Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Diablo II


Recommended Posts

Üdv!

Bár annyira nem a szerepjáték a lényege a játéknak, azt hiszem belefér a témakörbe. Mindenki, aki játszik, és tapasztalatait szeretné megosztani a játékkal kapcsolatban :) Na meg ha tudjuk egymásról, hogy játszunk, itt is tradelhetünk bweo. ;)

Én szeretem a világát, nagyon eltalálták a fantázia és a valós dolgok között meghúzódó vékony határt, ami erősen fantasy-jellegű első ránézésre, de azért fel lehet fedezni, hogy akár a földön is játszódhatna az egész...

Várom a véleményeket

CS

Link a hozzászóláshoz

8)

Üdv!

Akinek tetszett a Diabló nnaka ajánlom a :

SACRED nevezetű játékot, ami lényegében szinte tljesen ugyanazt arendszert használja, csak szebb van 3 zoom fokozat is benne, lehet lóról is írtani a népet, hatalmas terület járható be, ami szinte teljesen egybenyitott azaz egyből mehetünk akár sárkányok ellen (esélytelen...)

szóval elég szabad. szép... netes verzióban is remek játék, és persze itt is lehet "kereskedni" a Jk-knak...

Bocs Con Salamander, hogy nem a diabló ról szótam ide, de nem akartam új fórumot nyitni neki.. és mivel várhatóan a adiabló kedvelők ezt is szeretni fogják....

Nahh ennyit...

Üdv!

Link a hozzászóláshoz

Ez nekem gyanús CS! Valakivel beszélned kellett, hogy most nyitottad ezt a topicot! Crowstonenal, Andoronnal, Scyllával Cz-vel Gemmel, mert te és én nem beszéltünk erről. Mert véletlenek nincsenek Vagy én emlékszek rosszul és TT-n dumáltunk erről! ? :) A Diablo 2 nálunk most januártól az albérletben a reneszánszát éli.

A Dagadt Denevér klubban itt Zalaegerszegen, amúgy is sokan végig játszották nem is egyszer, hogy a Nightmare fokozatot is begyalázhassák 80. szintű karaktereikkel. Most mesélhetnék miért szeretem a Diablo 2-t.A hálóban miért élvezetesebb, hogy hajnaili 3-kor miért üvöltöttem amikor legyőztük Tal Rasha sirkamrájában a szörnyet.

Hajnali 4-es 6-os fekvések és 8 órás felkelések miért érik meg.

A Horadic Cube kiismerése. Minnél jobb tárgyak készítése. A legütősebb rúnasorok kirakása. A jobb kezem újainak izületi fájdalmai. Bárki aki nálunk jár már indítja is a játékot ,pedig a kabátja még rajta van. Ez alatt az egy hónap alatt még is a következő két történet viszi nálam a prímet:

A kedvenc szomszédom mosolygós, vidám lány. Olyan lágy virág illat hölgy, csupa báj és kellem. Mikor átugrottam két Unicum Nextre és megemlítettem, hogy sietek vissza Diablo 2-zni. Megláttam a szemeiben a FENEVADAT. Elmondta, hogy a Diablo a kedvenc játéka. Ha ezzel játszik, akkor megszűnik számára a külvilág. Magyarul egy olyan emberről tudtam meg, hogy fanatikusa a játéknak, aki emberi számítások szerint a legtávolabb áll tőle. Erre innom kellett egy 3 unicumot!

A második történetet haveri bandázás alatt történt a csocsó 20. körében. Crowal meséltük, hogy Diablo 2-t nyomjuk. Haver válaszol:- Ja muter is azzal nyomul esténként. Persze hogy gólt kaptunk erre a kijelentésre.

Jelenleg 24. szintű az orgyilkosom és villám érzékeny. :)

Mondják ha 300-400% a csapat összes mágikus fegyver találási esélye, akkor

Link a hozzászóláshoz

Hát... még mindig nem Diablóztatok velem, hiába voltam ott, de ennek is eljőve az ideje :)

Nekem apukám szokott volt vele játszani, meg a Carmageddonnal... na ő ez utóbbinak volt nagy fanatikusa :D Félelmetes volt látni az amúgy jámbor embert, ahogy beül este a gép elé, bekapcsolja a sláger Rádiót a polcon lévő magnón, aztán sátáni mosolygással beül a hatalmas rendőrségi tankba, és megy elütni az embereket :) Hát élmény :)

Egyébként a Diablóban a legjobb, ha ketten nyomjátok, players 8-ban, mert akkor csak úgy szórja a tp-t, én így vagyok most negyven-ötven szint körül. Majd elviszem kedvenc assassinomat, és akkor egyszer majd nyomhatjuk a játékot, ha lesz hozzá kedvetek :)

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

10000-et sebző karakterek... hmmm :)

A barbárom (abszolút nem kimaxolt, csak fun-kari), most sebez 15ezret :) 86os szintű a szentem, és Breath Of The Dying rúnaszavas Thunder Maulja van :)

Mágikus találási esélyről meg csak annyit, hogy nekem ha felrakok mindent van olyan 370, barátnőmnek 550, úgyhogy az sztem elég :)

accountjaim: consalamander és cs_hun, úgyhogy lehet nekem üzenni a /msg *consalamander vagy /w *consalamander (vagy cs_hun) módokon, és segítek, meg játszhatunk együtt. Na azért vannak alacsonyabb szintű karaktereim is, most készül egy maxolós barbár, aki olyan 28ezer körül fog sebezni, ha minden jól megy, és egyedül üti hellen baalt.

