Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Gondolatok

Recommended Posts

Közzétéve:

Crow: Én nem vagyok egyik vallás követ?je sem! De az a baj a keresztényekkel, hogy elfelejtik (legalábbis te) Hogy egy akkora univerzumba, mint a mienk lehet, hogy egy másik nép éppen kihalóban van...Lehet hogy Van egyféle egyensúly!

Közzétéve:

Crowstone: Én a keresztény alapdokumentumokat figyelembevéve (Biblia) 100%-osan kimondhatom hogy egyetlen könyvben sincs arról szó hogy a lélek tovább élne a halál után. Pál apostol mondta: Amely napon az ember meghal elvesznek gondolatai. (kb.)

A katolikus egyház által felállított dogmákat nem veszem figyelembe, hiszen azok nem a Bibliára épülnek, és néha ellentétben állnak Jézus szavaival is. Ezt nem részletezném tovább (ehelyt, max külön kérésre), mert nem akarok senkit vallási "megy?z?désében" sérteni.

Közzétéve:

Igaz Crow! De, ha megnézed a maják, inkák el?bb nézték meg a csillagokat és számoltak ki amit akartak, minthogy megkérdezzék Istent vagy imádkozzanak...

Közzétéve:

Lelekvandorlas szerintem letezik erre a temara ajanlom :arrow: Muller Peter - Kigyo es Kereszt c. konyvet.

A halahoz meg csak annyit nem kell tartani tole sem felnim csak akkor er utol ha eljott az idod, ezt en mar tudom...

Közzétéve:

Úgy spannolta fel magát, hogy egész este Neogenetikai dolgokról olvasott, amiket Micimackó írt! Aztán meg uzsgyi ki az ablakon! Csakhogy a földszinten lakik! :lol:

Közzétéve:

Crowstone: Hát ez az. Nincs külön lángoló pokol, és a mennybe is csak kevesen juthatnak. Az emberek kiválasztott része a földön fog föltámadni. A levelemet megkaptad? Crow?

Részletezést igényeltek?

Közzétéve:
El?sször legyen az, hogy mi lehet az oka, hogy a legtöbb rocker szerepjátékos és, hogy a legtöbb szerepjátékos rocker?

Szerintem ez azért van mert a sok diszkópatkánynak annyi esze és képzel?ereje sincs, hogy egy ilyen világot elképzeljen!

(Bocs, ha valakit megsértettem. Akinek nem inge ne vegye magára!)

Közzétéve:
Szerintem ha az ember meghal akkor egyszer?en nics tovább.Nics sem.Se kép se hang és sztem pont ez a jó benne.Hogy ha már egyszer feldobtad a bakancsot legalább nyugalom van.

Csak tudod Gem, az a gond, hogy nincs SEMMI! Mindig, mindenhol van VALAMI!

Közzétéve:

Kicsit ijeszt?nek tartom ezt. Fiatal fejjel inkább megnyugtatóbbnak tartom azt, hogy a halál után van valami. :roll:

Anyám azt mondta egyszer, hogy ? már nyugodt, hisz ? úgy érzi, hogy ? bennünk (bennem és a testvéreimben) él tovább. És bel?le is marad majd valami sok-sok év multán is.

Na err?l mit gondoltok? 8)

Közzétéve:
nafi mégis hogy probáltad???

felvágni az ereimet, egyik helye még mindig látszik a csukléóm bels? felületén az üt?eremnél...

Sychter: eigazd van, egyetértek Veled. :wink:

Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
  • Új...