Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandmesterek fóruma

Igxaq

Mennyit készülsz egy modulra?  

128 szavazat

1. 1. Mennyit készülsz egy modulra?

• Átolvasom a modult
    • Átolvasom a modult és a karaktereket is elemzem
    • Mindenre kitérek, legrészletesebben, legtöbb időt rászánva
    • A rögtönzés mestere vagyok, nem készülök a mesélésekre
    • Nem mesélek

Recommended Posts

Közzétéve:

A mások belekontárkodásval teljesen egyetértek. Hisz alkotni azért jó, mert az csak a te elképzeléseid alapján készül. Te alkotod a világot.

A 2 KM sztem akkor jön be, ha az egyik KM, felkészül és egy részt átad a másiknak, és így nem csorbulnak a te elképzeléseid. :wink:

Közzétéve:

a probléma alapja az hogy lelassul a játék.a megoldás ha a feladatokat a KM-ek megosztják.nem átadják a részt mert attól nem megy gyorsabban a harc,vagy nem pörög a kocka gyorsabban.megosztják a feladatot.amíg az eggyika azt magyarázza hogy milyenek az ellenfelek hogy néznek ki,milyen a terep stb stb.adddig a másik tud dobálgatni .így mentesítik egymást a felqadatok alól.ez a lényege a több KM-nek.persze a dobálós KM-nek ez unalmasabb,de lehet kalandonként cserélni a szerepeket

Közzétéve:

Lehet, hogy nem voltam elég pontos. Én is így gondolom. Mármint, ahogyan azt te is elmondtad, most inkább nem idézek. :wink:

De szerintem ezt a két KM-et kibeszéltük már eléggé, van valakinek, valami más témája is? :roll:

ui. :Én ezt már eléggé unom. :?

Közzétéve:

Ebben nincs igazad gord.Nekünk Gánton Antail és Shadlex meséltek.Nagyon jó volt a 2 Km mert pl amíg Thapsshy és huszár vizsgálótak egy helyszínen addig én pl kereshettem anyagot a zotgejt bábukhoz vagy elmehettem a jósláshoz szükséges anyagokat beszerezni.A 2 Km nagyon begyorsítjí a játékot és valóban függetleníti valamelyest a karaktereket.Nem kell fél órát várnod hogy az alatt az íd? alatt míg a társad titkosajtót keres, vagy körbejárja a várat, te elmehess a fogadóba szállás után érdekl?dni.És ez most csak egy egyszer? példa.De a párhuzamos történéseknél nagyon leegyszer?síti és pörg?sebbé teszi a játékot.És persze az sem utsó, hogy a különböz? njk-k párbeszédeinél a Km-nek nem kell skizóznia :)

Közzétéve:

Várjunk csak, akkor viszont én voltam megint pontatlan. :roll:

Én úgy értelmeztem a hozzászólást, hogy a megosztják és az átadnak egyes részeket, ugyanaz... :oops: :lol:

Jajj, de nehéz az élet. :shock:

Közzétéve:

Szerintem is nagyon jó volt a két KM, és télleg remek volt, hogy én mehettem a városban, amíg Gem meg @huszár mászkáltak össze-vissza, és egymást figyelték, mit csinl a másik.

Üdv; Thapsshy

Közzétéve:

Igazából az tetszett benne hogy amíg ti vmit csináltatok addig arra figyeltetek és nem tudtátok hogy én közben mit m?velek.Merthogy amíg ti Shadlex-re figyeltetek addig én modtam Antailnak hogy mit csinálok. :D

Közzétéve:

Ez a másik, hogy az elején télleg fogalmunk se volt, hogy ? most viaszbábut akar csinálni, mert Antail-lal beszélte meg, minket meg lefoglalt Shadlex. Nagyon jó buli volt, de miután rájöttünk, nem volt menekvés... :lol:

Üdv; Thapsshy

Közzétéve:

De ha belegondolsz akkor ez így reális.Mert akámilyen jó játékos vki, ha tudja hogy én ilyesmire készülök akkor nem fogja azt mondani hogy a karakterem nem tudja ugyhogy nem is foglalkozik vele.

Közzétéve:

Biztosan jó buli lehetett. Sajna itt nem vagyunk elegen, illetve vagyunk, de sokan nagyon rosszul játszanak, és nehéz velük megértetni egy szitut... Majd egyszer egy táborra elmegyek. :P Ha úgy fordul a sors kockája. :roll:

Közzétéve:

Hát azt majd Antailék megmondják hogy mikor és hol lesz a következ?.Bár asszem a 2. kérdésre tudom a választ :) GántA mikor az már csak t?lük függ.Tudom ajánlani hogy gyere el ha lesz mert naygon jó volt a mostani is annak ellenére hogy a kaland elején rendesen beragadtunk :(

Közzétéve:

Igen mert volt egy feladvány amit nem tudtunk megoldani.Én most nem írom le mer nem tudom le akarják-e nektek mesélni.Mindegy is.

Gántot székesfehérvártól nem messze(fél óra busszal) kell keresni.

Közzétéve:

Északnak...

És szerintem amilyen rohadt egyszer? feladat volt, úgyis megoldjátok, akár megmondjuk, akár nem... CSak mi úgy álltunk, hozzá, hogyakkor vonjunk gyököt a szorzatból... KOMOLYAN mondam!!! :?

Üdv; Thapsshy

Közzétéve:

Ez ténleg halál komolyan így volt hogy:"-na akkor most szorozzuk össze ezt a hármat és osszuk el a másikkett? szorzatával"

"vonjunk gyököt ennek a kett?nek az összegéb?l és adjuk hozzá a másik hármat, utána meg szorozzukmeg öttel"

Na ilyen és ehez hasonlók voltak a fejünkbe folyamatosan :)

Közzétéve:

A két km-r?l csak annyit, hogy mikor a legels? talin voltunk zalaegerszegen, annál a csúny Cz-nél :wink: akkor pl Sneer és Crow mesélt, és szerintem fantasztikus volt. Mindíg volt egy szabad mesél? akihez odamehettél megbeszélni hogy mit akarsz, meg ha a csapat egyik fele harcolt, akkor az alatomosabbik fele meg a másik mesél? segítségével huncutkodott a háttérben :)

Közzétéve:

na csak annyti még ehhez, mer az én bet?mb?l még nem is kaptatok...h...:bálint... ha tudnád,h milyen közel voltunk a megoldáshoz, és hányszor is???na de ez már nem lnyeg... amit leirtak, tééleg igy volt, antail és shadlex csak késbb mondta el, h számológép se kell hozzá annyira egyszer?... de még sem ment, mert: akkor ezt a 2?t berakom egy kétismeretlenes mésodfokú megoldó képletbe, majd a két eredménnyel szórakozgatok tovább...már ha van ...

és ezt most szinte szó szerint idézetm... na mind1...elbuktuk és kész... de nem is kiscit...

a két kmr?l: mindenkinek nagyon ajánlom, h tanuljon meg két kmmel játszani, mer iszonyat kir...eddig csak találgatni, és mások leirásaiból sejtettem, h milyen is a 2km, de most igy él?ben... az ember megszokásból (is) várja amig elmondja a másik az 5letét, és addig magadelénézésvan..., de igy az egyik mondja a csata közben a variját, mig a másik 2? harcol a csatában.... sokkal jobban ki lehet játszani a kalandot mer a 2km jobban tudja koordinálni az egész csapatot...de az ily km-es részeleteket mejd antailéktól tessék kérdezni...

Közzétéve:

Gord:Ezt kifejtenéd? :roll:

Kérlek meséld el, hogy hogyan csináltátok: hogyan fogtatok hozzá, hogyan használtátok és mikor? Sok kérdés vet?dött még fel bennem... :D

@huszár: Én már annyit olvastam err?l a témáról, hogy végképp kíváncsivá tettetek. :lol: A legközelebbi partyra, majd én is elmegyek, ha összejön... :wink:

Közzétéve:

az ilyenekr?l antait kell kérdezni, mer ? tudja(ná) -elviekben- rendesen összeszedni a csapatot... de legközelebb télleg gyre, feltéve ha tudsz, mer nagyon kir, de err?l inkább már másik fórumba irnék, és irtam is már...

Közzétéve:

A 2 KM et értem és eddig is értettem! Ezzel mi a gond? :wink: Mert fel?lem semmi, csupán a százalékos jellemrendszer használatáról akartam egy kicsit kifaggatni Gordot. :roll:

Közzétéve:

Jó magam is KM lennék, így hát beszálok az irogatásba. :D

Els?sorban lenne egy kérdésem:

Hogy lehetne megleckésztetni a vérpistike JK-t?

A kalandjaim általában jól sikerülnek, de van egy harcosunk és egy barbárunk aki mindig feldulja a kalandot. Már az egész kör haragszik rájuk, de ha valaki is egy rossz szót szól, már mint a JK közül, akkór azonnal megpróbálják eltenni a az illet?t lábalol! :evil:

Már próbálkoztam sok mindennel, de a kicsit goromba NJK-imat állandóan lemészárolják. :cry:

Hogy lehetne változásra bírni ?ket?

Kérlek adjatok tanácsot... :twisted:

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...