Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Képzettségrendszer

Antail

Recommended Posts

Közzétéve:
26 perccel ezelőtt-kor Shen írta:

Részben igen.
Eleve a készítők nem gondolkoztak az ilyen többkasztúságban, mert az ő elképzelésük valami olyasmi volt,  hogy ha már ismered az egyik "szakágat" a többiek nem fognak tanítani.
De ha mégis akkor nem elég a kegyelt+vallásismeret vagy a mágia érzékenység+ tapasztalati/mozaik mágia hanem gyakorlatilag meg kell venned az új "kaszt"  összes hiányzó induló képzettségét kp-ból, ami meg ráadásul még rengeteg tanulási idő is (Amit persze senki se néz soha (én se), de amúgy sok minden korlátja lenne). 
Szóval nem úgy megy, hogy csak levonod a  14 kp-t és bárd mellé máris BM is vagy, ahogy azt pl nagyon sokan képzelik.

Én nézem a tanulási időt meg a képzettség szint követelményeket is (IV kategória csak iskola+mester+könyvek), ezért is mondom hogy mágiahasználóval kalandozni kb nem lehet vagy 1-2 szintenként: "Bocs csapat, most 4-6 évet tanulok és majd folytatjuk a kalandozást mert nem tudok máskép fejlődni, sorry vagyok."

A TM ott jött elő, hogy van az a toroni renegát szerű TV (nem jutt eszembe a neve), akik a tűzmágia magasiskolát nem tudják alkalmazni, de a BM mágiát oktatják nekik és felvehetik.

Pszinél meg aki kapásból Slan/Kyr pszit tanul az megkapja a test/tudat fát, de aki az alapkból fejlődik specre (gondoni, kyr, slan) az meg akkor "duplán" fizet... Érdekes, bár akkor jár a szintenkénti bónusz is duplán... Vagyis így logikus akkor.

Rayen Reval kedveli ezt

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...