Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

II. Mentálcsavar Tábor


Előre láthatólag jönnél a július 3-6ig tartó II. Mentálcsavar Táborba?  

13 szavazat

 1. 1. ElÅ?re láthatólag jönnél a július 3-6ig tartó II. Mentálcsavar Táborba?

  • Biztosan (90-100%)
  • Valószínűleg (70-90%)
  • Lehet (minden más %)
  • Kizárt (ork vagy? mondom kizárt!)
  • ööö... mi ez?? (megvárom a részleteket)


Recommended Posts

Szerintem figyeljetek majd arra, hogy a lehető legkevesebb más táborral ütközzön az időpont. Másoknak is jobb így, és nektek is.

Július eleje tájban szokott lenni a Rúna tábor és a Caelumi Játékok (ez utóbbinak a kalandozok.hu tagjai is lelkes látogatói).

Csak javaslat, messze van még a július.

Link a hozzászóláshoz

8)

Üdv!

Nos Én magam is szívesen mennék ismét a táborba, bár lehet hoy nem lesz elég bátor KM aki nekem mesélne a multkori után :wink:

Szerintem hamrosan be is fiztem ám nem biztos, hogy el is jutok oda, ugynais lehet(valszeg) külfördönleszek ez esteben pedig legalább hozzájárultam a táborhoz.

Remélem most is Jó iő lesz azaz Most Jó Idő lesz! Mert a mutkor még nem volt 40 fok :P én meg az alatt fagyoskodok a vízben :)

Nos ennyit aszem...

Üdv!

8)

Link a hozzászóláshoz

üdv,

Nos Én magam is szívesen mennék ismét a táborba, bár lehet hoy nem lesz elég bátor KM aki nekem mesélne a multkori után
Figyelj BYCS, ha más nem, én mesélek neked szívesen

BYCS, ne aggódj, bizonyosan találunk majd néhány bátor jelentkezőt... Ez a Creep meg milyen jó srác! Nekünk már fél éve itt szajkózza, hogy biztos játszani fog, most meg rögtön felkínálja magát :D

Remélem most is Jó iő lesz azaz Most Jó Idő lesz! Mert a mutkor még nem volt 40 fok én meg az alatt fagyoskodok a vízben

Reméljük a legjobbakat és reméljük, látunk a táborozók között.

Üdv mindenkinek,

mi

Link a hozzászóláshoz

Örömmel jelenthetem be, hogy a tábori programok kettejének (MAGUS verseny és toroni viadal) szabályrendszere illetve karakteralkotási rendszere kikerült a honlapra, ahol a Játéktechnika menüpontban mindenki elolvashatja - sőt, nem ártana szoktatni magunkat a 15.000 Tp-hez, az átdolgozott többkasztúsághoz vagy az örökölt tárgyak gondolatához... nemigaz?

Link a hozzászóláshoz

Diassan kerlas!

Vettük az adást! Tegnap végigrágtam magam a karakteralkotáson, amiről eddig pozitívak a benyomásaim. A karakter legfeljebb 8. szintűek lehetnek Iker vagy Váltott kaszt nélkül. Fennmaradó pontjaikat azonban ezúttal többfelé is el lehet költeni: nem lehetetlen például a számomra oly kedves saját hajó megvásárlása (800x5=a legdrágább hajó is max 4000Tp). Az egyetlen rész, amit nem értek az a méregkeveréses.

Megtekintettem a toroni viadalhoz kapcsolódó szabályokat is, nagyon szimpatikus. Bár vannak itt azért lehetetlen dolgok. Hármat említenék: a Harcművész főkaszt, mint Gladiátor: Belső Időben gyakorlatilag pillanatok alatt nyert, nem jó ötlet engedélyezni. Ugyanez a helyzet a Varázslóval, mint Boszorkánymester: nem nagyon lehet majd megfogni. Végezetül pedig úgy olvastam, hogy a karakterek szintjének nincs maximuma: vagyis, ha minden csapattag, aki nem mágiahasználó, első Tszű, a Boszorkánymester meg 5. Tszű, akkor Gladiátorunk barátságos 39. Tszű lesz...a kezdeményezése így kb 250, a támadója meg mondjuk 500:D:D:D Dobjon Sebzést vagy tekinthetjük Õsaquirnak?

Link a hozzászóláshoz

üdv,

mit nem értesz a méregkeverésen? megpróbáljuk megoldani...

a harcművész engedélyezett, a pszijét le lehet korlátozni több módon is:

1) jó öreg mérgek

2) megállapodás a belső időről (pl a kör 1. szegmensében letámad mindent és ennyi)

3) nem engedélyezett a belső idő, mert a szórakoztatás rovására megy és hát itt is ez a fontos.

a varázsló a térmágia hiánya miatt viszonylag könnyen megfogható, az arénában ugyanis tudvalevőleg a szipmatikus és a térmágia is le van gátolva.

a gladiátornak valóban nincs felső korlátja, de ha valakik úgy játszanak csapatban, hogy ilyet csinálnak - nos... szerintem mindennek megvan a maga ellenfele és szívesen vennék egy viadalt egy efféle csapat és egy "normális", taktikailag és stratégiailag is korrekt csapat között, bár számomra nem kétséges az utóbbi győzelme...

Link a hozzászóláshoz

üdv,

ígéretem szerint frissült a két karakteralkotási rendszer a következő pontokkal:

M.A.G.U.S. verseny karakteralkotása (http://mcstabor.extra.hu/mcskari.doc)

:arrow: a hírnév százalékos értékével mostmár lehetsz valaki a kocsmáros szemében anélkül is, hogy szétvernéd a helyet

:arrow: a követőkkel és csatlósokkal a csapatod szigorúan vett hatékonyságának (szintjének) csökkentésével aktív NJK barátokra és nagyszámú - bár gyengébb - kísérőre tehetsz szert (tharr-szerzetesek, fehér orkok, zsoldosok), növelve az effektív hatékonyságot

:arrow: végre megtudhatod, hogy a törpe harcosból lett racklalovas és a Sogron Útját járó tűzvarázsló mennyire is fájdalmas a Tpidre nézvést (ne számíts semmi jóra)

Toroni viadal karakteralkotása (http://mcstabor.extra.hu/mcstoroniviadal.doc)

:arrow: maximalizáltuk a csapat fegyverforgatóinak szintjét

mindenkinek kellemes olvasgatást

a szervezők

Link a hozzászóláshoz

8)

Üdv!

Creep, Lord Rufus, Magyar Gergely: Kösz a felkínált lehetőségeket, aszem valamenyivel élni fogok, sorban :P

A toroni viadalt nem olvastam még el, de már Creep barátomnak taglaltam pár dolgot, hogy mit is lehet csinálnia egy varázslónak, s ezek után még jobban dillemába eset :wink: .

Nos én felajánlottam segítségem, hogy miként lehet visszafogni a tömegpusztíttásban és egyebekben, anélkül, hogy mint kaszt szinte feleslegessé váljon (a térmágia nélkül egy 2. szintű bárd is sokkal hatékonyabb a csapata számára mint egy 4.-5. szintű varázsló :? ).

Remélem azért, hogy a

Csapatunk Nyerni fog a Viadalon és ellenségeink koponyájából isszuk ki velejük, mint a Győzelem kelyhéből a Diadalunk édes mámorát tudván nálunk nincs jobb sem ezen, sem más létsíkon..! :gonosz::tuzes:

...blablabla...

Szóval remélem Jó játék lesz az is! :)

És most nem Világégést okozó varázslóval jövök... Creep lebeszélt róla, pedig... Szóval megelégedtem Észak vagy Dél Ynev pusztulásával

:wink:

A táborban Creep és Jómagam is Mesélni fog ha minden igaz.

Õ Warhammert, és ArsMagica-t Én meg Fallout-ot és a Saját világomat (ami vagy 1-2 éve fent van a Kalandozókon, hogy egyszer elkészül. no még tesztjátékok vannak, a táborban is az lesz).

Kösz a figyelmet 8)

Üdv!

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
 • Új...