Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Hobbijaink a szerepjátékon kívül

Antail

Recommended Posts

Jaj, már kezdem kisajátítani ezt a topikot. :D Másnak nincs (más) hobbija?!

Videoklipet forgattunk. Így esett:

MÁS!

Budapesten november 7-én a Tabán Moziban este 6 órai kezdéssel vetítésre kerül a C.R.A.S.H. című kisfilmünk. Mindenkit nagyon nagy szeretettel várunk!!!

Persze meg lehet nézni YouTube-on is, de az mégsem olyan mint egy moziterem naaaagy óóóóriási vetítővászonnal. ;) A helyszínen jelen lesznek az alkotók, szóval lehet minket is piszkálni (pl. bottal), de egész estés kalandozók.hu-s filmért is lehet lobbizni. :P

Link a hozzászóláshoz

Nagy örömömre szolgál megosztani veletek a hírt, hogy a MoziMagazin decemberi számában a filmes csapatunk kapott néhány oldalt. Érdemes elolvasni Péterrel készült beszélgetést, és a C.R.A.S.H. film kritikáját is. (27-tő 31. oldalig)

A magazin netes példánya itt elérhető: http://www.scribd.com/doc/115216850/Premier-MoziMagazin-2012-december

Aki még nem látta filmet, de érdekelné, itt megnézheti:

Link a hozzászóláshoz

megnéztem... :) nagyon jó kis sztori... és a szinészi játék... legalábbis miután kicsit belmelegszik a film... :) az elejét egy kicsit vontatottnak éreztem... :)

a képi technika egészen jó, bár néhol erősebben érződik rajta a blue-box technika, hogy a háttér és a "középpont" külön lett felvéve... :)

mindemellett összességében tetszett... :)

Nagy örömömre szolgál megosztani veletek a hírt, hogy a MoziMagazin decemberi számában a filmes csapatunk kapott néhány oldalt. Érdemes elolvasni Péterrel készült beszélgetést, és a C.R.A.S.H. film kritikáját is. (27-tő 31. oldalig)

A magazin netes példánya itt elérhető: http://www.scribd.com/doc/115216850/Premier-MoziMagazin-2012-december

Aki még nem látta filmet, de érdekelné, itt megnézheti:

Link a hozzászóláshoz

Köszönjük szépen! Bizony van hová fejlődni, és már mi is látjuk a film gyengeségeit. A csapat szemszögéből ez egy tanulmány film volt. Arra voltunk kíváncsiak, hogy mekkora sikerrel tudunk egy ilyen feladatot megoldani. Mindeközben nagyon sokat tanultunk, és ezt fogjuk kamatoztatni a későbbi filmekben. Szeretnénk nem csak a 70-es éveknek megfelelő ütemű és hangulatú filmet készíteni, hanem olyat, ami napjainkban is megállja a helyét széles nézőtábor előtt.

Tavaszig ki fog jönni egy másik tanulmány film. Az egy rövidebb, de képileg izgalmasabb sci-fi. Egy időben készült (párhuzamosan) a C.R.A.S.H. 961-el. A különbség az, hogy azt én írtam és rendezem. Reméljük azért majd azt sem kell nagyon dugdosni. :D

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...