Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Caelumi játékok 2008. július 11-13.


Résztvegyünk-e idén ismét játékon?  

23 szavazat

  1. 1. Résztvegyünk-e idén ismét játékon?

    • Igen
    • Nem
    • Eddig se voltam, ezután sem leszek.


Recommended Posts

Hali

Sajnos nem sokat, csak amik már tutik: Nem Gödöllőn lessz hanem Nagyvelegen, nagyobb hangsúly lessz a harcra helyezve, lesz súlya annak ha két város egymásnak esik. Ha már itt tartunk nem lesznek városok szépen felépítve, csak helyőrségek esetleg egy-egy kocsmával, de itt vége is. A terep sokkal kevésbé erdős, inkább dimbes-dombos rétes kis ligetekkel. Ennel fogva nem egy hűs erdős környezet lessz hanem egy naposabb, lebarnulósabb/szénnéégősebb terep - cserébe van egy kis patak a játéktéren. Kicsit vissza lessz véve a képzetségrendszer 5+1 pontosra s korábbi 6+1-ről, azaz aki a tavaji kimaxolt kariját hozza annak változtatnia kell majd. A mágia kicsit változik, kicsit gyengül, cserébe az alvilági skillek is limitáltabbak és a harcosok is korlátozódnak pajzsméretben.

Jelenleg ennyi tűnik biztosnak a dologból.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Idén részemről nem lesz szervezői támogatás CJ-hez, aki szeretne tőlünk menni egyénileg intézheti.

Elnézést minden érdeklődőtől, de a lecsökkent létszámunk miatt - legtöbben a távolságot hozták fel indoknak - nem látom értelmét idén külön kalandozós cj csapatnak.

Jövőre megfelelő előszervezéssel mehetünk.

üdv.

Link a hozzászóláshoz
Sziasztok!

Idén részemről nem lesz szervezői támogatás CJ-hez, aki szeretne tőlünk menni egyénileg intézheti.

Elnézést minden érdeklődőtől, de a lecsökkent létszámunk miatt - legtöbben a távolságot hozták fel indoknak - nem látom értelmét idén külön kalandozós cj csapatnak.

Jövőre megfelelő előszervezéssel mehetünk.

üdv.

Ez egész pontosan mit jelent? Lesz Sonnos egyáltalán képviselve? Ha igen TAO-ra számíthatunk mint helyszínszervezőre? Kérem TAO Úr nyilatkozzék :)

Link a hozzászóláshoz

Szia!

Elvileg nem lesz külön sonnosi helyőrség - részünkről biztos nem, más részéről meg nemhiszem -, mert az eddigi Sonnosiak nagyrésze (harciebek pl.) külön helyőrségben lesznek és így a sonnosi létszám nagyon a padlón lenne.

TAO sem fog tudni menni CJ-re. Sajnos így alakult ez idén, jövőre megpróbáljuk összehozni a dolgot, mint régen. Én ebben bízom.

üdv. Z

Link a hozzászóláshoz

Hali!

Én is eljutottam errefelé nagy nehezen :)

Nos a jelek szerint a húzóemberek távolmaradnak a Sonnosi csapatból, illetve sok "külsős" nőtte ki a szabadok városát, és kezdett új életbe (Arx Alveus települése pl ilyen, ahol egy nagyon szerepjátékorientált csapat lesz).

A fentiek miatt valóban nem lesz külön Sonnosi tábor, bár igaz, a többi helyőrség is kisebb létszámú lesz. a Caelumiak a pesti blokk legendás lustaságát fizetik, ezért vszeg kevesen lesznek, a Felkelő naposok eleve nincsenek sokan, illetve az Arxiak a kemény követelmények miatt csak limitált és válogatott embereket vesznek fel.

Lesz még egy külön hely, melynek én leszek a szervezője, egy "Zsoldostanya" ahol azok a játékosok lesznek akik nem kívánnak beállni valamelyik érdekvonal mellé (alá) és nem kívánnak világmegváltó célokért küzdeni, hanem jó zsoldosként - tolvajként - fejvadászként - szabadúszó varázslóként...stb. játszanának.

Elmondható hogy ezek a táborok általában 10-20 fő körüli létszámra lesznek tervezve.

Nem esett szó Ébredésekről. Nem véletlen, mert ők a többiekkel ellentétben SOKAN lesznek, azaz vélhetően hozzák a megszokott létszám körüli embermennyiséget. Sőt mivel az ÉV mag eleve zalaegerszeg és környéki, így még több cimborájukat elhozhatják mint eddig (és a debreceni Theseus fél erők is igérték magukat, mint a bíborosi gárda :) )

ebből látható hogy erős pólus lesz a játékon az ÉV blokk, de hogy vajon ez miben fog megjelenni senki nem tudhatja :)

A terep egyébként kemény, valóban ha lesz napsütés akkor ésszel kell mászkálni, de itt jobban megnézhetőek: http://caelum.hu/AAA/pix/nagyveleg.zip

A helyőrségeket konkrétabbra építjük, nem lesznek madzagos gagyifalak, hanem ritka nádszövetből csinálunk olyan 140 cm körüli falat. Kevés a faanyag, ezért az épületek is szolídabbak lesznek, de vszeg több földet tudunk használni (sánc...stb) mert a kiszáradt tómederből kotornak rendesen, abból vszeg tudunk mi is profitálni.

A távolabbi jövőre nézve: Sonnos emléke nem kopik ki a játékból, tehát ha most kihagytok egy évet akkor természetesen a következőben nem kell mindent nulláról kezdeni (bár tény, hogy sokat fog gyengülni elsősorban a vallás terén).

Ha valaki egyénileg ki szeretne jönni, van lehetőség hogy akár a Zsoldosoknál, akár másik táborokban részt vehessen mint játékos, mindenkit várunk szeretettel, de senkire nem haragszunk aki nem vállalja be a csapat háttértámogatása nélküli (meglehetősen kiszolgáltatott ines) játékot.

További szép napot!

Üdv!

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...