Rayen Reval Közzétéve: Július 16, 2011 Közzétéve: Július 16, 2011 Majd két hét kihagyás után megint van net a munkahelyemen! Ez olyan szép, hogy rögtön sírva fakadok...
Antail Közzétéve: Július 16, 2011 Közzétéve: Július 16, 2011 Selypen van repülôtér Antail?Na hogy a hely szelleméhez is aktuális legyek.Nézem a neonfenyt a gyárban, de reggel Révfülöp és a Balaton vár, így nem tudják a többiek miert mosolygok munka közben. Pozíció: Pécel Sajnos idő előtt el kellett hagynom a tábort külföldi út miatt, és a repülő nem tudott felszállni a kötőrúnák miatt, és volt időm netezgetni. Csigabigaország megjárva, jövőhéten Szlovénia, magashegyi túravezetés kedd-csütörtök. (Aki szeretne jönni még van 2 hely.) Z
Felon Közzétéve: Július 24, 2011 Közzétéve: Július 24, 2011 Jelentés mondatokban..Piros lötyi, 30%; másik piros lötyi, 10%; harmadik piros lötyi 16%; radler, elenyésző %..Ûrhajósutazás fejben, bkv-busz a valóságban.. Megszálltak az idegenek, még foszforeszkáltak is.. már tuti, hogy az ufók sárgák. És bérletet kérnek.Sikeres landolás, csak pici zavar keletkezik buksiban, aztán térdben.Gyors séta, valójában alig vánszorgás.A sötétben még az utcakő is vicces. Barlang szája, naaagy széles mamutok az útban.Tömeg a homályban.. füstrudak kézben és szájban, habzó ital a poharakban.Zubogó duruzsolás, erekben dübörgő ritmus.. kontrollált vonaglásra késztet. Mindenkit.Érintő kezek, vállon, hajon, arcon, nyakon, háton..'Tedd fel a kezedet..''Majd én játszom veled.'!!Csatt!!Asszem bekapcsolt a hiperhajtómű.. itthon ébredés.Aztán filmnézés: Sucker punch. Intenzív. Már észnél.
Venes Közzétéve: Szeptember 1, 2011 Közzétéve: Szeptember 1, 2011 DnD, Ceripap?val, Tetr?val, Mortec-el, +2 b?tor személlyel. A gyümis vodka az én oldalamon.
TAO Közzétéve: Szeptember 3, 2011 Közzétéve: Szeptember 3, 2011 Már csak 2-3 hét és lesz időm lélegezni, élvezni az új életet.
Sir Thomas Közzétéve: Szeptember 19, 2011 Közzétéve: Szeptember 19, 2011 Tegnap este hullafáradtan értünk haza az első hazai kamara larp hétvégéről. Jó volt az ismerős környezetbe hazaérni, de sajnálatos, hogy vége szakadt ennek a monumentális hétvégének. Persze mindenki azt kérdezte, hogy mikor tartom Dii-vel a következőt... Hát egy darabig biztosan nem, de lehet, hogy előbb-utóbb meglágyul a szívünk a játékosok felé... Sokat tanultam a tavalyi NYT larpos estéjéből, így el tudtam kerülni egy csomó hibát ez alkalommal. Pár nap hosszabb alvás betárazva, aztán talán lesz erőm gondolkodni is. Dii egy zseni, a csapat pedig kegyetlen jó volt. Masszív siker.
Sneer Közzétéve: Szeptember 28, 2011 Közzétéve: Szeptember 28, 2011 Hétköznap reggelihez áltlalában elolvasom a Metropolt. A mai szám melléklete 2031 szeptember 28-ról szól. Ma izgalommal vettem a kezembe a lapot, hisz a Számüzött Hótaposók cikkem is megjelent benne.Jó olvasást!
Antail Közzétéve: Október 2, 2011 Közzétéve: Október 2, 2011 Népszámlálás 2011. 38. Mely vallási közösséghez, felekezethez tartozónak érzi magát? Zrogdavar
Antail Közzétéve: Október 24, 2011 Közzétéve: Október 24, 2011 Munchen - 2011 Csak, mint minden evben.
Felon Közzétéve: Október 27, 2011 Közzétéve: Október 27, 2011 "Tudom, csak az marad talpon Aki önmagával táncol,Akit sorsa végül végleg A szabadsághoz láncol. "
Sneer Közzétéve: November 11, 2011 Közzétéve: November 11, 2011 Sziasztok!2011.11.11 11:11 megnyitottunk!A figyelmetekbe szeretném ajánlani képregény oldalunkat. Barátaimmal gondoltunk egyet és létre hoztunk egy képregényt.Az általunk elképzlet közlegények kalandjait mutatjuk be a II. világháború korából elszármaztatott világban.Érdeklödéssel betarazni és írány az oldal. www.combatcommanders.com
Venes Közzétéve: November 16, 2011 Közzétéve: November 16, 2011 Dexter. 4. évad... Be****-ás. (továbbra is...)
Felon Közzétéve: Január 9, 2012 Közzétéve: Január 9, 2012 Én.. 2012. január 7-én Szolnokon voltam, a Vox Hungaricus tánckoncert kórusának egyik tagjaként.. a hihetetlen nagy élményen túl életem egyik legszebb napja volt.. Az alábbi linken található néhány kép a galériában, némelyiken - messziről - még én is látszódom Aki megtalál, az kap egy csokit.. Némi segítség lehet, hogy nem árt.. szokásomtól teljesen eltérően tiszta feketében vagyok Kívánok mindenkinek éppoly szép évkezdést, mint amilyen nekem volt http://szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/ ... val-421322
Vassi Közzétéve: Január 9, 2012 Közzétéve: Január 9, 2012 Reggel 5 óra kelés, csomagolás, 6 órakor busz Szegedre. A vasútállomáson közben összetalálkoztam Dekkerrel és néhány kollégájával akik szintén a reptérre mentek, csak ők Németország felé vették az irányt. A felszállással hálisten nem csúsztunk és ismét ablak mellé tudtam ülni, viszont leszálláskor úgy szúrt a fülem, hogy aszittem megsüketülök. Na aztán másfél óra csövelés a buszig. Azaz hogy ideális esetben lett volna annyi, mert az összes ülőhely már betelt addigra, úgyhogy 3 óra csövelés. Na aztán beértem Börmingem Kócs Sztéjsönbe, összeismerkedtem Daniellel, a legelső csövessel akit 16 hónapos itt tartózkodásom óta láttam. Adtam neki 2 fontot meg egy cigit, úgyhogy most már van aki imádkozik a lelkemért. Taxival haza, vettem curry szószos fish & chipset meg fasza rántott gombát, 8 doboz Carlsberget és most kiélvezem szabadságom utolsó estéjét.
Antail Közzétéve: Január 9, 2012 Közzétéve: Január 9, 2012 Taxival haza, vettem curry szószos fish & chipset meg férfi nemi szerve rántott gombát, 8 doboz Carlsberget és most kiélvezem szabadságom utolsó estéjét. Fórumszellem. Megfizethetetlen.
Felon Közzétéve: Február 5, 2012 Közzétéve: Február 5, 2012 Solymár, koncert, hó - kipipálva. Érzelgősség, búcsúztatás, könnycseppcsorgás - kipipálva. Fehérbor, süti-ízű teja, mentes ásványvíz - kipipálva. Mosoly, több mosoly, száz mosoly - kipipálva. Hazaút, szoros közelség, elmondodnekemazéleted - kipipálva. Ezer mosoly, RÁhangolódás, imádomhabeszélszhozzám - kipipálva. Invitálás italmérőhelyre, szomorú búcsú, puszikapofidra - kipipálva. Kocsmázás, hangzavar, danolászás - kipipálva. Hazaérés, szolid spárga be a szobába, havas csizmával - kipipálva. S a frizura még mindig tart.
Felon Közzétéve: Február 18, 2012 Közzétéve: Február 18, 2012 Paradox.. Kórusfarsang.. stílusosan boszorkányként jelenés.. fekete csúcsossipka, szoknyámhoz öltözött seprűvel, nagy meglepetésre általános siker. Majd tombolahúzás.. giccsparádé.. sikerült egy békakirályfi-szobrocskát nyerni.. hiába tiltakoztam, hogy én varázsoltam el Közkívánatra megcsókoltam..
Venes Közzétéve: Március 2, 2012 Közzétéve: Március 2, 2012 Lila, lila, vörös, fekete... És tényleg, barátok nélkül nem megy/menne.
Felon Közzétéve: Április 2, 2012 Közzétéve: Április 2, 2012 Ma készlettölteni voltam a Gyöngykuckóban a Nyugatinál, és hazafelé tartva átgondoltam a lehetőségeket: bepaszírozhatom magam a 4-es-6-osba, az überaquirrettenet büdibe az izzadós, lábadrataposós, rajtadátmászós, hátadbakönyöklős tömegbe, apró kicsi porszemként, és végigállhatom az x ideig tartó utazást, hogy aztán felnyomorgathassam magam a Blahán a 173/173E-re, emígy szerezve magamnak újabb 20 percnyi tömény undort, amit ember(?)társaim szaga, kisugárzása, arckifejezése öklendez fel bennem. VAGY választhatom a pár percnyi sétát az Oktogon felé, ahol fellibbenhetek a kisföldalattira (ha már 3 évnyi BP-n élés után sikerült felfedeznem pár hete ), mehetek pár suhanásnyi megállót, ahol is átlepkézhetem magam a 69-es vilire, ami aztán nem oly messze tesz le otthontól, és közben kényelmesen ücsöröghetek. Nos, tán nem oly meglepő, hogy a sétázást választottam (és nem, nem kárhoztattam erre senki mást sem, kedves Szomszéd Néni Produkciós Iroda ), útban a napsütötte útvonalamon benyaltam egyetlen gombócka gesztenyés fagyit, rámosolyogtam emberekre (néhányan vissza is mosolyogtak), élveztem az arcomat fürdető napsugarakat, szívtam a friss (értsd : nem irodai-légkondiban agyoncserélt, nem nyomott, nem agyonparfümözött, nem állott) utcai levegőt (nem, nem éreztem a kormot és a füstöt, képzeld, a szmogot se), adtam 200 Ft-ot egy punkcsoportnak akik alkoholra gyűjtöttek, rávigyorogtam a BKV ellenőrre, láttam virágzó fákat, alternatív, kreatív/játékos kirakatokat. Welcome tavasz.. Boldog vagyok!
Venes Közzétéve: Április 19, 2012 Közzétéve: Április 19, 2012 Félboldog: WoW, tea, japán, film... Dupla szabadnap.
Vassi Közzétéve: Április 28, 2012 Közzétéve: Április 28, 2012 Tegnap esti helyzetjelentés: Tagreosz városőrsége egy tucat dobó tőr, cinkelt kockák és jelölt lapok, mérgek készítéséhez használt eszközök birtoklása miatt, valamint mágia használat erős gyanújával őrizetbe vette a szegény védtelen és ártatlan kalandozó csapatot, hogy azok majd a máglyán SZABADON védekezhessenek az ellenük felhozott vádakkal szemben mesélő szemszögéből nézve is nagyon szórakoztató ez a kaland Most pedig elkezdem Raptorral életem első Chtulhu kalandját
TAO Közzétéve: Április 29, 2012 Közzétéve: Április 29, 2012 Ma este hallottam életem eddigi legromantikusabb mondatát. (Az irónia ezúttal minimális.)
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés