Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Nyári Tábor 2008 - Élménybeszámolók


TAO

Recommended Posts

Hajó!

Szép volt, jó volt, csak sajnos rövid volt. Aki ott volt az tudja miről beszélek, aki nem, azt meg furdalja cska a kíváncsiság. Ismét egy jól sikerült tábor és ezt köszönöm elsősorban a szervezőknek, Hullának, kalandmestereknek, no meg a többi elvetemült táborlakónak a hangulat megteremtéséért....

....Náááááá-nánánáná-nánánáná-nánánánánánáná...

Link a hozzászóláshoz

Vége van a 2008-as Nyári Tábornak. :cry: Ez az arcocska hűen tükrözi az érzelmeimet.

Igazából nem tudok olyan pontot mondani, amikor nem éreztem magam jól. Ha valami okból szomorú is lettem volna, akkor annak csak annyi oka volt, hogy tudtam, vége lesz ennek az egésznek.

Egy valamit azért sajnálok. Mégpedig, hogy Magyar Gergely olyan keveset maradhatott, hogy Cz és Scylla olyan keveset volt.

Két mesélőnkenk köszönöm a türelmét és az élménydús játékot, közüllük külön köszönném meg Hullának a modult, Antailnak a tábor sikeres megszervezését.

További tapasztalatom, hogy a süti fogy, és gyorsan...Vagyis lehet hogy legközelebb még nagyobb adagot kell biztosítanom.

Felonnak köszönöm az ötletes emléklapot.

Csapatomnak köszönöm a jó hangulatú elalvás előtti perceket...Sátor. :lol:

Továbbá lezajlot, kevesek tudta nélkül, az első Gumikacsa találkozó is. Reméljük Oshrammal, hogy jövőre több jelentkező lesz. :wink:

Gazdagodtam: egy jó élménnyel, Citadellával, 2 csomag mate-val, tábor indulóval.

Mindenkinek üzenem, hogy legyen jó, minél tovább, de legalább TT-ig. Na meg hogy télen találkozunk! :wink:

Link a hozzászóláshoz

Hát ez remek volt, akárcsak a tavalyi! Hulla köszönjük az izzasztó modult, Antailnak és Zarminnak a mesélést.

És akkor felsorolnám az elményeimet a teljesség igénye nélkül: Kukacék konektora, CS és Kisszenti rigliskurblija :lol: (amit még mindig nem tudom hogy micsoda) :) , a vérpisti versenyen a két varázsló botharca, a "déndzsön", a hajnalig tartó sztorizgatások a lépcsőn. és még sorolhatnám, de elfáradtam.

náá nánánááááá nánánáánánánáná nánánááááááááááá

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

No, én is elszántam magamat.

A helyszínről:

itt ki is merülnek a tábor negatívumai.

Kaja: néha ehető, néha nem annyira, de BORZASZTÓAN KEVÉS.

Szállás: hát, itt is romlott a minőség, a fürdőkben fokozottan, a WC-k pedig egészen rosszak voltak.

jócskán 25ös volt a tábor ilyen minimális kajával. És még nem is én voltam a legnagyobb, sőt!

A modulról:

Kicsit hiányoltam a valódi motivációt. Nem kaptunk elég infót ahhoz, hogy tudjuk, híresek leszünk, az meg, hogy kapunk 1 mithrillt, hát, valljuk be, nem komoly motiváció. Valószínűbb, hogy megölnek érte, akik megtudják, mint hogy sikerül elkölteni. Viszont a kidolgozottság gyönyörű volt, minden megcsinálva, párhuzamos szálak, időrend, úgyhogy ehhez gratulálok, Hulla!

A játékról:

Jót játszottunk, bár inkább a modulmegoldáson, mint a szerepjátékon volt idén a hangsúly. Mindenki újat próbált, ennek érdekes eredménye lett. Köszönöm Mosquitonak és Ceripapának a mesélést, jó volt olyan mesélőkkel játszani, akik benne vannak abban, amit mi tervezünk. :)

A táborról összességében:

Az első két-három napon nem volt túl jó kedvem, a koszt és a szállás minőségét látva. Ez nyilván nem a szervezőknek (pl. magamnak :D ) kritika, mert tavaly egészen jó volt még. Egyszerűen változnak az idők. Majd talán keresünk valami mást, ha sokan egyetértenek.

A tábor végére megjött a kedvem a dolgokhoz, nem volt olyan nagyon jó, mint a tavalyi például, kicsit klikkesedtünk, de hát ez benne van...

"Evés-ivás, jók a pogramok, csak sok itt a k....g" - Gino majális

na, ennek gyakorlatilag az ellenkezője volt elmondható.

Nem volt túl sok evés-ivás, kevés volt a közös kötelező program (vérfoci is elmaradt rinyálás és egyebek miatt), de azért problémák nem voltak.

Utolsó esti kurblisrigli-kirohanásunkért elnézést kérünk azoktól, akik nem értékelték, nekünk vicces volt. :)

Összefoglalva: jó vót, de lesz még jobb is!

Üdv!

Link a hozzászóláshoz

Udv mindenkinek,

sajnos rovid tabortartozkodasomnak koszonhetoen nem igazan tudom oldalakon keresztul ecsetelni az elmenyeket/gondolataimat, de azert akadt par:

- Kellemes meglepetes volt, hogy az ejjel fel harmas erkezesunkor tobb volt az eber (felkomas) kalandozo mint az alvo

- Jo volt talalkozni mindenkivel, plane azokkal akiket mar 2-3 eve nem is lattam (donda esta el toilet?)

- Felon iden is kitett magaert mind megjelenes (hmmm:) mind pedig ajandekok teren

- Hulla, a sok cseszegetes ellenere...mesteri volt a modulod!!!

- A csapatomtol elnezest, hogy ilyen rovidre sikeredett a meseles. Ha a not nem is tudtatok kiszabaditani, a disznomaffia alappillereit mindenkeppen megrepesztettetek az akciotokkal.

- Venesnek koszonom a lehetoseget a zoom kiprobalasahoz

- Kulon koszonet a a kis "tabortuzes" brigadnak(Oshival az elen), volt feelingje a dolognak:)

- Jovore - persze helyszintol fuggoen - javaslom egy ping-pong verseny megszervezeset (persze csak a megfelelo minosegu labdaval, amit Lirion nem tud ketterepeszteni)

- Manndilnak gratula az elso helyhez, a KM-ek elmeselesei alapjan abszolute megerdemelt.

- Persze legnagyobb koszonet Antailt illeti az egeszert, plusz a fasirtert hazanak:)

ennyi

Cz

Link a hozzászóláshoz

Szokásos többezer oldalas élménybeszámoló, aminek az eleje persze sosem a szokványos utazásokról híres :)

Megint kedden indultam útnak, csomagproblémák /köszi Hunter és Antail :) /, állásinterjú, vonatlekésés és vonatkésés, majdnem a vonatonmaradás, harc a nyomtatóval 3 vs 1, majdnem a nyomtató győzött :)

Szerdán persze a szokásos rácsodálkozás az emberekre, részint jééé milyen más lett, részint jééé semmit sem változott :) Nekem itt volt egy cseppnyi másmilyen érzésem is, az előző táborokhoz képest, mert ugye most mint km..

Tábornyitás.. jöttek a kis/nagy csibék :) Egyből belefutottam a mágiaelméleti vitákba :D Tudtam, hogy unatkozni már nem fogok :twisted:

Nos, akkor csapatok :)

Nystan társulat

Jól éreztem magam veletek, és nem akasztottam volna, ugye tudjátok? :)

Manndil: Veled kezdem kedves legjobb szerepjátékos. :) Örülök, hogy láttalak, és főképpen hallottalak Alborne papnőt játszani, maradandó élmény marad. Hiteles voltál és előtörténet-hű, vállaltad a néha túlzásba hajló személyiséget, és tetszett, hogy nem haboztál karakterként beszélni :) Köszönöm a játékot!

Gabe: Tőled kicsit féltem, hiszen nem ismertelek, nem láttalak még ezelőtt, és mese előtti este jól be is paráztattál a szerepjátékos múltaddal ;) Jó volt veled is in-karakter beszélni. Sajnáltam, hogy annyi jó ötletedet szavazták le, de hát hiába a km-i parancs.. :) Indokaid egy részét értem, ezért gratulálok, hogy képes voltál hallgatni, és így a karaktered szerint gondolkodni. Elképzelni sem akarom, hogy mennyi ötlet rekedt benned :? Kiváncsi lettem volna a bárdodra, remélem látlak még játszani más, impulzívabb környezetben is :) Köszönöm a játékot! Remélem tetszett a tábor :)

Netrefer: Mi is volt a kecskével? :) Vártam tőled a fejvadászt és a varázslót is, ha már ikrek voltak, de elvesztél valahol félúton. Túl sokat beszéltem, mi? :) Kérlek legközelebb ha nem is beszélsz, legalább írj nekem levelet és ne vond ki magadat veszélyeses halovány mosollyal a játék körforgásából :twisted: És ne merészeld elnyomatni magad :)

Siriath: Bár talán nem az kellett volna, hogy legyen a fő szál, de remekül hoztad a leprást, meg a főnököt. :) Néha viszont megfeledkeztél róla, hogy az irányítás nem egyenlő a mások helyett gondolkozással, és bizony meg kell hallgatni mások ötleteit is.. sok szép és kreatív ötlet sikkadt el emiatt. Jó stratéga válhatna belőled, ha odafigyelnél másokra is. Máskor figyelj arra mit mondasz az NJK-nak, ne hagyd magad bevinni a málnásba :)

Thovadis: Kis/nagy fiam :) Jut eszembe, hol vannak a csokigolyók közepei? :) Dumahegyek, sajnálom, hogy nem volt több lehetőség a modul első részében arra, hogy többször hozhasd a fejvadit, de hát modul szerint haladtatok, nem volt rá idő, hogy akciókat meséljek be. Remélem kigyógyultál a halálod miatt érzett ingerenciádból, köszönöm Mosquitonak, hogy ő tette meg helyettem :P

Link a hozzászóláshoz

Hali mindenki!!

NYT 2008 újabb nyár újabb élmények, a lábam szétszakad a talpamon 50ft os méretű vízhólyag mind2-ön, meghaltam ..... 2x hát igen majd legközelebb nem támadom meg az 1. embert aki gyanús :D:D:D

Km-ekről 1 pár sorban:

Ceripapa: Szerintem elég hangulatosan mesélsz bár volt 1-2 elem ami furi volt de hát ezért vagy te a KM =) a te részed király volt, főleg a fogadós jelenet

hasszan-nal meg azzal az akcentussal kész, igen rég volt ennyire mókás kemény és szórakoztató 1 modul( jövőre én is össze hozok 1et)

Felon: Köszönöm a dicsérő és az őszinte kritikát ez is kell a jövőre

nézve, bár volt 1 olyan hátsó szándék mögötte h ahogy téged zavart reméltem h a csapatom is észbe kap de hát nem így lett, így utólag is elnézést talán késő is volt, redbull is volt, sör is volt. :D

Az akasztásos téma nagyon király volt jó környezet leírás hangulatos jelenet nekem tetszett annak ellenére h engem akasztottak :D:D

A szervezés: No Antail-nak és Hullának 1-1 BAROMI nagy köszönet hogy ott lehettem az utolsó utáni pillanatban úgy alakult h ott lehetek

ugyan ez rányomta a bélyegét a csapatra dee kit érdekel? :D nagyon yo volt bár hiányzott a live, ugyan én csak kívülről néztem volna de ez van.

Mindent összevetve újabb pozitív élménnyel gazdagodtam, Mint már

írtam másik topicba aki tud vegyen fel MSN re hogy minél több kalandozók os partnerem legyen =) BigMacMega@MSN.com

Wow os arcok föleg :D Kniel Mosqitó Fenix stb.. :P (Arathor 4Ever)

Köszönök mindent, nem ígérem magam TT re mert számomra tul rövid a téli szünet sajnos, de nyáron v egyéb rendezvényen mindenképp találkozunk =)

Link a hozzászóláshoz

Ahoy kalandozók! :D

Köszönet mindenkinek mindenért!

