Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Nyári Tábor 2009. július 22-26.

Recommended Posts

Közzétéve:

Veneeees :) Nem felejtem el, ha el tudok menni táborba, akkor mindenképpen viszem a lötyit :) Jófajta házi, félrerakom a megfelelő adagot ;) Befoglalhatjuk a puffokat is, de igazából uccse a hely, hanem a társaság számít :)

Közzétéve:

Szeretném javasolni a következő csapatversenyt, mint fakultatív programot a táborra:

1. forduló: Óda Cz térdharisnyájához c. mű költése és előadása bármilyen sumér népi hangszeren

2. forduló: ötösfekvő

3. forduló: szcenárió a gazdasági válság megoldására, minimum 2, maximum 4 oldalban

4. forduló: Madonna - Like a virgin imitálása és eltátogása miniszoknyában (nemtől függetlenül)

5. forduló: Aquir vérfoci

Fordulók közötti műsorszámnak javasolnám:

Felon hastáncol és énekel miközben Thya félmeztelenül sört osztogat.

A nyertes egy ismeretlen származású fehér port tartalmazó borítékot kap.

Na?

Közzétéve:

Na persze aztán majd hivatalosan is perbe fogtok kiskorúak megrontásáért, meg embereknek okoznék álmatlan éjszakákat (kinek miért...)

Nem nem, egyébként sem lehet inni táborban ha jól tudom. :)8)

Nem baj majd osztogatok alkoholmentes sört. :)

Közzétéve:

Ehh, tudtam, hogy mindig akad valaki, akinek nem tetszik a közösségi program. Semmi csapatépítő szellem nincs benned. 8)

Btw lehetséges hogy eddig bizonytalanul 3 fős csapatunk keres még plusz 2 főt.

Ilyen ajánlatra ne lepődj meg, ha olyan választ kapsz, hogy "esetleg van rá némi esély, hogy jelentkezem hozzátok, vagy nem".

Közzétéve:

Nem fogok meglepődni. :) Pont ilyen ajánlatra vártam eddig is. Tekintsd úgy mint egy tendert amit a piaci helyzet felmérése céljából írtam ki. (igen igen agyamra ment a munka, pedig nem is ezen a területen dolgozom.... :he: )

Csak jeleztem a jövő lehetséges kimenetelét. Majd ha letisztáztam a bizonytalan csapatom egyik bizonytalan tagjával hogy akkor most jön-é á vagy mi lesz akkor írok ki konkrét pályázatot is. :D

Peace

Közzétéve:

Sziasztok!

Végre eljött megint a nyt ideje. A rizikó faktor minden bizonnyal részt vesz az eseményen, bár ezt a többiek még nem tudják. Örülök vagy mi.

Üdv: Matt Démon

Közzétéve:

Üdvözlet!

Rég nem jártam erre, de ugy látaom még nem maradtam le semmiről az NyTvel kapcsolatban,

Május, június környékén lejár a gyakszim ugyhogy viszonylag szabad nyaram lesz

Ott leszek;)

csapatom még nincsen sajnos de majd az adott helyen...., addig is jó tervelgetést :P

peace hokusz

Közzétéve:

Sziasztok!

Na akkor megint, egy kicsit konkrétabban:

2 fő csapatot, csapattársakat keres.

Részemről bosziban gondolkodnék, alkalmazkodó vagyok . :twisted:

Másik emberünk is alkalmazkodó, bár szíve a BM felé húz bármi jöhet.

Jelentkezni itt vagy bárhol máshol ahol megtaláltok.

Üdv:

Thya

Közzétéve:

Nyitottam csapatszervezésre topicot, kérlek a továbbiakban ott keresgéljetek csapatot/csapattagot. :)

És a háttérprogramról.. ízé.. :)

TTre is ígértem hastáncot, talán ha nem ígérem, akkor megvalósul :P "Oktatásra" meg szakítanánk időt Thya :D Majd meglátjuk hogy alakul, de ha már mi ilyen "csapatépítő szellem"űek vagyunk kedves sógigyerek, akkor te is bevállalnád, amit tőlünk elvársz? :) Azt a kifogást nem fogadhatjuk el, hogy nem vagy rá képes, hiszen... :)

Közzétéve:

Fórumra fel

infó összegyűjt

csapat összehoz

pénz átutal

kenyér, tej, fogkefe, tornacsuka, km-ölő, valamint cigicsikk-láthatatlanító (hehe Tao 8) ) bepakol

ééés tábor.

Egyszerű. Én így szeretem. Sejthetően ott leszünk.

Közzétéve:

Alec és Matt: Ne csak sejthetően, hanem tutira! Régi visszajárók vagytok, hiányoznátok. ;)

Felon: Csapatépítés szellemében hajlandó vagyok szinte bármit bevállalni. :)

Közben folynak ám a háttérben a titkos szervezetek találkozói, megteszünk mindent annak érdekében, hogy megnehezítsük a JK-k életét. Gyűlnek a Kis Mészárosok a Fekete Lobogó alá, dolgoznak a goblinok a bányákban... Hamarosan várható a karakteralkotási rendszer.

Közzétéve:

Nos, ha így van, akkor meg kell hajtanunk fejüket a felsőbb hatalom, a csapatépítés előtt..

Szóval megígérem, hogy a nyárra összeállítok egy közel 30 perces, hastáncból álló táncsorozatot, különböző zenékkel, és látványtervvel. Thya mellett még bízom benne, hogy akad leányzó, aki bevállalja ezt a kis plusz "munkát", ami felkészülést jelent talán NYT előtt, vagy közben, így többed magunkkal (Sógi, tejis :D ) egy igazán érdekes ibarai feelinget tudnánk varázsolni egy nyári estén a többiek elé. Ha mellévesszük, hogy a tábortüzet is kicsit felmagasztosítjuk, és nem pusztán zsíros étkek előállításához használjuk, hanem hangulati elemként is felismerjük minőségét, akkor elképzelhető, hogy egy igazi, jó szórakozást tudunk biztosítani a nagyérdeműnek. :)

Remélem azért érzitek a hsz-ben az önfeláldozást :D :D :D

Közzétéve:

Hmmm, felidéződtek bennem az Überlive emlékképei.....a csorgadozó nyálpatakok, és meg kell hagyni a tábortűzi verzió valóban igen hangulatos volt. Miért is ne. :twisted:

Bp en is lehet majd edzeni előtte ha egyeztetünk egy két délutánt vagy hétvégét pl. :) Privi?

Közzétéve:

Ma délutáni kis teázást követően, kis beszélgetés hatására, becsatlakoznék a két hölgy mellé hastánccal, így még ékesebben fogtok majd csillogni, az én esetlen mozdulataim mellett... Táncérzékem nuku, de majd Felon kicsit küszködik velem, s valamit kihoz eredményül...

Legalább ügyetlenségemmel is növelem a tábor jó kedvét. :D

Közzétéve:

Huhh Venes megmentettél. Hölgytrió lesz az akkor. Én meg majd az első sorból szakértően figyelemmel kísérem a mozdulatokat, szigorúan tanulási célzattal. ;)

Közzétéve:

Na-na-na-na.

Sógigyerek, azt azé ne felejtsük el, hogy te az elejétől kezdve benne voltál a koncepcióban, szóval úgy "épült" a kis társaság, hogy te voltál a középpontja. Esélyed sincs arra, hogy kihúzd magad, mert akkor az egész ugrik :) Ezzel szerintem a lányok is egyetértenek :)

Üdv a csapatban Venes :) Nem kell aggódni, jó lesz az :)

Közzétéve:

Egyetértek Felonnal. A koncepcióba én utólag épületem be, a már meglévő elemek maradnak. ;)

Jó lenne, ha ez is olyan hagyomány maradna, mint a sütisütés, mate-zés, vérpisti, munchkin, konyakmeggyes ízű...ivólé :) vagy éppen a sport. Kellenek az ilyen csapatépítő tevékenységek, hagyományszerű ismétlődése.

Közzétéve:

Én se szívesen hagynék üres foltot a csapatomban... Vagyis megyek. :)

Jut eszembe....

Hulla, kedves:), pár muffinért cserébe, meg egyébként is, mint csapattárs, lenne egy kérésem...

Elhoznád a Citadellás kártyakészleted? :mrgreen:

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...