Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Eretnek Tanok

Recommended Posts

Közzétéve:

Igen. Ez a helyzet. :( Én is eddig jutottam.Amit Darun ajánlott ugyanaz mint ami nekem is megvan :( Félig kész abbahagyott...azt hiszem a keresésnek itt a vége , az én megbízásom ezennel véget ért.Köszönöm a segítségeteket ,legyetek jók és vigyázzatok magatokra ...

UI: közben a srácok azt mondták nem is éri meg a fáradtságot, mert nem jó annyira :cry:

Köszi Eleinor

Közzétéve:

Lithas!

Eleinor: sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. Remélem azért nem válsz meg tőlünk végleg. És Dereck. Lécci szállj le róla jó! köci.

Darun

Közzétéve:
Lithas!

Huh! Már megijedtem. Eleinor, ha másnak nem is, nekem "kellesz".

Darun

Darun: :oops: :oops: :oops: ma nagyon rossz kedvem volt egész nap,

na de most :P:):P egész jól érzem magam... :wink:

Üdv. Eleinor

Közzétéve:

:lol: wow :lol:

Szemünk láttára itten nyiladozik egy virág forma :?:

Ilyesminek is ritkán lehetünk tanui :wink:

Eleinor: ellnézésed kérem ugy érzem más hurokon játszunk , bántani akarattal soha nem szerettelek volna, ha mind emellet mégis olyan voltam mely részedröl fájo nyomot hagy ezen üzenetkével szeretnélek kiengeszteni :!:

Darun: remélem nem akarsz megverni (nevem nem lasubub) 8) és a lottozo is kicsit arréb van :lol:

_

:twisted: Kezdetem és Végem Kezdete vagyok, önmagamba forduló Végtelen :twisted:

Közzétéve:

Dereck: azt hiszem igazad lehet...nem vagyunk egy hullámhosszon :)

A baj talán abban rejlik, hogy mindíg látok valamit a szavaid mögött, ami kimondatlanul is, de ott bujkál, mint valami kisördög... :) , de nincs semmi gond , nem haragszom... "emberek vagyunk, de nem egyformák,s egymásban sem ugyanazt keressük"...szóval minden OK.

Légy Jó

Üdv.Eleinor

Közzétéve:

Azért kiváncsi volnék mit is látsz a szavaim mögé? :)

_

A Jók a Menybe jutnak a Rosszak mindenhova....

....Én mindenhova

_

:twisted: Kezdetem és végem kezdete Vagyok, Önmagamba forduló Végtelen :twisted:

Közzétéve:

...csak szeretném ha azt mondanád mindíg amit gondolsz...nem burkoltan,nyíltan...mert én úgy értem meg... :cry:

Tudod: "Amit gondolok azt mondom,és mindezt melletted ,érted teszem" :) ( nem biztos, hogy pontos az idézet, de lehet ismered te is )

Üdv. Eleinor

Közzétéve:

Reggelt :)

Szeretem én is a konkrét dolgokat, és igy is irok, viszont nem irtad meg mi is lenne a mögöttes tartalom, amit Te látsz(ez pedig egyre jobban foglakoztat)

_

Kezdetem és Végem kezdete vagyok, Önmagamban forduló Végtelen

Közzétéve:
Reggelt :)

Szeretem én is a konkrét dolgokat, és igy is irok, viszont nem irtad meg mi is lenne a mögöttes tartalom, amit Te látsz(ez pedig egyre jobban foglakoztat)

_

Kezdetem és Végem kezdete vagyok, Önmagamban forduló Végtelen

...mögöttes tartalom? Azt érzem , hogy a szemedben én csak "egy lány vagyok", néha kicsit ironikus, gúnyos hangvételű amit nekem célzol :cry: , de lehet , hogy csak még nem ismerlek... :(

( ...azért kedvellek... :oops: )

Üdv.Eleinor

Közzétéve:

Remélem nem igy van "gunyoros hangvétel" ha mégis akkor bocsi:)

És imho megszületett a Vágy a Változást elöidézö :P

_

Kezdetem és Végem kezdete Vagyok, Önmagamba forduló Végtelen

Közzétéve:
Azért kiváncsi volnék mit is látsz a szavaim mögé? :)

_

A Jók a Menybe jutnak a Rosszak mindenhova....

....Én mindenhova

_

:twisted: Kezdetem és végem kezdete Vagyok, Önmagamba forduló Végtelen :twisted:

Kalíthas!

Ha mindenhova azt jelenti, hogy a pokolra is, akkor várlak! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ja! És nem lottózom!!!!!

Darun

Közzétéve:

Líthas Shei- Shi'enn!

Hát igen! Ha már halottá nyílvánították a fórumot, hát legyen egy halott lény is, ki hozzászól. Remélem kedves emlékek fűznek ide!

Darun

Közzétéve:

Igen Darun! Mindíg szeretettel gondolok arra az időszakra amikor "idetévedtem" s megismertelek Titeket :wink: S az, hogy barátokra leltem közöttetek az külön örömmel tölti el a lelkem...

Üdv.Eleinor

Közzétéve:
Igen Darun! Mindíg szeretettel gondolok arra az időszakra amikor "idetévedtem" s megismertelek Titeket :wink: S az, hogy barátokra leltem közöttetek az külön örömmel tölti el a lelkem...

Üdv.Eleinor

Részemről a megtiszteltetés, Shei-Shi'enn!!!

Darun

Közzétéve:

Üdv.Eleinor

teljesen egyetértek, bár én már itt voltam egy ideje amikor Ti jötettek :P

Közzétéve:

Kalíthas!

Hmmm... Azért látom lassan, de biztossan gyűlünk itt össze. És Nefi! Lehet, hogy előbb itt voltál, de én előbb voltam "ott". Darton nevében! És mondanám, hogy elnézést az off-ért, de egy halott témában nem illik ilyet mondani. És Gem: a holtakat mindíg jobb emelegetni, mint találkozni velük! Ezt meg én mondtam, mielőtt beléptünk az elátkozott városba. :-)

Darun

Közzétéve:

Igen Nefi, Te már "oszlopos" tagja voltál az oldalnak amikor én idekerültem :wink:

Darun: ebben a topicban már nics olyan, hogy off.(szerintem)

"... és mindíg letörök, egy darabot a szívemből":

a fenti idézet egyik nagy kedvencem :wink:

Caramon szavai a "Komor Erdőben" ( Az Õszi alkony sárkányai-ban):

"Az élőkkel a hét bármelyik napján kiállok, de a holtakkal soha."

Üdv.Eleinor

Közzétéve:

Kalíthas Shei Shi'enn!

EH! Ennek igazán örülök, nem is mertem remélni. Csak azért írtam be, mert ez az egy sor fejez ki engem a legjobban! Caramon szavait hogy értsem Shei Shi'enn??? És Dartonra mondom felüdülés veled "beszélgetni" a chat után!

Darun :wink:

Közzétéve:

Caramon szavait csak azért idéztem, mivel ez a "téma és hozzászólás temető", na meg mivel korábban Gem és Te holtakról beszélgettetek, aztán csak úgy eszembe jutott. A Komor Erdőn keresztül haladva Caramon és barátai egy egész sereg kísértetharcossal találták szembe magukat(most olvasom ezt a könyvet)

Semmi különösebb célom nem volt vele, hiszen itt senki nem akar harcolni senkivel.

Üdv.Eleinor

Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
  • Új...