Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Árnyvadász

Recommended Posts

Nos skacok... Az az igazság, hogy ennek a kasztnak mostmár igazából semmi értelme. Szerintem újraírom az egészet, és belehelyezem toron fejvadász klánjaiba. Senki nem fogja üldözni, egyedül annyi misztikája lessz a dolognak, hogy nagyon kevesen fogják ismerni ezt a klánt. A fegyverzetén is lessznek alakítások... Gyakorlatilag az idáig alkotott fejlesztéseket dobhatom ki a kukába, mert ez a klán így, ahogy van nem jó...

Semmi alapja nincsen, amikor Mazsinóékkal elmentem egy találkára a CD-f?be csak röhögtek az öteletmen és irreálisnak tartotta mindenki az egészet. Ezért fogom teljesen átírni, hogy egy normális fejvadász klán és kaszt legyen bel?le...

Link a hozzászóláshoz
Semmi alapja nincsen, amikor Mazsinóékkal elmentem egy találkára a CD-fűbe csak röhögtek az öteletmen és irreálisnak tartotta mindenki az egészet. Ezért fogom teljesen átírni, hogy egy normális fejvadász klán és kaszt legyen belőle

Hey skac!

Ne add fel ilyen könnyen!!! A CDfűs esetet hagyd a francba... azok a srácok alapvetöen úgy álltak hozzá, és nem láttak benne fantáziát, csak egy újabb T

Link a hozzászóláshoz

Bahamuth! Én nem voltam ott amikor ezt mondták neked, de én is felvetettem (pusztán elmélet szintjén) az "új kaszt" fogalmát és a válasz, bár csak néhányan mondták, összegezve:

- Persze nekem is van új kasztom...

- Engem nem érdekelnek a tápos kasztok...

- Az ilyen kastokkal az a baj, hogy nincs bennük semmi, csak képzettség, meg kidobás, durva értékekkel

- És akkor mi van...

Ezek a válaszok erre a mondatra jöttek: "Van egy tök jó kaszt a haverom csinálta. Jól ki van dolgozva, megfelelő előtörténet, a világba is jól bee illik, nem tápos, stb...

Õk igazából nem hallgatták meg a mondatom, leragattak a -Van egy tök jó kaszt...- résznél és már reagáltak... így.

De persze én is azt javaslom, hogy dolgozd át újra. De NE MIATTUK!!!! :D

Link a hozzászóláshoz

Nos a klán eredeti ötlete azért még meg van... Úgy gondoltam, hogy a klán Morgena hatalmának növekedése értelmében jött létre. Mivel Morgena hatalma még gyenge, létrehozta az árnyvadász szektának nevezett fejvadász klánt Toronon belül. A klán rejtélyes körülmények között jött létre, hiszen a beavatottjai a sötét éjszakák és az árnyjátékok használói lettek. Ezt a mágikus hatalmat Morgena 10 éjköve adta nekik a papok által alkalmazott rituális szertartás után. A kövek esszenciáját itatják meg az árnyvadásszá avatás éjjelén... Az ital hatása után a beavatott egy egész álló nap alszik és az Antissra kerül, ott csak a végeláthatatlan sötétség fogadja, tele félelmetes sikolyokkal és velőtrázó üvöltésekkel. Amennyiben másnap felkel és elméje ép marad megkezdik az árnyvadászképzését.

Eddig ilyesmire gondoltam. Hogy hogyan valósítom meg azt, hogy egy rejtett klánnal legyen gazdagabb toron, azt még nem tudom... A másik kérdés, hogy milyen viszony legyen az árnyvadász klán és az Ikrek klánja között... :roll:

Link a hozzászóláshoz
Semmi alapja nincsen, amikor Mazsinóékkal elmentem egy találkára a CD-fűbe csak röhögtek az öteletmen és irreálisnak tartotta mindenki az egészet. Ezért fogom teljesen átírni, hogy egy normális fejvadász klán és kaszt legyen belőle

Hey skac!

Ne add fel ilyen könnyen!!! A CDfűs esetet hagyd a francba... azok a srácok alapvetöen úgy álltak hozzá, és nem láttak benne fantáziát, csak egy újabb T

Link a hozzászóláshoz

egyetértek az előttem szólóval megintcsak

az van, hogy pl. ha megemlítem, hogy egy neten látott kasztot próbálnék ki, az adott KM azonnal azt mondja, hogy ébredjek mán fel, mit gondolok én, h amolyan tápos kaszttal megyek...

nem mondom, télleg vannak tápos kasztok a neten, pl. az összes olyan kaszt, ami az elfek országaiban van (álomtáncos, elf mágus, fegyvermester) de vannak olyanos is, amik nem azok

pl. a vámpírvadész sztem nagyon is nem jó ahoz a feladathoz, amit kitűznek maguknak: vámpírt irtani

mármint h magasabb szinten talán, de még akkor is mit tesz egy szép nagy adag mágia ellen varázshasználó nélkül az oldalán?

