Pico Közzétéve: Október 9, 2003 Közzétéve: Október 9, 2003 Crow: Én nem vagyok egyik vallás követ?je sem! De az a baj a keresztényekkel, hogy elfelejtik (legalábbis te) Hogy egy akkora univerzumba, mint a mienk lehet, hogy egy másik nép éppen kihalóban van...Lehet hogy Van egyféle egyensúly!
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 9, 2003 Közzétéve: Október 9, 2003 Erre szkeptikusok azt felelik: "hiszem ha látom". De erre a helyes válasz az én nem tudhatom, és kérlek Pico ne a keresztényeket szidd az én saját véleményemért.
Takeda Közzétéve: Október 9, 2003 Közzétéve: Október 9, 2003 Crowstone: Én a keresztény alapdokumentumokat figyelembevéve (Biblia) 100%-osan kimondhatom hogy egyetlen könyvben sincs arról szó hogy a lélek tovább élne a halál után. Pál apostol mondta: Amely napon az ember meghal elvesznek gondolatai. (kb.) A katolikus egyház által felállított dogmákat nem veszem figyelembe, hiszen azok nem a Bibliára épülnek, és néha ellentétben állnak Jézus szavaival is. Ezt nem részletezném tovább (ehelyt, max külön kérésre), mert nem akarok senkit vallási "megy?z?désében" sérteni.
Pico Közzétéve: Október 10, 2003 Közzétéve: Október 10, 2003 Igaz Crow! De, ha megnézed a maják, inkák el?bb nézték meg a csillagokat és számoltak ki amit akartak, minthogy megkérdezzék Istent vagy imádkozzanak...
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 10, 2003 Közzétéve: Október 10, 2003 Várj Pico mi még a lélekvándorlásból elvonatkoztatott lélel elméleti dolgoknál tartunk. Takeda mester ha nincs lélek a biblia szerint akkor hogy a fenébe ekerülök a menybe vagy a pokolba a halálom után?
Nefadar Közzétéve: Október 11, 2003 Szerző Közzétéve: Október 11, 2003 Lelekvandorlas szerintem letezik erre a temara ajanlom :arrow: Muller Peter - Kigyo es Kereszt c. konyvet.A halahoz meg csak annyit nem kell tartani tole sem felnim csak akkor er utol ha eljott az idod, ezt en mar tudom...
Gem Kapocs Közzétéve: Október 12, 2003 Közzétéve: Október 12, 2003 Hát igen ez sajnos így van és az enyém még sokáig nemjön el amilyen szerencsés flótás vagyoki :cry:
Nefadar Közzétéve: Október 12, 2003 Szerző Közzétéve: Október 12, 2003 En vagyok az aki kereste, de hiaba probalkoztam ongyilkossaggal nem jott össze egyszer sem,..
Gem Kapocs Közzétéve: Október 12, 2003 Közzétéve: Október 12, 2003 Én meg úgy vagyok vele hogy öngyilkos nem leszek de ha pl elütne egy kamion azt nem bánnmá...bár több mint valsz hogy túlélném.
Pico Közzétéve: Október 13, 2003 Közzétéve: Október 13, 2003 Úgy spannolta fel magát, hogy egész este Neogenetikai dolgokról olvasott, amiket Micimackó írt! Aztán meg uzsgyi ki az ablakon! Csakhogy a földszinten lakik!
Takeda Közzétéve: Október 13, 2003 Közzétéve: Október 13, 2003 Crowstone: Hát ez az. Nincs külön lángoló pokol, és a mennybe is csak kevesen juthatnak. Az emberek kiválasztott része a földön fog föltámadni. A levelemet megkaptad? Crow?Részletezést igényeltek?
Gem Kapocs Közzétéve: Október 13, 2003 Közzétéve: Október 13, 2003 Szerintem ha az ember meghal akkor egyszer?en nics tovább.Nics sem.Se kép se hang és sztem pont ez a jó benne.Hogy ha már egyszer feldobtad a bakancsot legalább nyugalom van.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 13, 2003 Közzétéve: Október 13, 2003 Nem Takeda nem kaptam levelet hova küldted privibe?
Sychter Közzétéve: Október 13, 2003 Közzétéve: Október 13, 2003 El?sször legyen az, hogy mi lehet az oka, hogy a legtöbb rocker szerepjátékos és, hogy a legtöbb szerepjátékos rocker?Szerintem ez azért van mert a sok diszkópatkánynak annyi esze és képzel?ereje sincs, hogy egy ilyen világot elképzeljen!(Bocs, ha valakit megsértettem. Akinek nem inge ne vegye magára!)
Pico Közzétéve: Október 14, 2003 Közzétéve: Október 14, 2003 Szerintem ha az ember meghal akkor egyszer?en nics tovább.Nics sem.Se kép se hang és sztem pont ez a jó benne.Hogy ha már egyszer feldobtad a bakancsot legalább nyugalom van.Csak tudod Gem, az a gond, hogy nincs SEMMI! Mindig, mindenhol van VALAMI!
Gem Kapocs Közzétéve: Október 14, 2003 Közzétéve: Október 14, 2003 Namost pl amikor mélyen alszolMit érzékelsz mit fogsz fel a külvilágból?SEMMIT
Takeda Közzétéve: Október 14, 2003 Közzétéve: Október 14, 2003 Az e-mail ikonnal küldtem Crowstone. Furcsa.. Kivesztek a lélekvándorlás hív?k.A halál valóban egyenl? a teljes megSEMMIsüléssel.
Bálint Közzétéve: Október 14, 2003 Közzétéve: Október 14, 2003 Kicsit ijeszt?nek tartom ezt. Fiatal fejjel inkább megnyugtatóbbnak tartom azt, hogy a halál után van valami. :roll: Anyám azt mondta egyszer, hogy ? már nyugodt, hisz ? úgy érzi, hogy ? bennünk (bennem és a testvéreimben) él tovább. És bel?le is marad majd valami sok-sok év multán is.Na err?l mit gondoltok? 8)
Nefadar Közzétéve: Október 15, 2003 Szerző Közzétéve: Október 15, 2003 nafi mégis hogy probáltad???felvágni az ereimet, egyik helye még mindig látszik a csukléóm bels? felületén az üt?eremnél...Sychter: eigazd van, egyetértek Veled. :wink:
Gem Kapocs Közzétéve: Október 15, 2003 Közzétéve: Október 15, 2003 nos nem adok ötlelteket hogy hogyan lehet ezzel a módszerrel biztora menni...de mindegy is.Én személy szeirnt örülök hogy nem sikerült és megismerhettelek
Nefadar Közzétéve: Október 15, 2003 Szerző Közzétéve: Október 15, 2003 Utólag már én is örülök, hogy nem, mert így megismertem Gegét
Recommended Posts