Sneer Közzétéve: November 26, 2010 Közzétéve: November 26, 2010 Antail egy jófajta 7. szintü karaktert otthon nem hagyva!!! Tök jó pentek 22 óratól szombat 6 óráig dolgozni. Székesfehérvaron esik a hó! (MSN infó)
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: November 27, 2010 Közzétéve: November 27, 2010 Snerr nézd a jó oldalát: Legalább nem vasárnap 6-ig kell. A hóhoz kapcsolódóan: Itt Fóton is esett, de most már inkább csak olvad.
TAO Közzétéve: November 30, 2010 Közzétéve: November 30, 2010 Itt 6 napja esik. Az iskolák 2 napra bezártak. Munkatársaim egyharmada nem jött be dolgozni - mert nem tudott. Ha így folytatja, én se fogok hamarosan. Ja és új élménnyel gazdagodtam: "túrázás" igazzy hóviharban. Nappal, de olyan sötét, mint ha éjszaka lenne. 45 fokos szögben esik. Villámlással, mennydörgéssel.
Sneer Közzétéve: December 2, 2010 Közzétéve: December 2, 2010 Arel veled van Tao! Imádkozz és nem kell menned dolgozni.Marad a home office .
Antail Közzétéve: December 27, 2010 Közzétéve: December 27, 2010 Ásó be, irány a TT! A varjak kísérjék utunk!
Venes Közzétéve: Január 25, 2011 Közzétéve: Január 25, 2011 Gondoltam ezt érdemes megemlítenem, mint helyzetet... leállamvizsgáztam a mai napon. (Már csak egy nyelvvizsga választ el a keménykötésű oklevelemtől.)
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Január 25, 2011 Közzétéve: Január 25, 2011 Váó! Sok sikert hozzá Venes! (Amúgy miért keménykötésű? )
TAO Közzétéve: Január 25, 2011 Közzétéve: Január 25, 2011 Gondoltam ezt érdemes megemlítenem, mint helyzetet... leállamvizsgáztam a mai napon. Gratula, kedves Tanárnő!
Antail Közzétéve: Április 8, 2011 Közzétéve: Április 8, 2011 Helyzetjelentes: Szeged, eloadas, dogunalom. Este irany Dark Zala
Ceripapa Közzétéve: Április 11, 2011 Közzétéve: Április 11, 2011 Úgy látom, hogy SI mértékegység lett a Kalandozók.hu XD XDhttp://kszk.ktk.bme.hu/content/5.verseny/szp5karalk.pdfVannak eltérések, de megvagyunk említve.
Sneer Közzétéve: Április 12, 2011 Közzétéve: Április 12, 2011 Na ez tök jó! nekem tetszik a dolog. Ceripapa ez érdekes infó volt!Még több ilyet ha bárki hall valami hasonlót!
Catsmile Közzétéve: Április 12, 2011 Közzétéve: Április 12, 2011 Na ez tök jó! nekem tetszik a dolog. Ceripapa ez érdekes infó volt!Még több ilyet ha bárki hall valami hasonlót! Hehe! én majdnem játszottam is a rendszerben... az utolsó pillanatban visszamondták a szervezők... amivel nem értek egyet: - legfeljebb 15-ös átlag (sajnos van egy jófej barbárom, aki már 4 versenyen is volt... és most tréningezik az 5-re, és neki 16-os átlaga van (Mentálcsavaros karakteralkotással készült 2007-ben, de kompatibilis a Krónikás karakteralkotással is) - a Mf-t teljes egészében kell fizetni, és nem különbözetként... ami szerintem indokolatlanul megdrágít jó pár képzettséget, amelyek egyébként sem olcsóak. Így első körben...
Ceripapa Közzétéve: Április 12, 2011 Közzétéve: Április 12, 2011 Hehe! én majdnem játszottam is a rendszerben... az utolsó pillanatban visszamondták a szervezők... amivel nem értek egyet: - legfeljebb 15-ös átlag (sajnos van egy jófej barbárom, aki már 4 versenyen is volt... és most tréningezik az 5-re, és neki 16-os átlaga van (Mentálcsavaros karakteralkotással készült 2007-ben, de kompatibilis a Krónikás karakteralkotással is) - a Mf-t teljes egészében kell fizetni, és nem különbözetként... ami szerintem indokolatlanul megdrágít jó pár képzettséget, amelyek egyébként sem olcsóak. Így első körben... Én mondtam vannak eltérések
Rayen Reval Közzétéve: Április 12, 2011 Közzétéve: Április 12, 2011 A fajoknál a khál, amund, dzsenn trió, illetve a sámán kaszt direkt maradt ki, vagy csak figyelmetlenség?
Ceripapa Közzétéve: Április 12, 2011 Közzétéve: Április 12, 2011 Most tényleg tőlem kérdezed ? Én szerintem nem a szervezők között voltam, írj nekik levelet
Rayen Reval Közzétéve: Április 12, 2011 Közzétéve: Április 12, 2011 Igazából Catsmile-et, hamár "majdnem játszott" De hogy őszinte legyek, mivel te találtad tied minden felelősség.
Catsmile Közzétéve: Április 12, 2011 Közzétéve: Április 12, 2011 A fajoknál a khál, amund, dzsenn trió, illetve a sámán kaszt direkt maradt ki, vagy csak figyelmetlenség? hmm... nem kérdeztem a szervezőket... a véleményem szerint nem figyelmetlenség, hanem egyszerűen ki akarták zárni ezeket a fajokat és a kasztot (egy korábbi, de hasonló karakteralkotásukban benne voltak)...
Sneer Közzétéve: Április 12, 2011 Közzétéve: Április 12, 2011 Szerintem is ki akartak zárni.Egy tudatos koncepciójú versenynél nincs is ezzel gond, ha idôben vannak tájékoztatva a versenyzôk.
Felon Közzétéve: Április 13, 2011 Közzétéve: Április 13, 2011 Kérlek a dumateremben folytassátok ezt a beszélgetést Ez a téma más típusú hsz-ek fóruma Megjegyzés: amúgy tényleg jó hír ez a karialkotás, eszmeügyileg
Desdichado Közzétéve: Június 22, 2011 Közzétéve: Június 22, 2011 Halál van. Pénteken vizsga, olyan fajta, amit illene ötösre megcsinálni. Csak ahhoz már kevés az idő... Lehet, hogy halasztani kéne, csak kissé elegem van már ebből a vizsgaidőszakból...
Con Salamander Közzétéve: Június 30, 2011 Közzétéve: Június 30, 2011 Üdv!Öt nap meló és három nap pihenés után újra itthon, egy nap pihi, két nap meló, két nap ügyintézés és beszer-körút, és jön a Nyári Tábor!Nem unatkoztam már vagy öt éve. Nem tudom, ez dicsekvés, vagy panaszkodás. Egy kicsit mindkettő.Üdv!
Antail Közzétéve: Július 8, 2011 Közzétéve: Július 8, 2011 A repulon ulok, a net gyors, a tobbiek remelem jol erzik magukat a taborban. A modulnak kozel sincs vege! Z
Sneer Közzétéve: Július 8, 2011 Közzétéve: Július 8, 2011 Selypen van repülôtér Antail?Na hogy a hely szelleméhez is aktuális legyek.Nézem a neonfenyt a gyárban, de reggel Révfülöp és a Balaton vár, így nem tudják a többiek miert mosolygok munka közben.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés