Gem Kapocs Közzétéve: Október 29, 2003 Közzétéve: Október 29, 2003 A talikra mindenki hivatalos.A szervezésr?l meg beszéálj Antaillal az az ? hatóköre a bp helyett nem fele meg Gánt nekem az közelebb van meg még rajtam kívül egy pár embernek
Nefadar Közzétéve: Október 29, 2003 Közzétéve: Október 29, 2003 That's right, i'll speak Antail and i will bring up this topic on the next week...(Rendben van, beszélek amjd antalillal és felhozom ezt a témát a jöv? héten)
Darun Közzétéve: Október 29, 2003 Közzétéve: Október 29, 2003 Lithas!A téli szünet nekem sem jó, csak úgy mondtam. A Bp viszont mindenkinek közell lenne. Nekem mondjuk mindegy, csak a Duna innens? partján legyen, és lehet?leg akkor, mikor én is ráérek.Thx my Goddes (to Nefi)Darun
Nefadar Közzétéve: Október 29, 2003 Közzétéve: Október 29, 2003 Thx my Goddes (to Nefi)Nem gondolod, hogy enyhe túlzás? :oops: Dark Zalaiakon kívül mindnekinek közel van, de majd beszélek Anttal és keresünk mindenkinek megfelel? id?pontot Pesti talira. Meg is kédezem a közt mikor lenne jó nekik a találkozások topicban....
Mazsinó Közzétéve: Október 30, 2003 Közzétéve: Október 30, 2003 Hát pedig a téliszünetre tervezzük a találkozót! Még nem tudni pontosan melyik napok, lehet a két ünnep közt lesz. Szavazásra lesz bocsájtva, hol, mikor. Hamarosan. Min. 20 f? kéretik megjelenni! M
Dereck Közzétéve: Október 30, 2003 Közzétéve: Október 30, 2003 Sziasztok, mint már melitettem jo magam is szerveznék ilyen ismerkedös-játszos találkozot, jelenleg csak @Huszár irt nekem privit hogy Ö benne lenne, igy már vagyunk ketten Viszont szerepezéshez azért ez még kevés, igy további jelentkezéseket várnék. A téli szünet ownz me mondjuk amit olvastam (20fö) nos ez találkozonak optimális, de egyetlen partyhoz talán tul sok, (most jutott eszembe -ha többen válalunk Km szerepkört akkor végül is megoldhato volna hogy meet is és szerep is legyen, de természetesen ez cak veletek müködik , már amenyiben valoban jelentkeztek:) Remélem ezen gondolat tetszös és számosan követik Huszár kollegát a jelentkezés során _ :arrow: Kezdetem és Végem kezdete vagyok önmagamba fordulo Végtelen :!:
Nefadar Közzétéve: Október 30, 2003 Közzétéve: Október 30, 2003 Téliszünetben a min20 f? szerintem megoldható, bár szvsz az nagy eredmény lenne ha a fórumon a legaktívabbak el tudnának menni...
Darun Közzétéve: Október 31, 2003 Közzétéve: Október 31, 2003 Lithas!Nefi: a fórumon te vagy a legaktívabb. És ez az id?t?l is függ.Darun
@huszár Közzétéve: Október 31, 2003 Közzétéve: Október 31, 2003 nem akarom megsérteni a tisztelt társaság tagjait, de mi lenne, ha eme ismerked?s paryt összefognánk a másik szervezés alatt lév? partyval, amit antailék szarveznek, és egy kalap alatt megismerünk mindenkit, ráadásul igy mindekinek egyszer?bb, mert igy ráérnek a legaktivabbak is... remélem... ??????
Bálint Közzétéve: Október 31, 2003 Közzétéve: Október 31, 2003 A kérdés már csak az hogy mikor és hol... 8) Én lehet, hogy el tudok menni... ha olyan id?ben van. :wink: Gondolom majd fel lessz az oldalra is rakva a találka id?pontja. :roll:
Antail Közzétéve: Október 31, 2003 Közzétéve: Október 31, 2003 Bálint az oldal szervezésében lév? találkozóról ott van szó ahol annak lennie kell! A Közösségi élet/ Téli találkozó- tábor fórumtéma alatt. Ki van írva id?pontjavaslat helyjavaslat árjavaslat! Kellemes olvasást!
Eleinor Közzétéve: November 1, 2003 Szerző Közzétéve: November 1, 2003 Eleinor: tulajdon képpen milyen Tiltttott tanokra vagy kiváncsi?_ Dereck: Nem Tiltott Tanok,Eretnek Tanok. Szabálykiegészítések ,módosítások, módosított alapszabálykönyv... Lassan lemondok róla , mert úgy tünik nincs válasz az eredeti kérdésemre :cry: Üdv:Eleinor
Darun Közzétéve: November 6, 2003 Közzétéve: November 6, 2003 Lithas!Eleinor: bocs, de nem olvastam el, hogy mit írtál az els? beszólásomra, de most még egyszer megkérdem: nem e-formátumba jelent meg, mer akkor nekem meg van. Ha megadod az e-mail címed, akkor megpróbálom elküldeni.Darun
Dereck Közzétéve: November 6, 2003 Közzétéve: November 6, 2003 Nos ugy gondolom, hogy a 2 tali szervezését tényleg egy kalap alá kéne venni igy simán meg lenne a 20 fö(taán több is)remélem ez müködni fog!__Kezdetem és Végem kezdete vagyok, önmagamba fordulo végtelen
Eleinor Közzétéve: November 6, 2003 Szerző Közzétéve: November 6, 2003 Lithas!Eleinor: bocs, de nem olvastam el, hogy mit írtál az els? beszólásomra, de most még egyszer megkérdem: nem e-formátumba jelent meg, mer akkor nekem meg van. Ha megadod az e-mail címed, akkor megpróbálom elküldeni.DarunKöszönöm el?re is, e form ? ( zip vagy mi a szösz)Ha elküldöd azt megköszönöm.E-mail : homerosz7@freemail.huKöszi Eleinor
Dereck Közzétéve: November 7, 2003 Közzétéve: November 7, 2003 Hajrá Darun :!: Hajrá Darun :!: Hajrá Darun :!:
Darun Közzétéve: November 7, 2003 Közzétéve: November 7, 2003 Lithas!Köszönöm Dereck, nagyon vicces volt. :evil: Eleinor: úton a megoldás...Darun
Dereck Közzétéve: November 7, 2003 Közzétéve: November 7, 2003 Viszont még mindig nagy a hallgatás a találkozorol, mivel már/ még nem járok suliba nem tom miko van téli szünet, kérlek nyögjetek be infokat miko' lenne jo, / mettöl meddig tart ez a moléság:))___Kezdetem és Végem kezdete vagyok önmagamba fordulo Végtlen :!:
Eleinor Közzétéve: November 7, 2003 Szerző Közzétéve: November 7, 2003 Szia Fiúk! Miért van olyan érzésem , hogy tudtok valamit amit én nem... ? Mi a mulatság tárgya ?Eleinor
Dereck Közzétéve: November 7, 2003 Közzétéve: November 7, 2003 Hoi, Eleinor valami találkozo féle lenne , ha olvasod a rovatot, esetleg másikat is:) kiderü itt nem egy hanem 2 mulatság is van, meg is penditettek egy közös kis izét ..szolidan 20 ember, és most mindenki :!: lapit, szal mit egyeztetni még :wink: __Kezdetem és Végem kezdete vagyok Önmagamba forduló Végtelen :!: :twisted:
Eleinor Közzétéve: November 8, 2003 Szerző Közzétéve: November 8, 2003 Hoi, Eleinor valami találkozo féle lenne , ha olvasod a rovatot, esetleg másikat is:) kiderü itt nem egy hanem 2 mulatság is van, meg is penditettek egy közös kis izét ..szolidan 20 ember, és most mindenki :!: lapit, szal mit egyeztetni még :wink: __ Dereck: ha rosszkor szólalsz meg ,és rossz helyen , ne csodálkozz, hogy félreérthet? amit írsz :evil: Én egy békés természet? ember vagyok... :evil: de... Ha össze-vissza írsz káoszt csinálsz magad körül, bár lehet , hogy ez csak engem zavar...csak nem Káosz jellem? vagy ... UI: a talikat nem a helyükön kellene megbeszélni ??? Eleinor
Eleinor Közzétéve: November 8, 2003 Szerző Közzétéve: November 8, 2003 KEDVES Dereck! Csak azért , mert nem írok össze-vissza mindenhova, hogy mindenütt ott legyek...nem feltétlenül jelenti azt , hogy máshol nem járok... "Hallgatni nagyobb tudomány, mint beszélni"( Graum Hegdrok titoknok) E.
Dereck Közzétéve: November 8, 2003 Közzétéve: November 8, 2003 nem kivánom hogy végig olvasd ezt a topicot, de ha mégis megteszed rá fogsz jönni itt is megpenditették a találkozo hurját_ :twisted: Kezdetem és Végem kezdete vagyok Önmagamba forduló Végtelen :twisted:
Eleinor Közzétéve: November 8, 2003 Szerző Közzétéve: November 8, 2003 KEDVES Dereck !Kérlek ne bánts engem :cry: E
Bálint Közzétéve: November 8, 2003 Közzétéve: November 8, 2003 Hát nem tudom, visszatérve els? kérdésedre én nem tudom ki az a Mészáros Tamás, aki írta az Eretnek Tanokat, de azt hiszem ez egy félkész m?, amit abbahagytak és feldobtak a netre. Végigolvastam szép érdekes, de többet nem lehet megtudni bel?le, mint hogy ki írta, és ki segített az írónak, talán fel lehet kutatni, de az elég nehéz.
Recommended Posts