Mazsinó Közzétéve: Október 28, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 28, 2003 Én egyszer sikeresen beillesztettem NJK-ként az egyik mesémbe egy árnyvadászt. Annyira jól sikeredett, hogy a party harc nélkül megfutott, ill. nem bonyolódtak harcba vele. Minden esetre rettent? jó karakter. Volt egy MAGUS regény ahol a várost járta egy profi bérgyilkos, ? rá emlékeztet.M Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: Október 29, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 29, 2003 Köszi az elismerést!!!!! Ja, egy fontos kérdésem lenne: A diszciplináival meg vagytok elégedve? (a kedvencem a fátyolkéz) :wink: Link a hozzászóláshoz
Hunter Közzétéve: Október 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2003 Szerintem jók. Az id?tartalmukat nem lehet növelni?Legalábbis ez derül ki bel?le. Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: Október 29, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 29, 2003 Oh, tényleg! :shock: Mamma!!! Meg lesz az is.... Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: Október 29, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 29, 2003 Ja, itt van a paplovagom leírása szerintem király az el?története... Másik fórumrészen van fenn de ide is beleteszem... Kiváncsi vagyok, hogy hogy tetszik? A nevem Antorial Durien. Ordanban láttam meg a napvilágot Darton második havában. Édesapám Shadarr jóhír? harcos volt, mígnem egy csatában életét veszítette. Édesanyámat nem ismertem, hisz születésem közben tért át a túlvilágra. Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: Október 31, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2003 Tetszett! F?leg a végén lev? fordulat! Szép el?történet. :wink: Az elfekkel együtt vagytok még ma is egy csapatban? :?: Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: November 1, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 1, 2003 Aha. De a varázsló már visszatért elfendelbe és befejezte egy id?re a kalandozást. Helyébe került az íjász. Van még egy ember harcos haverja és megbarátkozott egy FÉLELF dartonita paplovaggal... Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: November 2, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 2, 2003 Befejeztem az árnyvadász frissítését... A következ? dolgok lesznek benne: 10. szinten Fátyolpenge készítés mesterfokon, (ki lett hagyva a mászás és a futás alapfoka, tehát azt is beletettem a kezd? képzettségekhez), a fegyverzet is megváltozott ( az UT szerinti fejvadászkard átalakított értékeivel megy) Ké:8 Té:18 Vé:16 Sp:k6+2, az árnystílus is megváltozott Ké:6 Té:18 Vé:12. a diszciplinákhoz pedig hozzáírtam az er?sítésüket... Ez a 3.0-ás végleges vezió 8) Link a hozzászóláshoz
Hunter Közzétéve: November 2, 2003 Megosztás Közzétéve: November 2, 2003 Nekem így már jobban tettszik. Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: November 2, 2003 Megosztás Közzétéve: November 2, 2003 Harder, Faster, StrongerA fátyolpenge 16 vé vel... ezt elmagyaráznád, mert én úgy olvastam, hogy az szinte tényleg fátyol, tehát, túl sok a vé... de persze könnyen el?fordulhat, hogy csak én értettem félre. Elmagyaráznád? :wink: Mással fel?lem nincs gond, minden kiegyensúlyozottabnak t?nik. Szal király az írás! Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: November 2, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 2, 2003 Mi a gondod a 16 Vé-vel? Az UT-ben a fejvadászkardnak ezek ( Ké:8 Té:16 Vé:18 ) értékei vannak... Ez egy kicsit másabb fegyver, ez kifejezetten a támadásra megy. ( Té:18 Vé:16 ) :wink: Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: November 7, 2003 Megosztás Közzétéve: November 7, 2003 Én nem ismerem az UT-t na jó bevallom olvastam, de én nem használom. Mondjuk oké, legyen én nem tudtam eddig a fátyolpengét elképzelni, de ok. Majd még filózok rajta zt majd szólok, ha gond lessz. :wink: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: November 7, 2003 Megosztás Közzétéve: November 7, 2003 Hmmm...fátyolpenge???a neve alapján és az alapján ami itt elhangzott elég nehéz elképzelni.Els?re a tibeti szerzetesek papírvékony, borotvaéles kardja jutott eszembe, de ez a vé egy kicsit sok ahhoz.Ilyen vé mellet ez valószínüleg egy viszonylag nagy keresztvassal, igen er?s, rugalmas pengével rendelkez? kard.Tehát elég nehéz összeegyeztetnem a kett?t. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 7, 2003 Megosztás Közzétéve: November 7, 2003 "Kicccsit" durvák az árnydiszcíplinák.f?leg az az árnytombolás vagy mifene.Tám/kör: +2?akkor az már els? szinten 3k6+6 körönként...Ja, de gondolom kett? van neki, mert kétkezes harc MF...akkor 6k6+12...té alap 25, képességekkel cirka 40, plusz mondjuk 5 Hm az 45 + az árnytombolás +30. És még rohamozik is, meg árnypenge vagy mi TÉ az aszongya hogy: 40+5+30+20 meg fátyolpenge +16 az aszongyahogy: 111.Els? szinten. Leveri a Kyr pusztítót. 1-2 kör alatt.És mondjuk 8. szint:szintenként 5 HM té-re az els? szintet kivéve +35 az 146, plusz mesterfok az 156 plusz gondolom addigra 153 Mp-os rúna az 176.Egy nyolcadik szint? gladiátornak cirka 160 a TÉ-je, és akkor már elég sokat adott rá. Arénában, egy ellenfél ellen, mesterfokú fegy.használattal, rúnákkal.Egyébként mogorva Cheinek (17. tsz-? harcos és 12. tsz-? arel-pap) ugyanennyi, 176 a TÉ-je az Eldírrel... csak ? mondjuk 29. szint?.Asszem egy kicsit er?ske lett ez az árnylófasz. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 7, 2003 Megosztás Közzétéve: November 7, 2003 ja és a sebzése akkor k6+2 +4 rúna +4 a 8. szint miatt. + gondolom már húszas ereje van addigra, er?keszty? meg ilyesmi, úgyhogy k6+14 * 6 az aszongyahogy: 6k6+84 körönként.Már létezik huszontizenezerféle fejvadcsi, nemtom mér kellett még egy.mogorva Chei Eldírrel és Niunnal körönként: 2k6+16 és k10+16 * 2 egyenl?: 4k6+2k10+64. 29. szinten.és kb. 500.000 Tp jár érte.és mondjuk példának egy Xing még (35.000 TP, démonúr)2k6+12 *4 az 8k6+64 körönként. Szóval barátságos a karaktered.Már bocsánat, hogy így szidom. De egy takony. Link a hozzászóláshoz
Hunter Közzétéve: November 7, 2003 Megosztás Közzétéve: November 7, 2003 Lehet, hogy neked ez a véleményed, de azért nem kellene ennyire leszólnod!!!!!!!? legalább próbálkozik!!!!!Te mit csináltál????? Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 7, 2003 Megosztás Közzétéve: November 7, 2003 korai korszakomban egy sárkányharcost.Az majdnem ilyen durva volt.Akkor cirka két hete mágusoztam és még késztetést éreztem a tápolás iránt.Egyébként, ha visszafogná a karit mondjuk árnyizé tám/kör nem +2 hanem +1 és mondjuk nem kapna sebzésbónuszt az már egész reális lenne. Link a hozzászóláshoz
Hunter Közzétéve: November 8, 2003 Megosztás Közzétéve: November 8, 2003 Még biztos finomítás alatt van. Nem Bahamuth?? Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: November 9, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 9, 2003 Nos eléggé meglepett ez a hozzáállás egy kaszthoz... A következőket gondolom...1 :arrow: Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: November 9, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 9, 2003 Nos a fátyolpengék szinte pontosan olyanok amik a Bloodrayne nevezetü számitógépes játékban szerepelnek... Itt megláthatjátok a pengék valódi elképzeléseit... http://www.gamestar.hu/babes.php?cmd=mu ... kat=E32002 Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 13, 2003 Megosztás Közzétéve: November 13, 2003 Egye fene! akkor csak második szinten tud árnytombolást.a 6k6+12 az hat támadást jelent, mert:mindkét kézben árnypenge az kettő, támadás/kör árnytombolással +2, vagyis két fegyverrel +2 és +2 azaz plusz négy.2+4 szerintem hat. k6+2 szorozva hattal a 6k6+12.A tizennyolcadik szintű főnixnek meg már nincs szüksége varázstárgyra. Elmondanám, hogy a történelem negyedik legerősebb karaktere a tiéd: a legerősebb Mogorva Chei (17+12.tsz), A második Shackallor(10+10+7. tsz), A harmadik Sonor(18.tsz). Alyr Arkhon 17. szintű. Meg Marques Dequator. nyolc-tizedik szint környékén (legalábbis, ahogy mi játszunk) már körülbelül 200-250 Mp-nyi (rúnatárgyak, amulettek, stb...) varázstárgya van a karaktereknek. Abba könnyedén belefér egy erőkesztyű. És elég sokan játszunk így.Nincs erőkesztyű? akkor sajna csak 6k6+60....Ezen az árnytombolás dolgon szerintem vissza kéne húznod.Egyébként sorry, a kritika tényleg durvára sikeredett, de a kasztod is. Szerintem. Az alapötlet egyébként jó. Link a hozzászóláshoz
Hunter Közzétéve: November 13, 2003 Megosztás Közzétéve: November 13, 2003 A +2 Tám/kör az árnyvadászra, és nem a fegyverekre vonatkozik, nem?Akkor csak 4-szer támad.Ez az árnytombolás tényleg durva!!Magasabb szinten sokáig tart, és sok bónuszt kap. Főleg, hogy már 3. szinten tudja alkalmazni. Szerintem azokból a bónuszokból is le kéne faragni. Vagy úgy kéne csinálni, mint a Chi-harcot. Hogy minden szintem nő a bónusz. Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: November 14, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 14, 2003 Erről beszélek én is...A pengékkel 1 körben 1.szer lehet támadni. Az árnytombolásban levő +2 kör az addigiakhoz adódik.Chiharcban sem az egyik kéz kapja meg pl a6 támadásbónuszt... Nem 12szer támad körönként egy harcművész. Link a hozzászóláshoz
Necromancer Közzétéve: November 14, 2003 Megosztás Közzétéve: November 14, 2003 Nekem csak egy kérdésem lenne a dologhoz.... Mi az amiben kevesebb és mi az amiben több mint egy sima fejvadász :?: Ha van neki ez a sok árnydiszciplinája akkor feltehetően a hm kevesebb, meg a kp is mert nyilván ez a pszi része a dolognak igen keményen felőrli az idejét. Nos a Fátyolpengéről annyit, hogy ha a bloodrayne fegyvereit nézem akkor a 18/16 jónak tartom, de ezekkel kicsit ormótlanul lehet harcolni. Azért azt is nézd meg hogy egy vámpír kicsit erősebb mint egy ember, és az egy dolog hogy ő így harcol vele, azonban egy fejvadász nem bizti hogy tud. A fejvadászkard egy eléggé sokrétű fegyver ezért vannak ilyen értékei, a mara sequornak meg azért mert szerintem krán a tökéletességre ment, és meg is van a tudás ahhoz hogy azt létrehozzák.... Amint írtad ha kifejezetten támadásra használja a fegyvert akkor nincs ekkora védője.... Szvsz.... Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: November 14, 2003 Megosztás Közzétéve: November 14, 2003 Szeva Bahamuth! hiányoltál a fórumról, hát most itt vagyok. Sztem egész pofás lett az Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés