Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Chat - host: hunnet.ath.cx port: 6667 szoba: #kalandozok

Recommended Posts

Közzétéve:

Üdvözletem!

Ha valaki banra kerül annak oka van. És egy idő után lekerül, szóval nem kell aggódni.

Miért kívánsz íly rosszat TheElf-nek? Mit ártott neked, senkit nem tud banra tenni, mert már nem EnerlaNETen van a chat.

Kellemes Chatelést!

Közzétéve:

Líthas!

Nem azért, amíg itt volt, addíg nem chateltem soha (bár attól tartok most sem fogok). A hozzáálásával volt bajom, meg a beképzeltségével. A tudását elismerem, de azért még nem kell mindenkit lenézni!!!

Darun

Közzétéve:

Én jóban voltam Elf-el (vagy ezt csak én godolom így, :roll: mind1) Mindenesetre tény hogy egy érdekes jellem volt, így valahol igazat adok Darunnak.

De

Darunn: annál csunyáb dolog nincs ha egy embert a háta mögöt beszélsz ki, vagy alkotsz róla véleményt :!: De ez csak szvsz.

Egyébként más, Tetszik a Chat :D Meg akik ott vannak.

Közzétéve:

Elátkozott: nem a résztvevőkkel van bajom. És Elf-et nem a háta mögött beszélem ki. Amíg itt volt, világossan az értésére adtam, hogy ő egy bunkó alak. Mellesleg nem is tudom ki alkotott az ember háta mögött véleményt másokról... De remélem ezen nem veszünk össze. És én azért megnézném, hogy kivel vagyok jóban!!! De az csak szvsz, ahogym ondtad!!!

Darun

Közzétéve:

Nem értem, hogy miért van az, hogy annyi ember roszban van egymással. Miért kell vitázni? De nem akarok senkinek az életébe se beleszólni és nem is tehetem meg. Tudom, most rém idegesítő lehetek, és sokan ezt gondolhatják:,,Mit tud ez? Mit szól ez be? Semmi köze sincs ehez a dologhoz!" De én nem tudom nézni, ha az emberek vitáznak, remélem ezért senki se fog megútálni.

Közzétéve:

Nincs is szó semmi ijesmiről Venes. Én sem szeretem ha emberek vitáznak. Csak azé tettem szova amit, mert én nem hiszem el, hogy egy személy még mindig foglalkoztat itt valakit és még azé, hogy meglegyen az 580. hozzászolás :wink: .

Valóban Darun mi SOHA nem fogunk összeveszni, még akkor sem ha melegebb éghajlatra küldesz sem, nem veszem magamra a csipkelödéseket. :D Viszont azt nem igazán értem, hogy idézem: "nem is tudom ki alkotott az ember háta mögött véleményt másokról... " Ez célzásnak hangzik, és mivel itt nem ismerek senkit nem hiszem, hogy valaha is ilyesmitt tettem volna, ha mégis akkor az valoszínű akaratom ellenére volt, és annyira lényegtelen dolog, hogy kár lenne ezzel foglalkozni.

A lényeg: hogy jo a Chat, tetszetös és jo arcok járnak oda, és örülök, hogy én is közttük lehetek, még ha nem is vagyok túl jó arc. :roll:

Közzétéve:

Líthas!

Elátkozott: azt, hogy mennyire vagy jó arc, had mondják meg inkább a többiek. És igen, a chat télleg jó, jókat szoktam mulatni én is. Venes: ne haragudj, kezdem úgy érezni, hogy átmegyek kötekedőbe és ezúttal nem lesz visszaút! De visszafogom magam. És hogy a témábavágjak: te szoktál chatelni? És ha igen, mikor?

Darun

Közzétéve:

igenigen Venes ez engem is érdekelne!!

(csak azért, mert sosem látlak :cry: )

mellesleg szerintem is jó arcok vannak a chat-en, legalábbis a jó arcukat villantják felém... már ha értitek, h mit gagyogok...

Közzétéve:

LordRufus: az emberek chaten felem mindig a jo arcukat forditjak. :D

Darun: Te mikor szoktal felmenni a chatre? :?: en magusos kid neven szoktam fenn nyomulni, es orulnek, ha egyszer tudnek beszelni veled.

