@huszár Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 mikor?hol???ezt nem értettem tisztán...en "csak" egy f?városi proli vagyok...:mrgreen: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Orosházán tartunk egy találkozót 19-20-21-én ha összejövünk elegen.Mé nem olvsod rendesen a fórumot.A találkozóknál tudod b?vebben megnézni. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Aprócska kérdés miért szereti mindenki annyira az elfeket, (Na jó régebben én is szerettem ?ket de már nem értem....) :?: Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 jo renbedn...1 te mondtan, h ne is probáljam, me olyan leszek mint te, és ahhoz semmi kedvem...2 odáig még nem jutottam...ha nem nagy baj..3 te ugyis elmondod, ha vmi olyan van...4 vagy nem??? Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 venes: régebben miért szeretted ?ket, és ma -most- miért nem??? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Sokkal jobbak a sma emberek eg esetleg a khálok.Ebben igazad van.MIndenki a pitypangzabálókat imádja (lsd Legósláz) Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 nana...emlitettem már valaha is, hogy én nem fekete elffeket szeretem-e, ráadásul van még 1-2 érdkes leszármazottuk plhomoki elfek...stb...de meg van annak a sajátos oka, h miért mászkálok én avval amivel.... Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Én akkor is útálom az elfeket.Nem látom meg a velük való játékban az élvezetet.Bár ez nyilván embert?l függ de szerintem akkor se érdekes velük a játék. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 szerintem meg igen...és épp ezért is érdekes ez a játék, mert mindki megtalálhatja a mgának tetszó oldalát........... Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Régebben azért szerettem ?ket mert természetesek voltak (minden fajta értelemben:)... Most azért nem szeretem ?ket, na ez azért nem igaz....... :wink: , de nem tudom megmondani, talán túl ,,nemesek, kicsit ember ellenes viselkedés?el, mondjuk ez jó...., de......hm......MEGVAN HIDEGEK... Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 ugye..a hidegség - szerintem- szépség ... a fagy mégszebb...s?t a legszebb... :twisted: a hidegséget lehet mint álca használni... :twisted: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Nem tudom.Én nem azért nem szeretem az elfeket mert elhatárolják magukat a többi fajtól.Nem is igazán tudom meghatározni hogy miért nem szeretem ?ket.Egyszer?en unszimpatikusak és nem hiszem el tudnék játszani egy elfet.Egyszer?en már csak a szokásaikat sem igazán értem miért azokat az isteneket tisztelik akiket tisztelnek.Szerintem valahogy nem illenek bele az ynevi összképbe de persze ez csk az én magánvéeményem. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Én az ereni és a toroni véleményt vallom az elfekkel kapcsolatban (néha, mikor nem azzal játszom). Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 Csak magamat tudom ismételni: Link a hozzászóláshoz
Sychter Közzétéve: Október 8, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 Hát a barbároknak általában csak a pofon jut! Nem?? Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 pontosan a barbároknak csak pofonok... hát nem tom szerintem legalább annyira hozzá tartoznak Ynevhez, mint az emberek, ráadásul, ha a bölcseknek van igzuk, akkor, még el?bb is voltak ezen a sár golyón... Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 Na igen de legalább nem ?k kapják a pofont hanem ?k osztják.És ez bizony nagy különbség!!! Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 sajnos egyre gyakrabban azt veszem észre, h eltértünk a tárgytól egy adott fórumon belül...nincs ez másképp most sem...ha kérhetnék mindenkit, és hagyjuk a barbárok pofonjait, és inkább vesézzük ki azo témát, hogy kinek mi a kedvenc faja, és mért???megpróbálom saját kérésemet betartani, tehát ki mit ud a wargaroról, és mégis mire lett az jó, hogy valaki beletette ?ket a rendszerbe, mint nem kiadott kiegészít?...???mert szerintem ezzel csak még több kérdést a rendszerbe...,ergó mégis mire jóa wargar faj??? Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Hát igen mire jó, mert szegény wargar el sem jöhet szinte arról a jeges földrészr?l ahol született különben felmelegszikm de ha valaki ott akar kalandozni hát uccu neki ne fagyjon meg egy elffel. De törpe ízlések és Barbár pofonok. Link a hozzászóláshoz
Manndil Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Üdv! az elfek nekem nagyon régóta a kedvenceim. A természet imádatukat nagyon bírom, és a nyugodtságukat is szeretem. Az viszont igaz, hogy nagyon sokszor jegesek.... ezért jobb szeretem a kevésbé merev gondolkodásúakat. Egysébben élnek a természettel és ez szerintem egy fontos dolog, ami a mi világunkból lassan kiveszik.... Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Manndil:Örülök egyszer? és tiszta godolkodásodnak és felfogásodnak. Ezzel az Avatarral tök ari vagy. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Na én itt csak magamat tudom ismételni az elfekkel kapcsolatban. Beszéljünk inkább az orkokról.Nekem az életstílusuk tetszett meg nagyon(vajjon melyik népére hasonlít??? ) Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 ez persze az én hibám, de én még soha nem játszottam orkokkal, és nem is bánom...nem nagyon kedvelem ?ket...nem tom mér... talán túl elfes beállitásu vagyok...de most szeretném megragadni az alkalmat, hogy mindki, aki látogajta, vagy csak el?ször látja eme fórumot fejtse ki a véleményét a khálokkal kapcsolatban, hiszen ?k egy eléggé vitatott jelenségek - szinte - mindenütt... Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Alapvet?en becsületes erkölcsös fajnak tartom ?ket és a kultúrájuk is egész szép de túlontúl ingerlékenyek. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 pontosan ez teszi ?ket különlegessé...na meg az aszráljuk...gem neked több szokott leni a véleményed 1 adott ügyben, ...most csak ennyi lenne?játszottál már velük, mer - ha jol emléxem - akkor vmikor vhol azt irtad, h nem...ha ez igy lenne, akkor feltétlenül próbáld ki... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés