Gem Kapocs Közzétéve: Október 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2003 Hát igen.Van bene valami hogy mosmár a havat és nem ezt a sz.. id?t várná az ember.De lehetne rosszabb is ha csak az a sós lucsok lenne az utakon meg mindenhol.Tudjátok amikor nem esik szinte semmi hó csak havases? és az egész város tiszta latyak meg szutyok(nem rosszra gondolni ) és csak arra jó hogy jól pofára essen benne az ember. Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: November 1, 2003 Megosztás Közzétéve: November 1, 2003 Mit szóltok ahhoz h velünk azért nem kezdettel el játszani az egyik ismer?sünk (én nem olyan régen vagyok ebben az egész szerepjátékban benne néhány barátommal),mert ? azt hallotta h ezt lelkibetegek játszák? :?: :?: :?: :evil: Liena: ezt kikkkérem magamnak a Barátaim nevében :evil: Tudod,én éppen a Lelkük miatt SZERETEM ?ket :!: Nekik legalább van... :wink: Eleinor Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: November 1, 2003 Megosztás Közzétéve: November 1, 2003 " Aminek látszunk arról mindenki ítélhet, amik vagyunk arról senki..."Eleinor Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: November 1, 2003 Megosztás Közzétéve: November 1, 2003 A lelket ápolni, táplálni de lekf?képpen szeretni kell! :oops: Egy ide iródott vers: lÉLEk Szeretni akkor is ha rossz, ha sunyi, ha csalfa, ha galád, már nem maradt más csak a család. Segíteni még akkor is mikor elveszett, mikor beteges, mikor reszketeg, s nem tudja hol tekereg. Meghálál mindent a sok szép éjszakán, mikor ha menni kell... veled marad, a boldogság. Mali Zeku U.i.: Liena: Maradj itt és figyelj! Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: November 3, 2003 Megosztás Közzétéve: November 3, 2003 Megeszlek titeket ebédre annyira aranyosak vagytok :wink: Mazsnió: apámnak német nevel?n?je volt valamikor a 20.század elején :roll: :roll: A korát nem mondom meg, de már öreg :roll: :roll: Linea: Na, és mi van akkor? Én nem értem, miért írtóznak a lelki betegekt?l :roll: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 3, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 3, 2003 Mit szóltok ahhoz h velünk azért nem kezdettel el játszani az egyik ismer?sünk (én nem olyan régen vagyok ebben az egész szerepjátékban benne néhány barátommal),mert ? azt hallotta h ezt lelkibetegek játszák? :?: :?: :?:Ez teljesen marhaság szerintem, nem ismerek magamon kívül olyat aki lelkibeteg lenne és én csak azután lettem depis, hogy elkezdetm játszani és nem a jaték volt az oka...Mazsino: nagyon találó vers :wink: Link a hozzászóláshoz
spartas Közzétéve: November 3, 2003 Megosztás Közzétéve: November 3, 2003 Sziasztok! Ha az betegség, hogy szeretek kitalált világok mezsgyéin barangolni és fiktív kalandokat megélni amiben - ha csak egy percre is - h?snek érzem magam, akkor ám legyen! Lelki beteg vagyok! De nem beteg-e éppúgy a maratoni futó, nem beteg-e egy történész, nem betege-e a szavaknak az író, ki saját m?vét alkotva éhhalál szélére kerül? Pszichológus a világnak kell, mi jól megvagyunk Yneven Uff, én beszéltem U.i.: Nem, nem vagyok ?rült Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: November 3, 2003 Megosztás Közzétéve: November 3, 2003 Van egy két ember (mint pl Nefi meg én) akiknek bizony ne teljesen van minden rendben.Ett?l még ugyanolyan teljesérték? emberek vagyunk mint bárki más. Az okfelytésed érdkes volt Spartas és aszt hiszem ilyen tekintetben igazad is van. Naszóval gyerekek gyógyulásra fel énnekem már megvan róla a papírom hogy "tudata tiszta, elméje ép" szal mindenki javuljon gyorsabb ütemben nálam mer nekem ez több mint 3 évembe tellett. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: November 4, 2003 Megosztás Közzétéve: November 4, 2003 Ezt már sokmindenkitól hallottam, hogy lelkibetegek játszák a szerepjátékokat, de inkább vagyok lelkibeteg és játszok, mint normáli és akkor nem játszok:) Link a hozzászóláshoz
Liena Közzétéve: November 4, 2003 Megosztás Közzétéve: November 4, 2003 Szóval éljen a szerepjáték!!!!!!!! Énnekem már elvonási tüneteim jelentkeznek mert már több mint 1 hónapja nem tudtam játszani.Nem is tudom hogyan birom ki.... :cry: Link a hozzászóláshoz
Kranton Közzétéve: November 5, 2003 Megosztás Közzétéve: November 5, 2003 Üdv mindenkinek!!Arra a -társaságunkat régóta foglalkoztató-kérdésre várom a véleményeket, hogy:Mi történik, ha kifordítjuk a "Mély tarisznya" nev? varázstárgyat.Köszi! Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: November 5, 2003 Megosztás Közzétéve: November 5, 2003 Mélytarisznyát ha felfordítjuk?! nem esik ki bel?le semmi, mert ugye a másik helyen ahova a tarisznyába kreált térkapu visz az nem fordul meg csak a tarisznyában a térkapu. így nem esik ki bel?le semmi. Ha kiveszel bel?le valamit, akkor azzal átnyúlsz a térkapunk és a másik helyr?l veszed el. Szóval a lényeg hogy nem eshet ki bel?le semmi! :wink: Üdv: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: November 5, 2003 Megosztás Közzétéve: November 5, 2003 Rosszul értelmezted a kérdést Antail.Nem megfordítjuk hanem kifordítjuk, tehát a belseje lesz kívül csakhogy értsd Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: November 5, 2003 Megosztás Közzétéve: November 5, 2003 Hmmm ez egy jó kérdés. Ugye az aljában van a térkapu vagyis benne szóval ha kifordítjuk szerintem ugyanolyan mint befordítva csak fekete mondjuk, és ha valaki belenyúl ott is a cucc. Nem?Vagy a teória hibádzik? Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: November 6, 2003 Megosztás Közzétéve: November 6, 2003 Üdv mindenkinek!!Arra a -társaságunkat régóta foglalkoztató-kérdésre várom a véleményeket, hogy:Mi történik, ha kifordítjuk a "Mély tarisznya" nev? varázstárgyat. Köszi! Hát ti aztán elég jól másra koncentráltok mint a szép, hangulatos játékra. Ezen még mi sem gondolkoztunk, de igy els?re azt mondom ha kifordítod akkor megint belülre kerül a térkapú. Képzelj el mondjuk 4 varázsjelet a tarisznya belsejében, ezek között létezik a térkapú. Ha kifordítod akkor megint belül lesz. Véleményem szerint, más a játék szempontjából sokkal fontosabb dolgokon törjétek a fejeteket. Mazsinó Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: November 6, 2003 Megosztás Közzétéve: November 6, 2003 Mazsinó-nak van igaza, még ne írta ezt én akartam írni :cry: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 6, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 6, 2003 Valakivel egyet kell értenem, mert én is már nagyon régen játszottam és nekem is elvonási tüneteim vannak már sajnos... :cry: Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: November 6, 2003 Megosztás Közzétéve: November 6, 2003 Talán azért vagyunk lelkileg kicsit érzékenyebbek, mert a valótól elvont dolgokkal foglalkozunk, így a lelkünkel is, hisz az is egy elvont fogalom.Nem kötnek le az "élet" problémái, hanem a társadalomból való részleges kiszakadás által mással is foglalkozunk. Olyan gondokkal leszünk tisztában amely általános,szinte mindenkiben megvan ám nem vesszük észre a hosszas merengések és a világtól való eltávolodás nélkül.Térkapu pentagramma: mely a mély tarisznya alapja. Egy határozatlan átmér?j? kör alakú varázsjel, mely csak az egyik oldalról m?ködik. A pent. küls? köréig terjed a széle mely határvonal a tértorzítás és a sík hagyományos kiterjedése között. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: November 7, 2003 Megosztás Közzétéve: November 7, 2003 Liena:Nem kell sokáig várakoznod, mert remélem játszunk a közel jöv?ben és remélem, hogy te is jöhetsz. Mindenki akinek elvonási tünete van várjon, mert úgyis kétszeris visszafizeti majd az élet, köhöm....a káosz Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: November 7, 2003 Megosztás Közzétéve: November 7, 2003 Üdv.!Engem az érdekelne, hogy az egyes cikkekhez miért nem írjátok oda, hogy honnan szedtétek össze? Követhet?bb lenne az egész, meg fair-ebb._xxxxx_ voltam Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: November 7, 2003 Megosztás Közzétéve: November 7, 2003 Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem tudok úgy együtt röhögni a bandával, na jó tudok, de sokkal kevesebbszer mint ?k. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: November 7, 2003 Megosztás Közzétéve: November 7, 2003 Figyu.Tegyük fel hogy csak akkor m?ködik amikor belenyúlsz a térkapuba. Innent?l azért egyirányú mert csak az egyik oldalról tudsz belenyúlni, csak onnan tudod aktiválni.Tehát ha már m?ködik(vagyis benne van a kezed) akkor bármi átjöhet a túloldalról, de mikor kiveszed a kezed azzal kikacsolod a térkaput és a másik oldalról nem lehet aktiválni.Most jól leegyszer?sítettem az érthet?ség kedvéér meg azér mer nem volt kedvem gépelni Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: November 7, 2003 Megosztás Közzétéve: November 7, 2003 Teljesen érthet?, csak a fogalmazási pontatlanságra akartam utalni... ahogy a tanárom mondaná. Egyébként nincs hiány az írásodban Gem teljesen érthet? ezt is persze a tanárom mondaná csak így, na de ma túl sok órám volt vele. :evil: Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: November 8, 2003 Megosztás Közzétéve: November 8, 2003 Üdv.!Engem az érdekelne, hogy az egyes cikkekhez miért nem írjátok oda, hogy honnan szedtétek össze? Követhet?bb lenne az egész, meg fair-ebb._xxxxx_ voltamIgyekszünk erre törekedni, csak a régi szerz?ket nehéz megtalálni. Ha te tudnál nekünk segíteni, annak nagyon örülnénk! El?re is köszönjük a segítséged!Mazsinó Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: November 9, 2003 Megosztás Közzétéve: November 9, 2003 Főleg a Rúnás cikkekre gondolok itt... nagyon sok dolog rúnás, még több netes... ha komoly az elgondolásod, hogy keressem ki, melyik kihez tartozik (elég kemény meló), belekezdhetek... mellesleg neked megírhatom... a _xxxxx_ nick itt Obscuritas-t jelent... ) üdv.. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts