Lord Rufus Közzétéve: Július 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 5, 2004 venes: Alex télleg szép kis indok... főleg ha meleg fiú vagy vagy leányka...nekem is ott van mellesleg az amund... a kedvencek között... nagyon meg lehet jáccani... azaz kijátszani... na, lényegtelenaz amund rlz Idéz Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Július 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 6, 2004 Nekem a kedvenc fajom az ember... :roll: emellett még ritkán szoktam játszani félelfet, még ritkábban elfet... Idéz Link a hozzászóláshoz
Taxen Közzétéve: Július 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 6, 2004 Telleg TAO?! En sokat jatszom a torpevel, felelffel meg meg kevesebbet... Elfem az meg nemsok volt. Idéz Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Július 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 6, 2004 Najó, egyszer egyszer előfordul, hogy valami más fajjal is játszok, de ezeket csak 1 kaland erejéig szoktam használni, csupán vicces szituációk teremtésére, meg a jó poánokért. pl Tybycsoky meg Warlock (és persze Nesire) azon kevesen közé tartoznak, akik láttak engem udvari orkkal játszani... aztán hogy ez mennyire ment... :roll: azt már csak ők tudják megmondani TAO Idéz Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Augusztus 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 18, 2004 Huha, nem birom ki, irok ide is:) A kedvenc faj? elég sok van...igazából a hangulattól függ... Amiről azonban egyre többet olvasok, és amit már csak a kihivás nagysága miatt is minél nagyobb tökélyre akarok fejleszteni, az az elf. Elég kevesen tudják jól játszani, mert nagyon megfoghatatlan... éppen ezért kihivás, aztán majd meglátjuk mennyire sikerül a tervem Idéz Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Augusztus 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 19, 2004 Hogy, melyik a kedvenc fajom:Az igazi Wier aki mág táncol a káosz, és élet legmagasabb bástyafokán. Nem a gonosz Wiert kell játszani mert az nem igazi kihívás, az viszont már igen, ha minden vívódása a normalitás határán egy izzadságcsepp neked is. Idéz Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Augusztus 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 19, 2004 Kedvenc faj: Egyenlőre az ember. Valamikor régen játszottam félelffel, de nem igazán játszottam ki emlékeim szerint. Viszont Pico nagy hatással volt rám táborban liveon a gnómjával, így még az is lehet hogy azt is kipróbálom. Majd egyszer. Ki tudja, ez a hangulatomtól fog függeni. Idéz Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Augusztus 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 19, 2004 Én még mindig amund fan vagyok, annak ellenére, hogy ewzen kijelentésemért sokan a pokolra kívánnak..... Vagy mégse? A lényeg, hogy szerintem az amund egy olyan tápos faj amely nagyon jól ki is játszható és a játékot, ha jó a KM, egy csapásra megváltoztathatja. Idéz Link a hozzászóláshoz
Elátkozott Közzétéve: Augusztus 21, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 21, 2004 Az amund szvsz egyáltalán nem tápos faj. Nem nagyon hiszem el, hogy valaki az összes különleges képességére megdobja az IQ-ját. Viszont valóban nagyon tudja nehezíteni egy kalandozó csapat játékát, pláne ha a kaland valahol délen P. isz. 3692 és 3702 között játszódik. A manifesztáció nem sokat kedvez egy kiszakadott amundnak, mind népe és mind a dzsadok, piaroniak és krániak haragjától tartania kell, és ezt a rá irányuló gyűlöletet ugyanúgy társaira is át szivárogtatja, ha azok elfogadták őt...Ugyanakkor alapvetően gonosz természetű ez a faj. Harc, Szenvedés, Halál, hogy Amhe Ramun hitvallásáról említsek meg három szót. És lévén, hogy a többi amund isten papjai kiírtattak (talán Alexet kivéve) ezen isten kultusza az írány elv az amundok között. Idéz Link a hozzászóláshoz
Leviathan Közzétéve: Augusztus 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 22, 2004 Na de kérem... az erdőpillénél nincs is jobb faj! Én imádooooom!!!!!!! Az erdőpillénél jobb faj nincsen. Az tényleg csak azoknak jó, akik iszonyatosan jól tudnak játszani! Mert csak a szerepjáték és a kreativitás számít benne. (Én természetesen erdőpillével nyomulok... Már egy aquir hatalomszóval is szembenéztem, bár az igaz, hogy miután túléltem elmenekültem...) Erdőpille minden mennyiségben! Idéz Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Augusztus 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 22, 2004 Szerencsére én az amundjaimat északra teszem mindig. És nálunk per pill 3685 van, szóval pár év és manifesztációs háború... De lehet, hogy csak azért is meghagyom az amundomat arra az időre....érdekes dolgok fognak majd kijönni. Idéz Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Augusztus 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 23, 2004 Kijönni....??????Hááááttttt szegény, nálam izzadhatna a karakter. No nem a meleg miatt, hanem azért mert én délen mesélek. De szerintem is érdekes egy amund karakter. Egyébként pedig nem mindenhol tudják az emberek, hogy mi is az amund szó jelentése. Pl.: a shadoni felföldön, vagy abasziszban a kutyát nem érdekli..... Ha nem hivalkodik nálam se fejezik le csak azért mert más a bőrszine. U.i.:Na jó toron, és gorvik kivétel.... Idéz Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Augusztus 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 23, 2004 Humanitás minden fokon,tudjátok csak ember vagyok és ráadásra elégedett is magammmal,tehát minek játszanék más korcs fajokkal-bahh méghogy elfszabásúak,emberszabású egész ynev-és azthiszem a szövegból létszik gorvicki vagyok tehát szerintem az erdőpille és az amund meg az elf meg a törpe meg mindenki más de legfőként a shadonikak zavaró tényezők.de amúgy békeszerető vagyok.ízlések és pofonok-de közhely-. Idéz Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Augusztus 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 23, 2004 Végülis hátulról mindenki egyforma nemde???? Idéz Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Augusztus 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 23, 2004 aakkor hasonlítsd össze hátulról a sáskaharcost és a hegyi jetit. Idéz Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Augusztus 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 23, 2004 Te vaze az nem igazán humanoid. Márpedig vannak emberek meg állatok nemde??? Idéz Link a hozzászóláshoz
Jagger Közzétéve: Augusztus 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 23, 2004 Na de kérem... és a Dzsennek????Bár Amund óta nagyon kedvelem az amund népet, azért nem játszanék vele. Túl sarkalatos lenne.Elf se lennék, hasonló megfontolásból.És ugye az ember, félelf még jó.A Wier kettősségét talán csak Dragon tudja kijátszani (pláne elmesélni), azért ezt is passzolom. Idéz Link a hozzászóláshoz
Elátkozott Közzétéve: Augusztus 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 23, 2004 Üdv.Nálam is az emberek dominálnak. Bár Ranagol eszméit részesítem én is előnyben, egyáltalán nem vagyok fajgyűlölő (lévén, hogy ez a vallás nem emberközpontú, álítsák akármennyire is ennek az ellenkezőjét a gorvikiak). Játszottam már amundal, khállal, elfel, félelfel, törpével, udvariorkal, vadorkal, vierrel is. Mégis az ember az amej számomra a legjobban bevált, lévén hogy én is ember vagyok, valameilyen szinten könyebben megértem ezt a fajt. :wink: De az igazi kedvencem a Vadork, mindegy hogy melyik törzsből és, hogy melyik nemzetségből. Számomra ez a faj igazi ínyencség, minden képmutatástól mentes, és komoly kihívás, ha valaki tényleg a legjobban akarja kijátszani az emberek civilizációjába keveredett páriát... Idéz Link a hozzászóláshoz
Graal Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Én Khállal wierrel emberrel és fél elffel játszom. Khállal csak nem rég kezdtem, de őszintén szólva nagyon tetszik. Bár a mi KM-ünk állandóan szivat. :roll: Idéz Link a hozzászóláshoz
Shadow Hunter Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Nekem legfokep az Elf/Fel-Elf a kendvenc fajom.De ez nalam kedv es kaszt kerdese.Szeretem meg nagyon a Khal-okat is. Idéz Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Hát akárkinek akármi a véleménye én akkor is aszondom hogy ember rlz. Bár az is igaz hogy mondjuk orkal de még elel is szeretek játszani, viszont az embernek van egy olyan kötetlensége, szabadsága, ami egyik más fajnál sincs meg. Idéz Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Üdv! Az ember szerintem is a messze legsokszínübb faj. Azért kedvelem személy szerint, mert ahány ember, annyiféle szokás, jellemvonás. Embereken belül fontos a származás, tehát egy dzsad kalmárdinasztia gyermeke pl. nagyon más lesz, mint egy shadoni nemes piperköc. A Többi faj pedig ugyebár kisebb létszámban van jelen Yneven, ezért nincsenek is annyira eltérö jellemvonások (ez lehet hiba is ) , és egy elfendeli elf pl. nem nagyon tér el egy sirenari társától. Minden fajnak megvannak a pozitívumai és negatívumai is, az embernél az a pozitívum, hogy nincs negatívum. Byez Idéz Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Õszintén szólva szerintem a többi faj legalább olyan sokoldalu mint az ember, csak a játékosok túlontúl korlátoltak. Szerintem nem minden törpe kötelezően mogorva, és gyűlöli az elfeket. Utálom a sztereotípiákat, de szóljatok meg ezért nyugodtan. Idéz Link a hozzászóláshoz
Sylvanus Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Üdv!Szerintem Con Salamander alapvető faji személyiségjegyekre gondolt, az emberi fajra nem nagyon lehet találni, míg elfeknél, törpéknél vannak a fajra vonatkoztatható személyiségjegyek.Egyébként mi ez a hülyeség a törp-elf gyűlöletről?Eddig úgy tudtam ez egyes D&D világokról származó sztereotípia és Yneven egész jóban vannak.Sylvanus Idéz Link a hozzászóláshoz
Jagger Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Törp-elf gyűlöletet?? Van ilyen? Egyébként a "más" fajok is árnyaltak, akár csak az ember. Más város, más szülő... Idéz Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
Ülj oda az asztaltársasághoz...
Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.