DarkGOD Közzétéve: Április 28, 2009 Közzétéve: Április 28, 2009 A hash algoritmus alatt azt értitek, hogy többszörösen kódoljátok a jelszavakat?
Con Salamander Közzétéve: Április 28, 2009 Közzétéve: Április 28, 2009 Az algoritmusos tema privatban menjen tovabb, mert nem tartozik a Nyari Taborhoz.
TAO Közzétéve: Április 28, 2009 Közzétéve: Április 28, 2009 Az algoritmusos tema privatban menjen tovabb, mert nem tartozik a Nyari Taborhoz.Jogos. Mi már privátban folytattuk Antaillal.A hash algoritmus alatt azt értitek, hogy többszörösen kódoljátok a jelszavakat?Nem. A hash algoritmus csak alatt azt értettük, amit mondtunk: egy hash algoritmust. Továbbiakban pszi üzenetben, ha érdekel.
TAO Közzétéve: Április 28, 2009 Közzétéve: Április 28, 2009 Hogy maradjunk NYT témában, van valakinek ötlete valami új közösségi programra? Lehet szerepjátékkal kapcsolatos, vagy attól független is. Az utóbbi években mindig volt valami ilyesmi, szinte minden táborban bemutatkozott egy-egy új program, pl.: Citadella, TT meglepi program, Munchkin-verseny,
Felon Közzétéve: Április 28, 2009 Közzétéve: Április 28, 2009 Hát, most lesz az a szituációs verseny, nem? Bár én mondjuk nyúl leszek benevezni, de azért közösségépítő Ha szeretnétek, "tanítok" hastáncot is, vagy csinálhatunk olyan "addelmagad" versenyt is. Amolyan ki mit tud-ot. Ki tud nagyobb hülyét csinálni magából, ki tud jobban énekelni, ki tud nagyobbat esni, köpni, ugrani, ki tudja jobban/hitelesebben hozni Gorduin figuráját dumában, ruhában, hangban, tudásban Tudjátok, olyasféle interaktív Activity
Brego Közzétéve: Április 29, 2009 Közzétéve: Április 29, 2009 Nyt got talent 2009 Én benne vagyok, van amúgy is két chillei cserediáklány akikkel égetni lehet magunkat
Darun Közzétéve: Április 29, 2009 Közzétéve: Április 29, 2009 Mint minden táborba ahová ellátogatok, itt is felmérném az igényeket HKK terén! Aki hozna magával paklit az jelezze pls!
Thya Közzétéve: Április 29, 2009 Közzétéve: Április 29, 2009 Wow Activitym van és függő is vagyok. Levigyem, Lenne rá igány? De Felon ötletét is támogatom.
Daru Közzétéve: Április 29, 2009 Közzétéve: Április 29, 2009 Nyt got talent 2009 Én benne vagyok, van amúgy is két chillei cserediáklány akikkel égetni lehet magunkat A chillei cserediáklányok tuti jönnek. Figyelem! Előre jelzem, hogy tilos őket etetni, és majd kéretik kellő távolságot tartani a rácsoktól! Amúgy én 4 nyelven tudom elmondani, hogy: "Luke! Én vagyok az apád!" ... ha valakit érdekel.
Felon Közzétéve: Április 29, 2009 Közzétéve: Április 29, 2009 Én lehet, hogy Activityz-nék, bár pusztán rám nem lehet építeni, mert ugyebár az csapatjáték Felvetés: Én nem kértem étkezést, és azt hiszem vannak még rajtam kívül olyanok, akik így tettek. Az ő véleményüket kérdezném: mit gondoltok arról, hogy ha nem lesz magas fokú tűztilalom, akkor a tábortűznél - ha nem is minden nap - bográcsban paprikáskrumplit, gulyást, vagy valami ilyesmit főzzünk? Mivel tisztában vagyok az "adjunkbelepénzt" dolgokkal - és nagy üzemben nem is főznénk, azért 5-8 ember bőven jóllakhatna - ezért úgy gondoltam olyan alapon működne a dolog, hogy mindenki hozna bele valamit. Van Selypen bolt, és fognak is menni szvsz elég sűrűn emberkék, így annak is megoldható, aki nem szeretne hozzávalókat cipelni magával. Az ínyenceknek ( ) arra is tudok lehetőséget biztosítani, hogy viszek tárcsalapot, amin vékony husikat/szalonnadarabokat/hagymát/kolbászt lehet nagyon ízletesen megsütni, anélkül, hogy valaki örökké a nyárs mellett ülne. Ha van erre igény, akkor légyszi jelezzétek, és megszervezem a bogrács és/vagy tárcsalap elszállítását
Brego Közzétéve: Április 30, 2009 Közzétéve: Április 30, 2009 Felon (nem si tudom ki jött más helyen a duracell-nyuszi beszólással...)...Bográcsot viszünk, azt ne szervezzééé'Viszek hozzá alapanyagot is (mert hát bográccsal még nem lakott jól senki), szóval ami várható: krumpli és füstölt hús. Ha gondolod, ebbe érdemesebb beleszállnod, illetve másnak is inkább ezt javallom. A bográcsunk kényelmes 5-7 főnek szerintem.
