Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Helyzetjelentések

Cz

Recommended Posts

Közzétéve:

Antail egy jófajta 7. szintü karaktert otthon nem hagyva!!!

Tök jó pentek 22 óratól szombat 6 óráig dolgozni. :cry:

Székesfehérvaron esik a hó! (MSN infó)

Közzétéve:

Itt 6 napja esik. Az iskolák 2 napra bezártak. Munkatársaim egyharmada nem jött be dolgozni - mert nem tudott. Ha így folytatja, én se fogok hamarosan. :)

Ja és új élménnyel gazdagodtam: "túrázás" igazzy hóviharban. Nappal, de olyan sötét, mint ha éjszaka lenne. 45 fokos szögben esik. Villámlással, mennydörgéssel.

Közzétéve:

Gondoltam ezt érdemes megemlítenem, mint helyzetet... leállamvizsgáztam a mai napon. (Már csak egy nyelvvizsga választ el a keménykötésű oklevelemtől.) :)

Közzétéve:
Na ez tök jó! nekem tetszik a dolog. Ceripapa ez érdekes infó volt!Még több ilyet ha bárki hall valami hasonlót! :)

Hehe! én majdnem játszottam is a rendszerben... az utolsó pillanatban visszamondták a szervezők... :)

amivel nem értek egyet:

- legfeljebb 15-ös átlag (sajnos van egy jófej barbárom, aki már 4 versenyen is volt... és most tréningezik az 5-re, és neki 16-os átlaga van (Mentálcsavaros karakteralkotással készült 2007-ben, de kompatibilis a Krónikás karakteralkotással is)

- a Mf-t teljes egészében kell fizetni, és nem különbözetként... ami szerintem indokolatlanul megdrágít jó pár képzettséget, amelyek egyébként sem olcsóak.

Így első körben... :)

Közzétéve:

Hehe! én majdnem játszottam is a rendszerben... az utolsó pillanatban visszamondták a szervezők... :)

amivel nem értek egyet:

- legfeljebb 15-ös átlag (sajnos van egy jófej barbárom, aki már 4 versenyen is volt... és most tréningezik az 5-re, és neki 16-os átlaga van (Mentálcsavaros karakteralkotással készült 2007-ben, de kompatibilis a Krónikás karakteralkotással is)

- a Mf-t teljes egészében kell fizetni, és nem különbözetként... ami szerintem indokolatlanul megdrágít jó pár képzettséget, amelyek egyébként sem olcsóak.

Így első körben... :)

Én mondtam vannak eltérések :D

Közzétéve:
A fajoknál a khál, amund, dzsenn trió, illetve a sámán kaszt direkt maradt ki, vagy csak figyelmetlenség?

hmm... nem kérdeztem a szervezőket... a véleményem szerint nem figyelmetlenség, hanem egyszerűen ki akarták zárni ezeket a fajokat és a kasztot (egy korábbi, de hasonló karakteralkotásukban benne voltak)... :)

Közzétéve:

Kérlek a dumateremben folytassátok ezt a beszélgetést ;) Ez a téma más típusú hsz-ek fóruma :)

Megjegyzés: amúgy tényleg jó hír ez a karialkotás, eszmeügyileg :)

Közzétéve:

Halál van. Pénteken vizsga, olyan fajta, amit illene ötösre megcsinálni. Csak ahhoz már kevés az idő... Lehet, hogy halasztani kéne, csak kissé elegem van már ebből a vizsgaidőszakból...

Közzétéve:

Üdv!

Öt nap meló és három nap pihenés után újra itthon, egy nap pihi, két nap meló, két nap ügyintézés és beszer-körút, és jön a Nyári Tábor!

Nem unatkoztam már vagy öt éve. Nem tudom, ez dicsekvés, vagy panaszkodás. Egy kicsit mindkettő.

Üdv!

Közzétéve:

Selypen van repülôtér Antail?

Na hogy a hely szelleméhez is aktuális legyek.Nézem a neonfenyt a gyárban, de reggel Révfülöp és a Balaton vár, így nem tudják a többiek miert mosolygok munka közben.

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...