Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Eretnek Tanok

Recommended Posts

Közzétéve:

Lithas!

A téli szünet nekem sem jó, csak úgy mondtam. A Bp viszont mindenkinek közell lenne. Nekem mondjuk mindegy, csak a Duna innens? partján legyen, és lehet?leg akkor, mikor én is ráérek.

Thx my Goddes (to Nefi)

Darun

Közzétéve:
Thx my Goddes (to Nefi)

Nem gondolod, hogy enyhe túlzás? :oops:

Dark Zalaiakon kívül mindnekinek közel van, de majd beszélek Anttal és keresünk mindenkinek megfelel? id?pontot Pesti talira. Meg is kédezem a közt mikor lenne jó nekik a találkozások topicban....

Közzétéve:

Hát pedig a téliszünetre tervezzük a találkozót!

Még nem tudni pontosan melyik napok, lehet a két ünnep közt lesz.

Szavazásra lesz bocsájtva, hol, mikor. Hamarosan.

Min. 20 f? kéretik megjelenni! :lol:

M

Közzétéve:

Sziasztok, mint már melitettem jo magam is szerveznék ilyen ismerkedös-játszos találkozot, jelenleg csak @Huszár irt nekem privit hogy Ö benne lenne, igy már vagyunk ketten :lol:

Viszont szerepezéshez azért ez még kevés, igy további jelentkezéseket várnék.

A téli szünet ownz me mondjuk amit olvastam (20fö) nos ez találkozonak optimális, de egyetlen partyhoz talán tul sok, (most jutott eszembe -ha többen válalunk Km szerepkört akkor végül is megoldhato volna hogy meet is és szerep is legyen, de természetesen ez cak veletek müködik , már amenyiben valoban jelentkeztek:) Remélem ezen gondolat tetszös és számosan követik Huszár kollegát a jelentkezés során

_

:arrow: Kezdetem és Végem kezdete vagyok önmagamba fordulo Végtelen :!:

Közzétéve:

nem akarom megsérteni a tisztelt társaság tagjait, de mi lenne, ha eme ismerked?s paryt összefognánk a másik szervezés alatt lév? partyval, amit antailék szarveznek, és egy kalap alatt megismerünk mindenkit, ráadásul igy mindekinek egyszer?bb, mert igy ráérnek a legaktivabbak is... remélem... ??????

Közzétéve:

A kérdés már csak az hogy mikor és hol... 8)

Én lehet, hogy el tudok menni... ha olyan id?ben van. :wink:

Gondolom majd fel lessz az oldalra is rakva a találka id?pontja. :roll:

Közzétéve:

Bálint az oldal szervezésében lév? találkozóról ott van szó ahol annak lennie kell! :)

A Közösségi élet/ Téli találkozó- tábor fórumtéma alatt. Ki van írva id?pontjavaslat helyjavaslat árjavaslat! :)

Kellemes olvasást!

Közzétéve:
Eleinor: tulajdon képpen milyen Tiltttott tanokra vagy kiváncsi?

_

:) Dereck: Nem Tiltott Tanok,Eretnek Tanok. Szabálykiegészítések ,módosítások, módosított alapszabálykönyv...

Lassan lemondok róla , mert úgy tünik nincs válasz az eredeti kérdésemre :cry:

Üdv:Eleinor

Közzétéve:

Lithas!

Eleinor: bocs, de nem olvastam el, hogy mit írtál az els? beszólásomra, de most még egyszer megkérdem: nem e-formátumba jelent meg, mer akkor nekem meg van. Ha megadod az e-mail címed, akkor megpróbálom elküldeni.

Darun

Közzétéve:

Nos ugy gondolom, hogy a 2 tali szervezését tényleg egy kalap alá kéne venni igy simán meg lenne a 20 fö(taán több is)

remélem ez müködni fog!

__

Kezdetem és Végem kezdete vagyok, önmagamba fordulo végtelen

Közzétéve:
Lithas!

Eleinor: bocs, de nem olvastam el, hogy mit írtál az els? beszólásomra, de most még egyszer megkérdem: nem e-formátumba jelent meg, mer akkor nekem meg van. Ha megadod az e-mail címed, akkor megpróbálom elküldeni.

Darun

Köszönöm el?re is, e form ? ( zip vagy mi a szösz)

Ha elküldöd azt megköszönöm.

E-mail : homerosz7@freemail.hu

Köszi Eleinor

Közzétéve:

Viszont még mindig nagy a hallgatás a találkozorol, mivel már/ még nem járok suliba nem tom miko van téli szünet, kérlek nyögjetek be infokat miko' lenne jo, / mettöl meddig tart ez a moléság:))

___

Kezdetem és Végem kezdete vagyok önmagamba fordulo Végtlen :!:

Közzétéve:

Hoi,

Eleinor valami találkozo féle lenne , ha olvasod a rovatot, esetleg másikat is:) kiderü itt nem egy hanem 2 mulatság is van, meg is penditettek egy közös kis izét ..szolidan 20 ember, és most mindenki :!: lapit, szal mit egyeztetni még :wink:

__

Kezdetem és Végem kezdete vagyok Önmagamba forduló Végtelen :!: :twisted:

Közzétéve:
Hoi,

Eleinor valami találkozo féle lenne , ha olvasod a rovatot, esetleg másikat is:) kiderü itt nem egy hanem 2 mulatság is van, meg is penditettek egy közös kis izét ..szolidan 20 ember, és most mindenki :!: lapit, szal mit egyeztetni még :wink:

__

Dereck: ha rosszkor szólalsz meg ,és rossz helyen , ne csodálkozz, hogy félreérthet? amit írsz :evil:

Én egy békés természet? ember vagyok... :evil: de...

Ha össze-vissza írsz káoszt csinálsz magad körül, bár lehet , hogy ez csak engem zavar...csak nem Káosz jellem? vagy ... :)

UI: a talikat nem a helyükön kellene megbeszélni ???

Eleinor

Közzétéve:

KEDVES Dereck!

Csak azért , mert nem írok össze-vissza mindenhova, hogy mindenütt ott legyek...nem feltétlenül jelenti azt , hogy máshol nem járok... :)

"Hallgatni nagyobb tudomány, mint beszélni"( Graum Hegdrok titoknok)

E.

Közzétéve:

nem kivánom hogy végig olvasd ezt a topicot, de ha mégis megteszed rá fogsz jönni itt is megpenditették a találkozo hurját

_

:twisted: Kezdetem és Végem kezdete vagyok Önmagamba forduló Végtelen :twisted:

Közzétéve:

Hát nem tudom, visszatérve els? kérdésedre én nem tudom ki az a Mészáros Tamás, aki írta az Eretnek Tanokat, de azt hiszem ez egy félkész m?, amit abbahagytak és feldobtak a netre. Végigolvastam szép érdekes, de többet nem lehet megtudni bel?le, mint hogy ki írta, és ki segített az írónak, talán fel lehet kutatni, de az elég nehéz. :(

Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
  • Új...