Vassi Közzétéve: Október 8, 2008 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2008 Halál komolyan azt álmodtam, hogy 2. mesélőnek CS-t kaptuk. Az elsőre nem emléxek... Szóval meg lehet Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Október 14, 2008 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2008 WoWot életmben összesen 2 hónapig toltam. Első hónap az a hazai megjelenéstől számított, a 2. az idén augusztusban volt...A Dotát vagy 4 évig űztem CS-t meg 3ig... Venes! Kérhetem, hogy a muffin mogyorós legyen? Mivel a muffin sütés is már olyan hobbiszintre emelkedett nálam, hogy bármiből tudok csinálni, ezért a válaszom igen. De múltkor még mogyorós-kakaós volt, nem??? Akkor marad az, kakaós is lesz, s ha mégse, akkor valamilyen úton jelezz. Egyébként érdekes, mert ez az egyik dolog amit élvezek pl. a muffin sütésben, mármint azt, hogy bármilyen lehet, bármilyen összetevővel megcsinálható. Igény szerint kihagyható a liszt is akár, s helyette lehet grízzel csinálni, vagy a tojás, tej is elhagyható. Számtalan lehetőségek vannak még ebben is, s nem csak az ízesítésében. Továbbá még az jutott eszembe, hogy meg kell említenem a főzést, mint művészeti ágat. Mert ha a művészetek egyfajta önkifejezésnek minősülnek, akkor szerintem a sütés-főzés is művészet. Mindig kreálhat az ember új dolgokat, belevihet érdekességeket egy egyszerű pörköltbe is... Olyanok a fűszerek, mint a festészetben a színárnyalatok, mert hát ott se mindegy, hogy az ég sötét-e vagy világos... Már is egészen más hangulatot kap az egész festmény. És még egy megjegyzés, így a végére. Párban alkotni a legjobb, több ember kreativitás összetevődik és olyanok sülnek ki belőle, mint lekváros közepű, palacsintatésztás szőlős-narancsos-fahéjas tepsis süti, amely tésztájának íze, meglepően hasonlít a tejes pitéjére, csak annál is jobb. Életem legfincsibb alkotása ez a ,,süti". Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Október 14, 2008 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2008 Üdv! Igen, kiváló a memóriád, kakós mogyorós Igen, a kajával való kísérletezés nagyon szupi tud ám lenni! Múltkor jó vegetásan kicsit sütöttem kicsit főztem pár szelet natúr csirke mellet, aztán ráraktam mind1ikre kolbász karikát, sajtot, és jól beborsoztam, majd rásütöttem. Naggggggyon finom volt! A főzéssel valóban ki lehet fejezni magad! Ha például a majdani férjed kicsit bunkecul viselkedik veled valamelyik nap, ha nem akarod megmérgezni, legalább jól borsozd be a levesét. érteni fogja a célzást Viccet félretéve, szerintem minden szakácsnak meg lehet a saját stílusa, de az a probléma, hogy senki se fog rá különösebben figyelni, mert éhesek Link a hozzászóláshoz
Pipas Közzétéve: November 7, 2008 Megosztás Közzétéve: November 7, 2008 Sziasztok! Én mindent imádok, ami fegyver: Airsoft, kardvívás, íjászat, kések. Ezek mellet még vagy tizenöt éve gyakorlok, különböző távol keleti pusztakezes harcművészeteket. Ja, és 14 éves korom óta játszom dorombon pipás Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Június 25, 2009 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2009 Líthas! Alapvetően lusta vagyok. Szóval főleg passzív dolgok. Végül én is trendi lettem, néhány éve megszálottan nézek anime-t, de érdekelnek még a rajzfilmek (főleg Marvel univerzum) a horror (Silent Hill rulez) és az akció filmek. Mert ez utóbbiakon nem kell gondolkozni. Régebben szerettem olvasni is, de... elég szűk rétegből válogattam. Militartista vagyok, a fegyverek minden mennyiségben érdekelnek. Főleg a modern fegyverek! A zenehallgatást továbbra sem tartom hobbinak... a "szerepjátékon kívül" viszont talán nem biztos hogy pontos megfogalmazás. Kössük ki hogy ez alatt asztali rpg-t értünk és akkor elmondhatom hogy pc-s rpg, szigorúan offline! Hozzám még csak most jutott el a BG és aktívan próbálom behozni sok éves lemaradásomat. Ezen kívül elég jó referenciám van IWD-ből, főleg az első, mostanában viszont a második részt illetően is. (soft cheat rulez) Az alvás ugyan nem hobbi és én is csak a mellékterméke miatt űzöm rendszeresen (még mindíg aktívnak nevezhető álmodozó vagyok, de már nem annyira mint... "az" előtt) Am hangulatemberként néha belekapok ebbe-abba. Az érdeklődésemet nem nehéz felkelteni, lekötni hosszabb távon annál inkább. Jah, és a munkám melléktermékeként rosszabbnál rosszabb szóvicceket találok ki, amik rosszabb esetben nekem is fájnak. Lassan ezt már sikerül hobbiszintre fejlesztenem! Darun Link a hozzászóláshoz
Rayen Reval Közzétéve: Szeptember 17, 2009 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2009 Sziasztok! Népesíteném a fegyverimádó szerepjátékosok piciny táborát! Egyedül álló módon, viszont engem csak a középkori fegyverek hoznak lázba. Egy pisztolyban már nem találok semmi emberit... Épp ezzel lenne is egy kérdésem: A Galériában szereplő harci eszközök véletlenül nem egy bolt kínálatából kerültek a kalandozok.hu-ra? Ha igen és még létezik a bolt érdekelne a kínálatuk! Köszi Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Szeptember 17, 2009 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2009 Sziasztok!Épp ezzel lenne is egy kérdésem: A Galériában szereplő harci eszközök véletlenül nem egy bolt kínálatából kerültek a kalandozok.hu-ra? Ha igen és még létezik a bolt érdekelne a kínálatuk! Köszi Üdv, a képeket még 2002-ben gyűjtöttük, ha jól emlékszem valami múzeum honlapjáról, de az eredetüket immáron örök homály fedi. Ha van kedved a galériában vagy a cikkek között fegyveres rovatot vezetni szólj. Ha nem is részletes bemutatás, de időnként egy-egy érdekes fegyver képének közzététele is izgalmas lehet. üdv, Antail Link a hozzászóláshoz
Rayen Reval Közzétéve: Szeptember 17, 2009 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2009 Köszönöm a lehetőséget, de úgy látom már van egy fegyverek topic, amit épp te vezetsz. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Szeptember 17, 2009 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2009 Köszönöm a lehetőséget, de úgy látom már van egy fegyverek topic, amit épp te vezetsz. Nem vezeti, csak ő volt a témaindító. Továbbá Antail nem topicot ajánlott fel neked, hanem rovatot - időről időre 1-1 rövid cikk publikálása az oldalon, mely valamilyen fegyvert mutat be (képekkel is). Ha van kedved hozzá, nyúlj bele bátran. Én például szívesen olvasnék ritkább, egzotikusabb fegyverekről is, de egy egyszerű hosszúkard valóságos tálalása is érdekes lehet. A legtöbb szerepjátékos csak képen, általános iskolai múzeumlátogatás során, vagy még úgy sem látott középkori fegyvert. Egyébként érdekes a Fegyverek topic is, találhatsz ott régi hozzászólásokat olyan kalandozóktól, akik nálunk sokkal jártasabbak a középkori fegyverek terén (pl. ezzel foglalkoznak IRL, akár készítik is őket). Link a hozzászóláshoz
Rayen Reval Közzétéve: Szeptember 17, 2009 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2009 Egyébként érdekes a Fegyverek topic is, találhatsz ott régi hozzászólásokat olyan kalandozóktól, akik nálunk sokkal jártasabbak a középkori fegyverek terén (pl. ezzel foglalkoznak IRL, akár készítik is őket). Köszönöm a biztatást, de pont a fentebb említettek miatt gondolom úgy, hogy nálam alkalmasabb személyé legyen a feladat. Az építő kritikát persze vállalom! Link a hozzászóláshoz
