Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Chat - host: hunnet.ath.cx port: 6667 szoba: #kalandozok

Recommended Posts

Közzétéve:

Lithas!

Ezt az oldalt azért csináltam, hogy a chat-es dolgokat itt meg lehessen vitatni. Mikor ezt írtam, Sneer felkeresett, hogy menjek fel a chat-re, de ez sajnos technikai okok miatt nem valósulhatott meg. Ide ilyen és ehhez hasonló dolgokat lehet írni. Szeretném megkérni az idelátogatókat, hogy írjátok meg nekem hogy hol és mikor tudtok chat-elni. Én a chat.hu-n a Quake szobába gyűjtöm a szerepjátékosokat, jómagam álltalában pénteken tudok chatelni kb. 11:35 és 13:20 között. Ott is ezen a néven futok, ha esetleg keresnétek. Alternatív megoldás lehetne még a demokrácia.korridor.hu, ahol lehet chatelni, de ez csak egy ötlet, ha sikerül jutnom valamire, igyekszem beszámolni róla.

Közzétéve:

Üdvözletem Darun és Mindenki!

A chat megajvult :) Ezt csak így megjegyzem mostmár mindenki tudja az oldal saját Fogadóját használni beszélgetésre nem szükséges más chateken lenni. :)

Egy két szó a chatr?l, általában mindig van benn ember a jelen állás 18:31 vasárnap 7 f? van benn. De ez nem jelent semmit :)

A botok:

Kocsmaros

Fogados

Enerla

E három automata robot kivételével mindenki chatképes!

Úgy vettem eddig észre, hogy a chaten legtöbben hétköznap 4 óra után vannak este 10ig itt a létszám a legnagyobb általában.

Üdv

Közzétéve:

Lithas!

El?ször is bocs Sneer, de asszem félreértettelek. Antail, sajnos a könyvtárunk nem támogatja a chat-elést, és amúgy sincs Java. A Chat tehát megjavulhatott, (már ha rossz volt) de én sajnos azzal se megyek sokra. Jó lenne, ha néha felnéznétek a chat.hu -ra, mer néha lehet fenn találni szerepjátékosokat.

Darun, Embervadász Klán

Közzétéve:

Lithas!

Huh! Elfelejtettem szólni, hogy aki tud irc-elni az a hungary-n próbálja megkeresni Ranagolt. Én sajnos már négy éve nem irc-eltem, így nyilván vannak változások, de ha valaki találkozna az Egy Istennel, kérje el nekem az e-mail címét. :D köci

Darun, Embervadász Klán

Közzétéve:
Remélelm nem leszek OFF

Határeset!

Ki mikor szokott fent lenni a chaten?

Én általában a kalandozok-chaten hétfőnként vagyok fennt, háromtól ötig, az idő tájt mindenki rámtalál Sychter (néha Mallior) néven!

Közzétéve:

Darun: Lehet, hogy ez ugyanaz a Ranagol, aki a Trefort.net egy igaz IRC operátora?

Jahh, egyébként, mostanában sokszor szar az oldal csetje, TheElf mintha említett volna valamit, hogy nem m?ködik az egyik szerver, meg minden... REmélem sikerül neki megcsinálnia.

Jahh, és még valami. Az oldal csetje elérhet? IRC-cel is:

server: magusoldal.enerla.net (nem ez az eredeti szervernév, de automatikusan átvált a jóra)

port: 6667

szoba: #magusoldal

Én Treforton csetelek, de mostanában elég ritkán, a #magus, meg a #fantasy szobákba. Thapsshy néven lehet keresni, ha valakit érdeklek... :lol:

Közzétéve:

Üdvözletem!

Hát akkor innen itthonról írok Nyíregyházáról :)

Szóval: a szerverrel bajok vannak de meg fog javulni utána klassz lesz, addig el?fordulhatnak kimaradások :(

Türelem chatet terem, bár jó lenne ha m?ködne, de sajnos most megint nem megy :(

Na mindegy majd vasárnap hazamegyek kitalálok valamit :)

üdv

From:

Nyíregyháza

Közzétéve:

Darun: cset.hu-n nagyon kevés az informativ szerepes, ezt magam is tapasztalom,

Antail:amit irtál nekem az nem nagyon üzem képes(e-mailban irtad meg a cimet) :cry:

Darun: Ranagolbol van pár, aze szerzek neked e-mail cimet:)

lehet hogy többet is

___

pa belétek

Közzétéve:

Lithas!

Dereck: Köci! Egyébként annyit tudok róla, hogy valahol dél M.o-ban lakik, asszem 20 és 30 között van, és ha nem tévedek, akkor valamelyik régebbi EarthQuake-n is ott volt. Ha nem mondtam még, akkor az IRC hungary szobában találkoztam vele. Várom a mail-t.

Darun

Közzétéve:

Sajnos nekem nem m?ködik a chat. Rákattintok a chat menüpontra betölt?dik egy szürke alapú nagy panel a következ?jelekkel: Ninck:Vándor Pass:******** Port:xy Ezekkel mit csináljak, hogy tudjak chatelni :wink: ?

Közzétéve:

Sajnos nekem nem m?ködik a chat. Rákattintok a chat menüpontra betölt?dik egy szürke alapú nagy panel a következ?jelekkel: Ninck:Vándor Pass:******** Port:xy Ezekkel mit csináljak, hogy tudjak chatelni :wink: ?

Közzétéve:

A Nick-nél alapbeállításnak az kellene lennie, hogy "Kalandozo", a pass az ha nem regisztrált a nickneved, akkor nem lényeges, a servernél jelen pillanatban annak kell kiírva lennie, hogy: "excelsior.eggdrop.hu", port pedig: 6667.

A servert nem tudom, valami miatt állandóan változik.

Szóval elméletileg annyit kell tenned, hogy rákattintasz a felugró kis ablakban arra, hogy IGEN, aztán rákattintasz a nagy szürkeségre. És hoppla, máris bent vagy a szobában, ha jó a szerver. Azért írok ennyire általánosságban, mert én inkább a kliensprogramokkal történ? csetelést ismerem annyira, amennyire, az oldalon lév?t nem igazán.

Viszont, elkészíszítettem végre valahára az IRC klienssel való csatlakozásról egy kis ismertet?t, már el kis küldtem Antail-nak, t?le függ, mikor kerül ki. Egyel?re csak a belépésr?l írtam, nemsokára elkészítem a Nicknév regisztrálásáról is a cuccot, és valószínüleg egybe veszem az alap IRC-es parancsokkal.

Közzétéve:
Sajnos kitépték a nyelvét. Majd meglátjuk mit lehet tenni, egyenl?re donort keresünk, de senki nem akar vállalkozni rá!

Rövidesen talán lesz.

üdv

Remelem, mert en nagyon csiptem a bootot, halali jo fej volt...

Közzétéve:

?szintén irigylek mindenkit akinek m?ködik ez a chat. Nekem akármit is csinálok nem akar m?ködni. Már próbáltam azt is amit mondtatok. Próbáljam meg esetleg mirc el? :?

Közzétéve:

Most próbáld meg:

1 rákattintasz a chatre

2.igen a hibaüzenetnél

3.Nickhez beírod mi legyen a neved

4.Rákkattintasz arra hogy"press me to connect"

Utána elméletileg be kell lépnie mer nálam mos jó.

Közzétéve:

Bálint: Ha van IRC-ed, akkor azzal! Kicsit nyer?bb módszer. :D

Már készíatettem leírást is, hogy hogy kell csatlakozni IRC kliensel, csak Antail még nem tette ki. De aki nem annyira kezd?.:

server: irc.enerla.net

port: 6667

szoba: #kalandozok

Hajrá! :lol:

Üdv; Thapsshy

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...