De hogy ne csak ennyi legyen az élménybeszámoló, elkezdem kifejteni :D

Hála és köszönet Kukacnak amiért bevárt a keletiben, noha a vonatom, milyen meglepő, késett, pedig olyan szépen kiszámoltam az érkezést... :)

Volt egy kellemes kis vonatozás, ahol Alinát is megismerhettem egy kicsit, s amit bántam, hogy hazafelé nem ismétlődött meg, a sok kocsival utazó miatt^^ Visszasírom a régi nagycsoportos vonatozós hangulatot :)

Táborba érkezés, nagy összeborulás, "de hiányoztál" érzés :D

Bizony Felon, ebben te is benne vagy :D

A szobaosztással teljes mértékben elégedett voltam, persze ez a szobatársak érdeme :) Jó volt megismerni azokat, akiket előzőleg nem ismertem :)

A csapat pedig nemcsak hogy egy szobába került, de fakultatíve csapatépítés is volt, hála Gabe-nek, aki nemcsak boltba vitt el minket vásárolni, de mikor labdát venni indult, akkor is vele tartottunk :)

Egyéb fakultatív programok:

háát, az aquir vérfoci előzetes fiúklányok vegyesfelvágottban klassz volt^^ Jót tett a hátamnak, aminek e híján kellett volna legalább egy masszír, olyan merev volt^^ A lábikómnak már kevésbé, a cipő bizony szépen megnyúzott, bár ahogy elnéztem, bővült a klub, és a vérfoci nagy áldozatokat követelt :twisted: ^^

Ez persze múló, apró kellemetlenség :D

Köszönöm a Citadellát,hálás vagyok mindazoknak, akik nélkül nem lett volna teljes a party az építkezéshez :D

Persze itt is volt emlékezetes dallam: "Köbgyök voltaaaaam, négyzetből letteeeeem..."

De a legemlékezetesebb az bizony az Elfezés.. mikor öt kis elf gyerek elindul a nagyvilágba :D Km killer, vigyázat! :D

Az első alkalommal halálra röhögtük magunkat és nagy élettapasztalatot szereztünk: az emberek törékenyek, és gonoszak.. bizony, első nagy lépés a rasszizmus felé.. :D Jó lett volna ha ez ,megismétlődik a második nagyjátéknál is, de fáradtak voltunk, és sajnos szét lett osztva a sok kis elf, akik igazán csak együtt halálosak.. azért a 00ás tökönrúgás ott is oldotta a hangulatot.

És a klasszikus: "HAZUDIIIIIK!"

Lássuk a játékot:

kevééés volt^^ nagyon kevés :D pedig élveztem, igazán :) És játék hiányában sok volt az üresjárat a táborban.

Hulla, köszönjük a modult^^

Nehéz volt, igen, de ilyen szintű ellenfeleknél, ilyen befolyással nem is lehet kevésbé védett erődítményt várni, sem kevésbé szervezett kémhálózatot.. Jó lett volna magasabb szintűnek lenni^^

Csapat, sajnálom, hogy killeltelek titeket :oops: de akkor már csak a papi példamutatás és a békés megoldásra való törekvés munkált bennem.

Hiába no.. van még mit tanulnom a színészmesterségben. :roll:

KMek, Felon és Mosquito :D

Köszönöm a mesélést, a lehetőségeket, főleg tőled Felon a dalolászásokra, bár a dallamok néhol suták voltak, mert inprovizáltam^^ egy hely volt persze ahol tényleg kihallatszott.. az utolsó dalnál, ahol az előtte lévő beszélgetésben éppen a szándékosan ejtett hibákról csevegtem a boszúrnővel :D (a dallam szövegek viszont szándékkal születtek, mind a matrózoknak szánt jegesmedvebőrös előadásnál, mint a modulcímhez illő szelesnél.)

Kár, hogy ezek a játékrészek voltak azok, ahol igazán lehetőség nyílt a szerepjátékra, mert szívesen színeztem volna tovább Mosquitonál is a beszélgetős játékokat :D Õ már nem látta a dívát, ahogy a varázslóval vitázik :D

Élveztem a játékot nálatok :)

Viszont, amiért külön köszönetet kell mondanom Mosquito, az a gyönyörű halála a karakteremnek. Szebbet el sem képzelhettem volna. Tényleg nem... az előtte való beszélgetések a karakterekkel, a lelki törés.. mikor már nem marad más, mint megtalálni, mi romlott el a szerkezetben, s hiábavaló kísérlet arra, hogy esetleg javítson ott, ahol minden elkezdődik... kellettek. Nagyon. És valóban tökéletes befejezés volt egy utolsó dal után aludni el örökre :) Köszönöm :)

Ó, és örülök, hogy időt szántál Netreferre :)

Nos, vegyük sorra a csapatot :)

Gabe:

igazán öröm volt megismerni téged :D Jó volt látni, játszani veled, és az Indys halál is gyönyörűen illett a hős rendjellemű íjászhoz :)

Igazából már a priv üzik után is vártam a veled való játékot, s reméltem, megszívleled a szavaimat, nem hajtod meg akaratod teljességgel Siriathé előtt, bár én is sajnálom, hogy nem egy bárdot hoztál, hanem ennyire alárendelted magad a csapatnak. Nem láttam egészen ésszerűnek azt az indokot, hogy azért ne azt hozz, mert egy másik játékosnak a kedvenc kasztja.. Sokat engedtél, sokat feladtál magadból a csapatért, bár, úgy tűnik, ez a jóság alapvető jellemvonásod :)

Voltak mókás pillanatok azonban az íjászoddal is^^ Bár a tavaji játéktól eltérően kevéssé volt nevetős viccelődős party.

Köszönjük a fuvarozgatást :) Köszi a focit :) Sajnálom, hogy nem tudtam igazán játszani akkor már a lábam miatt.

Szóval köszi mindent, remélem tényleg jól érezted magad az első táborodban ;) Várunk vissza :D

Netrefer:

Te voltál az az emberke, akiről kezdetben úgy hittem, hogy tényleg lesznek surlódásaink. Miért? Talán mert Siriath ennyire bebeszélte nekem.. ennyire biztosan állította, és az msnes beszélgetés sem győzött meg az ellenkezőjéről..

Ennek ellenére, az első pillanatban, mikor találkoztam veled, az volt a gondolatom: "Ez a srác olyan, mint én"

Persze rengeteg lényeges különbség akad, ráadásul egészen boldog-eleven voltam a táborban, mégis úgy hiszem sok dolog van, amiben hasonlítunk. Te voltál a legpozitívabb csalódás, és örülök, hogy megismertelek.

Egyre ügyelj, beszélj, ahogyan az animékről, játék közben és játékon kívül is ;) Nem kell állandóan csendes szemlélőnek lenned, mosollyal, valahogy a dolgok felett, a dolgokon kívül állva :)

Egy időben én is hasonló voltam, de látod, boldog vagyok így is, hogy sokszor háttérbe szorul a csendes szemlélődés :)

Találd meg a hangodat és keresd az egyensúlyt ;)

Thovadis:

Te aztán igazán mókás emberke vagy :D Kaja imádatod, édességmámorod, és az egész személyiséged soksok vidám pillanatot hozott :D És egyszerűen nem lehet nem szeretni.. ajajj, elég vészes, ha egy kis hobbit lesz bárddá szeretet aurával :D

Játékban viszont.. sokszor szótlan voltál te is.. Különösmód. Persze a fejvadász szerep nem olyan locsogós, de ha már mutatványos művészes álcánk volt, ti is lehettetek volna valami zsonglőrfélék vagy hasonlók, és több lehetőség lett volna a beszélgetésekre, és az álca szerint élni nem üt el a fejvadász mivolttól.

Várom a köv tábort^^ és a következő találkozást!