Rayen Reval Közzétéve: December 23, 2009 Megosztás Közzétéve: December 23, 2009 Sziasztok! Eljöttek a hosszú téli éjszakák és unalmamban a PC játékok felé fordultam. Ezek után kénytelen voltam észrevenni, hogy a "verekedős" játékok tárházából, egyedül a Mortal Combat széria van meg otthon. Ha valaki esetleg ismer ezen kívül más hasonló típusú játékot PC-re, kérem ossza meg velem tudását! Köszi! Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: December 26, 2009 Megosztás Közzétéve: December 26, 2009 A Virtual Fighter a személyes kedvencem. Nincs benne semmiféle hókusz-pókusz, csak bunyó. Igaz hogy szinte egy az egybe konzol átirat, kicsit öreg is, mai szemmel nézve kicsit csúnya is, de nekem akkor is a Best! De ezen kívül ott van még a másik klasszikus ami még anno C64-en meg asszem Amigán tarolt: a Street Figter aminek nemrég jött ki a 4. része immáron PC-re. Ezen kívül népszerű volt még anno a Tekken sorozat, ami kicsit újabb a DoA (amiből úgy tudom film is készült) és nem tudom hogy PC-s átirat van e, de Box-on anno tetszett a Tao Feng (igaz én csak néztem ahogy a prok alázzák egymást meg a gépet) De ha verekedős akciójáték érdekelne amit lehet koop-ba nyomni akkor ajánlom még a Fighting Force nevű szintén kissé régi és mai szemmel csúnya de egyébként játszható darabot. Most hirtelen ennyi jutott eszembe a teljesség igénye nélkül. Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Január 9, 2010 Megosztás Közzétéve: Január 9, 2010 Szeretném figyelmetekbe ajánlani ez egyesületünk filmecskéjét. Igaz én csak a készítésnél köhögtem bele pár tanácsot, de őszre várható az Õrület című filmecske is. Abba bizony már nyakig benne vagyok Több kommentárt nem fűzök hozzá. Jó szórakozást! Letöltés: EXCAVATOR (114Mb) A link február 1-ig érhető el. Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Január 19, 2010 Megosztás Közzétéve: Január 19, 2010 Megint én... Napvilágot látott piciny egyesületünk első videoklipje... már mint úgy első, ami adásba is került (a tévébe - Viva, eMTíVí meg ilyen kanálisok). Megnézhetitek, és olvasgathattok róla az életre hívott ófisöl szájton: http://calypsoproject.com/ Zeneileg nekünk nem volt hozzá közünk (meg nekem ez kicsit messze van a Csík Zenekartól ) ... Mi részünkről a kép volt a feladat. Mivel elég velős mondanivalója van a dalnak, így bizony izgalmas dolog volt 3 percig megtölteni a vásznat. Én a vágásnál segítettem kicsit, meg itt is esztétikai tanácsokat adtam (magyarul okosan belepofáztam ) ... Na de visszakapom én ezt még az Õrületbe. Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Március 15, 2010 Megosztás Közzétéve: Március 15, 2010 The-West. Vadnyugati böngészős játék. A Traviannal és társaival ellentétben viszont nem veszi el az életed (teljesen ). Elég 4 óránként ránézni... Próbáljátok ki, szép grafikus meg minden, és igen szórakoztató. Annak az apropóján írom egyébként, hogy 7 világ közel 200.000 játékosából Darun-nal tök véletlenül ugyanabban a városban játszottunk vagy két hónapig, mire kiderült, hogy ismerjük egymást Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Május 15, 2010 Megosztás Közzétéve: Május 15, 2010 Azért az nem volt gyenge! És ezek után a pár hete megrendezett tavaszi AnimeCon-on is öszefutottunk. Persze tök véletlenül! Ha már itt tartunk, megemlítenék én is pár böngészős játékot. Az offline PC-s játékokról átszoktam a böngészőből futtatható alkalmatosságokra. Klánháború: középkori stílusú stratégiai játék, v8-on vagyok jelenleg Végzetúr: ezt a gémet még anno az indulás utáni hónapba ajánlotta nekem Valaki kolléganő (talán még emlékeztek rá) és akkor létrehoztuk a Hordát, én, ő, Ishi, Ishi bátyja és Valaki öccse. Azóta csak én játszom, a többiek kikoptak, de összeismerkedtem ott is pár érdekes emberrel. Az első három világba megtalálható vagyok és ált a negyediken is van karim, csak időm nincs rá. Battleknight: úgy rémlik az első "neveldés" játékom volt. A nevéből következik, lovagot kell benne irányítani. Jelenleg az s1 TOP 12. Rendjének lovagja vagyok, múlt hónapban került megrendezésre az első tali is, ami nagyon jól sikerült és legalább személyesen is megismerhettem a Rend kemény magját. Grepolis: Nemrég indult játék, ókori görög stílusú, az alpha világon próbálom a városomat a TOP 1000-be tartani, egyenlőre még sikerrel. A játék nem rossz, de a társaság feledhető! hodito: az első böngészős játékom, kb 6 éve hogy regeltem rá. Ez egy stratégiai játék. Az érdekessége hogy nélkülöz mindenféle külsőséget, az ország gyakorlatilag egy számokból álló adathalmaz. Ez elsőre talán riasztóan hangzik, de ha azt nézzük hogy még mindíg játszom, míg a travit már abbahagytam és a többi stratégián is csak egy világba vagyok, az ide regelt több tucat országom még mindíg megvan. A játék teljes mértékben számolható, semmiféle szerencse faktor nincs benne. Ebből a szempontból tudtommal egyedi. bitefight: Nagyon népszerű lett mostanában a vámpír mint szereplő, ennek ellenére avagy éppen ezért, az érdeklődésem egy 5. szintű vérfarkas neveléséig tartott ki. West: Nem elég az hogy Ganglerrel vagyunk egy városban? Az újabb fejlesztéseknek hála a játék már igencsak összetett, nehéz megunni ezen felül tényleg nem igényel sok időt. A v7 és v8 rettegett harcosai vagyunk! Gladiatus: Van egy gladiátorom v4-n, de inaktív. Érdekes hogy a játékba a TOP karaktereket piacozással lehet fejleszteni a leginkább. Miután a szövetségünk gyakorlatilag feloszlott, úgy gondoltam hogy egy gladiátoros játéknak nem erről kéne szólni és abbafejeztem. Mint sok kamasznak, nekem is meghatározta az iskolai éveimet a HKK, egy magyar gyűjtögetős kártyajáték. Mivel több komoly hiányosságom is volt ami gátolt abban hogy jó játékos lehessek, így a sulival ez is abba maradt. A téma viszont továbbra is érdekel. Bár a Bettle Forge játék megvan, még nem próbáltam ki, "majd ha meg lesz az új gép". Viszont Facebook-on találtam (vagyis Ishi ajánlotta) egy szintén gyűjtögetős, az amerikai Magic, the Gathering-re hajazó kártyajátékot ami elsőre megtetszett, aztán a tutorial után rájöttem hogy valamit elbaltáztam. A sok vereség zavart, de nem tört meg, így nap nap után keményen megkűzdök minden egyes ezüstért, hogy újabb lapokra tehessek szert. A játék Warstorm néven fut. Akit esetleg érdekelne bármelyik játék, priviben vagy mail-ben érdeklődjön, ha időm is engedi, szívesen segítek! Link a hozzászóláshoz
Rayen Reval Közzétéve: Június 17, 2010 Megosztás Közzétéve: Június 17, 2010 Üdv mindenkinek!Nemrég felfedeztem, hogy van a Dungeons and Dragons-nak online MMORPG verziója is. Aki esetleg ismeri tudna róla pár sor véleményt írni? Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 18, 2010 Megosztás Közzétéve: Június 18, 2010 A küldiket külön pályákon kell megoldani.Egy egy ajtó ,bejárat, barlangnyilás a küldetésekre vezető új pálya része.Elég nehéz irányítani a karaktert.Nem holmi szuperhős vagy már az elején,eléggé izzasztós a játék.Viszont jó az oktató pályája.Kalandozás alapú legalább is a "történet menete". Grafika átlagos,e legalább nem csilli villi anime.A Dungeons and Dragons hagyománokhoz próbáltak ragaszkodni a készítők világépítésben. Ez pl. a rengeteg képzettségben látszódik .Mágia megjelenítés vacak szerintem. Viszint a titkos ajtók ,csapdák adnak egy kis diablo feelinget.Aki szereti a D&D-t annak élvezetes lehet a játék De szerintem nem jobb a kockadobálós verziónál,mert azt az élményt nem übereli ez a mmorpg.persze ínséges időkben ,játszótársak nélkül megteszi. Jut eszembe 2010 téli az infóm.10 szint körül meguntam ,így a nálam expertebbek ,majd írnak fontos részleteket még róla (remélem)! Link a hozzászóláshoz
Atvy Mordur Közzétéve: December 24, 2011 Megosztás Közzétéve: December 24, 2011 ahoy, nem találtam hirtelen megfelelőbb helyet a tesztre, Venes nevében is elnézést kérek, természetesen Õ sose csinálna ilyet, de én gonosz és ármányos módon rávettem a mókára. A kiskorúakat előre is megkérem hogy NE! olvassák tovább, mert jön a krampusz!kurva hülye fasz köcsög buzi segg szar najó ennyi elég a tesztre..Hmm "hobbijaink a szerepjátékon kívül" ... Szerintem nem sokan tudják rólam hogy imádok sakkozni régen versenyszerűen űztem, mára hobbi maradt, de napi szinten játszok párat, megunhatatlan játék. hmm, az idei TT-re most hogy felmerült a dolog hozok is táblát, és remélem lesz még pár sakkot kedvelő egyén aki eddig rejtegette kedvtelését.ui.: a kísérletet/tesztet természetesen tudományos célok és egy kis alkohol vezérelte, NE próbáljátok ki otthon, kizárólag profi fórumszellem mellett szabad elvégezni! Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 24, 2011 Megosztás Közzétéve: December 24, 2011 én neeem, sose... sakkozni szeretek , hozz TT-be Link a hozzászóláshoz
Atvy Mordur Közzétéve: December 24, 2011 Megosztás Közzétéve: December 24, 2011 kis gonosz vagy, bezzeg ha látnák a népek miket írtál skype-ra... csak hát a fórumszellem szókincse gyenge volt.. Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: December 24, 2011 Megosztás Közzétéve: December 24, 2011 Én még amatőr szinten se sakkoztam soha, a leg komolyabb eredményem egy döntetlen volt keresztapámmal. Pár éven át álmodoztam arról hogy sakkozok egy lánnyal, de ugye az álmok azért vannak hogy feledésbe merüljenek. Ezt nem célzásnak szántam, mert egyrészt te nem vagy lány, másrészt erről az álmomról (is) lemondtam már pár éve, TT-re se megyek és ha ez még mind nem lett volna elég... akkor a végére: még esélykiegyenlítő sakkban sem lenne maccsom se (csak hogy stílusos legyek) szóval... Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 25, 2011 Megosztás Közzétéve: December 25, 2011 Én még amatőr szinten se sakkoztam soha, a leg komolyabb eredményem egy döntetlen volt keresztapámmal. Pár éven át álmodoztam arról hogy sakkozok egy lánnyal, de ugye az álmok azért vannak hogy feledésbe merüljenek. Ezt nem célzásnak szántam, mert egyrészt te nem vagy lány, másrészt erről az álmomról (is) lemondtam már pár éve, TT-re se megyek és ha ez még mind nem lett volna elég... akkor a végére: még esélykiegyenlítő sakkban sem lenne maccsom se (csak hogy stílusos legyek) szóval... Darun: NyT-ben játszok veled egy partit, ha jössz. bnhhhgh <- ez a macsám volt (nincs szívem kitörölni, őstehetség ) Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Január 11, 2012 Megosztás Közzétéve: Január 11, 2012 Hamarosan premier következik. A Systron Digital Pictures legújabb filmje Szalkai Péter rendezésével. Link a hozzászóláshoz
András a'la barbár Közzétéve: Január 19, 2012 Megosztás Közzétéve: Január 19, 2012 Szerintem a modulkészítés tényleg művészet meert kell hozzá egy jó ihlet és a művészetek alapja is csak egy jó ihlet lehet. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés