Sneer Közzétéve: Október 14, 2008 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2008 avagy kalandozó hadvezérekJátszik esetleg valaki valamerre a világhálón ezzel a játékkal? Esetleges élmények?Kalandozók mint stratégák.Erre lennék kíváncsi.A játékban számtalan szerepjátékossal találkoztam,de nem innen az oldalról.És feltünően jól játszották a játékot!Ezért is vagyok kíváncsi a kalandozok mennyire ismerik /játszák avagy játszották ezt játékot. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Október 23, 2008 Megosztás Közzétéve: Október 23, 2008 avagy kalandozó hadvezérekJátszik esetleg valaki valamerre a világhálón ezzel a játékkal? Esetleges élmények?Kalandozók mint stratégák.Erre lennék kíváncsi.A játékban számtalan szerepjátékossal találkoztam,de nem innen az oldalról.És feltünően jól játszották a játékot!Ezért is vagyok kíváncsi a kalandozok mennyire ismerik /játszák avagy játszották ezt játékot.Hát, én játszottam vele. De mint nő, nem voltam kellően agresszív, így egy támadás után már nem tudtam visszaküzdeni magam. Nem volt hozzá elegendő nyersanyagom, és a folyamatos ütközetek nem éppen a fejlődésemet segítették.(De ajánlanék, egy nekem jobban tetszőt. www.ikariam.hu) Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Október 24, 2008 Megosztás Közzétéve: Október 24, 2008 Tha'thassa!Én elég sokat játszottam még az igen régi s2-n, és nem is voltunk rosszak. Kicsit későn alakult a klánunk így csodaépítésre már nem volt esélyünk, de elég számottevő tényező voltunk így is. Játék közben írtam néhány guide-ot klántársaknak (főleg a kezdőbbeknek), hogy egy kicsit felzárkózzanak játéktudásból. Akit esetleg érdekel, dobjon meg az e-mail címével, szívesen átküldöm...Gambit Link a hozzászóláshoz
Creep Közzétéve: Október 24, 2008 Megosztás Közzétéve: Október 24, 2008 A kolinkban a portásnéni is tolja, szal nem rossz stuff! Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Október 31, 2008 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 31, 2008 Gambit a régi S2-n játtszottam én is .Akkor ott egymást kerülgettük lehet Ay újon már csak helyettesítek néha. Ezek a portás nénik milyenek Creep! Venes Ikariam valóban békésebb, nyugodtabb ,szebb grafikájú játék. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés