Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Melyik a kedvenc fajod?

Sychter

Recommended Posts

Nem tudom.Én nem azért nem szeretem az elfeket mert elhatárolják magukat a többi fajtól.Nem is igazán tudom meghatározni hogy miért nem szeretem ?ket.Egyszer?en unszimpatikusak és nem hiszem el tudnék játszani egy elfet.Egyszer?en már csak a szokásaikat sem igazán értem miért azokat az isteneket tisztelik akiket tisztelnek.Szerintem valahogy nem illenek bele az ynevi összképbe de persze ez csk az én magánvéeményem.

Link a hozzászóláshoz

sajnos egyre gyakrabban azt veszem észre, h eltértünk a tárgytól egy adott fórumon belül...nincs ez másképp most sem...ha kérhetnék mindenkit, és hagyjuk a barbárok pofonjait, és inkább vesézzük ki azo témát, hogy kinek mi a kedvenc faja, és mért???

megpróbálom saját kérésemet betartani, tehát ki mit ud a wargaroról, és mégis mire lett az jó, hogy valaki beletette ?ket a rendszerbe, mint nem kiadott kiegészít?...???mert szerintem ezzel csak még több kérdést a rendszerbe...,ergó mégis mire jóa wargar faj???

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

az elfek nekem nagyon régóta a kedvenceim. A természet imádatukat nagyon bírom, és a nyugodtságukat is szeretem. Az viszont igaz, hogy nagyon sokszor jegesek.... ezért jobb szeretem a kevésbé merev gondolkodásúakat.

Egysébben élnek a természettel és ez szerintem egy fontos dolog, ami a mi világunkból lassan kiveszik....:(

Link a hozzászóláshoz

ez persze az én hibám, de én még soha nem játszottam orkokkal, és nem is bánom...nem nagyon kedvelem ?ket...nem tom mér... talán túl elfes beállitásu vagyok...

de most szeretném megragadni az alkalmat, hogy mindki, aki látogajta, vagy csak el?ször látja eme fórumot fejtse ki a véleményét a khálokkal kapcsolatban, hiszen ?k egy eléggé vitatott jelenségek - szinte - mindenütt...

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...