Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Eretnek Tanok

Recommended Posts

Közzétéve:

Üdv mindenkinek! Én kezd?, balga,tudatlan.... kinek tehetném fel azt a kérdést,hogy az "Eretnek Tanok" els? hatvan oldalán kívül megtalálom-e a többi oldalt is valahol,vagy a többi fejezetet ne is keressem? Segítsetek,kérlek!

Örök hálám! :oops:

Közzétéve:

:oops: Drága Darun!

A "Szabálykiegészítések és újítások "között találtam,Mészáros Tamás szerkesztette,zip formátumu,módosított alapszabálykönyv... :?:

"Titkok világában élünk, testvérek;s feladatunk az,hogy fölfedjük ezeket a titkokat,bármilyen veszedelmesek is."

Közzétéve:

Kérlek titeket, hogy csak papíron keressetek titkokat...

De ha kell segíthetek... leend? KM-ként résztvennék egy baráti kör ?lésein!!!

Jelenleg kevés lány szerepjátékos társam van... kisegíthetne valaki igazán;Bp., Kistarcsa, stb., távlatban... :cry:

Közzétéve:
:) Ilyen az élet. Én összesen 2 lánnyal játszottam idáig :cry: . Pedig azt állítják magukról, hogy sokkal jobb szerepl?k nálunk :D De ha valaki egy lánnyal akar játszani, akkor mondja neki azt, hogy hozzon 1-2 barátn?t is, úgy általában bátrabban játszanak.
Közzétéve:

Nekem volt alkalmam csak lányoknak mesélni! Számszerint 4-nek. :P

Hát az valami fantasztikus volt! Nem a harc volt hosszú, hanem az ármány! :) Összeségében jó volt látni ?ket! :D No itt mindenki csak a Km szemszögét nézze. :oops: :?: :wink:

Mazsinó

Közzétéve:

mazsinó... ezt eddig még nem is emlitetted...hmmmm??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nem mesélnél err?l többet, mert (pl) nekem MÉG nem adatott meg,h lánnyal is játszak, ....de ami késik nem múlik.... :D:D

Közzétéve:

Higyjétek el a lányok száma napról napra n?! Egyenjogúság van, ezért nyitnak erre felé is! Legalábbis remélem! :D

De els? feladatunk jó "házat" építeni nekik! Igy térnek majd be hozzánk és nem mennek el soha! 8)

M

Közzétéve:

nem a kéjelgés miatt kérdeztem ,hanem arra lennék kiváncsi,h ?k hogyan játszanak, hogyan oldanak meg egy adott problémát, mert mint az közismert a n?knek teljesen máshogy jár az agyuk..., és én itt erre lennék kiváncsi, meg még egy két ezzeh hasonló dologra, amit a legtöbben szvsz baromira unnának, de engem mégis érdekelne, adott szituációban a reakciók, és a viselkedés formák változása, meg egyebek...

szal ha kérhetném, h mazsinó elmesélné nekem (pl) emailban egy kissé részletesebben, mint itt a fórumon, h milyen is 4 lánnyal játszani...

Közzétéve:

Elnézést kérek Eleinortól, kissé eltértünk az eredeti témától! :!:

Bizonyára személyes varázsod lehet az oka.

Srácok vittasuk meg máshol ezt a n? kérdést ha lehet!

Mazsinó

U.i.: @huszár: privátban? Képzeld mennyi embert érdekel még rajtad kívül. :D

Közzétéve:

jó rendben megvitihatjuk... és igazad leeht... elnézést kel kérjek e fórum szerz?jét?l, h ennyire eltértem(ünk) az adott étmától....

ez az eretnek tanok teljesen ugyhangiz, mint egy tök új magus rendszer, ami szvsz nem jó 5let, ugyanis senki nem fogja használni... mondván minek??? jó a régi-...

Közzétéve:

Sziasztok Srácok!

Nem kell elnézést kérnetek,nem haragszom senkire! Annyira "aranyosak"vagytok,hogy rátok nem is lehetne!

Úgy t?nik amúgy sem "tud"senki segíteni...

ui: Örükök,hogy itt vagytok! :)

Üdv Eleinor!

Közzétéve:

Eleinor: tulajdon képpen milyen Tiltttott tanokra vagy kiváncsi?

_

Szerepjáékos lányok:

beszélgettem már lányokkal hogy igy ugy szerep, de még nem láttam egyet sem játszani, ha esettleg egy ilyen inditvánnyal állnék elö : -mesélnék (vagy jászanék) ugy hogy a társaság idegenekböl, és nemiséget tekintve vegyes ösze állitásbol lenne ösze hozva nos ez a gondola, ami engem ownz:) remélem nektek is bejönne egy ilyen ismerkedési szerepjátékolás.

Persze nem ár ha a profizmusát is mindenki magával hozzná, igy könyitve a KM életét...

Reakciokat várnék vagy itt vagy privá vagy e-mailra

_____

Kezdetem és végem kezdete vagyok ,önmagamba fordulo végtelen....

Közzétéve:

1 szer játszottam egy lánnyal de az csak a haverom miatt játszott, szerette. 8)

Akkor a csaj nem nagyon érezte a játék lényegét, de végül is a feladatot megoldottuk... A szerepjátékos ismerkedésben benne vagyok már csak pár lány kéne + még pár srác akikkel megszervezhetnénk a tervezett partyt.

Közzétéve:

Igen, mindenképpen jót tesz a kedvünknek a hölgyek jelenléte. Bár elöbb-utobb mindig felmerül a "tegyünk a kedvére" eset, de ez belefér, ett?l szép. :wink:

Ahogy fejl?dik a világ és egyre nagyobb az egyenjoguság terjedése, annál több logikát használó lány kerül az iskolákból. A logika velejárója a fantázia világkép kialakítása. Eljön még az id? mikor a fórum a hölgyek leveleit?l viszhangzik! :)

M

Közzétéve:
Eljön még az id? mikor a fórum a hölgyek leveleit?l viszhangzik! :)

Szeretned :wink: , egyenl?re en vagyok a legtobbet iró lány, és szvsz egy ideig velem kell beérnetek :twisted:

Közzétéve:

Lithas!

Nefi: öszintén szólva én beérném veled :lol: :oops: :twisted:

Ez persze igaz is. HMMM. Eszembe jutott a múlt hét. Hááát. Egyébként én is szívessen bennelennék egy Bp-i taliban. Már ha meghívtok. A téli szünetet meg lehetne célozni. Szerintem valaki kezdjen el szervezkedni.

Darun

Közzétéve:

Darun: megtiszteltetés :oops:

Na jó, ha lesz más pesti akkor el lehetne kedeni szervezkedni és akkor besegítek, bár a téliszünetben nem biztos, hogy itthon leszek, nagy valószin?séággel barátommal külföldre megyünk...

Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
  • Új...