Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Melyik a kedvenc fajod?

Sychter

Recommended Posts

Venes: az amund???

Ezt komolyan gondolod???

De most télleg???Olvastál már róluk valamit is??Az életvitelük...hááát nem is tudom...nekem valaiért nem tök szimpi,de izélsek, és pofonok...csak az nem tetszik nekem, h minkenkit - najo nem mindenkit, csak aki nem amund, és Amhe-Ramun hiv? - ki akarják irtani...most nem a Jannekre gondolok, hanem MINDENKIRE...nos ezen kivül télleg semmi baj velük...ugy amúgy...

De ez az én saját véleményem..., Ugynis nekem a kedvenceim az elfek...:D

Link a hozzászóláshoz

na jó, im, ha valakit is érdekel, az olvassa el, ha nem akkorne olvassa...

ha a legelején jól olvastam, akkor volt egy kérés, méghozzá az, h mindenki mondja el a kedvenc faját, és INDOLOJA MEG...

nos eddig én csak azt irtam, h melyik, azt nem ,h miért...most eljött a pillanat, és nekiülök, miért igen ami...

1. elf: nem kell aggódnom, h valamire nem igazán jut id?m az életben...,megvan nekik a maguk varázsos megjelenésük(lenézik a kérészélet?eket,stb.)...,nehezebb is vele játszani, és emmiat érdekesebb is...

2. khál: egyenes,becsületes, és valamilyen értelemben egyszer?, ugyanis tetteiket nem az ész hajtaj...:(sajna...,elég nehéz velük játszani...sok játékost láttam már velük játszani, és egyszer?en nem - akinek nem inge...ne vagye magára- tudnak vele bánni...mert ?ket az érzelmeik mozgatják...nem nagyon hinném, ha bárki rosszallóan szólna oda hozzájuk, az jól járna, ugyanis (sajna), elször ütne,aztán ütne, és még mindig ütne, és csak akkor kérdez, ha már senki se tud válaszoni...a khálok másik nagy el?nye - többek között- szerintem, még a becsületszavuk...nagyon-nagyon meg gondolják, h kinek adják meg és mire...sajna neki megvan az a komoly hátrány, h egy patiban nem figyelnek oda rendesen az asztrálpajzsának megépítésére, annak komoly nem 1 esetben végzetes következményei vannak...

3. wier, és jann: imnd2 beleolvad(t) az emberek közé, nehezen felismerhet?ek...mind2 gondolkodó lény...tehát minden "lépése" legyen politikai, diplomáciai, akármilyen, kétszer is átgondolja azt, aztán mérlegel, újragondol, és (talán) dünt...ráadásul mind2 ott használja ki az emberekt, meg akiket tudnak, ahol csak érik...:D...nem elhanyagolandó egy jann (vagyis dzsenn) mentálmágus...a wierek sajna vérivók, mint a vámpirok, es meg van az ezzel kapcsolatos el?nyeik, és hátrányik...

Link a hozzászóláshoz

gem->közös tudat:D

légy közös tuadt, én leszek ?ssárkány, ha van oly km, aki megengedi, h aquirokkal, és démonokkal jászanak nála:D

mazsinó:nos sajna én legtöbbször elffel, vagy khállal mászkálok, de inkább elffel, mert azt még mindig könnyebb, megszremélyesíteni, mint egy khált, szernitem ez az igazn nehéz...egy khált rendesen kijátszani...

emberrel még nem is igazán játszottam, ugyanis szerintem egy szerepjátékban épp az a lényeg, h vonatkozztassunk el minél jobban a önmagunkt?ól, és minél jobban megszemélyesítsük az általunk jászott karaktert, és én (valahol) irigylem az elfeket, ahogy szerintem indenki más a saját kedvecét, de végre nem csak álmodozni lehet, h mi lenne ha...

hanem kijátszhatok egy idegen fajt..., és szerintem ez nagyszer?...ráadásul egy elf mindig ráér...ami még jó bennük, ha jól számolok, akkor multi kasztosítani sem nehéz...(samargd mágus, fagyvarázsló, kontra varázsló :twisted: :twisted: :twisted: ):D:D :twisted:

Link a hozzászóláshoz
Lithas!

Nefadar: az aquirt esetleg engedélyezném, de csak gho-ragg -ot. És szigorúan a sötét határ mögött. A démonok azért nem jók, mert nekik nincs lelkük, motivációjuk, stb. ?k csak pusztítanak, és a szerepjáték azért nem err?l szól. Persze a szerafizmust én sem vetem el. Az én kedvenc fajaim: ember, félelf, wier. Amúgy (mint midíg) most is szutyokkal értek 1et. Bár az aquirt én is kipróbálnám. :twisted:

Darun

A démonkat persze nem Jknak értettem, hanem csak mint létez? fajt. Nekem egyszer már szerencsére volt szerencsém fél-aquirt játszani és mint mondjak nem egy egyszer? feladat...

Link a hozzászóláshoz

@huszár:Lehet hogy különleges ízlésem van , de nekem tetszik a ,,lenéz?" stílusok, nekem bejön:), szeretm ha egy karakter (persze csak ha én vagyok), hogy fentebb valónak érzi magát:)

Egyépként régebben nekem is tetszett az elf karakter, de túl ,,természetiesek", túl ,,jóindulatúak", (Tisztelet a kivételnek:)))) o:)

Link a hozzászóláshoz

A nem kitaszított elfek 99,9%-a lenézi minden más nép képvisel?it, mert egy zárt elf közösségben nevelkedtek, ahol már 10000 évvel azel?tt is iilyen gondolkodásmód volt, és nem nagyon változott meg.

A kitaszított elfekkel már más a helyzet, azok akár teljesen emberiek is lehetnek. :) De mivel JK általában (ill. mindig ;)) kitaszított, ezért aztán tényleg teljese mértékben a játékostól függ, hogy milyen lesz az elf. Akár még "hamari" is lehet. :)

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...