Felon Közzétéve: Április 30, 2009 Közzétéve: Április 30, 2009 (A duracell nyuszi az nem a bográcsra szólt, hanem a modultechnikaira, ha végigolvasod, akkor láthatod, különbenis vicc volt, és az még valóban nem aktuális, amire írtam, ez viszont az, mivel csak egy felvetés.)Még meggondolom.A bográcsolás pedig - előzetes felvetések alapján - átgondolásra kerül. Az eredményt majd közzéteszem.
Gabe Közzétéve: Április 30, 2009 Közzétéve: Április 30, 2009 Szeva! Ez a borácsozás nagyon jól hangzik. Támogatnám alapanyaggal, pénzeszközzel, boltbajárással és nem utolsó sorban kóstolással. Bár én ebédet is igényeltem, de majd megoldom valahogy.
Antail Közzétéve: Május 1, 2009 Szerző Közzétéve: Május 1, 2009 Hi,azért számoljatok azzal is, ha esetleg a legmagasabb szintű tűzriasztás (ld. tavaly előtt) lesz akkor egy cigit se gyújthatsz meg kb.
Brego Közzétéve: Május 1, 2009 Közzétéve: Május 1, 2009 Igen, ezzel mindenképpen érdemes kalkulálni, úgyhogy szerintem senki ne számoljon azért egészen biztossal arra, hogy majd "főznek" rá. Alapból érdemes átgondolni, mit eszel akkor, ha mondjuk tűzriasztás van, és a kijelölt tűzrakó helyen sem szabad főzni.
Venes Közzétéve: Május 1, 2009 Közzétéve: Május 1, 2009 Felon: Jó az ötlet, de ebben a buliban nem veszek most sajna részt. Szóval velem ne számoljatok, az egyéni szociális problémáim miatt.
Felon Közzétéve: Május 1, 2009 Közzétéve: Május 1, 2009 Igen, tudom, királylány de a kis lovag talán (ha már rábeszéltem arra, amire "rábeszéltem" a kaja kapcsán ) Amúgy alapból - szóval ha nem lesz tűzgyújtási tilalom - se számítson senki arra, hogy majd "főznek" rá. Ez még véletlenül sem arról fog szólni - ha egyáltalán megvalósul -, hogy majd valaki ott áll a bogrács mellett, és naphosszat a bandára főz. Hát nem. A tábor alatt 2-3 alkalommal, esténként, közösen főzöcskézünk - már akinek ez aktuális lesz -, és ez még véletlenül sem hasonlít az étkeztetésre, amire be lehet fizetni. Az elején is csak úgy indult, és ez azóta sem változott, hogy pár ember - hiszen alapból is együtt töltenénk az estéket - közösen a tábortűz mellett elbeszélgetve nem pusztán szalonnát süt, hanem bográcsost főz. Ennyi, ne képzeljen bele senki többet, ez nem egy másfajta megoldása az étkeztetésnek az egész tábor folyamán, hanem 2-3szori közös beszélgetős, énekelgetős, sztorizgatós, esetlegvalamitjátszós este, amibe bárki becsatlakozhat, ha nem is bográcsol, mert közben lehet szalonnát/virslit/kolbászt/hagymát is sütni nyárson. Nem szervezői program, hanem önálló lehetőség, ha úgy alakul én akár még szívesen kölcsön is adom a bográcsot, amikor nekem nem kell, így senki nem marad le a jóról Szóval én ezennel "törlöm" a felvetést tábor szinten Ha valaki esetleg szeretne csatlakozni, az nekem jelezzen, és megbeszéljük.
Darun Közzétéve: Május 2, 2009 Közzétéve: Május 2, 2009 Líthas! Én fizettem kaját (majd kiderül volt e értelme) és úgy tekintek erre a bográcsos dologra, ahogy kell: mint alkalmi társasági esemény. Amúgy is imádom a tábortűz hangulatát, bár a legutolsó táborozás alkalmával kihagytam a tömegre való tekintettel (bármekkora flash, a tömegiszonyom erősebb). Szóval alkalomadtán csatlakoznék én is. Ha más nem, nézőnek. Ha jól emlékszem, régebben volt lehetőség focizni/kosarazni/stb. Idén is lesz ilyen? Csak mert CS-vel még van egy "félbehagyott" goblinping-pong mérkőzésem amit befejezni nem, de folytatni mindenképpen szeretnék! Darun
Con Salamander Közzétéve: Május 2, 2009 Közzétéve: Május 2, 2009 Üdv! Hozz(atok) ütőt meg sok-sok labdát [nekem nincs ], mert pingpongasztal van. Ha jól emlékszem, rossz minőségű ütő is akad néhány. A goblin-pingpong pedig egy örökké tartó mérkőzés, tekintve, hogy nem lehet benne pontot szerezni, soha nem lesz győztes Darun: a folytatásra való kihívást elfogadtam Üdv!
Obscuritas Közzétéve: Május 5, 2009 Közzétéve: Május 5, 2009 Hu! Üdv mindenkinek! Szomorúan konstatáltam, hogy 1 (vagy kitudjamennyi) év inaktivitás után megfosztottak teljhatalmú inkvizítori jogaimtól Tábor tábor tábor. Remélem, ha elég sokszor ismételgetem, rá is tudom venni magam... Pedig már jó régen voltam. Menni kellene táborba. Na majd kiderül addigra, bár általában utolsó határidő után szoktam jelentkezni 2 hónappal, de hát ez ilyen... Menni kellene... (vajon van itt valami aláírásom, vagy kétszer leszek itt megint) Obshugi nemolyanpici bátyója
Darun Közzétéve: Május 6, 2009 Közzétéve: Május 6, 2009 Üdv!Hozz(atok) ütőt meg sok-sok labdát [nekem nincs ], mert pingpongasztal van. Ha jól emlékszem, rossz minőségű ütő is akad néhány. A goblin-pingpong pedig egy örökké tartó mérkőzés, tekintve, hogy nem lehet benne pontot szerezni, soha nem lesz győztes Darun: a folytatásra való kihívást elfogadtam Üdv! Ezt felettéb szomorúan hallom, ugyanis feltett szándékom volt hogy nem hagyom hogy (olyan könnyen) legyőzz! De ha eleve ne is veszíthetek... Ütőm sajna nincs így vagy kunyerálok valakitől, vagy beérem a helyi példányokkal.
TAO Közzétéve: Május 6, 2009 Közzétéve: Május 6, 2009 Tudjuk ám, hogy fű alatt már számos csapat megalakult. Ne titkoljátok hát, akinek már fix a csapata, legyen szíves írja ki a Csapatok topicba. Köszi!
Daru Közzétéve: Május 11, 2009 Közzétéve: Május 11, 2009 A goblin-pingpong pedig egy örökké tartó mérkőzés, tekintve, hogy nem lehet benne pontot szerezni, soha nem lesz győztes Mi viszünk ütőt és be is nevezünk rá. ... A goblin ping-pongot amúgy nem szöges ping-pong labdával játszák? De lesz ork foci is a tornacsarnokban, nem?
Con Salamander Közzétéve: Május 12, 2009 Közzétéve: Május 12, 2009 Üdv!A goblinpingpongot bármilyen labdával lehet játszani.Orkfoci? Kizárólag Aquir vérfocit rendezünk, de 12 Op a hatalomszó-használat korlátja -Kivéve Szentynek, mert ha ő bejön, az már maga 30 OP- !Üdv!
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés