Oshram Közzétéve: Április 15, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 15, 2009 Üdv! Hát Hulla, Citadellát a népnek, sokat :D Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Április 15, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 15, 2009 Én se szívesen hagynék üres foltot a csapatomban... Vagyis megyek. Jut eszembe.... Hulla, kedves:), pár muffinért cserébe, meg egyébként is, mint csapattárs, lenne egy kérésem... Elhoznád a Citadellás kártyakészleted? Na hát ha ennyire szeretnétek, akkor csak azért hogy legyen Citadellátok, megyek én is! Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Április 15, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 15, 2009 Én is hozok sütit, ha azon múlik a Citadella elhozatala.. Már persze ha megyek.. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 16, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 16, 2009 Én is hozok sütit, ha azon múlik a Citadella elhozatala.. Már persze ha megyek.. Jössz. Csokit iszogatunk, hastáncolsz a népnek, citadellázunk, és még sok minden más... legrosszabb esetben jelents beteget a munkahelyen. Link a hozzászóláshoz
Thovadis Közzétéve: Április 22, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 22, 2009 Ahoy,Nem találom a befizetettek listáját, tud valaki segíteni?Előre is köszönöm... Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 23, 2009 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 23, 2009 Hétvégén frissül. Jelentkezési rendszerben van. Link a hozzászóláshoz
Thovadis Közzétéve: Április 23, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 23, 2009 Kösz, megtaláltam Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Április 24, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 24, 2009 Frissítettem a befizetett regisztráltakat.Aki még nem reggelt az tegye meg, aki még nem fizetett be az is tegye meg. Hétvégén frissül a befizetett lista is. Üdv. Z A befizetettek listáját nálam még nem mutatja! Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Április 24, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 24, 2009 Frissítettem a befizetett regisztráltakat.Hétvégén frissül a befizetett lista is. Üdv. Z Ez szvsz azt jelenti, hogy az egyéni regidben látszódik már, ha befizetted, érvényessé vált, és látod, hogy mennyit fizettél be, de a befizetett lista csak hétvégén frissül, ami elég tág intervallum U.i.: Még nekem sem látszódik, szal még valsz nem frissült, nem az ÖN készülékében van a hiba Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Április 25, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 25, 2009 Sőt, még én sem láttam, pedíg már hétvége van. És a hétvégi kiírás is hétfőn került ki! Pedíg érdekelt volna hogy eddíg kik fizettek! Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 25, 2009 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 25, 2009 Frissült a lista:http://www.kalandozok.hu/index.php?tere ... =index.phpTöbben vannak akik jelezték, hogy már befizették a tábordíjat, ellenben a listán nem szerepelnek. Õk kérem ellenőrizzék az átutalásukat.üdv.Z Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Április 25, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 25, 2009 És lőn világosság! Legközelebb előbb azért belépek a regisztrációs oldalra, és akkor polóm is lesz! Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 25, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 25, 2009 Frissült a lista:http://www.kalandozok.hu/index.php?tere ... =index.phpTöbben vannak akik jelezték, hogy már befizették a tábordíjat, ellenben a listán nem szerepelnek. Õk kérem ellenőrizzék az átutalásukat.üdv.ZNYT2009 Jelentkeztet?i RendszerFatal error: Call to undefined function form() in /USER/kalandozok/kalandozok_hu/www/talalkozok/nyt2009/rendszer/nyt2009_h.php on line 39 Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 25, 2009 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 25, 2009 Link javítva.Beléptek és ott a befizetés. Link a hozzászóláshoz
DarkGOD Közzétéve: Április 27, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 27, 2009 Hello!Támadt egy kis gondom. Egész pontosan nem tudok belépni a táborjelentkezési rendszerbe.A segítséget előre is köszönöm. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Április 27, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 27, 2009 A fórumon regisztrált adataiddal próbáltál meg belépni? Link a hozzászóláshoz
DarkGOD Közzétéve: Április 27, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 27, 2009 Természetesen. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Április 27, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 27, 2009 És mi történik? Kiír valamit, vagy egyszerűen csak nem enged be...? Link a hozzászóláshoz
DarkGOD Közzétéve: Április 27, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 27, 2009 "Rossz felhasználónév vagy jelszó!". Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 27, 2009 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 27, 2009 Este ellenőrzöm. Link a hozzászóláshoz
Thovadis Közzétéve: Április 27, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 27, 2009 Ahoy,A kért póló árát lehet helyben, a táborban kifizetni? Link a hozzászóláshoz
DarkGOD Közzétéve: Április 28, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 28, 2009 Hát Antail, nemrég próbálkoztam a belépéssel és még mindíg nem megy, esetleg valami ötlet? Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 28, 2009 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 28, 2009 A hiba már bemérve, az újonan [fórum megújulás] regisztrált userek jelszavai más módszerrel vannak tárolva, mint a régieké.Javításra leghamarabb hétvégén lesz lehetőségem.Addig lehetőség: - türelem- régebbi felhasználó ismerőst megkérni, hogy vegye fel a táborlakót neked Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 28, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 28, 2009 A hiba már bemérve, az újonan [fórum megújulás] regisztrált userek jelszavai más módszerrel vannak tárolva, mint a régieké.Javításra leghamarabb hétvégén lesz lehetőségem.Addig lehetőség: - türelem- régebbi felhasználó ismerőst megkérni, hogy vegye fel a táborlakót nekedAz új fórummotor más hash algoritmust használ? Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 28, 2009 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 28, 2009 Bizony bizony. Részleteket átküldöm privátban. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés