Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Ki mit szeret?

Recommended Posts

Közzétéve:

Huh, ha fel tudnám sorolni, csak pár kedvencemet:

- Nightwish

- Rhapsody

- Cross Borns

- HT

- Picsa

- Tankcsapda

- Slayer

- Sonata Artica

- Fekete Sereg

- Da Capo

- Junkies

- Mistic Prophecy...

majd még folytatom :wink:

Közzétéve:

Moonsorrowal hogy álsz Nefi?

Nekem:Tankcsapda, Metallica,Fürge rókalábak,Rózsaszín pitbull,Nightwish,Manowar,Apocaliptica,Moonsorrow,Iron maiden,Slipknot,Gunsnroses,Creed.

/ pillanat ennyi ami eszembe jut és szeretem.

Közzétéve:

Lithas!

Régi Pokolgép, Metalica, Enya, Avril Lavigna, Hallowee, Dimnu Borgia: Apocaliptika (asszem, bár ez a CD a tesómé), Queen, Ennio Morricone, Vangelis, Enigma, Pink Floyd, Linkinpark...

tehát szinte mindent, ami hallgatható, nem mulatós zene és nem a blekmetálos:

Közzétéve:

Lithas!

Gem: sajnos nem tudok veled egyetérteni. Honnan tudod, hogy x embernek nem pont az a szám tetszik, ami tök nem az el?adó stílusa. Egyébként én is azt hallgatom amim éppen van. Pl.: van Pokolgép. Meg van a Best of, Kalapáccsal, és meg van feldolgozásban. Én a Kalapácsos koncertfelvételeket vágtam be, de az egyik eredeti szám hejett feldolgozást raktam be, + két új számot. A legújabb Pokolgép (asszem) meg enyhén szólva is sz*r.

Darun véleményét olvastátok

Közzétéve:

Blink 182 :D

Metallica :D

Tankcsapda :D

Linkin Park :)

Pink Floyd :D

Slipknot :wink:

Minden ami megtetszik: Komolyzene :) , Rock :D , Techno :? (ritka), Popzenék :? (nagyon ritka) stb.

De SubBassMonstert :D is hallgatok. Szóval vegyesfelvágott, de ez ne zavarjon senkit. A nyál :evil: zenét ki nem állhatom! :twisted:

Ha valakit zavar a sok emotion attól csak az elnézését tudom kérni. :wink:

Közzétéve:

Lithas!

Crow: ezek szerint mindannyiunk zenei izlése felöleli a teljes zenei szakma készletét. Egyébként meg nem a zene teszi az embert... (bár azért sokat számít, ezt nem vitatom)

Darun

Közzétéve:

:arrow: Tankcsapda

:arrow: Alvin és a mókusok

:arrow: Pokolgép

:arrow: Hatoságilag Tilos

:arrow: HétköznaPI CSAlódások

:arrow: FürgeRókalábak

:arrow: Rózsaszín Pitbull

Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
  • Új...