Antail Közzétéve: Január 4, 2009 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2009 A téma adott! Link a hozzászóláshoz
Syrand Caldern Közzétéve: Január 4, 2009 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2009 Frankónéró, kedden le is adom a főnöknek a szabikérelmemet Aprópopó felvetés: lehetne, hogy távozós napon legyen eredményhírdetés? (gyk. 26) Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Január 4, 2009 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 4, 2009 Aprópopó felvetés: lehetne, hogy távozós napon legyen eredményhírdetés?Nincs akadálya, volt már rá példa (2006).Ötleteiket, kéréseiket mások se tartsák vissza.Idén mit szólnátok ismét a 2007-eshez hasonló zöld alapú pólóhoz? Link a hozzászóláshoz
Croatush Közzétéve: Január 4, 2009 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2009 Elképzeltem hogy nézhet ki egy NyT póló. Személyre szabható 2soros személyleírással (név+hangzatos cím) Mi a véleményetek? (jelenleg a legjobb képszerkesztő fent a paint...) Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Január 4, 2009 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 4, 2009 A pólókat szitázással csináltatjuk, így csak egy vagy két vagy háromszínű vektorgrafikus rajzok lehetnek rajtuk. Természetesen mindegyiken ugyanaz. Egy szita színenként 3-5 ezer ft között mozog. Link a hozzászóláshoz
Croatush Közzétéve: Január 4, 2009 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2009 Nem tudom milyen technológia (talán szublimációs) amivel ilyesmit lehet kreálni, de kb 5000 forint, ha így van megcsinálva. Kevesebb szöveggel olcsóbb.Bár nem vagyok otthon a pólókészítés terén, én még csak erről az egyről hallottam. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Január 4, 2009 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 4, 2009 Rávasalásos technikával lehetne egyedi feliratokat készíteni rá, de az nem elég tartós és az is drága. Szitázással a mi igényeink mellett egy póló 1500-2000ft között készül el kedvezményesen. Már volt rá precedens, hogy táborra saját pólót készített magának egy csapat. Link a hozzászóláshoz
Syrand Caldern Közzétéve: Január 4, 2009 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2009 Azért a fekete pólóért kiperkálom az 5 rugót. A 2009es NyT kollekció színvilágában a fekete/arany vagy kék/ezüst dominanciával szeretnék találkozni. Vezető divatmogulok - többek között Kiss Kálvin, Dior Krisztián, Csatorna, Adibasz - azt jósolják, nyerő irányzat a JK/KM megkülönböztetés (szerepjátékos-rasszizmus) egy cukkerfülcsi gótos felirattal a háton és a póló színében is. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Január 5, 2009 Megosztás Közzétéve: Január 5, 2009 Jajj...de örülök ennek a témának. Felveszem a kivételes személyektől a süti rendelést. (Én szelektálok sz egyének kívánalmai és süti fajták között. ) Szóval most öbb erőm lesz süti, s pénzt is gyűjtök a sütemények hozzávalóihoz. (Sajnos mostani mennyiséghez a pénzhiányom is hozzájárul. Aki jártas a sütésben, az tudja, hogy ennyi sütihez olyan 8000 Ft kell. Vagyis tessék tisztelni a kedves sütök munkáját, egy ,,köszönöm"-mel, és egy ,,de finom"-mal. ) Póló ügy: Én bízom Antail ízlésében. Mindegy, hogy arany-fekete, zöld-fehér, kék-ezüst, ha tetszik majd. És hol leszünk? Selyp megint? (Jó hely, szóval nem ezért kérdezem... csak felmérem a helyzetet. ) Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 5, 2009 Megosztás Közzétéve: Január 5, 2009 Terveim szerint ebben a táborban ismét jelen leszek cigicsikk-ellenőrként. Lehet már tudni ki írja a modult? Kik lesznek a KM-ek? Lesz "hépahetekmogyohó" Mazsinó? Hokusz idén is jön verekedni? Hányan leszünk tömeges négyesfekvőn? Miből áll a sötétanyag? Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Január 5, 2009 Megosztás Közzétéve: Január 5, 2009 Nah, belekottyantok én is Ez a kék-ezüst nem is lenne rossz Viszont a fekete-arany párosítás sem nézne ki rosszul, és mindkettő megoldható szitával is, amennyiben olyan minta kerül rá, ami egyszínű. A vasalós cuccot nem ajánlanám, hiába mutat jól, de az keretben látszik, amennyiben nincsen kivagdosva, és nem is valami tartós, valamint eszetlenül sokba kerül. Lehet, hogy van, aki kifizetné az 5000 Ft-ot, de nem mindenkinek jutna ennyi erre, és érdemes közösségben gondolkodni Aranyos ötlet a névre szóló póló, de ez - mint Zoli is mondta - szitázással is rettentő drága lenne, hiszen a szita 3000 Ft, és így minden egyes névhez külön szita kéne. Mondjuk megoldható egy sima textilfilccel is, még az általános mintán kívül Persze ha van olyan önfeláldozó ember, aki ezt megcsinálja.. A textilfilc vagy festék rávasalás után tartósnak bizonyul, és ritkán fakul, ha rendesen meg van csinálva. Süti-téma... Én tisztában vagyok vele, hogy nem csak melós, hanem drága is a sütisütés Amennyiben el tudok menni táborba, akkor biztosan én is fogok sütni, bár nem hinném, hogy olyan ipari mennyiségben, mint Venes Kedves embereknek, csapattársaknak szívesen bármit megsütök, de ha valaki pörkölttortát igényelne, akkor annak megadom egy cukrászat számát U.i.: Én is beírtam a szabikérő-táblába magam, remélem a főnökasszony majd engedélyezi Link a hozzászóláshoz
Dave en Arasak Közzétéve: Január 6, 2009 Megosztás Közzétéve: Január 6, 2009 Üdv. Póló témában (és bármi ami dekoráció, design, stílus) szívesen segítek, mivel szakmába vág. Szerintem a legszebb megoldás a kombinált (flokk-videoflex és transzfer) illetve még személy szerint a hímzés. Szeretnék Antail elérhetőséget kérni, ha esetleg bármiben segíthetek (az ár biztos megfelelő, de meg sem közelíti egyik esetben sem az 5000-res határt. - Nagyon szép az arany cérnával hímzett cucc, de nagyon sokféle gazdaságos megoldás létezik. Van ami szinte fillérekért, csak azzal meg kétkezi munka van, ez a fémhatású szövetre szublimált fotó, ami aztán kerethímzéssel van felvive a pólóra. Ha mással nem, akkor akár tanáccsal is szívesen segítek. Antail...msn-em: daverns@freemail.hu 22.00-körül már szabad vagyok általában Link a hozzászóláshoz
Alexander C. Dragon Közzétéve: Január 8, 2009 Megosztás Közzétéve: Január 8, 2009 Hy! Tao, nem verekszem többet, azóta sem.. Bár még elég messze van a nyár, szétgyúrom magam. Esélytelen azért remélem ott leszek.. Link a hozzászóláshoz
Alexander C. Dragon Közzétéve: Január 8, 2009 Megosztás Közzétéve: Január 8, 2009 Eszembe jutott egy jó kis póló ötlet, igaz lehet, h költséges, bár biztos tetszetősegy 2006 tt-s zöld, egy elöl hátul ETK val, tehát előlap-hátlap..Hm? Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 9, 2009 Megosztás Közzétéve: Január 9, 2009 Hokusz, akkor sem verekedtel. Nehogy valaki félreértse, és azt higgye, hogy táborokban verekedni szokás. De azért gyúrd ki magad, négyesfekvőn jól jön majd. Link a hozzászóláshoz
Syrand Caldern Közzétéve: Január 11, 2009 Megosztás Közzétéve: Január 11, 2009 Pókusz koma nem vagyunk mi szendvicsemberek Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Február 3, 2009 Megosztás Közzétéve: Február 3, 2009 HI!Az lenne a tiszteletteljes kérésem, vagy kérdésem a különböző Nagy- és Kismágusokhoz, akik a fórumot irányítják, h lassan lehetne egy külön fórumcsoportot létrehozni a 2009es nyáritábornak?Köszönöm előre is.üdv,@ Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 4, 2009 Megosztás Közzétéve: Február 4, 2009 Üdv! Amíg nincs táborkiírás, teljesen felesleges, ez lényegében az NYT2009 dumaterme, mivel fix dolog nem túl sok van, nem valószínűsíthető, hogy van olyan téma, aminek külön topic kéne, vagy ilyesmi. Ha ilyen igény merült fel, meg lehet keresni a Főmágusokat vagy a Teljhatalmú Inkvizítorokat a konkrétumokkal Üdv! Link a hozzászóláshoz
Syrand Caldern Közzétéve: Február 4, 2009 Megosztás Közzétéve: Február 4, 2009 a csapatszervezést és tervezgetést sosem lehet elég korán elkezdeni Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Február 4, 2009 Megosztás Közzétéve: Február 4, 2009 a csapatszervezést és tervezgetést sosem lehet elég korán elkezdeni De igen. Pl megtervezel előre egy fasza vadork csapatot, aztán kiderül, hogy a karakteralkotás szerint csak féllábú elfekkel lehet jönni. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Február 4, 2009 Megosztás Közzétéve: Február 4, 2009 A csapatszervezést is lehet korán kezdeni.. eltervezed a csapatot, aztán kiderül, hogy x és y nem tud jönni, és ezzel borul a terv Link a hozzászóláshoz
Syrand Caldern Közzétéve: Február 4, 2009 Megosztás Közzétéve: Február 4, 2009 De igen. Pl megtervezel előre egy férfi nemi szerve vadork csapatot, aztán kiderül, hogy a karakteralkotás szerint csak féllábú elfekkel lehet jönni. Hogy a mentolos péklapátba találtad ki, milyen partit tervezek??? KIFELÉ A FEJEMBÕL!!!!11111oneoneoneeleven^¢°#'' Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Február 5, 2009 Megosztás Közzétéve: Február 5, 2009 Szupernagyi megsúgta mit gondolsz. Csak nehogy az legyen a vége, amit jósoltam. Javaslatom: ötletelni korán is lehet, de tervezni csak karakteralkotási rendszer után. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Február 5, 2009 Megosztás Közzétéve: Február 5, 2009 HI! Én egyszerűen ezt nem értem. A csapatkoncepció, a karakterek rég ki vannak dolgozva, amikor lesz majd karialkotási rendszer, hát azt majd hozzá hajlítjuk a meglévő karaktereinkhez, alkuszunk, vesztegetünk , és fenyegetünk, majd némi jogi csűrés-csavarással kihozzuk, h nekünk van igazunk. Most ez mé' baj?!? nemértem... . Komolyra fordítva a szót. Több, különböző féle-fajta koncepció van mind csapat, mind karakter, mind JK téren, ergó semmi sincsen . Amúgy meg ki beszélt itt karakterekről, meg csapatalkotásról, h azért kellene külön topic, meg fórum??? Egy egészen más téma miatt fog majd kelleni. De ez legyen a nem túl távoli jövő egy zenéje... Písz @ Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Február 5, 2009 Megosztás Közzétéve: Február 5, 2009 Feloooon. Tudom, majd élőben megbeszéljük a dolgot, meg még messze van, de el ne feledd azt a fincsi meggyes lötyit hozni táborba, én meg hozom a fincsi csokisat... Bár nem házi, de jó féle, s megint befoglaljuk a lépcsőfordulós puffokat. Többieknek meg (benne: Felon is): Lesz süti, mert lesz időm, s pénzem is, a viszonylag jó ösztöndíj miatt, amit még nem tudok mennyi, de jóra tippelem. Ami meg a csapatkoncepciót illeti... Sok lehetőség van... Én nyitott típus vagyok, játszok goblint, orkot, embert és kasztok töménytelen változatát. Csak egy jó csapat kell, jó emberkékkel, ennyi a dolog titka. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés