Manndil Közzétéve: November 19, 2003 Megosztás Közzétéve: November 19, 2003 Üdv! nem is tudom... én még nem érzem magam késznek egy alfaj megírásához... szerintem írd meg te. akkor biztos klassz lesz! Link a hozzászóláshoz
Xant Közzétéve: November 19, 2003 Megosztás Közzétéve: November 19, 2003 Manndli.... le se tagadhatnad hogy nö vagy :twisted: Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: November 19, 2003 Megosztás Közzétéve: November 19, 2003 jó...majd ha lesz katanás a fejemben... azaz ihlet is kell hozzá, mert az nem mindig megy, h akkor most leülök, és kiötlök egy új alfajt... ez (sajnos) nem müxik... meg mostanság nem is nagyon van rá időm...amugy mifélére gondoltál???mint egy nagymacska, vagyis másnéven hiúz...???és az legyen az alapfaj, vagyis neki legyenek meg az alap faji módok...???avagy egy teljesen "elkorcsosult", "hetedkori" khál alfajra gondolsz, akiken szinte teljesen kijött a lassú degeneráció, szinte minden változása... igy az értékei, vagyis módositóik sokkalta harmonikusabbak, ergó nem térne el oly durván az embertől, mint a többi, avagy...???kérlek áruld el, h mire gondoltál, mert igy láthatatlanban nem nagyon tudok mit csinálni, csak a sötétben tapogatózom.... várok mnden apró 5letet, véleményt... azért irtam, h alapfaj, mert az ápgrédelt verzinban már a thomoknál is van alfaji módositó, ugyanakkor kéne egy oly alfaij (is), akiknél nem változik a faji mód.... Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: November 19, 2003 Megosztás Közzétéve: November 19, 2003 Manndli.... le se tagadhatnad hogy nö vagy :twisted: Kamaszkodunk? Csak Manndil nehogy Kamazkodjon a kedvességedre. Mazsinó Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: November 20, 2003 Megosztás Közzétéve: November 20, 2003 Na tényleg, mi van a huri után? Ez főleg ,,Nefi"-nek szól, meg annak aki tudj 8) Talán valamilyen Isten? Link a hozzászóláshoz
Manndil Közzétéve: November 21, 2003 Megosztás Közzétéve: November 21, 2003 Üdv!semmi vész....amúgy huszár, ha annyira akarsz átjárót a jégmezők felé, mi lenne, ha " hópárducok" őriznék? Van egy barátnőm, aki egyszer megemlítette , hogy mi lenne, ha lenne macska khál is.... Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: November 22, 2003 Megosztás Közzétéve: November 22, 2003 Ez a Khál egy nagyon hangulatos faj. Szerintem lehetne őket elterjedtebbé tenni és így sok alfajt is tehetnél a világba. Persze ezek, csak külsőre lennének mások, alapvetően nem különböznének. Hisz emberek közt is vannak europidok, negridek, mongolidok stb. Szal akármilyen macskafélére emlékeztethetne a Khál. Csak ehhez kéne egy elterjedtségi térkép, ami ugye hosszú átgondolást igényelne. Nem tom, hogy jó 5let e... :roll: :?: Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: November 22, 2003 Megosztás Közzétéve: November 22, 2003 Szerintem azért mondjuk egy párdus és egy oroszlán testfelépítése közt sokkal több a különbség, mint mondjuk egy arab és egy europid ember közt! Bár szerintem is nagyon hangulatos faj és tetszik is. Szóval sok sikert a kidolgozásához! Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: November 22, 2003 Megosztás Közzétéve: November 22, 2003 Na jó ez igaz, de már az emberek közt is vannak hasonló különbségek.Ez csak egy példa, hasonlat, vagy mifene. :wink: Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: November 22, 2003 Megosztás Közzétéve: November 22, 2003 nahhhh vagyok: -manndil: az 5letet köszönöm, és remélhetőéleg sokat segitesz benn, mármint a khálokban... már most is járna az agyam rajan, kissé gyorsabban, mint jelenlegi állapotomban, de eze érthető... de most nem ez a lényeg, jaj.semmi csak elindult a gépezet.... hm jégpárducok... az első kiaszakadottak, akik először megtagadták a démonokkal való "lapaktálást"... őket ne,m egyével száűzték, nahem egyszeűen kitelepitették őket a saját mágikus világukból, a peremviédre, mivel egy khál szinte soha nem öli meg fajtársát... na majd jön a többi is hozzá... remélhetőleg igy már elfogadhatóbbak lesznek a hópárducok... bálint:hmmm érdekes elgondolás, és az 5let se rossz, de akkor elöbb a többi elterjedettb fajnak kéne megcsináni, mivel ők többen vannak, és emiatt..... hmmm már gondolkodom is ... ööööööööööööö na megis volna az első probléma...,h még azt se tujuk - jelenleg-, h melyik faj létezik yneven, és melyik nem, mert még tarta lektorálás, és emiatt csal újabb vitázásra adnék okot, vagy csak egyszerűen olyat irnék le, amiknek nincs értelme... de attól még tetszik... majd elmélkedm róla... d3st: úgyérted, h jelenleg nincs elég komoly differencia a két alfaj között???jahh igen a kidolgozásuk nagyja már megvan, és fenn is van az oldalon, már "csak" az apró finomitgatások kellenek, amik persze újabb oldal tucatokat szülnek majd... remélhetőleg.. :D:D Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: November 22, 2003 Megosztás Közzétéve: November 22, 2003 Lehetne több faj is nagymacskafélékre osztva és az evilági nagymacskafélék élőhelyeit átgondolva helyezhetnénk őket el Yneven. Tényleg Khál, van délen is vagy csak Északon??? Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: November 23, 2003 Megosztás Közzétéve: November 23, 2003 Erre most én válszolok, szerintem délen, legalábbis mi úgy beszélgettünk felőle. Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: November 23, 2003 Megosztás Közzétéve: November 23, 2003 Én úgy hallottam északon, de lehet hogy tévedek... Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: November 23, 2003 Megosztás Közzétéve: November 23, 2003 úristen..........áááááákész.. najó lehet h kihagytam, de akor annyit, h a khálok hazája a déli jégmezőknél van... de ezt majd még pontosabban később... Link a hozzászóláshoz
Manndil Közzétéve: November 23, 2003 Megosztás Közzétéve: November 23, 2003 Üdv! nem hagytad ki. nekem tök tiszta hol vannak... persze lehet hogy vannak akik csak felületesen olvasták el... bevallom, egyes esetekben én is ezt csinálom... Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: November 24, 2003 Megosztás Közzétéve: November 24, 2003 Mondtam, hogy a délin van, egyépként macsek kinézetű khálok vannak, vagy gondolkodtatok rajtuk? Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 24, 2003 Megosztás Közzétéve: November 24, 2003 Mi van a huri után???Feenhar nem így irják szerintem, de ha jól emlékszem ez.Nagymacska fajjal érdekes, és mégis, hogyan tervezitek? Link a hozzászóláshoz
Hunter Közzétéve: November 24, 2003 Megosztás Közzétéve: November 24, 2003 Biztos, hogy nem Feenhar. Az előtte van. Most, amikor ezt írom Venes is Feenhar. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 24, 2003 Megosztás Közzétéve: November 24, 2003 Biztos, hogy nem Feenhar. Az előtte van. Most, amikor ezt írom Venes is Feenhar.Jó, köszi akkor fogalmam sincs csak annyi... Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: November 24, 2003 Megosztás Közzétéve: November 24, 2003 szal nefi: Nagymacska fajjal érdekes, és mégis, hogyan tervezitek?ezt kifejtenéd bővebben, h mit értesz alatta??,mert igy nem nagyon fogtam... Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: November 26, 2003 Megosztás Közzétéve: November 26, 2003 Na jó akkor most mi va'? ?metré mes tze gém né??jaB Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: November 26, 2003 Megosztás Közzétéve: November 26, 2003 nem, nos, mivel mekértek, h irjam át a beirásomat, és mivel a jó kisfiu szerepében akarok... - jelenleg -... tetszelegni, ezért meg is teszem... remélem igy már megfelelő az irásom, ha mégsem, akkor azt kérem jelezzék... a helyesirási hibáimra való figyelmem felhivását nem kell köszönö... nyelvatnból mindig is kardélen táncoltam ....nefi se válaszolt jó rendebn... Link a hozzászóláshoz
Necromancer Közzétéve: November 27, 2003 Megosztás Közzétéve: November 27, 2003 Nahhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!Lassan kezd elegem lenni. KÉREK MINDENKIT HOGY FEJEZZE BE EZT AZ EGYSOROS HÜLYÉSKEDÉST. TELJESEN OLVASHATATLAN A FÓRUM Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: November 27, 2003 Megosztás Közzétéve: November 27, 2003 ÜdvNos akkor így hozzászólnék ismét a témához, hogy visszakanyarodjunk:A kedvenc fajom az elf faj, mily meglepő de valyon miért is?Ezzel szemben elsősorban emberrel szoktam játszani, de előfordult már az elf-ember keverék a félelf is.Olvasva a Summarium lapjait és egykét részt az alapkönyvből arra a megfogalmazásra jutottam, hogy az elf az egyik legérdekebb faj számomra, és sok utánaolvasás után kirajzolódott bennem: IGEN ez az én fajom. Ez msot lehet, hogy nem úgy hangzik mint kéne, mindenesetre szeretek velük játszani, szeretem az előnyeiket és hátrányaikat is egyaránt. Továbbá ez az a faj ami részint az első fantasys fajokhoz tartozik. így nagyjából ennyi.Üdv: Link a hozzászóláshoz
Sychter Közzétéve: November 27, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 27, 2003 Hello!Mivel ezt a topicot én indítottam, azt hiszem felelős vagyok érte! Szerintem Necro mindent elmondott helyettem, de én is szeretnék mindenkit megkérni, hogy az offolást és az egyéb hülyéskedést hagyja abba! Köszönöm!A kedvenc fajom nekem is az elf, de Antail magyarázatán kívül nekem az tetszik benne, hogy ez áll hozzám a legközelebb.Lovagol, ijászik, szereti a természetet. Kell ennél több? Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés