Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Melyik a kedvenc fajod?

Sychter

Recommended Posts

Szutyok! A valót szóltad minden szavaddal. Én nem mondtam, hogy az elfek mentek oda az amundokhoz a szövetség érdekében, ám elkeseredésük súlyos vereségbe taszította őket. Én mint dzsenn szólottam egykoron. -És minket nem érdekelt miért tették azt a hosszúéletűek amit tettek...

A Khálnak szüksége van a plusszaira. Különben nem lenne alapja a félelmeknek vele szemben. Más fajok pl csak plusszt kapnak minusz nélkül.

Link a hozzászóláshoz

Na jó megint egy kis én féle okoskodás jön... :oops:

Minden faj minden fajjal jóban lehet, ha pl. : JK-k esetében egy vagy több kalandban kényszer miatt összecsiszolódnak, még ha útálják is egymást. De egy hétköznapi felfogás emberekről véve a példát, mindenki pofáról elsőre ítél és az első benyomás a legfontosabb. Tehát, ha egy elf odamegy egy khálhoz, vagy törphöz, vagy akárkihez és megpróbál vele szóbaelegyedni, akkor mindkét fél részéről nagyon fontos az, hogy milyen a szándék, a hangnem, a külső. Gondolom ez egyértelmű... De alapból, hát... arra ott vannak a kieg könyvek és ezek alapján aztán lehet jó sokat vitázni.

Link a hozzászóláshoz

nos, mint játszani jó lehet velük, de mint yneven élni, és túlélni, már igencsak nehéz lehet egy amunddal, mert az ott élő más fajokhoz való viszonyuk megpecsételte mind a sorsukat, mind azt, h legyen valaha is oly faj, mely megkedvelné őket.... az egy más kérdés, h ne működne velük együtt... eleddig csak egy oly fajról tudok, és remélem ezzel nem vagyok egyedül, akik szövetkeztek bizonyos tagjaikkal, és ezek az aquirok egy-egy tagja.... de remélem nem csatlakoznak hozzájuk se az aquirok, és se más faj....

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

támogatom Venes javaslatát, bár nekünk nőknek nem olyan sértő egy csak férfiakból álló faj neve sem... :D

Mellesleg szerintem az, hpogy ki milyen viszonyban van egy másik fajjal az előtörténettel is magyarázható, egy világjáró könnyebben elfogad más fajokat, mint az aki egész életét négy fal közt tölti...

Link a hozzászóláshoz

remélem nem sértek meg senkit illetlen modorommal, és azzal, hogy beleszólok eme rendkivül érdekes, és fontos vitába, de az, hogy kinek milyen nőies, avagy nem nőies rangja van, avagy volt, az mennyiben tartozik hozzá a kedvenc faj fórum témához...???

:roll: de most komolyan...

nem mondaná meg valaki hozzá értő, hogy it kéne még változtatni a khálokon, avagy egyéb fajokon...???

:shock: :twisted: :evil: mégyegyszer elnézést az illetlen közbeszólásomért... :oops: :roll:

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

A khálokon? SEMMIT! :)

Gondoljanak csak bele a nagy főokosok, hogyha pl vki első generációs nővel játszik, minden plusszra szüksége lehet ahhoz, hogy túlélje szülőföldje elhagyását... ugyebár sem az erő sem az állóképesség sem az egészség nem elhanyagolható az életért vívott küzdelemben, a vízze és tűzzel...

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

szerintem nem kéne szétbontani külön női és hím alfajra... hová sorolnád be a gyermekeiket? mondjuk oroszlán- tigris? szerintem ezzel bonyolítanád és igaz hogy színesebb lenne, de szerintem szükségtelen szétbontani...

Viszont érdemes lenne a hímekhez képest kicsit visszavenni a nőstények erejéből és esetleg más tulajdonságaikból is... bár ha belegondolok, emberek közt sincs efféle bontás... előfordulhat erős nőstény is, vagy gyenge hím, igaz ez utóbbi nem sokáig....

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...