés