@huszár Közzétéve: Január 22, 2004 Közzétéve: Január 22, 2004 bahamunt:végre!végre látim, h hogyan is képzelted el a fátyol pengéket...5letes...de télleg neház elrejteni egy kicsit, amugy meg jól is néz ki, és jól használható...csak az a bj, h a csajszi aki használja az nem áv, hanem egy vértestvérnek tűnik leginkább, és ő-mint a bemutatóból is kiderül - nem a rejtőzéses hátbatámadást alkalmazza, hanem bemegy, és elpusztit mindenkit, kivéve a friss húst, h legyen mit inni, szal neki nem is kell elrejtenie, mig egy áv-nak tanácsos lehet, ergó arra lennék kiváncsi, h az ávknak nem rövidebb-e vmivel a pengélye???
Bahamuth Közzétéve: Január 22, 2004 Szerző Közzétéve: Január 22, 2004 Olyan szinten rövid, hogy a pengék ne érjék el a vállakat. minden fátyolpenge a gazdájára van kialakítva. Egy kámzsnával vagy testet beborító köpennyel elrejthető, és a városőrök általában kardhüvelyt fognak keresni nem pedig a csuklóvédőn fognak borotva éles pengék után kutakodni. A másik, hogy egy alapfokú álcázással is bőven elrejthetőek..
Elátkozott Közzétéve: Január 22, 2004 Közzétéve: Január 22, 2004 Bahamuth: kössz az ízelítőt a MészárosLány2 -ből. Egész jó lessz a jatek, remélem! Az tény, hogy miss Rain nem a "becserkészem az áldozatom és halkan elteszem lábalól" - megoldások híve. De a fegyverével bármit el lehet érni. :arrow: A korábbiakhoz: Ha a kiscsaj ilyen akrobatikus kunsztok végrehajtása közepette képtelen megvágni magát, akkor egy
Leviathan Közzétéve: Január 23, 2004 Közzétéve: Január 23, 2004 Attól függ, hogyan játszod ki. Azért lehet a mozdulatokat színesíteni. Itt van az ugrás - akrobatik százalékos képzettség. 100%-on azért lehet vele kegyetlenkedni :twisted: Amúgy a kámzsna remélem nem selyemből van, mert a penge ahhoz is hozzá ér nem? Amúgy ez esetben még ostoba városőrnek is feltűnik, hogy nem pege van mindkét kezed helyén.
Leviathan Közzétéve: Január 23, 2004 Közzétéve: Január 23, 2004 Bahamuth: Készíthetnél rajzot a fátyolpengékről és feltehetnéd a galériába. :arrow: Csak egy ötlet.
A Róna utcai Szerepjátéko Közzétéve: Január 25, 2004 Közzétéve: Január 25, 2004 Sziasztok ! Fontos észrevételeink volnának a Blood Rayne ...öööö akarom mondani
Bejla Közzétéve: Január 25, 2004 Közzétéve: Január 25, 2004 Hali! Bocs gangrel, hogy csak most reagálok 16. oldalon megejtett válaszodra. Nos azt akartam mondani, hogy ezekben a népekben erősebb a tradíció, mint az életösztön (az asszaszinokat itt ne vedd bele, mert itt a szer utáni vágy oldotta meg a személynél, hogy eszébe se jusson holmi élniakarás dolog). Ellent pedig ha mondtam is magamnak, ne vessz el írásomban, hisz ahol a küldetés utáni halálról írok az maga a tradíció. Ne feledd te európai emberként állsz hozzá a dolgokhoz. Csá!
Bejla Közzétéve: Január 25, 2004 Közzétéve: Január 25, 2004 Hali! Apropó... Elég bajos elveszteni azokat a pengéket... Csá!
Bejla Közzétéve: Január 25, 2004 Közzétéve: Január 25, 2004 Hali! Sorry az egysorosokért, de ha nem így írok megszalad velem a ló... Nos az pedig, hogy hány ember vész el az adott személy likvidálása érdekében... Halál mindegy. Hisz az alkunál az összeg ezt a dolgot fedi... Csá!
Sneer Közzétéve: Január 25, 2004 Közzétéve: Január 25, 2004 Róna utcaiak!Cool volt a kísérletetek.hasonló problémával kutatólaboratóriumaink között remélem megindul az információ áramlás.üdvözlettelSneer dark zalai kutatómérnök ,)[/
Bahamuth Közzétéve: Január 26, 2004 Szerző Közzétéve: Január 26, 2004 Nos, ha tényleg kipróbáltátok, akkor lehet, hogy javítani kéne a dolgokon.... De nemtom, hogyan... Szerintem meg lehet oldani és még mindig ott van az álcázás képzettség.... Gondolom azt nem sokan űzik itt a fórumon... :wink:
Bahamuth Közzétéve: Január 26, 2004 Szerző Közzétéve: Január 26, 2004 http://www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cm ... kep_szam=4 http://www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cm ... kep_szam=1
Leviathan Közzétéve: Január 27, 2004 Közzétéve: Január 27, 2004 Bahamuth: ha a fegyvert akarod módosítani, nekem van "némi" kovácstudományom. Csak egy szavadba kerül.Ami a kovácsolást illeti: A fegyvert csak olyan kovács készítheti, aki rendelkezik az alábbiakkal: Fegyverismeret Mf, Fegyverkovács Mf, Mechanika Af-Mf.Azt hiszem egyértelmű.
Vándor Közzétéve: Január 27, 2004 Közzétéve: Január 27, 2004 Üdv!Na szóval én az álcázás (meg egyéb más) szakértelemhez szólnék pár szót...Már másodszorra olvasom, hogy egy fegyver (jelen esetben a fátyolpenge) elrelytéséhez nem kell más, csak a 3. fokú
RobRoj Közzétéve: Január 27, 2004 Közzétéve: Január 27, 2004 Az előző hosszú az én voltam, csak közben ledobott a net... Egyébként a kaszt nem annyira rossz, mint amennyire lehúzzúk, csak a lényegét nem értem. Ha nagyon sz*r lenne, nem is irogatnék ide:))) A fegyver meg szerintem inkább egy spéci gladiátornak való, vagy egy arcade játékba...))
Bahamuth Közzétéve: Január 27, 2004 Szerző Közzétéve: Január 27, 2004 Nos elméleted hitelesnek és igaznak tűnik... De a fátyolpengék eredeti elképzelésein nem nagyon szeretnék változtatni... (ezt már legyetek szívesek megérteni) Viszont az elrejtés valóban fontos momentuma a dolognak. Én úgy vélem, hogy egy erős szövetből készült kámzsnával el lehet rejteni, a másik, hogy az árnyvadászok évekig vannak azokban a pengékben és képesek egy olyan mozgáskoordinációt kialakítani, melyel a kámzsna alatt feltűnés nélkül tudják mozgatni a kezüket... Én úgy vélem, hogy egy 10-12 évnyi árnyvadász képzés elég rutinossá tehet egy embert... Én így gondolom. Szerintem el lehet rejteni azokat a pengéket... Ha nem, akkor kitalálok valami olyan "álcázóberendezést" amivel meglehet tenni.
Leviathan Közzétéve: Január 28, 2004 Közzétéve: Január 28, 2004 Tegyük láthatatlanná! Csak akkor látszik, ha használod. Csak tudd hová tetted... Persze nem ilyen nyers ötletre gondoltam eredetileg, de szerintem az ötlet jó, bár lehet, hogy annyira nem árnyvadászos. És mi lenne, ha csak este nem látszik. Végülis fátyolpenge! :?:
Gambit Közzétéve: Január 28, 2004 Közzétéve: Január 28, 2004 Azon azért tényleg érdemes elfilózni (by Róna utcaiak), hogy még az
Leviathan Közzétéve: Január 28, 2004 Közzétéve: Január 28, 2004 Ez egész jó elmélet, de ennyire azért nem kéne ennyire komolyan venni. Az
Leviathan Közzétéve: Január 28, 2004 Közzétéve: Január 28, 2004 --------------------------------------------------------------------------------http://www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cm ... kep_szam=4 http://www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cm ... kep_szam=1 Megnéztem. Nem rossz. Bár kicsit másnak tűnik, mint a játékban. Reméljük hamarosan elkészülnek a fátyolpengék következő verziója.
sabbat Közzétéve: Január 29, 2004 Közzétéve: Január 29, 2004 Üdv mindenkinek! Ezek után rónás gyerekek kisérlete után aszem télleg egy "álcázó berendezés" kidolgozása volna a célra vezető. Leginkább Gangler (milyen kár hogy nem antitribu ) koléga fejtegetése oldja meg a szitut a nem viszem a budira című dologgal. Emlékezzünk Raynere ő se rejti sehova mert feltehetőleg akkor szaladgál velúk, amikor mindegy ki látja. Aki látja az amúgy is megizleli. Ja és ha kicsit neki áltok valakivel barátságos mérkőzést vívni észre veszitek a hosszú ruha eléggé akadájozza a mozgást (v, fussatok hosszúkabátban nyomjatok pár fekvő felülést és ráéreztek.) Rayne is ujjatlan cucba nyomja, mert a pólójába is csúnyán beleakadhatna kardocskája. Más. Megvan már az új háttérsztorija a kasztnak? Mi egy
RobRoj Közzétéve: Január 29, 2004 Közzétéve: Január 29, 2004 Szerintem is Gangrel látja jól a helyzetet. Én mikor gorviki fejvadásszal játszottam, úgy minden 3. mese pár percére vettem elő a fejvadászkardokat. Csak akkor kellene neki egy-két common fegyver is(tőr, rövidkard, bot), amiket egyébként használ. A köpeny alá SEHOGY nem lehet ezeket rejteni, 50 év gyakorlás után sem. A zsák alja az az igazi álcázás:)))Esetleg legyen neki erre egy árnyképessége (mágia, pszí), amivel elrejti. De akkor se húzzon rá köpenyt, mert 10 percenként vehet egy újjat, mert átvágja a szövetet. Gondolom ez azért valami éles penge, nem? Az meg átvágja a köpenyt. És ne felejtsük el, hogy 40 fokban elég hülyén néz ki az a köpeny, meg gyanús is...Nézzük már meg a képeket, ezt csak akkor lehet köpeny alá rakni, ha a delikvensnek nem hajlik a könyöke. Ezt csak merev karokkal lehet viselni. Fakezűek előnyben :twisted:
Con Salamander Közzétéve: Január 29, 2004 Közzétéve: Január 29, 2004 és akkor is... szerintem ez olyan hosszú, hogy kiszúrja a köpenyt akár a vállnál is. Jut eszembe: ezek teljesen úgy néznek ki, mint a BR-ben?hegyesek?élesek?szúrásra alkalmasak egyáltalán?
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés