Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Eretnek Tanok


Recommended Posts

nem a kéjelgés miatt kérdeztem ,hanem arra lennék kiváncsi,h ?k hogyan játszanak, hogyan oldanak meg egy adott problémát, mert mint az közismert a n?knek teljesen máshogy jár az agyuk..., és én itt erre lennék kiváncsi, meg még egy két ezzeh hasonló dologra, amit a legtöbben szvsz baromira unnának, de engem mégis érdekelne, adott szituációban a reakciók, és a viselkedés formák változása, meg egyebek...

szal ha kérhetném, h mazsinó elmesélné nekem (pl) emailban egy kissé részletesebben, mint itt a fórumon, h milyen is 4 lánnyal játszani...

Link a hozzászóláshoz

Eleinor: tulajdon képpen milyen Tiltttott tanokra vagy kiváncsi?

_

Szerepjáékos lányok:

beszélgettem már lányokkal hogy igy ugy szerep, de még nem láttam egyet sem játszani, ha esettleg egy ilyen inditvánnyal állnék elö : -mesélnék (vagy jászanék) ugy hogy a társaság idegenekböl, és nemiséget tekintve vegyes ösze állitásbol lenne ösze hozva nos ez a gondola, ami engem ownz:) remélem nektek is bejönne egy ilyen ismerkedési szerepjátékolás.

Persze nem ár ha a profizmusát is mindenki magával hozzná, igy könyitve a KM életét...

Reakciokat várnék vagy itt vagy privá vagy e-mailra

_____

Kezdetem és végem kezdete vagyok ,önmagamba fordulo végtelen....

Link a hozzászóláshoz

Igen, mindenképpen jót tesz a kedvünknek a hölgyek jelenléte. Bár elöbb-utobb mindig felmerül a "tegyünk a kedvére" eset, de ez belefér, ett?l szép. :wink:

Ahogy fejl?dik a világ és egyre nagyobb az egyenjoguság terjedése, annál több logikát használó lány kerül az iskolákból. A logika velejárója a fantázia világkép kialakítása. Eljön még az id? mikor a fórum a hölgyek leveleit?l viszhangzik! :)

M

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...