Csak néztem hogy lvl80as karik és nightmaret végigalázni... nekem 86os barbárom hellt is végigzúzza. Barátnőmmel (86os trapper assasin) már secret cow levelt és hasonlókat is. Tényleg. Ha összejövünk páran, oda is mehetnénk :) Jönnek a nagy bocik, múmúmúmúúúú, csatabárdokkal :)

Tudok nyitni, mivel kész van hell is :D

na ennyi

utóirat:

/f add consalamander

/f add cs_hun

és már is a barátlistátokon leszek :D

megtalálható vagyok általában délután-estefelé hun_1 csatornán vagy vmelyik privát játékban.

Az első embernek aki ír (no Oshin meg Suttogón túl, mert ők már írtak) adok valami jót... Mondjuk egy full milabrega setet, vagy egy jó unique fegyvert, vagy valamit. Majd kitaláljuk. Vagy kap egy fortitudeot ha szépen is néz :)

na sziasztok

Link a hozzászóláshoz

Hy.

Con Salamander:

Ohh úgyérzem valami moddal kerültem szembe. Bár a netes gamében nem vok otthon (diablot még sohasem játszottam így), de azért megkérdezném: Ez biztos, hogy hivatalos kiegészítő amiben te ekkorákat sebzel?

Mert volt szerencsém nem egy- két modot, és nem hivatalos patchet kipróbálni, anno mikor mindenem a diablo 2 volt. Láttam én is 13500-ig sebző assasint, és 12000 életű barbárt level 80, 88-on (az orvgyilkos az enyém volt). Ez a bizonyos 1.9-hez íródott mod volt, amit a

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Open battle neten lehet csak mindenféle tápolós modokat használni. Én a closed battle.net-en játszom, hivatalos, 1.10es patches expansionnel. Csak éppen mondjuk kicsit nagy az ereje a barbárnak, kicsit jó a fegyvere (Breath of the Dying, nézzetek utána a honlapon, meg nézzétek meg a Tunhder Maul alapsebzését, aztán lehet szorozgatni...), aztán nézzétek meg a Fortitude nevű armor-rúnaszót, mert olyan is virít rajta, meg arreat, meg még egy pár skiller cucc. Abszolút hivatalos. És ez még abszolút nem tápos :)

További szép estét

Link a hozzászóláshoz

8)

Üdv!

Ha a sebzést és a életerőt tekintjük..:

Druida: sebzést 13000-15000 ig életerő 7000 - 74. szinten

Mondjuk ott egy maxolt medve segítőtárs, + életerő lélek, illetve egy maxos farkasalak igen megadja a lendület az "azonnali" 5 csapás skillel...

Elég könnyű vele menni aza baj, már 2. fokozatban Diabló 2-3 ütésből elhullt...

Még ami nagyon kemény volt benne, a 72 szitnű segítő a 3.Chapterben a mocsaárban felvett fagyasztó varázscsóka, aki még a Frost immuniti-st is min. belassította , mindenki mást meg csontra fagyasztott.. mire odaértem a macim ledöngölte a jégszobrokat...

ennyit...

Üdv!

Link a hozzászóláshoz

idézet:

"Akinek tetszett a Diabló nnaka ajánlom a :

SACRED nevezetű játékot, ami lényegében szinte tljesen ugyanazt arendszert használja, csak szebb van 3 zoom fokozat is benne, lehet lóról is írtani a népet, hatalmas terület járható be, ami szinte teljesen egybenyitott azaz egyből mehetünk akár sárkányok ellen (esélytelen...)

szóval elég szabad. szép... netes verzióban is remek játék, és persze itt is lehet "kereskedni" a Jk-knak..."

szó szerint! én is nagyon sokat játszottam a Sacreddel. nem is tudom már pontosan mikor jelent meg a kiegészítője az Underworld. az is nagyon jó kis játék. interneten is elég szép kis csapat játszik vele.

csak ajánlani tudom mindenkinek.

a Diabloról meg annyit,hogy azt is sokat játszottam és az is hiányzik nagyon! :)

Ezek helyett/mellett meg játszatok sok sok M.A.G.U.S.-t. hogy a bekapcsolodni kívánó új hús is tudjon kivel játszani! vagyunk elegen! :)

üdv:

B

Link a hozzászóláshoz

E!

Ha még aktuális én ittvagyok... :wink: Reset után elég keményen nekiültem, legjobb helyezésem 160. összesített Európában. lvl90 orb+fb soso és lvl90 hammerdin meg egy lvl70 classic orber.

Jelenleg csont pucérak, egy szál semmiben feszítenek, a felszerelésük eladásra karült, amiből szépen meggazdagodtam. Pár hónap langyosvíz várva az árfolyamkülönbözetre és végre nem leszek csóringer, mint előző rest végén, ahol még majd meghasadt a szívem, ha átvágtam egy 'pul'-lal 8)

Szóval van pénz felszerelésre, vannak húzókarik, akár überezhetünk is, az még pénzt is hoz a konyhára, de én javasolnék egy chc game-t (classic hard core). Aki szerint nincs kihívás a diablo 2-ben, annak ajánlom figyelmébe ezt a fajta a játékot! Ahogy Kis

Link a hozzászóláshoz

Diablo 3-ba hétvégén néztem scyllával a varázsló kasztot.Az energia penge vágás bejött.Az előzetesek alapján jó lesz a Diablo 3. Jók ahogy bossok előjönnek.Közepesen látványos ,de nekem bejött. Sok mindenben emlékeztet a Diablo 2-re, csak a kor szerinti grafikát tették hozzá .Szerintem biztosra akartak menni az alkotók,majd meglátjuk ha kijön a játék, hogy mennyire jön be nekik a számításuk.

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...