Eleinor Közzétéve: Október 18, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 18, 2003 Üdv mindenkinek! Én kezd?, balga,tudatlan.... kinek tehetném fel azt a kérdést,hogy az "Eretnek Tanok" els? hatvan oldalán kívül megtalálom-e a többi oldalt is valahol,vagy a többi fejezetet ne is keressem? Segítsetek,kérlek! Örök hálám! :oops: Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Október 18, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 18, 2003 Lithas!Mondd meg kérlek, melyikre gondolsz. Én ismerek egy ET-t, de az e-formátumu. Gondolom nem erre gondoltál, de azért hátha.Darun Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: Október 18, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 18, 2003 :oops: Drága Darun! A "Szabálykiegészítések és újítások "között találtam,Mészáros Tamás szerkesztette,zip formátumu,módosított alapszabálykönyv... :?: "Titkok világában élünk, testvérek;s feladatunk az,hogy fölfedjük ezeket a titkokat,bármilyen veszedelmesek is." Link a hozzászóláshoz
Wolfgarloch Közzétéve: Október 21, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 21, 2003 Kérlek titeket, hogy csak papíron keressetek titkokat...De ha kell segíthetek... leend? KM-ként résztvennék egy baráti kör ?lésein!!!Jelenleg kevés lány szerepjátékos társam van... kisegíthetne valaki igazán;Bp., Kistarcsa, stb., távlatban... :cry: Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: Október 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 23, 2003 Ilyen az élet. Én összesen 2 lánnyal játszottam idáig :cry: . Pedig azt állítják magukról, hogy sokkal jobb szerepl?k nálunk De ha valaki egy lánnyal akar játszani, akkor mondja neki azt, hogy hozzon 1-2 barátn?t is, úgy általában bátrabban játszanak. Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Október 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 23, 2003 Nekem volt alkalmam csak lányoknak mesélni! Számszerint 4-nek. Hát az valami fantasztikus volt! Nem a harc volt hosszú, hanem az ármány! Összeségében jó volt látni ?ket! No itt mindenki csak a Km szemszögét nézze. :oops: :?: :wink: Mazsinó Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: Október 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 23, 2003 :shock: Te mázlista! Jó neked, irigyellek. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 23, 2003 mazsinó... ezt eddig még nem is emlitetted...hmmmm??? nem mesélnél err?l többet, mert (pl) nekem MÉG nem adatott meg,h lánnyal is játszak, ....de ami késik nem múlik.... Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: Október 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 23, 2003 Te kis kéjenc! Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Október 24, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 24, 2003 Higyjétek el a lányok száma napról napra n?! Egyenjogúság van, ezért nyitnak erre felé is! Legalábbis remélem! De els? feladatunk jó "házat" építeni nekik! Igy térnek majd be hozzánk és nem mennek el soha! 8) M Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: Október 24, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 24, 2003 8) Jól hangzik. Megyek építkezni. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 24, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 24, 2003 nem a kéjelgés miatt kérdeztem ,hanem arra lennék kiváncsi,h ?k hogyan játszanak, hogyan oldanak meg egy adott problémát, mert mint az közismert a n?knek teljesen máshogy jár az agyuk..., és én itt erre lennék kiváncsi, meg még egy két ezzeh hasonló dologra, amit a legtöbben szvsz baromira unnának, de engem mégis érdekelne, adott szituációban a reakciók, és a viselkedés formák változása, meg egyebek...szal ha kérhetném, h mazsinó elmesélné nekem (pl) emailban egy kissé részletesebben, mint itt a fórumon, h milyen is 4 lánnyal játszani... Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Október 24, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 24, 2003 Elnézést kérek Eleinortól, kissé eltértünk az eredeti témától! :!: Bizonyára személyes varázsod lehet az oka. Srácok vittasuk meg máshol ezt a n? kérdést ha lehet! Mazsinó U.i.: @huszár: privátban? Képzeld mennyi embert érdekel még rajtad kívül. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 24, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 24, 2003 jó rendben megvitihatjuk... és igazad leeht... elnézést kel kérjek e fórum szerz?jét?l, h ennyire eltértem(ünk) az adott étmától....ez az eretnek tanok teljesen ugyhangiz, mint egy tök új magus rendszer, ami szvsz nem jó 5let, ugyanis senki nem fogja használni... mondván minek??? jó a régi-... Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: Október 24, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 24, 2003 Sziasztok Srácok! Nem kell elnézést kérnetek,nem haragszom senkire! Annyira "aranyosak"vagytok,hogy rátok nem is lehetne! Úgy t?nik amúgy sem "tud"senki segíteni... ui: Örükök,hogy itt vagytok! Üdv Eleinor! Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 25, 2003 Látod Eleinor ezek a férfiak egyb?l elvonatkoztattak abból hogy n? vagy. Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: Október 25, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 25, 2003 Örömmel üdvözöllek Crowstone! Valóban N? volnék? (Lehet,hogy be kellene záratnom ezt a témát Ant-al vagy Nec-el???) El. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 25, 2003 Hali Eleinor. Bocs csak kép alapján gondoltam elfeset. Link a hozzászóláshoz
Dereck Közzétéve: Október 26, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 26, 2003 Eleinor: tulajdon képpen milyen Tiltttott tanokra vagy kiváncsi?_Szerepjáékos lányok:beszélgettem már lányokkal hogy igy ugy szerep, de még nem láttam egyet sem játszani, ha esettleg egy ilyen inditvánnyal állnék elö : -mesélnék (vagy jászanék) ugy hogy a társaság idegenekböl, és nemiséget tekintve vegyes ösze állitásbol lenne ösze hozva nos ez a gondola, ami engem ownz:) remélem nektek is bejönne egy ilyen ismerkedési szerepjátékolás.Persze nem ár ha a profizmusát is mindenki magával hozzná, igy könyitve a KM életét...Reakciokat várnék vagy itt vagy privá vagy e-mailra_____Kezdetem és végem kezdete vagyok ,önmagamba fordulo végtelen.... Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: Október 26, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 26, 2003 1 szer játszottam egy lánnyal de az csak a haverom miatt játszott, szerette. 8) Akkor a csaj nem nagyon érezte a játék lényegét, de végül is a feladatot megoldottuk... A szerepjátékos ismerkedésben benne vagyok már csak pár lány kéne + még pár srác akikkel megszervezhetnénk a tervezett partyt. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 26, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 26, 2003 már irtam privinem is, h én benne lennék, feltéve, ha nincs ellenetekre... Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Október 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2003 Igen, mindenképpen jót tesz a kedvünknek a hölgyek jelenléte. Bár elöbb-utobb mindig felmerül a "tegyünk a kedvére" eset, de ez belefér, ett?l szép. :wink: Ahogy fejl?dik a világ és egyre nagyobb az egyenjoguság terjedése, annál több logikát használó lány kerül az iskolákból. A logika velejárója a fantázia világkép kialakítása. Eljön még az id? mikor a fórum a hölgyek leveleit?l viszhangzik! M Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2003 Eljön még az id? mikor a fórum a hölgyek leveleit?l viszhangzik! Szeretned :wink: , egyenl?re en vagyok a legtobbet iró lány, és szvsz egy ideig velem kell beérnetek :twisted: Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Október 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2003 Lithas! Nefi: öszintén szólva én beérném veled :oops: :twisted: Ez persze igaz is. HMMM. Eszembe jutott a múlt hét. Hááát. Egyébként én is szívessen bennelennék egy Bp-i taliban. Már ha meghívtok. A téli szünetet meg lehetne célozni. Szerintem valaki kezdjen el szervezkedni. Darun Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2003 Darun: megtiszteltetés :oops: Na jó, ha lesz más pesti akkor el lehetne kedeni szervezkedni és akkor besegítek, bár a téliszünetben nem biztos, hogy itthon leszek, nagy valószin?séággel barátommal külföldre megyünk... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts