Lord Rufus Közzétéve: December 2, 2007 Közzétéve: December 2, 2007 üdv,gondoltuk most, hogy Antail által ilyen fórumot kaptunk (köszönjük neki a megtiszteltetést!), már szövetségeseinknek is biztosíthatnánk egy témát... ha esetleg valaki nem lenne tisztában kilétükkel, az általuk szervezett programokkal, etc., az itt érdeklődhet...Mentálcsavar szervezők
Lord Rufus Közzétéve: December 3, 2007 Szerző Közzétéve: December 3, 2007 Akkor én küldöm az első hozzászólást, amiben két fő szövetségesünk honlapjainak címét adom meg:Lumina Cornu Ifjúsági Szerepjáték és Történelmi Hagyományőrző KlubA programjaikról és publikus terveikről itt is beszámolunk nektek
Lord Rufus Közzétéve: Február 23, 2008 Szerző Közzétéve: Február 23, 2008 Üdv mindenkinek,Idén március 22-én harmadjára is megrendezésre kerül a Lumina Cornu Klub asztali szerepjátékversenye. A részletekről itt a fórumon és az egyesület honlapján (lásd az előző hozzászólást) olvashattokHelyszín: Jászfényszaru, Petőfi Művelődési Ház (a város központjában található az épületben)Jászfényszaru megközelíthető Budapest felől: a Gödöllő-Valkó-Vácszentlászló-Zsámbok útvonalon, vagy Hatvanig autópályán, majd a 32 főúton. (utvonalterv.hu)A közelében lévő legismertebb város Jászberény.Buszok a Népstadionból indulnak(templom, vagy ABC megállót kell választani, és közben tartjuk a kapcsolatot), vonatok pedig a Keletiből, Szolnokról, vagy Hatvanból indulnak. (menetrendek.hu)A verseny időbeosztása:Időpont: 2008. 03. 22.Érkezés: reggel 8 óra- Regisztráció(15perc)- Klubteremi megnyitó és a rövid bemutatkozás(10 perc) Eligazítás: reggel 8:45 A verseny kezdése: reggel 9:00 óraEbédszünet és Beszélgetés szerzőkkel: 12:00 - 13:00A verseny folytatása: 13:30A verseny vége: 17:00Értékelés, díjkiosztás: 17:30Nevezési díj: 800 Ft / fő helyszíni fizetéssel (ezt az összeget a regisztráció alkalmával kell kifizetni, melyet a díjakra és az élelmezésre fordítunk)Hangulatkeltő novella (Aspin munkája) itt érhető elRemélem sokan találkozunk, mi (Mentálcsavar) két csapattal is indulunk!Rufus voltam
Lord Rufus Közzétéve: Április 17, 2008 Szerző Közzétéve: Április 17, 2008 Üdv,Bár a főoldalon is megtalálható a link és ráadásul ütközik a mi táborunkkal is, mégis úgy érzem, becsületbeli dolog itt is megjeleníteni és átlinkelni a Lumina LIVE 2008-as tábort:A LUMINA LIVE 2008 T
Recommended Posts