cather Közzétéve: Január 10, 2004 Közzétéve: Január 10, 2004 én törpe párti vagyok (meg ember) a törpe törzsekről valaki nem tudna infóval szolgálni???
Elátkozott Közzétéve: Január 10, 2004 Közzétéve: Január 10, 2004 cather: Lapozz vissza egy vagy két óldalt ott találsz a tőrpékről egy két dolgot van ott néhány tőrzsi esemény is, de ahogyan Fürge Disnonak is megtettem ha óhalytod körűlnézhetek részletesebben a Sumiban és egyéb helyeken, és írhazok pár sort róluk.
Elátkozott Közzétéve: Január 10, 2004 Közzétéve: Január 10, 2004 A fehér orkokkal kapcsolatban nem tudom. Én nem szívesen jáccanék egy Dartonita sehova sem tartozó orkal (mármint az ork tőrzsek közűl). Játéktechnikai különbségeik ha jól tom nincsenek a vadorktól, de külsőleg viszont annál inkább van. Mind1 nekem nincsenek előitéleteim velük kapcsolatban.
Fürge Disno Közzétéve: Január 10, 2004 Közzétéve: Január 10, 2004 cather!!!Hurráá!!!Végre 1 ember aki ugyanúgy törpe párti mint én!!!!Király!!!Csak így tovább és szeretsd a törpéket...Elátkozott ne fáradj elküldöm cathernek azt amit tőled kaptam a törpékről..
Elátkozott Közzétéve: Január 10, 2004 Közzétéve: Január 10, 2004 Oksi. Aztán jó játékot a mokány kis fickókkal. :wink:
cather Közzétéve: Január 10, 2004 Közzétéve: Január 10, 2004 Oksi. Aztán jó játékot a mokány kis fickókkal. :wink: köszi de neten is lehet játszani mailos rendszerben...
cather Közzétéve: Január 10, 2004 Közzétéve: Január 10, 2004 cather!!!Hurráá!!!Végre 1 ember aki ugyanúgy törpe párti mint én!!!!Király!!!Csak így tovább és szeretsd a törpéket...Elátkozott ne fáradj elküldöm cathernek azt amit tőled kaptam a törpékről.. Termetem miatt is kedvelem a törpöket
bencurrrr Közzétéve: Január 10, 2004 Közzétéve: Január 10, 2004 Nekem a kedvenc fajom most a khál a dhar ésa draquon. Mind a 3 elég erős és tápos de megvannak a maga gyengélyi. Mondjuk a Dhar sztem kicsit erősre sikerült főleg ha még varázshasznló is. A draquonnál csak a pusztakezes harc értékeit tartom erősnek. a khál pedig maga az űbertáp az asztrálját kivéve.
@huszár Közzétéve: Január 11, 2004 Közzétéve: Január 11, 2004 hááá.....bencurrbanyek...na mindegy...mér csak a tápt lehet látni a khálokban???mér?mér?mér?kérlek bencurrr olvasd el a khálokról irt kiegemet, h jobban megérhesd őket, és nem atápot lásd bennük, hanem a khált...mer ha igy gondolkodsz, h mijen táp, az nem jó, mer nem csak én foglak leszólni, mint most is teszem, hanem mindenki lehurrog, meg amugysem rdemes tápolásra menni, mer az nem fair, egy, kettő, a tápolás az szabájatlan, és csalás..na meg felboritja a játék egyensújt, csak ugy, mint a varázslótornyod ynevét...kérlek, h olvasd el a khálok leirását...
Bálint Közzétéve: Január 12, 2004 Közzétéve: Január 12, 2004 @huszár én kezdelek félteni téged. :roll: nekem úgy tűnik, hogy te kiállsz a khálokért és megpróbálsz mindent megtenni értük és a helyes megvilágítsba helyezni őket, de kicsit az agyadra megy nem?A T
bencurrrr Közzétéve: Január 12, 2004 Közzétéve: Január 12, 2004 Nyugi nem csak a tápot látom a khál mögött. Olvastam már a khálokról és őszintén tetszik a faj. Nem azért mondtam hogy azmaga az übertáp mert csak hentes. Engem a faj elragadtat a törvényeivel a rend és jóság felé való szeretetével. Mondjuk kicsit a mentalitásukban hasonlítanak a dharra. De a khál nekem jobban tetszik. Csk csupán azért nem úgy írtam róla mert még nem ismerem annyira. Az elolvasást pedig muszáj elodáznom mert mostanság nincs sok időm(felvételi miegymás) ugyanis sokat tanulok. De ígérem amikor a khálokról beszélek megválogatom a szavaimat
Bálint Közzétéve: Január 12, 2004 Közzétéve: Január 12, 2004 Úgy érzem, nekem is kezd egy kicsit agyamra menni ez a Khálos dolog, a mi körünkben is van egy Khál és azt kell mondjam, a srác nem igazán tudja kijátszani. De a... na mindegy, gondolom azért kicsit csípősen fogalmaztam... bocsi.
@huszár Közzétéve: Január 12, 2004 Közzétéve: Január 12, 2004 Bálint:semmi...nézd egy khál kijáccását sokan annyiban meritik ki, h akkor most végig hentelem a páját, a saját ősi fegyvereivel, és plusszjaival...de.DE.egy khál soha nem öl meg senkit feleslegesen.nem hinném, h sokan hallottatok volna már erről de van egy aprócska falucska, település, ahol a kitaszitott, elmenekült, khálok élnek, és halnak.nem ez nem az őshaza, ami megközelithetetlen, hanem az anublien tavak vidékén, ez egyik is folyó torkollatjánál, van még egy torkollat, ami gyakorlatilag aföldből jön ki, vagy tör fel...ez az út vezet az őshazába, de vissza felé járhatatlan még mágiával is.kifelé azért túl lehet élni, de szerncse kell hozzá.na szóval ennek a közelében a van eme kis település, hogy a kiszakadt kháloknak legyen valami menedékük, itt gyakorlatilag ugyanaz működik, mint az őshazában.csak egy két szemelvény a khálokról, vagyis ijennek képzelem el őket: a kháloko, mikor vadászni menne a törzs számára, vagy a családnak, vagy magának, akkor mindig csak az eleégséges mennyiségű vadat ejti el, és enm az újszülött gidát, vagy a vezér himet, habár könnyedén megtehetné, mégsem teszi, mert törekedik a "harmóniára" a környezetével.ergó nem fognak kipusztitani egy állatfajt, mert ők éhesk, hanem megoldják máshogy...itt a környéken - anublien tavak vidékén - ismerik őket, vagyis pár emberi település megtűri a khálokat maguk mellet, igaz nem a tő szomszédságban de megtűri őket, hisz nem zavarnak senkit sem, nem szólnak bele a politikába, hisz minek tennék, annyi eszük van, hogy nem öletik meg magukat feleslegesen...egy khált nem lehet megfélemliteni:nos persze meglehet, mágiával...de egy khál nem használja ki azt a tulajdonságát, h nem lehet megfélemliteni, ugyanugy, mint a kifinomult szaglását...ők nem görnyednek a nyomok főlé szagolgatva a prédát, még vadászatkor sem, hanem csak a levegőben terjengő szagminták alalpján kutakodnak...az "újvilágban" született khálok már sokkalta emberségesebbek, mert méreteik már nem a három métert verdesik, hanem "csak" a kettőt...remélem értehtő voltam eme kis példázatokkal, sziveesen várok mindn kritikát....
Leviathan Közzétéve: Január 14, 2004 Közzétéve: Január 14, 2004 13-as erővel ellehet bírni egy orkot, vagy egy khált? Csak azért, mert az erdőpillének ennyi lehet a max. ereje. Ha többen vannak akkor biztosan, de egyedül? A másik: egy ork vagy egy khál nagyon pipa lesz, ha egy 25-ös gyorsaságú kis izé birizgálja őket (mondjuk a khál fülét)? :twisted:
@huszár Közzétéve: Január 14, 2004 Közzétéve: Január 14, 2004 igen. hidd el, h negyon ideges lesz...és addig-addig hadonászik, amig végül le nem csapja a tündit...hidd el leviathan, a khálnak elég csak egyszer eltalálnia...de mér is birizgálná az erdő tünde a khál fülét...???
Gambit Közzétéve: Január 14, 2004 Közzétéve: Január 14, 2004 @huszár: hogy Manndil gyakorolhassa az asztrálpróbát 8) [...] de lehet hogy csak halál depis és megunta az életét... Más: túl lehet valakit ütni egy fa-pille-pallossal? amugy mik az értékei Leviathan?
Leviathan Közzétéve: Január 14, 2004 Közzétéve: Január 14, 2004 Mert szemtelen. A Bestiáriumban is leírják. De remélem tudod, hogyha lecsap egy erdőpillét megjárja. Finom kis mérgezett tűhegyek százai fúródnak ronda testébe. Amúgy jó esetben alszik ey picit, majd néhány mérfölddel odéb találja magát. Rosszabb esetben halálos a mérgük.
@huszár Közzétéve: Január 14, 2004 Közzétéve: Január 14, 2004 ahha...és mégis mi a csudát művel egy 3-5 négyzetméteres köpeny ellen, amikor csak annyit veszel észre, h hoppsötét lett, és a következő pillanatban már vagy 1,5-2 mázsa ugrál rajtad, v csak kikalapálnak egy kalapáccsal, buzogánnyal, csatabárddal, akármivel...és akkor az már télleg....fáj.
Bálint Közzétéve: Január 18, 2004 Közzétéve: Január 18, 2004 Mióta játszgató ez a faj? Csak úgy kérdezem, mert én úgy tartom, hogy már a bestiáriumból is ki kellett volna hagyni, olyan nagy baromságnak tartom, mint azt, hogy Krán és Gorvik valaha is összefog, vagy mint tündérmesét csinálni a M
@huszár Közzétéve: Január 18, 2004 Közzétéve: Január 18, 2004 még nem jáccható, és én is ezt szeretném elkerülni, mert ez egyszerűen már számomra is irreális...nane...azért tündér manót csinálni, aki repül, meg miegymás??nane...!na meg mivan, ha egyszer a véletlen mellém áll, és télleg besomok neki egy nagyobbacskát eg shadleki buzogánnyal???nos??már a gyorsulási hatásoktól, meg az energia átadásoktól, és szétkenődnek a belső szervei...és akkor még nem is beszéltem arról, h azért a buzogány, nem cask gyorsulási hatásokat ér el:D:D:D...
Fürge Disno Közzétéve: Január 20, 2004 Közzétéve: Január 20, 2004 tényleg és mi van ha ez a a pille izé ojjektum beleragad a törpém szakállába a nagy rtöpködés közben?? :twisted: Na akkor mivan?? :roll:
Leviathan Közzétéve: Január 21, 2004 Közzétéve: Január 21, 2004 A MAGUS csak annyira tündérmese, amennyire a nem ember fajok azzá teszik. Csak az érdekelne, hogy az elfek miért nem tündérszerűek? Az ork pedig szintén irreális- farkasból humaniod? Nane. A törpe még elmegy, mert kisnövésű emberek léteznek, de hogy erősebbek lehetnek a nagyobbaknál? Szóval csak annyi, hogy az említett fajok szintén meseszerűek, de félreértés ne essék, nincs ellenemre egyik faj se, és nem a mágust akarom szídni, csak azt akarom közölni, hogy a mágus egy olyan mese, ahol nagy szerepet kap a realitás. Nem a fajokat, hanem a történéseket illetően. Az erdőpillében egy buzogány lökéshulláma csak annyi kárt tesz, amennyit bárki másban. Nem alkotok rá külön rendszert, ingább gyenge életerő alapot és fájdalompont alapot kap. A vadork se kap kevesebb sebzést ha bottal fejbe nyomják, őt se illeti más sebzési rendszer. A fegyverek sebzése nem változik. Ha egy erdőpillét teszemazt véletlenül meg tudsz ütni, akkor a kalapács 6. sebzése után veszít egy Ép-t, a kötelező Ép vesztés szabálya szerint. Ebbe jó eséllyel belehal.Ha nagyon realisak akarunkk lenni minden sebzést a fizika minden törvényének szemszögéből kell megállapítani, de mint azt az ET-ben is írják ez csak egy társasjáték.
bencurrrr Közzétéve: Január 22, 2004 Közzétéve: Január 22, 2004 Hát sztem az erdőpille annyi módosítás beleférne hogy nem lehet több Ép-je mint 1 -egyrészt magassága alig haladja meg egy dobótőr hosszúságát.az fp-i is alapból kettő meg szintenként 1k2 -Az fp-nél is az előzőre hivatkoznéka sebzése ne legyen több mint 1k6 mert szintén nem tud forgatni tőrnél naggyob fegyvert a khál vagy egyéb nagyobb állatfaj eggyetlen erősseb legyezéssel péppé aprítja az erdőpillét
bencurrrr Közzétéve: Január 22, 2004 Közzétéve: Január 22, 2004 A fizikai valósságról csak annyit hogy eggyáltalán nem ide vonatkoztatható hiszen akkor senki sem lenne varázsló mert fizikai rendszerben nincsen mágia. kettő pedig a lovag kaszt feloldódna mert mindenki a nehézlovasharcot részesítené mindenki előnyben(hiszen jó eséllyel egyszerűen legyalulná gyalogos ellenfelét)
Leviathan Közzétéve: Január 23, 2004 Közzétéve: Január 23, 2004 Szerintem el kéne olvasni az erdőpillét. Az egészség 15 feletti része adódik csak hozzá az Ép-hez. A tőrével csak K3-at sebez. A K6 Fp a legalacsonyabb a magusban, vagy legalábbis én nem láttam olyan karit, aki ennél kevesebbet kapna. A K3 Fp (amit eredetileg gondoltam) ezért SEM jó. Ezen kívül hamarosan kiegészítem az erdőpillét, mert találtam egy jó információs forrást. Hidd el nem sok az a K6 fp. Nem mindenki dob állandóan hatost. Nem csak azt kell nézni, hogy mi a legtöbb amit ki lehet hozni belőle (táppal), hanem azt is , hogy a szerencsétlen kezek, miket tudnak dobni minimum. Az erdőpillét ki kéne próbálnod, akkor talán meglátod az igazi szépségét. Hidd el megér egy próbát. (De csak akkor, ha rendesen kijátszod. Különben az első pofon halálos. Én még egy aquir hatalomszót is túléltem vele 4. szinten.) :!:
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés