Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Nyári Tábor 2009. július 22-26.

Recommended Posts

Közzétéve:
Az algoritmusos tema privatban menjen tovabb, mert nem tartozik a Nyari Taborhoz.

Jogos. Mi már privátban folytattuk Antaillal.

A hash algoritmus alatt azt értitek, hogy többszörösen kódoljátok a jelszavakat?

Nem. A hash algoritmus csak alatt azt értettük, amit mondtunk: egy hash algoritmust. Továbbiakban pszi üzenetben, ha érdekel.

Közzétéve:

Hogy maradjunk NYT témában, van valakinek ötlete valami új közösségi programra? Lehet szerepjátékkal kapcsolatos, vagy attól független is. Az utóbbi években mindig volt valami ilyesmi, szinte minden táborban bemutatkozott egy-egy új program, pl.: Citadella, TT meglepi program, Munchkin-verseny,

Közzétéve:

Hát, most lesz az a szituációs verseny, nem? :) Bár én mondjuk nyúl leszek benevezni, de azért közösségépítő :)

Ha szeretnétek, "tanítok" hastáncot is, vagy csinálhatunk olyan "addelmagad" versenyt is. Amolyan ki mit tud-ot. Ki tud nagyobb hülyét csinálni magából, ki tud jobban énekelni, ki tud nagyobbat esni, köpni, ugrani, ki tudja jobban/hitelesebben hozni Gorduin figuráját dumában, ruhában, hangban, tudásban :) Tudjátok, olyasféle interaktív Activity :)

Közzétéve:
Nyt got talent 2009 :)

Én benne vagyok, van amúgy is két chillei cserediáklány akikkel égetni lehet magunkat :)

A chillei cserediáklányok tuti jönnek. Figyelem! Előre jelzem, hogy tilos őket etetni, és majd kéretik kellő távolságot tartani a rácsoktól!

Amúgy én 4 nyelven tudom elmondani, hogy: "Luke! Én vagyok az apád!" ... ha valakit érdekel. :D

Közzétéve:

Én lehet, hogy Activityz-nék, bár pusztán rám nem lehet építeni, mert ugyebár az csapatjáték :)

Felvetés:

Én nem kértem étkezést, és azt hiszem vannak még rajtam kívül olyanok, akik így tettek. Az ő véleményüket kérdezném: mit gondoltok arról, hogy ha nem lesz magas fokú tűztilalom, akkor a tábortűznél - ha nem is minden nap - bográcsban paprikáskrumplit, gulyást, vagy valami ilyesmit főzzünk? Mivel tisztában vagyok az "adjunkbelepénzt" dolgokkal - és nagy üzemben nem is főznénk, azért 5-8 ember bőven jóllakhatna - ezért úgy gondoltam olyan alapon működne a dolog, hogy mindenki hozna bele valamit. Van Selypen bolt, és fognak is menni szvsz elég sűrűn emberkék, így annak is megoldható, aki nem szeretne hozzávalókat cipelni magával. Az ínyenceknek ( :D ) arra is tudok lehetőséget biztosítani, hogy viszek tárcsalapot, amin vékony husikat/szalonnadarabokat/hagymát/kolbászt lehet nagyon ízletesen megsütni, anélkül, hogy valaki örökké a nyárs mellett ülne. :)

Ha van erre igény, akkor légyszi jelezzétek, és megszervezem a bogrács és/vagy tárcsalap elszállítását :)

Közzétéve:

Felon (nem si tudom ki jött más helyen a duracell-nyuszi beszólással...)...

Bográcsot viszünk, azt ne szervezzééé'

Viszek hozzá alapanyagot is (mert hát bográccsal még nem lakott jól senki), szóval ami várható: krumpli és füstölt hús. Ha gondolod, ebbe érdemesebb beleszállnod, illetve másnak is inkább ezt javallom. A bográcsunk kényelmes 5-7 főnek szerintem.

Közzétéve:

(A duracell nyuszi az nem a bográcsra szólt, hanem a modultechnikaira, ha végigolvasod, akkor láthatod, különbenis vicc volt, és az még valóban nem aktuális, amire írtam, ez viszont az, mivel csak egy felvetés.)

Még meggondolom.

A bográcsolás pedig - előzetes felvetések alapján - átgondolásra kerül. Az eredményt majd közzéteszem.

Közzétéve:

Szeva!

Ez a borácsozás nagyon jól hangzik. Támogatnám alapanyaggal, pénzeszközzel, boltbajárással és nem utolsó sorban kóstolással. Bár én ebédet is igényeltem, de majd megoldom valahogy. :allpotty::D

Közzétéve:

Igen, ezzel mindenképpen érdemes kalkulálni, úgyhogy szerintem senki ne számoljon azért egészen biztossal arra, hogy majd "főznek" rá.

Alapból érdemes átgondolni, mit eszel akkor, ha mondjuk tűzriasztás van, és a kijelölt tűzrakó helyen sem szabad főzni.

Közzétéve:

Felon: Jó az ötlet, de ebben a buliban nem veszek most sajna részt. :) Szóval velem ne számoljatok, az egyéni szociális problémáim miatt. :D

Közzétéve:

Igen, tudom, királylány :( de a kis lovag talán (ha már rábeszéltem arra, amire "rábeszéltem" a kaja kapcsán :) ) :)

Amúgy alapból - szóval ha nem lesz tűzgyújtási tilalom - se számítson senki arra, hogy majd "főznek" rá. Ez még véletlenül sem arról fog szólni - ha egyáltalán megvalósul -, hogy majd valaki ott áll a bogrács mellett, és naphosszat a bandára főz. Hát nem. A tábor alatt 2-3 alkalommal, esténként, közösen főzöcskézünk - már akinek ez aktuális lesz -, és ez még véletlenül sem hasonlít az étkeztetésre, amire be lehet fizetni. Az elején is csak úgy indult, és ez azóta sem változott, hogy pár ember - hiszen alapból is együtt töltenénk az estéket - közösen a tábortűz mellett elbeszélgetve nem pusztán szalonnát süt, hanem bográcsost főz. Ennyi, ne képzeljen bele senki többet, ez nem egy másfajta megoldása az étkeztetésnek az egész tábor folyamán, hanem 2-3szori közös beszélgetős, énekelgetős, sztorizgatós, esetlegvalamitjátszós este, amibe bárki becsatlakozhat, ha nem is bográcsol, mert közben lehet szalonnát/virslit/kolbászt/hagymát is sütni nyárson. Nem szervezői program, hanem önálló lehetőség, ha úgy alakul én akár még szívesen kölcsön is adom a bográcsot, amikor nekem nem kell, így senki nem marad le a jóról :)

Szóval én ezennel "törlöm" a felvetést tábor szinten :) Ha valaki esetleg szeretne csatlakozni, az nekem jelezzen, és megbeszéljük. :)

Közzétéve:

Líthas!

Én fizettem kaját (majd kiderül volt e értelme) és úgy tekintek erre a bográcsos dologra, ahogy kell: mint alkalmi társasági esemény. Amúgy is imádom a tábortűz hangulatát, bár a legutolsó táborozás alkalmával kihagytam a tömegre való tekintettel (bármekkora flash, a tömegiszonyom erősebb). Szóval alkalomadtán csatlakoznék én is. Ha más nem, nézőnek. :P

Ha jól emlékszem, régebben volt lehetőség focizni/kosarazni/stb. Idén is lesz ilyen? Csak mert CS-vel még van egy "félbehagyott" goblinping-pong mérkőzésem amit befejezni nem, de folytatni mindenképpen szeretnék! :twisted:

Darun

Közzétéve:

Üdv!

Hozz(atok) ütőt meg sok-sok labdát [nekem nincs :D], mert pingpongasztal van. Ha jól emlékszem, rossz minőségű ütő is akad néhány. A goblin-pingpong pedig egy örökké tartó mérkőzés, tekintve, hogy nem lehet benne pontot szerezni, soha nem lesz győztes :)

Darun: a folytatásra való kihívást elfogadtam :)

Üdv!

Közzétéve:

Hu!

Üdv mindenkinek!

Szomorúan konstatáltam, hogy 1 (vagy kitudjamennyi) év inaktivitás után megfosztottak teljhatalmú inkvizítori jogaimtól :shock::P

Tábor tábor tábor. Remélem, ha elég sokszor ismételgetem, rá is tudom venni magam... Pedig már jó régen voltam. :)

Menni kellene táborba.

Na majd kiderül addigra, bár általában utolsó határidő után szoktam jelentkezni 2 hónappal, de hát ez ilyen...

Menni kellene...

(vajon van itt valami aláírásom, vagy kétszer leszek itt megint)

Obshugi nemolyanpici bátyója

Közzétéve:
Üdv!

Hozz(atok) ütőt meg sok-sok labdát [nekem nincs :D], mert pingpongasztal van. Ha jól emlékszem, rossz minőségű ütő is akad néhány. A goblin-pingpong pedig egy örökké tartó mérkőzés, tekintve, hogy nem lehet benne pontot szerezni, soha nem lesz győztes :)

Darun: a folytatásra való kihívást elfogadtam :)

Üdv!

Ezt felettéb szomorúan hallom, ugyanis feltett szándékom volt hogy nem hagyom hogy (olyan könnyen) legyőzz! De ha eleve ne is veszíthetek... Ütőm sajna nincs így vagy kunyerálok valakitől, vagy beérem a helyi példányokkal.

Közzétéve:

Tudjuk ám, hogy fű alatt már számos csapat megalakult. Ne titkoljátok hát, akinek már fix a csapata, legyen szíves írja ki a Csapatok topicba. Köszi! :wink:

Közzétéve:
A goblin-pingpong pedig egy örökké tartó mérkőzés, tekintve, hogy nem lehet benne pontot szerezni, soha nem lesz győztes :)

Mi viszünk ütőt és be is nevezünk rá. :) ... A goblin ping-pongot amúgy nem szöges ping-pong labdával játszák? :twisted:

De lesz ork foci is a tornacsarnokban, nem?

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...