Gem Kapocs Közzétéve: Október 6, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 6, 2003 Ki mit szeret?Ezt a kérdést most a zenei ízlésre vonatkozólag teszem fel. Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 :arrow: Sub Bass Monster :arrow: Shaggy?k a kedvenceim de a tecnon, meg a sikitozó fiúkon kív?l szinte az összeset szeretem! Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Mike Olefild Jean Michael Jarre Meg minden ami zene! M U.i.: No meg dRaconius által készített zenéket! :wink: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Huh, ha fel tudnám sorolni, csak pár kedvencemet:- Nightwish- Rhapsody- Cross Borns- HT- Picsa- Tankcsapda- Slayer- Sonata Artica- Fekete Sereg- Da Capo- Junkies- Mistic Prophecy...majd még folytatom :wink: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 7, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Moonsorrowal hogy álsz Nefi?Nekem:Tankcsapda, Metallica,Fürge rókalábak,Rózsaszín pitbull,Nightwish,Manowar,Apocaliptica,Moonsorrow,Iron maiden,Slipknot,Gunsnroses,Creed./ pillanat ennyi ami eszembe jut és szeretem. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Nem ismerem ?ket. :roll: Black Moor, Metallica, Fürge rókalábak, Rózsaszín pitbull, Manowar, Apocaliptica, Iron Maiden... folyt. köv. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 7, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Black Moor-t még én se hallotam de most hogy így mondod majd töltök le. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Hát ilyeneket mint:KotóJean Michael JareVangelisMike OldfieldBachBethovenMozartLisztA többit meg Sneer leírta, meg valahol én is. Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Október 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 Azta! :shock: Ezek közül nem nagyon sokat ismerek és nullát hallgatok. Asszem baj van a fejemben... De nem gond maradok az enyéimnél! Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 8, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 Hát pico ízlések és pofonok. Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Október 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 Lithas!Régi Pokolgép, Metalica, Enya, Avril Lavigna, Hallowee, Dimnu Borgia: Apocaliptika (asszem, bár ez a CD a tesómé), Queen, Ennio Morricone, Vangelis, Enigma, Pink Floyd, Linkinpark... tehát szinte mindent, ami hallgatható, nem mulatós zene és nem a blekmetálos: Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Október 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 Lithas! Ja!!! Majd el felejtettem: a Föld már nem kerek. (Remélem akinek címeztem, az vette a lapot). Csalódtam bennetek. Darun :cry: Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Na végre valaki más is bevalja Mazsinon és rajtam kívül hogy nem az el?adó a fontos hanem a zene.Kár azért Darun hogy csalódtál.( off tagolja valaki ezt a mondatot on) Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Október 10, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 Lithas!Hidd el Crow, én sajnálom a legjobban, de egyrészt ilyen az én formám, másrészt meg nem rád gondoltam.Darun, Embervadász Klán Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 10, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 Crow.Abban igazad van hogy a zene a fontos de általában ha tudod az el?adót akkor tudod azt is milyen zenére számíthatsz(egy két kelemes vagy kellemetlen esett?l eltekintve) Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Október 10, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 Lithas!Gem: sajnos nem tudok veled egyetérteni. Honnan tudod, hogy x embernek nem pont az a szám tetszik, ami tök nem az el?adó stílusa. Egyébként én is azt hallgatom amim éppen van. Pl.: van Pokolgép. Meg van a Best of, Kalapáccsal, és meg van feldolgozásban. Én a Kalapácsos koncertfelvételeket vágtam be, de az egyik eredeti szám hejett feldolgozást raktam be, + két új számot. A legújabb Pokolgép (asszem) meg enyhén szólva is sz*r.Darun véleményét olvastátok Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 10, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 Ha figyeltél azt írtam hogy egy két kivételt?l eltekintve.Én is úgy vagyok vele hogy vannak olyan el?adók akiket egyébként utálok de van egy vagy két száuk ami bejö nekem. Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: Október 10, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 Blink 182 Metallica Tankcsapda Linkin Park Pink Floyd Slipknot :wink: Minden ami megtetszik: Komolyzene , Rock , Techno :? (ritka), Popzenék :? (nagyon ritka) stb. De SubBassMonstert is hallgatok. Szóval vegyesfelvágott, de ez ne zavarjon senkit. A nyál :evil: zenét ki nem állhatom! :twisted: Ha valakit zavar a sok emotion attól csak az elnézését tudom kérni. :wink: Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 Ok ezek szerint mindenki mindent meghallgat ami zenének nevezhet? kivéve néhány rockerlányt. Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 Lithas!Crow: ezek szerint mindannyiunk zenei izlése felöleli a teljes zenei szakma készletét. Egyébként meg nem a zene teszi az embert... (bár azért sokat számít, ezt nem vitatom)Darun Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 komoly zenet en is szeretem...De ami meg nagyon jo az a Gregorian es a hasonlo stilusuak... Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 13, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 13, 2003 Neffi ennek örülök, látod mégsem vagy teljesen rokker. Link a hozzászóláshoz
Sychter Közzétéve: Október 13, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 13, 2003 :arrow: Tankcsapda :arrow: Alvin és a mókusok :arrow: Pokolgép :arrow: Hatoságilag Tilos :arrow: HétköznaPI CSAlódások :arrow: FürgeRókalábak :arrow: Rózsaszín Pitbull Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 13, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 13, 2003 Látom ínyenc vagy Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Október 14, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2003 Hát nem tudom... ennyi rokkert egy rakáson... :oops: Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts