Felon Közzétéve: Február 5, 2009 Közzétéve: Február 5, 2009 Veneeees Nem felejtem el, ha el tudok menni táborba, akkor mindenképpen viszem a lötyit Jófajta házi, félrerakom a megfelelő adagot Befoglalhatjuk a puffokat is, de igazából uccse a hely, hanem a társaság számít
Thya Közzétéve: Március 2, 2009 Közzétéve: Március 2, 2009 Na esélyes hogy idén végre időben rá tudok készülni a Táborra és el is tudok menni rá. Ha minden jól jön össze. Jippíííí.
TAO Közzétéve: Március 24, 2009 Közzétéve: Március 24, 2009 Szeretném javasolni a következő csapatversenyt, mint fakultatív programot a táborra:1. forduló: Óda Cz térdharisnyájához c. mű költése és előadása bármilyen sumér népi hangszeren2. forduló: ötösfekvő3. forduló: szcenárió a gazdasági válság megoldására, minimum 2, maximum 4 oldalban4. forduló: Madonna - Like a virgin imitálása és eltátogása miniszoknyában (nemtől függetlenül)5. forduló: Aquir vérfociFordulók közötti műsorszámnak javasolnám:Felon hastáncol és énekel miközben Thya félmeztelenül sört osztogat.A nyertes egy ismeretlen származású fehér port tartalmazó borítékot kap.Na?
Thya Közzétéve: Március 24, 2009 Közzétéve: Március 24, 2009 Na persze aztán majd hivatalosan is perbe fogtok kiskorúak megrontásáért, meg embereknek okoznék álmatlan éjszakákat (kinek miért...) Nem nem, egyébként sem lehet inni táborban ha jól tudom. Nem baj majd osztogatok alkoholmentes sört.
TAO Közzétéve: Március 25, 2009 Közzétéve: Március 25, 2009 Ehh, tudtam, hogy mindig akad valaki, akinek nem tetszik a közösségi program. Semmi csapatépítő szellem nincs benned. Btw lehetséges hogy eddig bizonytalanul 3 fős csapatunk keres még plusz 2 főt. Ilyen ajánlatra ne lepődj meg, ha olyan választ kapsz, hogy "esetleg van rá némi esély, hogy jelentkezem hozzátok, vagy nem".
Thya Közzétéve: Március 26, 2009 Közzétéve: Március 26, 2009 Nem fogok meglepődni. Pont ilyen ajánlatra vártam eddig is. Tekintsd úgy mint egy tendert amit a piaci helyzet felmérése céljából írtam ki. (igen igen agyamra ment a munka, pedig nem is ezen a területen dolgozom.... ) Csak jeleztem a jövő lehetséges kimenetelét. Majd ha letisztáztam a bizonytalan csapatom egyik bizonytalan tagjával hogy akkor most jön-é á vagy mi lesz akkor írok ki konkrét pályázatot is. Peace
droko Közzétéve: Március 26, 2009 Közzétéve: Március 26, 2009 Sziasztok!Végre eljött megint a nyt ideje. A rizikó faktor minden bizonnyal részt vesz az eseményen, bár ezt a többiek még nem tudják. Örülök vagy mi.Üdv: Matt Démon
Antail Közzétéve: Március 26, 2009 Szerző Közzétéve: Március 26, 2009 Hétvégére megvan a kiírás, köszi a türelmet!
Alexander C. Dragon Közzétéve: Március 27, 2009 Közzétéve: Március 27, 2009 Üdvözlet! Rég nem jártam erre, de ugy látaom még nem maradtam le semmiről az NyTvel kapcsolatban, Május, június környékén lejár a gyakszim ugyhogy viszonylag szabad nyaram lesz Ott leszek;) csapatom még nincsen sajnos de majd az adott helyen...., addig is jó tervelgetést peace hokusz
Thya Közzétéve: Március 29, 2009 Közzétéve: Március 29, 2009 Sziasztok! Na akkor megint, egy kicsit konkrétabban: 2 fő csapatot, csapattársakat keres. Részemről bosziban gondolkodnék, alkalmazkodó vagyok . Másik emberünk is alkalmazkodó, bár szíve a BM felé húz bármi jöhet. Jelentkezni itt vagy bárhol máshol ahol megtaláltok. Üdv: Thya
Felon Közzétéve: Március 29, 2009 Közzétéve: Március 29, 2009 Nyitottam csapatszervezésre topicot, kérlek a továbbiakban ott keresgéljetek csapatot/csapattagot. És a háttérprogramról.. ízé.. TTre is ígértem hastáncot, talán ha nem ígérem, akkor megvalósul "Oktatásra" meg szakítanánk időt Thya Majd meglátjuk hogy alakul, de ha már mi ilyen "csapatépítő szellem"űek vagyunk kedves sógigyerek, akkor te is bevállalnád, amit tőlünk elvársz? Azt a kifogást nem fogadhatjuk el, hogy nem vagy rá képes, hiszen...
Alec Baldwin Közzétéve: Április 1, 2009 Közzétéve: Április 1, 2009 Fórumra fel infó összegyűjt csapat összehoz pénz átutal kenyér, tej, fogkefe, tornacsuka, km-ölő, valamint cigicsikk-láthatatlanító (hehe Tao ) bepakol ééés tábor. Egyszerű. Én így szeretem. Sejthetően ott leszünk.
TAO Közzétéve: Április 1, 2009 Közzétéve: Április 1, 2009 Alec és Matt: Ne csak sejthetően, hanem tutira! Régi visszajárók vagytok, hiányoznátok. Felon: Csapatépítés szellemében hajlandó vagyok szinte bármit bevállalni. Közben folynak ám a háttérben a titkos szervezetek találkozói, megteszünk mindent annak érdekében, hogy megnehezítsük a JK-k életét. Gyűlnek a Kis Mészárosok a Fekete Lobogó alá, dolgoznak a goblinok a bányákban... Hamarosan várható a karakteralkotási rendszer.
Felon Közzétéve: Április 1, 2009 Közzétéve: Április 1, 2009 Nos, ha így van, akkor meg kell hajtanunk fejüket a felsőbb hatalom, a csapatépítés előtt.. Szóval megígérem, hogy a nyárra összeállítok egy közel 30 perces, hastáncból álló táncsorozatot, különböző zenékkel, és látványtervvel. Thya mellett még bízom benne, hogy akad leányzó, aki bevállalja ezt a kis plusz "munkát", ami felkészülést jelent talán NYT előtt, vagy közben, így többed magunkkal (Sógi, tejis ) egy igazán érdekes ibarai feelinget tudnánk varázsolni egy nyári estén a többiek elé. Ha mellévesszük, hogy a tábortüzet is kicsit felmagasztosítjuk, és nem pusztán zsíros étkek előállításához használjuk, hanem hangulati elemként is felismerjük minőségét, akkor elképzelhető, hogy egy igazi, jó szórakozást tudunk biztosítani a nagyérdeműnek. Remélem azért érzitek a hsz-ben az önfeláldozást :D
Thya Közzétéve: Április 1, 2009 Közzétéve: Április 1, 2009 Hmmm, felidéződtek bennem az Überlive emlékképei.....a csorgadozó nyálpatakok, és meg kell hagyni a tábortűzi verzió valóban igen hangulatos volt. Miért is ne. Bp en is lehet majd edzeni előtte ha egyeztetünk egy két délutánt vagy hétvégét pl. Privi?
Venes Közzétéve: Április 5, 2009 Közzétéve: Április 5, 2009 Ma délutáni kis teázást követően, kis beszélgetés hatására, becsatlakoznék a két hölgy mellé hastánccal, így még ékesebben fogtok majd csillogni, az én esetlen mozdulataim mellett... Táncérzékem nuku, de majd Felon kicsit küszködik velem, s valamit kihoz eredményül... Legalább ügyetlenségemmel is növelem a tábor jó kedvét.
Thya Közzétéve: Április 6, 2009 Közzétéve: Április 6, 2009 Jujj de jó közös tánci. Jó lesz az . Egyébként meg ugyan már Venes kicsivel több önbizalmat.
TAO Közzétéve: Április 7, 2009 Közzétéve: Április 7, 2009 Huhh Venes megmentettél. Hölgytrió lesz az akkor. Én meg majd az első sorból szakértően figyelemmel kísérem a mozdulatokat, szigorúan tanulási célzattal.
Felon Közzétéve: Április 7, 2009 Közzétéve: Április 7, 2009 Na-na-na-na. Sógigyerek, azt azé ne felejtsük el, hogy te az elejétől kezdve benne voltál a koncepcióban, szóval úgy "épült" a kis társaság, hogy te voltál a középpontja. Esélyed sincs arra, hogy kihúzd magad, mert akkor az egész ugrik Ezzel szerintem a lányok is egyetértenek Üdv a csapatban Venes Nem kell aggódni, jó lesz az
Venes Közzétéve: Április 7, 2009 Közzétéve: Április 7, 2009 Egyetértek Felonnal. A koncepcióba én utólag épületem be, a már meglévő elemek maradnak. Jó lenne, ha ez is olyan hagyomány maradna, mint a sütisütés, mate-zés, vérpisti, munchkin, konyakmeggyes ízű...ivólé vagy éppen a sport. Kellenek az ilyen csapatépítő tevékenységek, hagyományszerű ismétlődése.
droko Közzétéve: Április 7, 2009 Közzétéve: Április 7, 2009 Hmmm! Már be is csengettem a lóvét Antail számlájára, csak el ne igya! Matt Démon
Antail Közzétéve: Április 7, 2009 Szerző Közzétéve: Április 7, 2009 Üdv, Blasius, Tsöppiék, Matt befizetése már a számlán. Z
Venes Közzétéve: Április 15, 2009 Közzétéve: Április 15, 2009 Én se szívesen hagynék üres foltot a csapatomban... Vagyis megyek. Jut eszembe.... Hulla, kedves:), pár muffinért cserébe, meg egyébként is, mint csapattárs, lenne egy kérésem... Elhoznád a Citadellás kártyakészleted?
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés