Con Salamander Közzétéve: Január 20, 2007 Közzétéve: Január 20, 2007 Üdv! Bár annyira nem a szerepjáték a lényege a játéknak, azt hiszem belefér a témakörbe. Mindenki, aki játszik, és tapasztalatait szeretné megosztani a játékkal kapcsolatban Na meg ha tudjuk egymásról, hogy játszunk, itt is tradelhetünk bweo. Én szeretem a világát, nagyon eltalálták a fantázia és a valós dolgok között meghúzódó vékony határt, ami erősen fantasy-jellegű első ránézésre, de azért fel lehet fedezni, hogy akár a földön is játszódhatna az egész... Várom a véleményeket CS
Oshram Közzétéve: Január 20, 2007 Közzétéve: Január 20, 2007 Üdv! Nekem van egy eredeti DIO2+LOD-om de még nem próbáltam neten ha leszünk még páran akik játszanak, akkor vmelyik nap csinálhatnánk egy összeröffenést battleneten, és bevezethetnétek hogy hogyan is mennek a dolgok neten
Orodreth Közzétéve: Február 4, 2007 Közzétéve: Február 4, 2007 szeretnék már én is neten játszani, de sajna net nélkül nehéz... apropó, 10 éves a battle. net !!!!!!!
Orodreth Közzétéve: Február 4, 2007 Közzétéve: Február 4, 2007 hát nemtom... a mount Arreat lehetne az ararát hegye, ahol noé bárkája is megfeneklett
BYCS Közzétéve: Február 5, 2007 Közzétéve: Február 5, 2007 8) Üdv!Akinek tetszett a Diabló nnaka ajánlom a :SACRED nevezetű játékot, ami lényegében szinte tljesen ugyanazt arendszert használja, csak szebb van 3 zoom fokozat is benne, lehet lóról is írtani a népet, hatalmas terület járható be, ami szinte teljesen egybenyitott azaz egyből mehetünk akár sárkányok ellen (esélytelen...)szóval elég szabad. szép... netes verzióban is remek játék, és persze itt is lehet "kereskedni" a Jk-knak...Bocs Con Salamander, hogy nem a diabló ról szótam ide, de nem akartam új fórumot nyitni neki.. és mivel várhatóan a adiabló kedvelők ezt is szeretni fogják....Nahh ennyit...Üdv!
Sneer Közzétéve: Február 6, 2007 Közzétéve: Február 6, 2007 Ez nekem gyanús CS! Valakivel beszélned kellett, hogy most nyitottad ezt a topicot! Crowstonenal, Andoronnal, Scyllával Cz-vel Gemmel, mert te és én nem beszéltünk erről. Mert véletlenek nincsenek Vagy én emlékszek rosszul és TT-n dumáltunk erről! ? A Diablo 2 nálunk most januártól az albérletben a reneszánszát éli. A Dagadt Denevér klubban itt Zalaegerszegen, amúgy is sokan végig játszották nem is egyszer, hogy a Nightmare fokozatot is begyalázhassák 80. szintű karaktereikkel. Most mesélhetnék miért szeretem a Diablo 2-t.A hálóban miért élvezetesebb, hogy hajnaili 3-kor miért üvöltöttem amikor legyőztük Tal Rasha sirkamrájában a szörnyet. Hajnali 4-es 6-os fekvések és 8 órás felkelések miért érik meg. A Horadic Cube kiismerése. Minnél jobb tárgyak készítése. A legütősebb rúnasorok kirakása. A jobb kezem újainak izületi fájdalmai. Bárki aki nálunk jár már indítja is a játékot ,pedig a kabátja még rajta van. Ez alatt az egy hónap alatt még is a következő két történet viszi nálam a prímet: A kedvenc szomszédom mosolygós, vidám lány. Olyan lágy virág illat hölgy, csupa báj és kellem. Mikor átugrottam két Unicum Nextre és megemlítettem, hogy sietek vissza Diablo 2-zni. Megláttam a szemeiben a FENEVADAT. Elmondta, hogy a Diablo a kedvenc játéka. Ha ezzel játszik, akkor megszűnik számára a külvilág. Magyarul egy olyan emberről tudtam meg, hogy fanatikusa a játéknak, aki emberi számítások szerint a legtávolabb áll tőle. Erre innom kellett egy 3 unicumot! A második történetet haveri bandázás alatt történt a csocsó 20. körében. Crowal meséltük, hogy Diablo 2-t nyomjuk. Haver válaszol:- Ja muter is azzal nyomul esténként. Persze hogy gólt kaptunk erre a kijelentésre. Jelenleg 24. szintű az orgyilkosom és villám érzékeny. Mondják ha 300-400% a csapat összes mágikus fegyver találási esélye, akkor
Vándor Közzétéve: Február 6, 2007 Közzétéve: Február 6, 2007 Hát... még mindig nem Diablóztatok velem, hiába voltam ott, de ennek is eljőve az ideje Nekem apukám szokott volt vele játszani, meg a Carmageddonnal... na ő ez utóbbinak volt nagy fanatikusa Félelmetes volt látni az amúgy jámbor embert, ahogy beül este a gép elé, bekapcsolja a sláger Rádiót a polcon lévő magnón, aztán sátáni mosolygással beül a hatalmas rendőrségi tankba, és megy elütni az embereket Hát élmény Egyébként a Diablóban a legjobb, ha ketten nyomjátok, players 8-ban, mert akkor csak úgy szórja a tp-t, én így vagyok most negyven-ötven szint körül. Majd elviszem kedvenc assassinomat, és akkor egyszer majd nyomhatjuk a játékot, ha lesz hozzá kedvetek
Con Salamander Közzétéve: Február 7, 2007 Szerző Közzétéve: Február 7, 2007 Üdv! 10000-et sebző karakterek... hmmm A barbárom (abszolút nem kimaxolt, csak fun-kari), most sebez 15ezret 86os szintű a szentem, és Breath Of The Dying rúnaszavas Thunder Maulja van Mágikus találási esélyről meg csak annyit, hogy nekem ha felrakok mindent van olyan 370, barátnőmnek 550, úgyhogy az sztem elég accountjaim: consalamander és cs_hun, úgyhogy lehet nekem üzenni a /msg *consalamander vagy /w *consalamander (vagy cs_hun) módokon, és segítek, meg játszhatunk együtt. Na azért vannak alacsonyabb szintű karaktereim is, most készül egy maxolós barbár, aki olyan 28ezer körül fog sebezni, ha minden jól megy, és egyedül üti hellen baalt. Csak néztem hogy lvl80as karik és nightmaret végigalázni... nekem 86os barbárom hellt is végigzúzza. Barátnőmmel (86os trapper assasin) már secret cow levelt és hasonlókat is. Tényleg. Ha összejövünk páran, oda is mehetnénk Jönnek a nagy bocik, múmúmúmúúúú, csatabárdokkal Tudok nyitni, mivel kész van hell is na ennyi utóirat: /f add consalamander /f add cs_hun és már is a barátlistátokon leszek megtalálható vagyok általában délután-estefelé hun_1 csatornán vagy vmelyik privát játékban. Az első embernek aki ír (no Oshin meg Suttogón túl, mert ők már írtak) adok valami jót... Mondjuk egy full milabrega setet, vagy egy jó unique fegyvert, vagy valamit. Majd kitaláljuk. Vagy kap egy fortitudeot ha szépen is néz na sziasztok
Phoenix Közzétéve: Február 9, 2007 Közzétéve: Február 9, 2007 Hy.Con Salamander:Ohh úgyérzem valami moddal kerültem szembe. Bár a netes gamében nem vok otthon (diablot még sohasem játszottam így), de azért megkérdezném: Ez biztos, hogy hivatalos kiegészítő amiben te ekkorákat sebzel?Mert volt szerencsém nem egy- két modot, és nem hivatalos patchet kipróbálni, anno mikor mindenem a diablo 2 volt. Láttam én is 13500-ig sebző assasint, és 12000 életű barbárt level 80, 88-on (az orvgyilkos az enyém volt). Ez a bizonyos 1.9-hez íródott mod volt, amit a
Con Salamander Közzétéve: Február 12, 2007 Szerző Közzétéve: Február 12, 2007 Üdv! Open battle neten lehet csak mindenféle tápolós modokat használni. Én a closed battle.net-en játszom, hivatalos, 1.10es patches expansionnel. Csak éppen mondjuk kicsit nagy az ereje a barbárnak, kicsit jó a fegyvere (Breath of the Dying, nézzetek utána a honlapon, meg nézzétek meg a Tunhder Maul alapsebzését, aztán lehet szorozgatni...), aztán nézzétek meg a Fortitude nevű armor-rúnaszót, mert olyan is virít rajta, meg arreat, meg még egy pár skiller cucc. Abszolút hivatalos. És ez még abszolút nem tápos További szép estét
BYCS Közzétéve: Február 15, 2007 Közzétéve: Február 15, 2007 8) Üdv!Ha a sebzést és a életerőt tekintjük..: Druida: sebzést 13000-15000 ig életerő 7000 - 74. szintenMondjuk ott egy maxolt medve segítőtárs, + életerő lélek, illetve egy maxos farkasalak igen megadja a lendület az "azonnali" 5 csapás skillel...Elég könnyű vele menni aza baj, már 2. fokozatban Diabló 2-3 ütésből elhullt...Még ami nagyon kemény volt benne, a 72 szitnű segítő a 3.Chapterben a mocsaárban felvett fagyasztó varázscsóka, aki még a Frost immuniti-st is min. belassította , mindenki mást meg csontra fagyasztott.. mire odaértem a macim ledöngölte a jégszobrokat...ennyit...Üdv!
Phoenix Közzétéve: Február 16, 2007 Közzétéve: Február 16, 2007 Peace.Apropó ha már Diablo, akkor nem tudja valaki, hogy a Diablo 3-al mi a helyzet? Utoljára talán 2 éve hallottam róla, hogy készül, és állítólag online lesz. Azóta semmi.
Orodreth Közzétéve: Február 22, 2007 Közzétéve: Február 22, 2007 Peace.Apropó ha már Diablo, akkor nem tudja valaki, hogy a Diablo 3-al mi a helyzet? Utoljára talán 2 éve hallottam róla, hogy készül, és állítólag online lesz. Azóta semmi.nemrég láttam egy cikket Gamestaron, igen, már tuti, hogy MMORPG-lesz, pont mint a vele párhuzamban készülő starcraft 2 :!:
Belloq Közzétéve: Június 27, 2007 Közzétéve: Június 27, 2007 idézet: "Akinek tetszett a Diabló nnaka ajánlom a : SACRED nevezetű játékot, ami lényegében szinte tljesen ugyanazt arendszert használja, csak szebb van 3 zoom fokozat is benne, lehet lóról is írtani a népet, hatalmas terület járható be, ami szinte teljesen egybenyitott azaz egyből mehetünk akár sárkányok ellen (esélytelen...) szóval elég szabad. szép... netes verzióban is remek játék, és persze itt is lehet "kereskedni" a Jk-knak..." szó szerint! én is nagyon sokat játszottam a Sacreddel. nem is tudom már pontosan mikor jelent meg a kiegészítője az Underworld. az is nagyon jó kis játék. interneten is elég szép kis csapat játszik vele. csak ajánlani tudom mindenkinek. a Diabloról meg annyit,hogy azt is sokat játszottam és az is hiányzik nagyon! Ezek helyett/mellett meg játszatok sok sok M.A.G.U.S.-t. hogy a bekapcsolodni kívánó új hús is tudjon kivel játszani! vagyunk elegen! üdv: B
Oshram Közzétéve: Július 24, 2008 Közzétéve: Július 24, 2008 Üdv! Valakinek nincs kedve valamikor, hétvégén, egy kal.hu Diablo játékhoz? Akár Hamachival akár B.neten. A Diablo3 bejelentés meghozta a kedvem.
Gambit Közzétéve: Július 27, 2008 Közzétéve: Július 27, 2008 E! Ha még aktuális én ittvagyok... Reset után elég keményen nekiültem, legjobb helyezésem 160. összesített Európában. lvl90 orb+fb soso és lvl90 hammerdin meg egy lvl70 classic orber. Jelenleg csont pucérak, egy szál semmiben feszítenek, a felszerelésük eladásra karült, amiből szépen meggazdagodtam. Pár hónap langyosvíz várva az árfolyamkülönbözetre és végre nem leszek csóringer, mint előző rest végén, ahol még majd meghasadt a szívem, ha átvágtam egy 'pul'-lal Szóval van pénz felszerelésre, vannak húzókarik, akár überezhetünk is, az még pénzt is hoz a konyhára, de én javasolnék egy chc game-t (classic hard core). Aki szerint nincs kihívás a diablo 2-ben, annak ajánlom figyelmébe ezt a fajta a játékot! Ahogy Kis
Con Salamander Közzétéve: Október 13, 2008 Szerző Közzétéve: Október 13, 2008 Ahoi! http://www.blizzard.com/diablo3/ tessék javában nézegetni a trailereket.
Gambit Közzétéve: Október 13, 2008 Közzétéve: Október 13, 2008 Én inkább nem nézegetem, mert az első képkockáktól kezdve nem tetszik
Vassi Közzétéve: Október 13, 2008 Közzétéve: Október 13, 2008 Szerintem csak jobb lehet mint a dio2 Nem mintha az rossz lett volna, sőt! De én élvezem minden másodpercét ezeknek a videóknak, nagyon tetszik, ahogy a kis szörnyek felmásznak a falon, meg az is, ahogy szét lehet verni a berendezést a 3D már csak hab a tortán (alap dolog is)
Sneer Közzétéve: Október 14, 2008 Közzétéve: Október 14, 2008 Diablo 3-ba hétvégén néztem scyllával a varázsló kasztot.Az energia penge vágás bejött.Az előzetesek alapján jó lesz a Diablo 3. Jók ahogy bossok előjönnek.Közepesen látványos ,de nekem bejött. Sok mindenben emlékeztet a Diablo 2-re, csak a kor szerinti grafikát tették hozzá .Szerintem biztosra akartak menni az alkotók,majd meglátjuk ha kijön a játék, hogy mennyire jön be nekik a számításuk.
Con Salamander Közzétéve: Március 14, 2010 Szerző Közzétéve: Március 14, 2010 Üdv! Nézzetek trailereket, in-game videókat, elég komoly lesz a játék. Addig, amíg várunk rá pedig itt a torchlight nevezetű, javaslom, próbáljátok ki azt is, nekem nagyon tetszett, visszatért kicsit a Diablo hangulat...
toly Közzétéve: Augusztus 30, 2011 Közzétéve: Augusztus 30, 2011 Üdv mindenki ! új diablo II szervert inditottam melyen a hell unleashed mod fut ! A mod 1.10-es patch alatt fut,melyben rengeteg újdonság van pl.: új pályák, új szörnyek, új rúnaszavak, új cube receptek, új crafting, új cuccok stb. ha érdekel nézz fel a www.d2hu.fw.hu weboldalra mindenkit szeretettel várunk
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés