d3st Közzétéve: November 15, 2003 Megosztás Közzétéve: November 15, 2003 Mazsinóval nagyon egyetértek, Huszárral meg részben. Nos azzal a lélek és test problémával nem igazán értek egyet, amit ti léleknek neveztek azis csak úgy kifejlődik a testtel együtt és semmi köze nincs a lélekvándorláshoz. Bár gondold úgy ahogy akarod, nem tudom megmásítani akaratodon kívül az elképzelésed és hiába nem akarok összevesszni senkivel. Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: November 16, 2003 Megosztás Közzétéve: November 16, 2003 Sok mindenben es a lelekvandorlas es a halal utani eletben igenén a halálutáni életben hiszek, a lélekvándorlásról, még nics koncrét véleményem :roll: Link a hozzászóláshoz
Random Közzétéve: November 16, 2003 Megosztás Közzétéve: November 16, 2003 d3st:Nem hiszel abban hogy a lélek örök?Tegyél meg valamit a kedvemért:Próbálj visszagondolni milyen volt kisgyereknek, amennyire csak tudsz.Emlékezz ahogy lassan felnősz és eljutsz oda ahol most vagy.Könnyű elképzelni ugye?Most képzeld el magad ahogy felnősz és megöregedsz.Ez se olyan nehéz nemde?Most képzeld el hogy MEGHALT Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: November 16, 2003 Megosztás Közzétéve: November 16, 2003 Idézem: "...engem az erved nem tudott meggyozni allitasom igazarol, de ez az en velemenyem..."Másrészt miután meghalsz egyszerűen nem létezel tovább sehogyan, a "lélek" szerintem! a testtel együtt hal meg, és miután a tested is elenyészett már csak a tetteid által élsz tovább. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: November 16, 2003 Megosztás Közzétéve: November 16, 2003 A lélek a halandó, gondolkodó test által kreált fogalom, amellyel igyekszik elkerülni azt a tényt, hogy halála után nem létezik tovább.A lélek mint fogalom létezik csupán és a halál utáni élet ugyanolyan vágyálom mint a jelenlegi tudásunkkal eljutni például a Plútóra. Na ez elég nyakatekert lett de remélem értitek mit akartam kihozni Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 Mások azt mondják, hogy a lélek nem hal meg tehát örök. De akkor hová tűnt, és talán ebből a szemszögből igaz a lélekvándorlás...Talán...De, mint mindig szamárságot mondok :cry: Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 Nos én is ilyen véleményen vagyok, mint Gem, csak én azzal a módosítással, hogy abszolút nem létezik, akárcsak az istenek és a többi természetfeletti cucc. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 17, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 És miért hiszel abban, amiben? Úgy értem valami oka csak van?volt már egyszer halálközeli élmnyem mikor elütött az autó és azóta Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 höööööö?Az nem semmi.Én ha mr elüt az autó úgy fekszek alá, hogy bele is dögöljek.Részemről csak a lépcsőn gurultam e(a 2-tól a földszintig, hogy hoztam össze azt ne kérdezzétek mer fogalmam nincs)Akkor törött 2 bordám me a karo.Ez volt életem legkomolyab balesete. Link a hozzászóláshoz
Random Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 D3st:Amit nem akarsz látni azt nem is fogod:) Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 17, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 Engem csak elütött, semmi bajom sem lett csak pár karcolás, de majdem a fejemre hajtottak... Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: November 18, 2003 Megosztás Közzétéve: November 18, 2003 Eleinor: Boldog vagyok hogy egyre több az olyan ember aki a világ elvont és láthatatlan dolgaival foglalkozik, és nem csak a hétköznapokkal. Ez a látásmód nagyon aranyos, ám azért remélem te is látod, ez mitológia. Még Cornelius Agrippa is meggyőzőbb elméleteket állít fel. Hogy azért kellene léteznie a lélekvándorlásnak mert egy csomó Krisna hívő hisz benne? Elárulom, volt olyan idő, mikor a világ 1/3-a hitt benne. Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: November 18, 2003 Megosztás Közzétéve: November 18, 2003 Takeda: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 19, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 19, 2003 Takeda: igazán nem tudom, mert akkor nagyobb volt a halálfélemem mintsem gondolkodni tudtam volna. Szvsz Te is így letél volna ha egy kocsi kereke 20 centire áll meg a fejedtől és szerintem mindenben hiszel abban a pillanatban Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: November 25, 2003 Megosztás Közzétéve: November 25, 2003 Sziasztok! Link a hozzászóláshoz
Shad'lex Közzétéve: November 26, 2003 Megosztás Közzétéve: November 26, 2003 Az én felvetésem az a filozofiai kédés,hogy mi volt elöbb a tyuk vagy a tojás????? Másrészt ez az irás azéert történhetett meg mert Ant testvérem -aki éppen nem volt itthon- ideengedett a gépéhez. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: November 27, 2003 Megosztás Közzétéve: November 27, 2003 Bocs Shad' lex ezt nem hagyhatom ki.Természetesen a tojás, hisz a dinoszauruszok is tojással.... :roll: Eleinor az álmok egy részében megoldásokat keres az agyad a téged foglalkoztató problémákra ez lehet tudat alatti és tudatos dolgok összesége.Lehet aznapi vagy jóval régebbi. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: November 27, 2003 Megosztás Közzétéve: November 27, 2003 Egyetlen egyszer sikeróült összehozni a mutatványt:D de az nagyon ott volt:D Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 27, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 27, 2003 Nem lehet megmondani. :wink: Eleinor: lehet, bár sokan azt mondják, hogy nem, de én hiszek bennük akármilyen gyerekesen is hangzik Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: November 27, 2003 Megosztás Közzétéve: November 27, 2003 Az álmok nagyon furcsa dolgok és nagyon fárasztóak tudnak lenni! A legtöbbször miattuk nem alszom ki magam. Szerinem valami olyasmi, hogy a megtörtént dolgok egy kavalkádszerű megjelenése, hogy ne unatkozzunk. Mondjuk úgy "senki se tudhassa aztat mit a zálmok fődggye rejt!" Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: November 27, 2003 Megosztás Közzétéve: November 27, 2003 nektek volt már olyan, h ezt már láttam valahol... érzés, amkor előtted bevillna vmi egy pillanat az egész, egy pillanatnyi szituáció, amire én csak azt tudom mondani, h megálmodtam... előre... volt már olyan is, h elöbb jutott az eszembe, int megtörtént volna, és később is csak akkor és ott jutott az eszembe, h ez már megtörtént, én ezt már látam, v vmi hasonló.... egyszerűen belehasit az emberbe a felismerés, h én ezt már láttam.... tudom elég unalmas olvasni ezt a kavalkádot, és fárasztó is, de akivel már történt hasonló, az szerintem érti, h mire is gondolok... remélem :shock: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: November 27, 2003 Megosztás Közzétéve: November 27, 2003 erre egy szót mondok de ja vu! Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: November 27, 2003 Megosztás Közzétéve: November 27, 2003 ja lehet, de talán mégsem az.... nem tudom... habár áhhh mindegy... majd megszokom, h a jövőbe látok... Link a hozzászóláshoz
Silmeniel Közzétéve: November 27, 2003 Megosztás Közzétéve: November 27, 2003 *imád kötözködni* Az nem egy szó,hanem 3! :twisted: Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: November 27, 2003 Megosztás Közzétéve: November 27, 2003 ejha... nem mondom... komoly okfejtések a feldobott témával kapcs... erre én nem lennék képes... 8) :evil: Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts