Gem Kapocs Közzétéve: Október 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 25, 2003 A balatonon vitorláztam már egyszer-kétszer sielni meg ausztirában voltam egy-két éve.Vitorlázni nem nagyon tudok de nem is akarok tudni, a sielés meg jól megy. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 25, 2003 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mit értesz az alatt, h elég jól???:mrgreen: :mrgreen: Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: Október 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 25, 2003 Hát... Úgy látszik nem igazán kedvelitek a másikat. Srácok! Miért ölitek ti egymást? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 25, 2003 Én nem bántom ?t csak magamat ? meg ezzel nem rét egyet és megpróbál lebeszélni egy bizonyos cselekedetr?l.Csakhát nem igazán jön összeugye kicsi huszár? :evil: Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: Október 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 25, 2003 Azt írtad, hogy nem rétesz egyet... Másrészt meg mi az a cselekedet, amir?l le akar beszélni? Másrészt meg megint kicsihuszározod.. :shock: Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: Október 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 25, 2003 El?fordul az ilyen, véletlen balhé, de nem tarthat örökké. :roll: Na jó, de az már nagyon durva... :twisted: Élni azért jó... sztem nem ártana egy jó kiadós alvás+egy forró fürd?+egy jó adag (jó) kaja+haverok=életkedv a többit rád hagyom Gem. Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: Október 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 25, 2003 Velem egy finom lasagna és egy pohár jég hideg ananászlé után egy gyönyör? n? csodákra képes! ( :? vagyis csak lenne :cry: ) Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Október 27, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 27, 2003 Mit gondoltok? Nefi nem összeszedett komoly témájú gondolatokra gondolt a címben? Mert az egy dolog hogy n?, meg ananász meg minden..... dehát .....izé......szóval...na...értitek mi van nem? Link a hozzászóláshoz
Necromancer Közzétéve: Október 28, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 28, 2003 Igencsak jó lenne visszakanyrodni a témához. Szegény Nefi küsszög hogy nekünk jó legyen mi meg visszaélünk ezzel..... :!: :!: :twisted: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 28, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 28, 2003 Jaj Balint,ez olyan szomorú :cry: . azóta tudtál vele beszélni? Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: Október 28, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 28, 2003 Sajnos nem, fájni fáj, de azt hiszem már eleget síránkoztam... :| Megpróbáltam kiheverni, de egészen úgy sem fog sikerülni. De amikor ott voltam (nyár végén utoljára) akkor is csak egyszer kétszer láttam, de beszélni nem sikerült vele... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 29, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 29, 2003 Sajnallak, de biztosan van valamilyen mod ra, hogy tudjatok talalkozni vagy beszélni, persze csak ha mind a ketten szeretnetek... Link a hozzászóláshoz
Liena Közzétéve: Október 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2003 Mit szóltok ahhoz h velünk azért nem kezdettel el játszani az egyik ismer?sünk (én nem olyan régen vagyok ebben az egész szerepjátékban benne néhány barátommal),mert ? azt hallotta h ezt lelkibetegek játszák? :?: :?: :?: Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: Október 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2003 Nem tudom, én elég jól érzem magam amikor játszok ez amolyan szórakozás, és van olyan barátom akinek mindene megvan és szívesen leül mágusozni, pedig, semmi gondja az életével. 8) Mondom ez egy szórakozási fajta, nem csak kellemes, de a karizmát is javítja, én kigyógyultam a dadogásomból... :oops: :wink: Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Október 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2003 Attol függ honnan nézzük. Valójában mindenki lelkibeteg! Ez a játékok ásza, ezért én inkább ugy mondanám, hogy a megszállott játékszeret?k játszák f?leg. Rengeteg fantáziát ill. képzel?er?t igényel. Mindenkinek szüksége van hitre, mert különben az agy szétesik. Lásd. elsüjjedt tengeralattjáró élve eltemetettjei. Nekünk egy picit ez életünk fontos meghatározó szórakozási tevékenysége. Más egyhangú discóba jár, szétveri a szomszéd fejét mert az csunyán nézett rá, narkózik, iszik, vagy éppen lakotterületen száguldozik a kiegyensulyozott lelkiállapotával. :mrgreen: Igy már nyugodtan lehet neki is játszani, de csak egy picit nehogy megsérüljön. :wink: M Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Október 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2003 Hát f?leg most én vagyok lelkibeteg :roll: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 30, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 30, 2003 Igen ez igaz, hogy mindenki lelkibeteg. És még álltalában az embereek legtöbbje álomvilágban él és oda menekül a gondjai el?l.Valaki: mi a baj? Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Október 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2003 Valaki: mi a baj?Egy: megsért?dtem a német tanárra,... három órát tanultam spontán egy szövegre, hibátlanul(na,jó egy hiba, amit rögtön kijavítottam), majdnem hibátlanul elmondtam, és csak négyest ad.Kett?: fogalmam sincs, de néha kell ilyen hangulatnak is lennie.három: tegnap spontán három karó dogát írtam, és ezért anya kinyír(hiába van Pesten)Négy: alkotói válságban vagyokÖt: edzésen nem engedik azt, hogy szétverjem a másik fejét...(jogos, mert akkor a másik verne szét)Hat: A duma elakadt.Hét: Nem esik a hó.Nyolc: Túl hosszú a hozzászólásom.Kilenc: démon leszek :twisted: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 30, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 30, 2003 Szép kifejtés, alkotói válságban szenvdtem versek terén én is tegnapig majd 3 hét alatt egy verset sem tudtam írni.Én meg halálra tanulom magam.Erre kérdés: (ha lehet a Zh-s módszert hagyjátok ki, mert én azt használom és azzal a módszerrel csak a dogáig tudod az anyagot tovább nem)Ki hogyan tanul? És mennyire sikeres az a módszer? Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Október 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2003 Valaki: Ennyi a problémád? Én két hónapig tanultam egy német dogára, nem egyszer éjszaka is, megcsináltam minden házit, és 1-es lett. Ez a második. Még...Na ez hogy tetszik? És én nekem most van az egyik leg kiegyensúlyozottabb és boldogabb id?szakom, mivel minden más OK. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 30, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 30, 2003 A rossz passz mindnkinek becsúszik sajnos, nekem többször is mint kéne, de hát ez van ezzel meg kell tanulni élni... Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Október 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2003 ti nem értitek! Apám anyanyelviszinten tud németül :roll: A hajamat tépem.... Takeda: az tényleg rosszabb... De ennél nagyobb csapás volt, hogy a kulturbarommal kellett felelnem, akivel kölcsönösen, enyhén mondva utáljuk egymást. Tanulás? Ilyenis van? Na,jó...én igy-úgy.. ahogy kedvem tartja :roll: Aztán vagy meg tanulom vagy nem :roll: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2003 én a fenekemet is okckásra ülhetném ire megtanulnék egy anyagrészt, ha tanulnék.Nekem így is jó, mert mindenb?l megvan a fix 3-asom.Valaki:nem csak te vagy rossz passzban mostanában de Nefinek igaza van.Ez hozzá tartozik a élethez és meg kell tanulni együtt élni vele. Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Október 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2003 A tanulás nekem se az er?séggem. Mármint a magolás. Én gyakorlati ember vagyok ezért amit lehet nem csak irás formájában viszem a fejembe.Valaki: Csak azt szeretném tudni apud járt e, német nyelvet beszél? emberek közt egy bizonyos ideig? Mert ha igen, akkor te is csak ez esetben fogsz perfect lenni németb?l. A nyelv tanulás igy megy a legkönnyebben. Ha apud ilyen jól tud akkor esténként beszélj vele csak németül, annál jobb nincs. Ne hagyd kitérni a lehet?ség elöl, mert ez mindkett?töknek jó. Meglátod néha milyen mókás lehet.Mégvalami. Ne agódj a négyesért mert az még nagyobb er?feszítésekre sarkal. Azért kell néha a rossz pasz, hogy tudd a különbséget mikor happy! :wink: M Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2003 ne hari, h beleszólók... már +int, csak 1szer?en ugy gonolom, h hozzászólnék szóval... én egyszer?en arra kényszeritem magamat, h ne izsuljam, idegeskedjem szét az agyam a tanulás miatt... 1. 2. ha fáradt vagyok, akkor neki se kezdek, mert csak az id?met pazarlom, ráadásul még fáradtabb leszak, és olyankor már hisztizni is tudok..., amért csak utálom magamat, és egyre rosszab a helyzat... mostanság kissé nekem is rossz kedvem van... a 3 karó doga nem is rossz, télleg nem tulszárnyalni akarlak, de a héten nekem sikerült kb 5öt beszedni, és ráadásul foglalkoztam is a témákkal... mind ezek mellet kb 4 kettest, 3 hármast sikerült produkálni... ráadásul mindre rendesen tanultam... kedd du-tól kezdve, gyakorlatilag ugy m?ködöm, mint egy zombi, vagy él?-halott, még nem döntöttem le... reggelente kávéval verek magamba leleket... 3: a tetü hó télleg nem esik, pedig már igazán eshetne... most már igazán eshetne, ehelyett, csak az a kib**** köd, és dzsuva van... az iskolában + szivás emeberesen... hmmm kissé ki nyafogtam magamat... hmmm tanulási módszer...: nekem csomószor bejött, h - nem mostanság...- ki jegyzetelem az órán elhangzott anyagot egy kül lapra, és arról tanulok, de fontos, h lényegretör?en, jól, és hasznélhatóan jegyzetelj, ha neadj isten akkor ugy ismerd, h bármikor fel tudd használni puskának is... 4: hó helyett sak randa es? esik, amit ki nem állhatok.. brrr!... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts