Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Melyik a kedvenc fajod?

Sychter

Recommended Posts

Közzétéve:

Nem tudom, én nem szeretem a d20- at... lehet, hogy csak azért, mer tlusta vagyok megérteni a bonyolult rendzserét, de nem szeretem.

Ez a kasztfelvevéses izé, meg a sok változtatás... nekem az eredeti sokkal jobban tetszik.

Bár szívesen játszanék kyr- vérűvel... amolyan faji kyr- vérűvel.

Ti nem hiányoljátok, hogy kyrt nem lehet irányítani, csak NJK- ként? Vagy megoldjátok úgy, hogy egy emberre ráfogjátok, hogy kyr?

Mert én valami original kyr az szívesen lennék.

Közzétéve:

Üdv!

Lafi:

ráfogjuk, h kyr. Aki mondjuk Toronból, Yankarból vagy Erigowból jött...

Egyszerű: fehér haj, kék szemek, nemesi származás. Ez elég sok kyr-vérűre igaz...

Közzétéve:

Na igen, de valamiért biztos jobbak voltak a mostani társadalmaknál, mivel az akkori időkből fennmaradt tárgyak jobb minőségűek a mostaniaknál. Nem?

Szóval nincs semmi különbség a két faj között?

Mert hát az a kyr- sárkány háború is elég necces.... de mindegy. Akkor fogjuk rá. :)

Gondolom, egy átlagos kyr olyan, mint egy ember kalandozó... gondolom.

Közzétéve:

Üdv!

Nem. Új rendszer szerint van külön faj, meg netes kiegek szerint is vannak különbségek, de ez a valóságban olyan jelentéktelen, a kinézettől eltekintve, h az már max. szerepjáték dolga. A tárgyaik azért jobb minőségűek, mert egy gazdag, mágiát bőven használó birodalomból maradtak meg, és főként nagyhatalmú nemesek tárgyai, amik máig megmaradtak. A varázshasználóik pedig az anyrok, a hatalmasok és késöbb a boszorkánymesterek, olyan varázserőt birtokoltak, amely jóval erősebb a mai mágiánál. Pl. a varázslók kyr pszije, és mozaikmágiája az abból a korból fennmaradt mágia töredéke csupán...

Közzétéve:

Üdv HL!

DOBOD EL!!!

Szerintem azt a kieget inkább hagyjuk! Amúgy sincs túl sok (körülbelül 0...) tiszta vérű kyr Yneven (jól tévedek?). A legtöbb kyr utód is legfeljebb csak kyr-vérű, ahogy az d20ban foglalva vagyon. Ha mindenképp egy ilyennel szeretnél játszani, akkor nézzed meg a könyv ezen részét és beszéld meg a KMmel!

Egyszerű: fehér haj, kék szemek, nemesi származás. Ez elég sok kyr-vérűre igaz...

Vagy zöld szem, beesett arcok, beteges, de mégis kecses külső. Az Anyrok alkonyán van ha jól emlékszem egy nagyon szép rajz egy vörös hajú néniről ;)

Közzétéve:

Üdv,

d3st: vannak tisztavérű kyrek Yneven. Kevesen, de nem 0 db. Ilyenek például a Hatalmasok a Boszorkányerődben, vagy például az Erioni Herceg dinasztiája (ők nem Kyriából, hanem Godorából őrizték meg a tiszta vérvonalat), és még rajtuk kívül is létezik egy-egy nagy család, akik megőrizték a tiszta vért. Ezekből is látszik, hogy ugyebár kyrek léteznek, de ritkák mint a fehér holló/hajúak. ;)

szvsz:

Nem mondanám, hogy JK-nak való faj, de én kivételes esetben el tudom képzelni, ha egy kis változatosságot, színt akarnak a játékba vinni a játékosok. Természetesen csak akkor, ha a JK nem Hatalmast vagy Herceget játszik, és nem is kyr pusztítót, stb. :)

TAO

Közzétéve:

Hell oh!

Tao nak igaza van, szerintem igen elképzelhető, a Kyr varázsló Pl (de nehogy megint le legyek ugatva, hogy én nem olvasok regényelket, bla bla), Szóval szerintem kyrek igenis léteznek, sőt Pl, északon kyrvérű is akár gyakori lehet, és mondjuk olyanok mint a dzsennek, mivel ugye a varázsló kyr pszit alkalmaz, akár kaphatna, minden Tsz-en +1 pszi pontot. Amúgy ha valakinek ki van dolgozva egy kyr faj JK-nqak, vagy NJK-nak elküldené, a sir_vagtato@freemail.hu-ra?

Közzétéve:

Hát, lehet, hogy igazam van, de én nem azt mondtam, amit te most leírtál. :)

Én annyit mondtam, hogy vannak kyrek Yneven, de nagyon kevesen. Nem kell azokat még feljebb tápolni pszi-vel, így is elég táposak. Amúgy a varázsló alapból kyr pszit használ, ez meg is látszik a pszipontjain, nem kell annak még +1 pszipont. A dzsenn az elméje miatt kapja, nem azért mert dzsenn pszit használ. ;)

Amúgy kyr-származék van sok Északon, pl Erigowban és Toronban. Nem ritka a fehéres haj sem. De ők nem kyrek, csak távoli keverék-leszármazottjaik.

Közzétéve:

Ave

Minden relativ emberek ha Ynev egészén nézzük bizony elég kis létszámban képviseltetik magukat a tisztavérű kyrek de Shulurban, Toron fővárosában bizony számottevően vannak hiszen ott probálják mindazt megőrizni ami a nagy Kyriábol maradt nekik. 8)

Közzétéve:

Tisztavérű kyrből legfeljebb egy maréknyithagytak meg a korok! Még Toronban sem sokkal többet! Egy játékos akkor inkább előbb legyen aquir mint kyr.... :D

Nos ha olvastad volna... Szóval a kyr mágia messzemenően erősebb a hetedkori mozaikmágiánál, és a kyr pszi sem hiszem hogy a régi, kristálytiszta kyr pszi lenne, de mindenesetre egy kyr hatalmas ereje messze felülmúlta a ma élő legnagyobb halandó varázslókét...

Közzétéve:

Üdvözlet!

d3st-t folytatólagosan:

...Nem csak felűlmúlta, hanem még mindig felűlmúlja. Toronban 13 létezik még az ősi Kyr hatalmasok közűl, 5 lecserélte már néhányszor a testét, 5 folyamatosan ugyan arra változtatja külsejét az ujjászületések során, 3 pedig még mindig ugyan azt a testet viseli amivel még Calovinról szált hajóra.... De mindegyik lelke hasonlóan öreg. Nos több mint 30000 éves mágus tapasztalatairól beszélünk, szerintem nem csak az emberek halandó mágusaival vetekszenek...

Közzétéve:

Sziasz'

A kyr témába nem belefolyva leírnám, hogy most melyik a kedvenc falyom.

Szét kell azonban bontani, hogy mint játékos, vagy mint Dm értékelem-e a fajt.

Játékosként a kedvencem a Jahutor. Sokszor játszom vele és nem is mindig Adron papot.Az is igaz, hogy mágiahasználóval már hosszú ideje nem engednek játszani ;) Szóval inkább a kobzos (_nem_ bárd!!!), a harcos, illetve a lovag az, ami igazán előfordul.

Kalandmesterként sokkal inkább kedvelem azokat a fajokat, amik képesek igazán meglepni a játékosokat. Anatida, Zauder. Inkább az Anatida. Ha agresszívabb a mese, akkor a kedvencem a lopakodásra, rejtőzésre alkalmas fajok, mint elf, goblin, wier.

Persze mindig elsődleges és örökös kedvenc az ember faj. Sohasem csalódom az emberekben. Ha kell képesek az önfeláldozásra és ha kell a leg mocskosabb trükköket vetik be, amit valaha is láttak az Istenek.

Közzétéve:

Esetleg egy kis rövid indoklás? Miért éppen ezek? A khálra elég kíváncsi lennék. (Mégegyszer, én látok benne fantáziát, de nem a kedvencem, a túltápoltság miatt...)

Közzétéve:

Üdv,

utánanéztem bestiben de nemtaláltam meg mi az a Jahutor.bár lehet h én vagyok vak...

A khál-t szerintem ki lehet hozni emberből is(mármint jellemileg)

Egyébént meg táp.

Az egyetlen hátránya hogy böhömnagy(bár ez nem feltétlen hátrány),megbámulják.

ennyi...

Üdv,

Közzétéve:

Sziasztok!

Nem is szeretnék spartas mesterrel vitázni, mert ő biztos jobban tudja, mint én, de azt olvastam, hogy a jahutoroknak nincsenek papjaik olyan értelemben, mint az embereknek, úgyhogy nem igazán tudom, hogy lehetséges, hogy valaki egy jahutorral egy Adron pap legyen. Világosíts fel, légyszíves.

És mien kaszt az a kobzos? Érdekelne -ismét kaszt kírizisben vagyopk, nem bírom ontani a vért...-

És nekem a kedvenc fajom a wier... amikor először megláttam szerelmes lettem bele, mert mindigis nagyon rajongtam a vámpírokért... De ennek ellenére emberrel játszom. Szeretem még a vadorkot, bár nem bírok legonoszulni a szintjére... Talán egyszer majd öszejön.

Na mára ennyi, sziasztok!

Közzétéve:

Egy elég különös faj, az a lényeg, hogy Adron papjai isteni segítséggel hozták létre őket, hogy harcoljanak a halál szolgáival. Később bővítem, nem kell kitörölni.

És ha egy jahutor találkozik egy halál jelleművel, akkor harc egyikük haláláig, ha nem dib meg valami próbát. Emelett a szervezetük mannával telített. stb, holnap kiegészítem!

Közzétéve:
ööööööö de mi az a jahutor???

Ha esetleg van rá igényed, de nincs még mindig meg akor elküldhetem mert nekem a tulajdonomban vagon a jahutor leírása...Érdekel?

Közzétéve:

Üdv!

Régen kinnvolt az oldalon a Jahutor, de leszedtem az összes ilyen fajt, mert erősen Ynev romboló.

Úgyérzem senkinek nem hiányoznak.

Vagy igen? :)

üdv:

Közzétéve:

Bocs Antail igazad van, persze, de szerintem, ha valaki szeretné tudni vagy valami, akkor joga van hozzá, hogy megismerkedjen vele, ha tudnak neki ebben segíteni. Az más kérdés, hogy csak elolvassa e vagy alkalmazza is?... Elolvasni érdekes...a használatát, meg ki-ki döntse el maga. :D

Közzétéve:
Üdv!

Régen kinnvolt az oldalon a Jahutor, de leszedtem az összes ilyen fajt, mert erősen Ynev romboló.

Úgyérzem senkinek nem hiányoznak.

Vagy igen? :)

üdv:

mi ez a faj? én sem hallottam róla :roll:

Közzétéve:
Jahutor

Köszönet érte Mogyinak!

Ez a mókás kis faj eloször a második zászlóháborún tunt fel. Állítólag hatalmas szerepet vállaltak az akkori háborúban. Igen. Ez a faj Yneven a legfiatalabb faj mindegyik közül, ám azok, akik tanulmányozták oket, állítják, hogy legendákban már említést nyertek olykor-olykor. Egy átlagos Jahutor - bár mindegyik más

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...