Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Távoli Világok Arcai 2008


Mi a véleményed a rendezvényről így, előzetesen?  

10 szavazat

 1. 1. Mi a véleményed a rendezvényrÅ?l így, elÅ?zetesen?

  • jó ötletnek tartom, mindenképpen elmegyek, sÅ?t, még a szervezésben is szívesen segítenék (már írom is a pm-et nektek ) :)
  • jó ötletnek tartom, mindenképpen megyek... de a szervezésben sajnos segíteni nem lesz idÅ?m...
  • egészen jó ötlet, bár még nem tudom biztosra, hogy megyek-e (távolság meg minden..)
  • egészen jó ötlet, bár még nem tudom biztosra, hogy megyek-e (na, hát annyira ezért nem jó ötlet...)
   0
  • nem biztos, hogy mindezt így csinálnám... talán azért elmegyek..
  • szerepjátékok és minden más egy napra...?! mi a jó abban?? (semmiképpen nem megyek.)
   0
  • ...mijaza szerepjáték...?
   0


Recommended Posts

Mi lenne ha ez a rendezvény otthont adna egy nem hivatalos fórumtalálkozónak? Sok sok kalandozó mind összegyűlne és azon túl hogy feldobná az amúgy is kiváló hangulatot, mert egytől-eggyik jó arc, ez alapból megszervezett pöpec programokat kínáló keretbe foglalt összejövetelt jelentene - egy kis +szervezéssel. Az biztos hogy én ott leszek, csak egy ötlet hogy mennyünk el mindannyian és mindenki hozzon magával még egy embert :)

Link a hozzászóláshoz

Ez egész érdekesnek ígérkezik. A jelmezverseny mondjuk kicsit unfair lesz ha valami igazán fanatikus liveos is jön, illetve méginkább unfair ha valakinek van színházi kellékes a családjában, mert akokr azt szerez be amit nem akar :D

de a bofferes haditorna mindenképpen mókás :) mondjuk kíváncsi lennék hogy indítanak-e külön amatőr és gyakorlott kategóriát, szerintem nem lenne rossz mert ha valakic ask brahiból kipróbálja, ne olyan emberrel kerüljön már össze aki 12-13 éve vív mondjuk másfélkezes karddal. A kérdésem a bofferes haditornához: csak kard lesz vagy várható esetleg lándzsa is, mert akkor beszállok :)

Link a hozzászóláshoz
mondjuk kíváncsi lennék hogy indítanak-e külön amatőr és gyakorlott kategóriát, szerintem nem lenne rossz mert ha valakic ask brahiból kipróbálja, ne olyan emberrel kerüljön már össze aki 12-13 éve vív mondjuk másfélkezes karddal.

Mindenki megtalálja majd a maga súlycsoportját és kategóriáját, erről igyekszünk gondoskodni.

A kérdésem a bofferes haditornához: csak kard lesz vagy várható esetleg lándzsa is, mert akkor beszállok

Elsősorban kardra készülünk, készülnek a felügyelők, de a kérésed már továbbítottuk feléjük, így még bármi megtörténhet.

Link a hozzászóláshoz

Kedves Gem Kapocs!

Érdeklődésed a Bofferes harc iránt örömmewl tölt el, nem én vagyok az egyetlen akinek bejön a Boffer!

de az aggodalmakra bővebb magyarázatok:

1. vívni akarsz, vagy verekedni és gyözni? ha vívni akkor egy gyakorlott kardforgató igen nagy élmény :wink: ! Ha mindössze azért jelentkezik a bofferes vívásra, hogy valakit leverjen bottal :? , nos akkor úgyis leállítja a párbalj-biró, aki a Haditornászok kapitánya és/vagy a Kendo edző testesít meg. 8)

2. két kard az tiszta sor mindenkinek, nem érheti szó a ház elejét, mindenkinek azonos fegyver és szabály, a tehetség dönt és a technikai tudás, mihez kezdel a helyzettel, :wink: de ha lándzsa akkor mellé pajzs is? két lándzsa vagy lándzsa/kard ellen :twisted:

tapasztalat az amúgy: aki hangoztatja a több éves fegyveres múltját, az nem jár egyzésre, idiótaságokat csinál (pl.:fordítva hadonászik a bokkennel, és amikor szóváteszed akkor a Marasequorra hivatkozik :lol:), és már előző életében is ő volt Vaskezü Alex/Eowyn és a családjának az a jelmondata: "Köd előttem,pusztítani jöttem!" :lol::lol: nos őket kiszűrjük és velük a dobókockás módon lehet karakterlappal megküzdeni majd... :twisted:

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
 • Új...