és akkor az utolsó, Siriath:

Hoztad a leprás varit,eltűrve a sok leprásviccet, mikor megkaptad :) bár itt is megmutatkozott, mennyire túlbonyolítod az életet, a játékot, a legegyszerűbb helyzeteket..gondolok itt például a kerékcserére. Már a fejemet fogtam, annyira nem láttad a nyilvánvalót, ráadásul mindent mágiával próbálni megoldani... nem hiszem, hogy egy valódi varázsló így tenne. Sok erőt emésztenek fel a varázslatok, így nem pazarolják mindennapos dolgokra. A mágiaelméleti tudásod viszont rendben volt. :)

A másik dolog pedig, ami az elfecskés mesélés alatt különösen látható volt, az az, hogy mennyire ragaszkodsz ahhoz, amit te már elképzeltél, s mennyire nem engedsz másik utat. Gondolok itt a harcművész palántára, aki egyre csak ugyanazt ismételgette, noha a kis elf lányok sipákoltak rendesen a csirkebelezést hallva.. Tudom, szoktál KM is lenni, és épp ezért kellene egy kicsit több elfogadást mutatni... jobban meghallgatni a többieket.

Egy kis rugalmasság mindenképpen kellene. És ne tekintsd magad született vezetőnek, legalábbis ne ezzel okold a hajlíthatatlanságod.

Ami abszolute nem tetszett, az az volt, mikor egy eltervezett, de hibásnak bizonyuló dologról nagynehezen áttérve egy ,másikra, az egész alapötletet Gabe-nek tulajdonítottad, holott azt is te kezdted hangoztatni.

Link a hozzászóláshoz

üdv,

Mindenek elött bocs, mindenkitől(a táborlakók 90%) akitől nem tudtam elköszönni de egy tévedésből fakadóan 2 órával korábban hagytam el a tábort mint szerettem volna.

NYT 2008, újabb tábor, újabb fejhajtás Antail és minden szervező elött

Kaja/szállás etc..

A kaja átlagban jó volt, viszont minden esetben kevés, az ágyak okék, a szoba jó viszont az hogy !egy! konnektor volt szobánként az végig zavaró tényként élt bennem.

Modul, most miután !A-Zig! végigolvastam, csak annyit mondok hogy Hulla kezdj neki a 2008 TT modulának. Azért annyit hozzáfűznék hogy a modul egy nagy hibája hogy !KM-i JÓINDULAT! nélkül nem lehetésges minden csapatfelállással megoldani mégha a játékosok fejen állnak sem.

Mesélőknek(Zarmin, Alina) köszönök mindent!!

A játékot nagyon élveztem, rengeteg poén, jó hangulat volt végig, csak azt sajnálom hogy idő hiányában nem vihettük végig.

Vérpisti, szervező szemmel: van akinek ez a mód tetszett jobban van akinek a régi, órási nevetések, poénok, itt is születtek, mindezek mellett volt vér izzadás is JK részéről, pl.: Tibi-Alec boszorkány 1v1, és Kniel-Gabe varázsló 1v1, Kniel: harc elött 2 percel: akkor most fellapozom életemben először a mozaik mágiát, küzdelem végén: "A magas mágia egy sza!r" :D

Alternatív szerepjátékok estje: Call of Cthulhu

Köszönöm minden JK-nak: Rizikófaktor+Mosquito+Gabe hogy nektek mesélhettem, összegezve: keresztapa feeling majd élet/halálharc a természetfelettivel, és ezt mind este 20:00től 4:30ig :D

Kalandozók kvíz, csak ennyit hozzá: Domvik arcait akkor sem fogom megtanulni ha minden évben kérdezik, viszont most bezzeg nem kérdeztétek a kráni tizenhármakat :P:twisted:

Mosquitonak a mesélésérét(nagy feeling volt), @Huszárnak, Frostynak, Karashunak pedig a játékért, ami vasárnap hajnalban volt, az játék elött hülyülésért és dumálgatásért pedig Bigmacnak és annak köszönöet aki még ott volt.

Munchkin megszervezéséért fenixnek, játékért mindenkinek kösz! jövőre indítványozom hogy az Isteni közbeavatkozással NE lehessen 10dik szinte lépni, mivel idén is és tavaly nyáron is ezzel nyert a két első helyezett :P:D

Citadella: kösz minden JKnak az izgalmas pillanatokat!

Összefoglalva: talán legjobb NY-tm volt az eddigi 2 mellett, és mindenkit várok TT-n!

(Aki kérte vagy akitől én kértem az ő msn címét: r.godwin@yahoo.com)

Link a hozzászóláshoz
Jó reggelt!

Remélem mindenki éppségben hazaért!

Élményt is beszámolok majd nem sokára, csak hagy ülepedjenek még egy kicsit a dolgok! ;)

Náááááá-nánánáná-nánánáná-nánánánánánáná...

Nánánáná!

Leülepedett és végre valahára sikerült kipihennem magam!

Nos nekem mindenekelőtt fárasztó volt az idei NYT, ám ettől függetlenül igen jól éreztem magam.

A körülményekkel nekem nem volt gondom. Az elhelyezés szerintem rendben volt, a tavalyi bogárinvázió is elmaradt, hála az emberbarát ídőjárásnak (köszi Antali :wink: ). A kaja tényleg kevéske volt, de így legalább hamar végeztem vele és mehettem a dolgomra. :lol:

Nagyon sajnálom, hogy nem maradt időm résztvenni a Munchkin versenyen, hogy nem nézhettem meg a Vérpisti eseményeit és hogy az üdítő CoC-zás is kimaradt az életemből. :?

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy elnézést kérjek azoktól, akik focizni vagy kosarazni hívtak, de fogatkozásaim ellenére még máig sem értem oda. (Remélem nem várnak rám még mindig ott! :lol: )

Köszönöm a 2+1 csapatomnak a lehetőséget, hogy mesélhettem nekik.

Nudista Klub: Bízom benne, nem vettétek zokon, hogy gyorsan felöltöztettelek és hajóra dobtalak Titeket. Veletek - mivel a történet elején jártunk - még több idő volt "játszani". Örülök, hogy Fill és Dash :twisted: is sikeresen belopta magát a szivetekbe. Nagyon jó lett volna látni személyesen, hogy merre meddig juttok, de hát kénytelen voltam Antail beszámolóiból tájékozódni sorsotok felől.

Link a hozzászóláshoz

Kicsit késve de én is megejtem az élménybeszámolómat! (de csak röviden)

ösz értékelés: nagyon jól sikerült tábort tudhatunk magunk mögött

Hulla: ezt már szeméjjesen is mondtam de GZ a modulhoz (az lényegtelen hogy az első csapatom majdnem minden olyan szálat megfogott ami nem volt kidolgozva 8) ) és emlékszel hogy amikor a modult olvastam mondtam hogy sokan fugnak elvérezni :twisted:

Első csapat: A Falka CS, Suttogó, Szenty, Faresz

élveztem a játékot igaz párszor megizzattam mikor inpróznom kellett és remélem nem tüt fel sajnálom hogy nem adtatok kicsit többet a szerepjátékra mert akkor lehet ti viszitek el az első helyet :(

jó volt olyan csapattal játszani aki kihasználta a megvesztegethetőségemet :wink:

Második csapat: Gabe, Netrefer, Thovadis, Siriath

Rosz volt úgy átvenni a csapatot hogy halálra vannak ítélve az első perctől kezdve ahogy leültem, de szerintem egész jó kis játék kerekededd a végére az is rosz volt hogy mandillnak csak külön a folyosón mesélhettem csak :(

Munchkinen sajna nem tudtam résztvenni a KM megbeszi miatt, de így legalább volt eséllye másnak is :twisted:

A vér pisti is ÉRDEKES volt az újj ötlettel csak nem lett átgondolva teljesen, de a legközelebbi jobb lesz 8)

Call of Cthulhu köszönön a mesét jó volt nagyon tetszett egy kijelentés kivételével "csak noob-oknak mesélek" :evil:

de ettől eltekintve tetszett az egész

utolsó esti "nácizás" :) és a hajnalig tartó mesélés is állat volt igaz párszor majdnem elaludtam de az lényegtelen

szálás szokásos kaja kevés de legalább rossz volt kivétel amit selejtségemből kifolyólag kaptam (igaz Z)

Találkozunk TT-n

Link a hozzászóláshoz

Hali népek!

Ezzel meg is volt az első táborom. Nekem személy szerint nagyon tetszett, bár a kaja okozott néhány nehéz percet, az étkezőben és utólag másutt is.

A modul eszméletlen jó volt és szolgált néhány nagyon fontos tanulsággal, pl. többet az életben nem leszek hajlandó együtt kalandozni egy sötét bárddal sem, de a viccet félretéve segített rájönni, hogy még miben kell fejlődnöm.

A tábor egyetlen negatívuma én magam voltam, mert úgy mentem oda, hogy már harmadik hete folyamatosan rendezvényről rendezvényre jártam, és valljuk be, a napi átlag maximum 5 óra alvás sem az agyműködésnek, sem a szociális képességeknek nem tesz jót.

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

A tábor jó volt. Megérte hazajönni (ezért is).

Jó buli volt

- kosarazni

- focizni

- munchkin-versenyezni (még ha ki is szavaztak csalásért :P)

- természetesen magusozni

- ismételten gamers-t nézni

- 4esfekvőzni

- sokat baromkodni

- tábortüzelni és sütögetni

- joyride közben zenét hallgatni

- gyrosozni

- ésmégsokmindenmástcsinálni.

A tábori hangulat után ihletett 4 soros versikém:

sátor!

négyesfütyülős

chupachupa

nánánánááááá

Üdv!

Link a hozzászóláshoz

Üdv Mindenkinek!

Egy kicsit megkésve, de annál nagyobb tisztelettel szeretném én is kifejezni hálámat, hogy részt vehettem életem első szerepjátékos táborában!

Köszönet elsősorban Antailnak, hogy még az utolsó napokban is jelentkezhettem.

Hálás vagyok a csapatom, a Nystan Társulat minden tagjának, hogy látatlanban, ismeretlenül is befogadtak. Örülök, hogy megismerhettelek Titeket! Köszi Tao, hogy őket ajánlodtad!

Link a hozzászóláshoz

Most sikerült elolvasnom a modult.

Azt kaptam, amit vártam: borzalmas Hulla-precizitást. :P Nem csak a hőmérséklet, de még a manaháló minősége is le van írva egy-egy helyszínhez. :)

Végletekig kidolgozott, minden eshetőségre gondolt az író.

A szálak és a motivációk átgondoltak, bakit első olvasásra nem találtam. (Gyanítom, hogy másodikra is csak nehezen találnék. ;))

Látszik, hogy gondolt a dungeon-style partikra, a szerepjátékosokra, a modulmegoldókra egyaránt. Bár a modul igazából magával rántja a játékosokat a modulmegoldásba...

Csupán egy szépséghibáját láttam a modulnak.

1. A modul nehézsége gyenge karakterek számára "hell / very hard / impossible", de még egy jól összerakott partinak is nagy kihívás. Szerintem ezt a modult csak olyan csapattal lehet reális eséllyel megoldani, ahol a csapat erősen, taktikusan össze van rakva (jellemzően healer + mage + terminator + rogue + egy joker). Csak szerepjátékos csapattal nem oldható meg a modul, mert be még bejutnak, de az elf nővel a nyakukban kifele már nem... illetve akkor lenne még erre esélyük, ha sokkal-sokkal több időt adna a modul a helyi viszonyok feltérképezésére, információszerzésre és felkészülésre. Akkor talán lenne esély összecsapás nélkül megoldani a modult.

Remélem érthetően sikerült fogalmaznom.

Összefoglalva: minden elismerésem ezért az összetett munkáért!

Üdv

TAO

ui.: a boszorkányok esetleges 504 Mp-os varázslata a JK-k ellen kicsit szívenütött :D

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...