Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Téli Tábor 2008 - Élménybeszámolók


Con Salamander

Recommended Posts

Üdv!

Ez a TT számomra nyugisabb hangulatban telt el mint az előző 2 amin voltam, de ez nem jelenti azt, hogy nem éreztem jól magam! (még a duplájára dagadt bokám se rontotta el a kedvem :) Köszönöm a szervezést, köszönöm a többieknek a részvételt, a KMnek a mesét, a csapatomnak a játékot és mindnekinek a szórkozást!

Móka:

KM: Van a csapatotoknak valam általános vallása?

JK: hát.....a káosz!

NJK: Kaptok még valamit, ha elintézitek, hogy Sector Markon ne nyerjen!

Fejvadász egyből: Nem kell nyernie, nem kell odérnie valahova... vagy....?

KM:

Link a hozzászóláshoz

Hát, én nekem ez volt az 1. szerepjátkos tábori élményem. Megmondom őszintén marha jól szórakoztunk mind a mesélés alatt,

mindpedig a szabadidő alatt! Jó volt a társaság is, egy szavunk nem lehet. Viszont a modul megoldásért járó díjunkon nagyot lepődtem/tünk, mert pl az 1. ciklus alatt a fogadóba sikerült beérnünk sajnos nem zökkenőmentesen(erről már lehetett hallani) :D De ezek szerint összeszedtük magunkat:P

Zárásként, köszönöm a KM-nek a mesét, a csapatnak a játékot, és köszönök mindent mindenki másnak!!!

Üdv

Link a hozzászóláshoz

Az idei beszámolóm kissé rendhagyóra sikeredik majd, annál is inkább, mert az első olyan táborom, amiben nem történt semmi oda- és visszaúttal kapcsolatos baki, jelentem utazásvész-mentesedtem :) A másik rendhagyó dolog, hogy segítségül hívok pár dalszövegidézetet azért, hogy segítsenek átadni a hangulatát annak, amit én erről a táborról gondolok :) Helyenként gonosz leszek, lehet, hogy szemét is, de az én önzésem, hogy leírom, akinek nem tetszik átlapozza :)

Csapattársaimnak :)

Köszönöm, hogy bevállaltátok az idióta, semmiresenemjó papnőmet, és az önzőségemet, hogy örömjátszani szerettem volna. :) És bocsánat, ha néha nyűgös voltam. Lehet, hogy csak ti értitek majd, de:

"Először is, elő a régi elvvel! Először üss, és utána nyelvelj!

Link a hozzászóláshoz

Ahogy hallom, ez a tábor is jó lett. Sajnálom, hogy ki kellett hagynom, asszem ez volt az első tábor, amit az elmúlt 5 évben kihagytam. Hát ez is eljött. Mindent megteszek, hogy NYT-re ott legyek, és szomorítsam, terrorizáljam a népet.

Meséljetek, még olvasni is jó, ha már nem lehettem ott.

Link a hozzászóláshoz

Végre géphez jutva, mégha nem is sajátom, írnék egy rövidke élménybeszámolót.

Tetszett a tábor, csak egy valami nem volt olyan szimpi, az olykor fellépő hideg, amikor @ kinyitotta az ablakot. De hát a többség győz. Többségnek (mindenkinek rajtam kívül :mrgreen: ) melege volt.

Másik negatív pont, az elszeparálódott Zalai csapat. Sajnos nem volt sok alkalom velük érintkezni, sajnálom ezt. Másik ilyen a km-i szoba. De hát ez egy ilyen hely, kellett a plusz ház, és tudom én, hogy milyen volt az épületek közötti hőmérséklet... (Majd NyT-ben kicsit máshogy lesz, remélem.)

Kicsit a modulról.

Egyszerű modul volt, vagyis olyan befogadható, élvezhető. Nem volt semmi kitalált alien benne, meg legyőzhetetlen sárkányok... Ilyen értelemben gondoltam az egyszerűre. Sok lehetőség volt a szabad útra, persze ehhez jó km is kellett. Nekünk jó jutott, Sneer. (Persze a többi is jó volt, gondolom, de nekünk ő mesélt, ő tudom értékelni. :) )

Csapat jó volt. (Követve Felon példáját, kicsit kifejteném akkor.)

Hokusz: Veled mindig élmény játszani, beszélgetni. Játékodhoz köthetően: imádtam a laza stílusod. Valós élethez köthetően: szeretem a laza stílusod. :D Van mit tanulnom tőled, ami az élet ,,élését" illeti.

Kniel: Jól nyomtad az Arel-papot, tetszett. A karekteremet már idegesítette olykor a mindenbe belekontárkodása és káosz keltése. De ez így volt helyes, és jó. Életben meg, nagyon intelliges, udvarias és kedves ember vagy, de hát ezt már tudtam...

Oshi: Eleinte féltem a csöndességedtől, de a végén nagyon nagy poénokat nyomtál el. Mint 1,5 éve, NyT-n, Velőscupákkal. Neked kell valami ami kinyit és akkor szárnyalsz. Életben: nem is kell kommentálnom. Olyan vagy, amilyennek ismerlek, s a rólad alkotott kép nagyon pozitív. Süti gyáros, mate kereskedő. :wink:

Tybycsoky: Játékot illetőleg, jó voltál. Neked is kellett egy pont, amin átesve már teljesen átélted a karakteredet. Néha az a arisztokratikus ,,arcmozdulat" vitte a pálmát. Életben: Nagyon örülök,hogy megint találkoztunk, s bevallom, hogy elcsodálkoztam kicsit először, hogy mennyit komolyodtál, persze ez a javadra vall. Már csak az narancs doboz nem kellene, meg a tartalma...

Sneer: Tökéletes voltál a csapatunkhoz. Vetted és dobtad a lapokat. Vevő voltál az egyéni akciókra, ez nagyon tisztelendő. Nekem először meséltél, de nagyon nyerő volt a mesélői stílusod. Ismered Ynevet, mégis lazasággal kezelted a km-kedést.

Örülök, hogy nekünk meséltél.

Összességében a csapat: Jók voltunk, hallottam a 3. helyezésünkről is már... Lehettünk volna jobbak, ez tény, de főleg én.

Utólagosan is sajnálom a hullámzásaimat, olykori fáradtságomat.

Cs-éknek: Köszönöm a tábor megszervezését és a modult. Semmivel nem volt gond. Vagy csak én nem tudok róla... :D

Modul átlátható volt, élvezhető, játszható. Nem kényszerítő volt, ami nálam egy jó pont. Szeretem, ha úgy vezet a modul (, meg persze a KM), hogy nem is érzem, hogy a modul vezetne.

6 és fél hónap múlva, Selypen!

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Előszőr is BUJJÉK, remélem mindenki jót szilveszterzett, meg satöbbi :)

Az az igazság, hogy én még nem nagyon írtam így élménybeszámolót, hogy ennek meg annak köszönöm, de rájöttem, hogy nagyon is rászolgált jó pár ember a szigorúan nem üres köszönetmondásokra :)

De haladjunk csak szépen sorban:

27én reggel nem túl zökkenőmentesen elindultunk, 8kor találkoztunk, fél12kor már sikerült is elindulni... vásárolni persze 1. lépésben :) Valami elképesztő sok kaját vettünk, amiből elképesztő sok maradt, szóval átestünk a ló túloldalára. Autókázás sikerrel ment, itt kell megemlítenem az első köszönetemet Maténak, amiért ismét vállalta a sofőr szerepét. :)

Megérkezés, szállásfoglalás (persze ama gaz Felon nem hagyta meg nekünk a tavalyi szobát :]). Igyekszem lineárisan írni, szóval itt az első negatívum: Miért nincs az első nap játék? :( Idő lenne rá szerintem...

Este egy kis SirTom mese, amit szintén köszönök, bár sosem voltam benne biztos, hogy (pl.) 20 szint fölött verhetetlen 1 karakter, ellenben jó volt játszani erős karakterekkel (szóismétlés, nézzétek el, mégis csak elseje van :)), a százakráhány mana meg odab*sz :D

Második nap megismerkedtünk Alkyone KM-ünkkel. Amit már pár embernek mondtam is, és ez mindent lefed: nagyon nagyon nagy pozitívum, hogy szabadon hagyta játszani a JK-kat. Nem volt még 1 iciri picire csőmodul vagy irányítás érzet sem. Ennyi, ez mindent lefed. Köszönöm a játékot, nekem tetszett.

Köszönöm Oshinak a kávét, életmentő volt :)

Sajnálom, hogy este el kellett mennem 1 gyors vizsgára, ez nyílván nem tett jót a játéknak, és köszönöm a Alkyone-nak és csapattársaimnak, hogy ezt tolerálták. 29én visszaérve valami fantasztikus élmény volt, amikor belépve a szobába Venes és Felon egyszerre kérdezte meg, hogy hogy sikerült a vizsga :) Nagyon megmosolyogtató volt, tényleg! :) És természetesen köszönöm mindenkinek, aki sok sikert kívánt hozzá!

A játékot így kicsit később fejeztük be, de a modul tetszett, örülök, hogy nem volt világmegváltó!

Utolsó este egy kis utójáték (:)), Kniel, ezek után 1000%ig biztos vagyok benne, hogy megérdemelted anno azt a legjobb szerepjátékos díjat :) De ne haragudj, abban a köntösben iszonyú viccesen nézel ki :D

Ynev kvíz valami elképesztő nehéz volt :D

Grat a díjazottaknak, Tybycsoky-nak pláne, biztos, hogy sokat tanult meg fejlődött! :)

Végezetül, de nem utolsó sorban köszönet illeti a szervezőket... de tényleg ;)

És kössz a fűtést! :]

No, ennyi tellett így az újév első másnapján.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Bár én csak bekukkantottam a táborba (hála sir thomasnak aki levitt kocsival és CS nek aki megengedte hogy ott csövezzünk egy napot )és sajnos nem is játszottam, nagyon jó volt ott lenni és látni sok sok régi arcot, meg persze újakat is. Nagyon jól éreztem magam jókat beszélgettem. Majd nyt-re igyekszem normális táborozásra is elmenni.

Ja és BUÉK mindenkinek.

Thya

Link a hozzászóláshoz

No Hejj Kedves Mindenki!

Rendkívüli volt ez a tábor számomra, mert bár 2004 óta járok TT-re (és 2007 óta NYT-re is), ez volt az első alkolom, hogy mesélhettem. Meg kell vallanom, tapasztalatlan mesélő vagyok, előtte kétszer-háromszor ha meséltem, akkor is csak imprót, szóval kidolgozott modullal azelőtt nem volt dolgom. Ehhez a modulhoz is kevesebbet tettem hozzá, mint amennyit kellett volna, de remélem minden JK és KM élvezte a Majomkutyát, ha kijátszották, mert That et-Reszikmin (nem tudok róla hogy valaki is bemesélte volna a szemüveges balfék kobzost, neve anagramma, megfejtésre vár :wink: ) idén nem tölthette be a valódi easter egg szerepét, most chewbaccának jutott ez a szerep, akit én dolgoztam bele a modulba. A Jk-imnak köszönöm az élvezetes játékot, jól tudtatok "alámdolgozni" akkor amikor kicsit megbicsaklott kezdő KM-tudásom, valamint a beszólásaitok is az én ízlésemhez valók voltak (lásd a "Tisztátalan Kéz" :twisted: ). Köszönöm a jelenlévőknek hogy csak minimális munkát adtak nekünk, azaz mindenki (illetve majdnem mindenki) tökéletesen viselkedett, és nem volt ránk panasz. Sajnos árnyékot vet a táborra - bár nem nagyot - azoknak az elégedetlenkedése, akikre szerintem Felon is célzott, és játékminőségük valamint végső pontszámuk (nem írnám ide - siralmas) arra enged következtetni, hogy felháborodásuk jogtalan, hozzáértésük csekély, és - bár ez kizárólag magánvélemény - a szervezők helyében legközelebb meggondolnám, hogy lehetővé tegyem-e számukra is a részvételt.

Sok-sok köszönet Felonnak, hogy megírta az okleveleket, utólag is elnézést Obshugitól az Aranytöcs-díjért :tuzes: , köszönjük Antailnak a pólókat (már sikerült lezabálnom pörkölttel :lol: ), Davenek a kulcstartókat, a térképeket és a medálokat, és bár tudom hogy már említettem őket, de midnenekelőtt köszönöm a KOND

Link a hozzászóláshoz

Üdv.

A tábor érdekesen alakult számomra. A csapatomba későn kerültem be és így a tábor elején némi probléma is volt, amit helyre is tettünk. A modul nagyon tetszett. Nem volt világmegváltós, hanem egy kicsit lazább, így maradandó élmény maradt ez számomra; fordulatos és élménydús. :D

Azt hittem, hogy nem hozhat meglepetést az idei Téli Tábor. Tévedtem... Az amnéziás amazonom nagy sikert aratott: elnyertem vele az Aranytöcs-díjat. :allpotty::tuzes: (A díj ötletes volt és vicces :wink: nem volt vele semmi gond. Még a bátyám is elmosolyodott rajta :mrgreen: )

Fenix: jó volt munchkinozni, remélem majd máskor is fogunk

Matebilic: köszi a mesét nagyon élveztem, szeretném majd a félbeszakadt történetet mihamarabb folytatni...

Köszönök mindent mindenkinek...

Üdv.

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...