Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Mentálcsavar Találkozók

Recommended Posts

Üdv,

Mint főszervező, megkésve bár, de megtörve nem, büszkén hirdetem meg:

Idén is megrendezésre kerül a Mentálcsavar találkozó Debrecenben, a sorban a harmadik.

A kiírást itt olvashatjátok: http://www.rufuslord.fw.hu/mcs3kiir.doc

A modul karakteralkotása: http://www.rufuslord.fw.hu/mcs3karialkotas.doc

A hangulatkeltő novella: http://www.rufuslord.fw.hu/Szegmensek.doc

A téma elsősorban arra nyittatott, hogy befizetés előtt, a lehető leghamarabb jelezzétek, ha jönni kívántok, hogy mesélőkkel is megfelelően készülhessünk rátok, illetve bármilyen kérdést vágjatok is nekünk, válaszolhassunk.

Az istenek segedelmével érkezők mindegyikét szívesen várjuk az ország bármely pontjáról.

Rufus voltam

Link a hozzászóláshoz

Üdv,

Hivatalosan egy - azaz csak egy csapatból fizettek már be jelentkezési díjat. Ezen kívül még három különböző csapat képviselője jelezte, hogy jönne...

Tenger alatt mit értsünk?

:!: Frissült a verseny karakteralkotása

A fajok között játszhatóvá vált az ork (Summarium) illetve a gnóm és a goblin (Új Tekercsek)

A kasztok között a pszi-mester és az illúzionista (Új Tekercsek) jelentek meg játszhatóként

Rufus voltam

Link a hozzászóláshoz
Üdv,

Hivatalosan egy - azaz csak egy csapatból fizettek már be jelentkezési díjat. Ezen kívül még három különböző csapat képviselője jelezte, hogy jönne...

Tenger alatt mit értsünk?

:!: Frissült a verseny karakteralkotása

A fajok között játszhatóvá vált az ork (Summarium) illetve a gnóm és a goblin (Új Tekercsek)

A kasztok között a pszi-mester és az illúzionista (Új Tekercsek) jelentek meg játszhatóként

Rufus voltam

Hát hogy ahol játszodik a kaland lesz-e tenger? nagy

Link a hozzászóláshoz

Szervusztok!

Először is ezúton is szeretnénk jelezni hogy részt szeretnénk venni a találkozón, egy hat fős csapattal.

Másodszor a magam nevében szeretném megköszönni a szervezőknek a speciális kérés (gnóm:D) gyors eszközölését.

A csapat neve Acélpentád (helyi erők), tagjai:

Berentzen (Gilron-pap)

Zoom (Boszorkánymester)

Asy (Bárd)

P3tr3nko (Krad-paplovag)

VodkaTomko (Harcművész)

és jómagam, Creep (Harcos)

Mindenkinek sok sikert és jó felkészülést!

Link a hozzászóláshoz

Hy!

Asszem mi jól kijöttünk a szabályokkal egy bug-ot találtunk hogy a BM 6. tszen megkapja a Méregkeverés/semlegesítést Mf-on de nem kap sem alapból sem korábbi szinten... Ezzel mi legyen eddig ugy vettük hogy megkapja akkor megkapja..hm?

Amugy asszem vasárnap küldöm a karikat! Hova is küldöm??:)

És van valaki aki Pest vagy Szolnok felöl jön hm?

Asszem ennyi

előre is köf

peace

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Nem egészen értem a kérdést.

A Boszorkánymester induláskor megkapja a méregkeverés/semlegesítés Af-át, majd 4. Tsz-re lépve a Mf-ot. (1TK,74.old.)

:?:

Ha valaki Budapest, esetleg Szolnok felől jön, akkor nyugodtan cselekedjen annak megfelelősen, mint amit a kiírásban a "Budapestről" címszó alatt említ RuFuS. Mivel a vonat innen is-onnan is a Nagyállomásra fut be, ezért az ott leírtak helytállóak rájuk nézve is. :lol:

Az előtörténeteket RuFuS-nak kell küldeni.

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Cather segítségével akkor már értem a kérdést. Talán.

Ha a kérdés az, hogy egy 6. Tsz alatti boszorkánymester alapból megkapja-e a herbalizmus alapfokát (hiszen 6-on a Mf-et igen, és hát akkor ilyen logikával meg lehet kapni költés nélkül egy hasznos képzettséget) akkor a válasz NEM, nem szerepel a táblázatban.

Ha az a kérdés, hogy nem baj-e, hogy egy 6- Tszű, vagy a fölötti boszorkánymester megkapta a Mf-ú herbalizmust, mert hát ugye még az alapfoka sem volt meg neki eddig, a válasz ugyancsak NEM,mivel ezt írja a táblázata, így el kell fogadnunk.

Cathet, ha jól emlékszem, az említett Rúna cikk nincs benne az alkalmazhatók között, tehát ha nagyon szőrszálhasogatunk, a válasz nem kell, hogy legyen, mindazonáltal én pl. mint KM egy normális, nem túl tápos tetoválást megengednék...

Hokusz, szerintem a "wörpaddal" nincs semmi probléma... csak jöjjenek már azok az előtörténetek...

:lol:

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Mi a napokban adjuk majd le a jelentkezést és azt szeretném megkérdezni, hogy az első törvénykönyvbe nem sok minden van leirva a tolvajok felszerléséről (még egy alapcsomag sem nagyon). Mit lehet használni a felszerelés összeirására?. VAn egy runás cikk erről, azt lehet? Van esetleg valami más, amit használhatok?

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Mivel erről a témáról tényleg nem nagyon van más kiegészítő írás, ezenkívül azt is gondolom, hogy az abban lévő felszerelési tárgyak nem a táposságuk miatt jók, szerintem nyugodtan használd a tolvaj felszerelésének kialakításához.

Azért játék előtt nem árt erre felhívni a KM-ed figyelmét, hogy hozzáfűzhesse, amit gondol, de ezt amúgy is ajánlatos...

Link a hozzászóláshoz

Üdv,

Van egy runás cikk erről, azt lehet? Van esetleg valami más, amit használhatok?

:arrow: A RÚNA magazin erre vonatkozó számát használhatod a felszerelés és a tárgyak árainak meghatározásához, melynek esetén mindenképpen tüntessétek fel a karakterlapon, hogy az árat onnan vettétek.

Km-ek: a bm-i tetoválások engedélyezve vannak???

:arrow: Magyar Gergely voltaképpen már válaszolt a kérdésre. A karakterlapra ne írjátok fel, és ne nagyon számítsatok rá, hogy kaptok; ehhez képest a helyszínen, a játék elején, a Km-mel lehet tárgyalni az ügy érdekében - aki a csapat és a modul ismeretében elbírálja a kérelmet...

:arrow: De hivatalosan NEM kap a boszorkánymester képességet a tetoválásra - előtörténettel tehát mindenképpen indokolni kell már magát a tetoválási tudományt.

:arrow: Ha az előtörténet indokolja továbbá, vásárolni ilyen tetoválásokat is lehet, akár a többi varázstárgyat, azaz az Mp érték 1.5x-ését kell kifizetni.

Rufus voltam

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...