Venes: Szeretnem megtudni, hgy tee mikor mesz, illetve mikor szoktal felmenni, mert akkor majd szeretnek beszelni veled... :wink:

Ti melyik szobaba szoktatok menni, mar ha mentek... En szoktam menni a Quake szobaba, meg neha a Vajdasagon is megtalaltok, bar nekem holmi kozom sincsen ahhoz. Csak tudjastok hogy van ez, jofej emberek mennek oda, es en is nyomulok, hogy ki nem maradjak a poenbol... :D

Közzétéve:

Líthas!

Rufusz: igazad is van, meg nem is. Eredetileg télleg inkább chat.hu, de mióta nincs suli, nem tudok fellépni. Taxen, ez nekd szólt elsősorban! És mellesleg a Quake szobát ajánlom, oda jár a legtöbb jó arc. Meg sok kedves ismerősöm van a Kecskemét szobáb is. Szóval csak hajrá. Ha gondolod tudok ajánlani pár arcot. Egyébként mér akarsz velem beszélni? Ha nagyon elszánt vagy, akkor marad a kalandozo chat, ahova mellesleg nem igazán járok, de ha beszélni akarsz, akkor természetessen felmegyek. Egyébként itt az utobbi időben a kalandozo chat-ről folyik a társalgás, csak azért, hogy Venes-t megtaláld. Már ha hajlandó felmenni.

Darun

Közzétéve:

Hi! nektek jó a chat? mert nekem behalt. nem tok belépni jawaval. a következő hibaüzi jön be.

8 java.security.AccessControlException: access denied (java.net.SocketPermission irc.zirc.org resolve)

mircel meg be tok lépni csak nincs ottan senki sem:)) pls valki monja már meg mivan? nálam rosz csak vagy mindenkinél?

Közzétéve:

nekem sem ment, de mostmár megy. ugyanezeket írta ki...

próbáld sztem majd később akkor beztos műxeni fog:) :wink:

Közzétéve:

Líthas!

Elátkozott: lehet hogy nem vagy jó arc, de irtó nagy koponya vagy!!! :twisted: :lol::lol::lol: :twisted:

Venes: nem értem, hogy a lányok mér mindíg akkor tévednek ide, mikor valakivel nézeteltérésem akad. É még nem válaszoltál a kérdésemre. Mellesleg a többi lány sem jár chat-ra, vagy csak én vagyok ilyen lol???

Darun

ui: most jó a chat, gyertek csak!!!!

Közzétéve:

Líthas!

Hunter: köci szépen, már én is találkoztam néhányukkal, de sajnos megint beégettem magam. Mellesleg asszem én járok rossz időpontokban, mert könyvtárhoz vagyok kötve. Ez van!

Darun

Közzétéve:
Líthas!

Elátkozott: lehet hogy nem vagy jó arc, de irtó nagy koponya vagy!!! :twisted: :lol::lol::lol: :twisted:

:oops: Igazán köszi... De mielött a forumon is elkezdenénk homokozni :mrgreen: , és még mielött ujra elpirulnék, inkáb hejeselném Huntert.

Érdemes lányokkal egy időben felmenni a chatre, legutobb is elsökézből halhattam Nefi egyik új versét... ami talán már a verses topicban is megtalálható azóta.

Közzétéve:

Nem mondod??? Mellesleg már van valakim, úgy hogy veled most nem akarok összejönni, ne haragudj. És mellesleg én is ott voltam, mikor Nefi megjött! Mellesleg az a megtiszteltetés ért, hogy alsőként beszélhettem vele. Ja! Hunterrel még összejöhetsz!!!

Darun

Közzétéve:

Üdvözlet!

Péntek, Szeptember 3. #kalandozok Chat találkozó!

Mindenkit szeretettel várunk 19:00-kor a chaten! Hozzatok magatokkal sok-sok jókedvet, mást semmit. :)

Témák: MAGUS, OGL, TT2004, Oldal

üdv:

Közzétéve:

Én ott leszek de azt nem garantálom hogy a témákhoz érdemileg hozá fogok szólni :D INkább majd szokás szerint lököm azzal a bizonyos jelzővel illetett icceimet, esetleg ha értelmes hangulatban leszek okosan nézek ki a fejemből :)

Közzétéve:

Líthas!

Anyám! Mekkora mákotok van, hogy nem voltam ott. Mellesleg: Sneer, azért néha felnézhetnél a chat-re. Úgy értem, amikor én is vagyok. Na jó, csak vicceltem.

Darun

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...