Hunter Közzétéve: Február 10, 2008 Közzétéve: Február 10, 2008 Üdv Megvolt, jó volt. Szerintem mindenki jól érezte magát, én legalábbis biztos. A fakultatív foglalkozáson szinte mindenki részt vett, hajnali négykor indultak haza a legkitartóbbak. Azt hiszem, ez mindent elárul Köszönöm, mindenkinek, akik eljöttek, akik meg nem, azok sajnálhatják. Öt év múlva megismételjük
Belloq Közzétéve: Február 10, 2008 Közzétéve: Február 10, 2008 Üdv Mindenkinek! A vacsi jó volt, sokat ettünk-ittunk. Hunter; én nem szeretnék öt évet várni a következőre!!! Mindekinek köszönöm az estét, és a jó hangulatot! Tényleg négyig maradtatok?! jó nektek! Sajnos nekem lépnem kellett... Lányok! Akitől nem tudtam elköszöni: elnézést kérek! remélem legközelebb nem marad el de talán egy teázással pótolhatjuk az elmaradt beszélgetést Fiúk! köszönöm a jó sztorikat! CZ: Köszönöm a fuvart! Remélem jó "midfárer" voltam
Venes Közzétéve: Február 10, 2008 Közzétéve: Február 10, 2008 Én igen jól éreztem magam. De ez lehet, hogy látszott is. Sajnálom, hogy akik nem lehettek ott, azok nem tudtak ilyen jól szórakozni, de mint ahogy Hunter is írta, majd max. 5 év múlva. Jó volt látni azokat akiket tudom, hogy egyébként csak félévente láthatok és új emberekkel is találkozni. Még mindig azt kell hogy mondjam, ez a kalandozokos társaság a legjobb. Belloq: Lesz teázás, csak hogy tényleg nyugisan beszélgetni is tudjunk.
Felon Közzétéve: Február 10, 2008 Közzétéve: Február 10, 2008 Most értem haza Úgyhogy a Dark Zalából én kezdem a sört.. öhm, illetve sort A jólértesültek (akik olvasnak fórumot ) tudják, hogy nekem ez necces volt, majdnem nem tudtam elmenni :S Ahhoz képest azt hiszem ottvoltam Én személy szerint a fakultatív programot jobban preferáltam, a vacsora.. bár bőséges volt, biztosan nem hagyott olyan mély nyomot, mint az a bizonyos bárocska Pest masszív éjszakájában Úgy gondolom, hogy még mindig, esetenként megint, esetenként pedig már szeretlek benneteket Akinek nem inge ne vegye magára Köszönöm Venesnek az ajándékot, meg az ölelést Köszönöm Cznek és Ramireznek a fuvart, és úgy egészében Dark Zalának, hogy elviseltek, veletek mindig kész élmény utazni Köszönet Znek a szállásért, és asszem otthagytam a fogkefémet meg a fogkrémemet... Szétszórtság Mf Köszönet Hunternek, hogy megszervezte. Nagyon köszi Suttogónak az éjszakai sztendápot és a vicceket... szétröhögtem magam, jóarc vagy Nagyon köszi CSnek, a még mindig álompasinak azt, hogy van, meg a vicceket, meg a szintén majdnem sztendápot Örülök mindenkinek akit megismertem, és akit újra láttam Na de nem tömjénezek tovább Pá
Shad'lex Közzétéve: Február 13, 2008 Közzétéve: Február 13, 2008 Hát Sziasztok! Első sorban én is köszönetemet szeretném nyílvánítani a fuvarért DarkZalanak. KÖSZÖNÖM A vacsi szerintem jo volt és aki tudta szerintem le tudta kajálni azt az öt ezer forintott abbol a rengeteg finomságbol ami ott volt, személy szerint csak a halakat hagytam ki meg a leveseket amugy mindenből ettem egy keveset és még salátát is ettem meg desszertet Megismétlés Hm.. Szerintem már a jövő héten lehetne Sziasztok
Hunter Közzétéve: Február 29, 2008 Szerző Közzétéve: Február 29, 2008 Lirion jóvoltából felkerültek a képek.http://galeria.kalandozok.hu/viewer.php ... =2&pn=1#tnÜdv,
Recommended Posts