na, csak ennyit,

az

Link a hozzászóláshoz

Telleg vannak tapos kasztok a neten. Ott van peldaul a kardvivo, aki harcos ertekekkel rendelkezik, csak az EPalap, a HM, meg a KP kulonbozik. Raadasul tudja a halalos szurast, meg a fegyverrel ingerlest. Ha valamelyik karakter azokat tudja, es nem bajvivo, vagy nincs ra egy nagyon jol kidolgozott elotortenete, akkor arra mar azt lehet mondani, hogy tapos. Szerintem abba az elotortenetbe nem lehet beirni, hogy mielott varazslo lett, bajvivo volt, ezert tudja a halalos szurast.....meg mindent. Ertitek, h mire probalok kilyukadni?

Link a hozzászóláshoz

Nekem egeszen tetszik az AV, egyszer ki is probalnam, nagyon szivesen. De nem tudom, h kepes lennek-e arra, hogy megfeleloen kijattszam. Meg meg elsincsen keszitve, pedig az jo lenne, ha egy kari megvan alkotva, mivel anelkul egy kicsit nagyon nehez vele jatszani. :wink:

:idea: majd megkerdezem a KM-et, hogy kezdhetek-e egy AV-t, mert -es ez igaz- telleg nagyon szeretnek. Remelem, hogy jo kezekben lesz nalam, persze ez csak akkor lehetsaeges, hogyha a KM megengedi. :D

Link a hozzászóláshoz

Apropó, ha valaki Bahamuth-ot kérdezné, akkor a válasszal várnia kell majd kb. 2 hetet, mert nem lesz otthon. Bár lehet, hogy gépközelbe kerül, és akkor tud majd válaszolni.

Úgy veszem észre az a két hét néhány hete letelt. Szomorúan vettem észre azt is, hogy a fórumon nem folytadódik az AV kaszt, klán, fejlesztése. :cry:

Engem még mindig nagyon érdekel ez a kaszt, ugy gonolom a toroni elképzelésben kivettem a részemet, és a továbbiakban is nagyon szívesen segítenék, persze csak ha folytatódnának itt a beszélgetések...

Nem tudom, hogy az eltelt idő alatt, születtek-e új ötletek, elképzelések a kaszt csiszolásával kapcsolatban, de ha mégis én kiváncsi lennék erre. ---> Ez első sorban neked szol Bahamuth

Link a hozzászóláshoz

Na csá! A lényeg, hogy táborban is voltam és végre itthon vagyok. Igaz, most nincs netem valami gáz van a géppel de meg kéne már csinálnom...

Nos az árnyvadász... Mindenféle képpen toroni fejvadász klán lesz, a fegyvereit már kigondoltam, lesznek fátyolpengék (igaz rövidebbek, hogy tudjon velük mozogni), más kiegészítő fegyvereket is fog használni. Az árnyvarázslatokat mindenképpen mp-ból fogja használni. Morgena Istennőnek fognak hódolni.

Eggyellőre még fejlesztek...

Link a hozzászóláshoz

Nos drága Bahamut lesz lehetőséged tesztelni eleget ugyanis a kicsikéket én is próbára fogom tenni. Hogy, hol majd megtudod....

He-he-he Kellett neked fejlesztened???!!!

Amúgy miért nem tudlak elérni telcsin??? Kéne játszani v.mikor. pl.Vasárnap este. Kérlek jelezz vissza!!! Jani várja a karidat. Eredetileg csütörtökön játszottunk volna de Leviatán bemondta az unalmast. Szal jó lenne ha végre döntenétek mi legyen?

Link a hozzászóláshoz
:lol: Tesztelgetném én, csakhát nem tom milyen a kész verzió. A "régit" pedig már elég jól ismerem. A diszciplínák pedig asztán nem okoznának gondott. Hiszen mi az? Pszí, vagy Bahamuth mégis megcsínálta varázslatoknak. De 8, mindkét esetben meg van a megoldás: Az előbbinél Pszí 3fokra van szükség, az utobbinál pedig Vulgármágia 3fokra... De ez mind1, elösször, az ÚJ
Link a hozzászóláshoz

Nos az árnyvadász... Mindenféle képpen toroni fejvadász klán lesz, a fegyvereit már kigondoltam, lesznek fátyolpengék (igaz rövidebbek, hogy tudjon velük mozogni), más kiegészítő fegyvereket is fog használni. Az árnyvarázslatokat mindenképpen mp-ból fogja használni. Morgena Istennőnek fognak hódolni.

Eggyellőre még fejlesztek...

Ez a morgebnás dolog nagyon jó ötlet, br nekem az alap is tetszett....nagyon is. Nekem semmi kivetni valóm se volt. csak most olvastam úgy igazán végig ezt a ,,témát" és ledöbbentem.... :(

na de nem számít....várom az újat. :wink:

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...