TAO Közzétéve: Június 11, 2009 Közzétéve: Június 11, 2009 Én minden társasjátékot imádok, és szeretnék is részt venni amiben csak időm engedi. Tehát potenciálisan jelentkeztem Catanra, Citadellára, üvegezésre, stb.
Venes Közzétéve: Június 11, 2009 Közzétéve: Június 11, 2009 Naaaa...kyr, gyülekezünk társasra. Kedves Karashu, imádom a Catant, egyik kedvencem, olyan 9. szilveszterén ismerkedtem meg vele, és szerelem volt elsőre. Azóta is felragyog az arcom, amint meglátom egy-egy játékbolt kirakatában. TAO: Örömet okoz, hogy megint ilyen szociális cselekményekben részt veszel...Remélem, hogy jó sok játékban arathatok végre győzelmet, helyetted. Hulla: Citadella.
Catsmile Közzétéve: Június 11, 2009 Közzétéve: Június 11, 2009 Catsmile, de egy állat vagy! Sanyi a ló! De nagy! Na, mennék bográcsolni, ki nem hagyjatok! Ja, meg leviszem akkor a Catant, biztos lesz még 1-2 vállalkozó szellemű egyén! szépen gyűlik a társaság a társashoz... szerintem ránk is számíthatsz...
Felon Közzétéve: Június 11, 2009 Közzétéve: Június 11, 2009 Ha engem ki mertek hagyni a társasból, akkor valakinek fájni fog a lábujja Amúgy akit érdekel, meg tudjuk mutatni Venessel, hogy mitől válik még jobbá, interaktívvá és viccesebbé a Citadella.. bár szvsz ez minden társasra ...öhm... vagy bármi egyébre igaz Ugye, Venes? Karashu, felkerültél a listára.. nyugi, egyelőre nem a fekete listára, csak a bográcsolásosra. tegyétek össze a kacsóitokat, hogy ne legyen tűzgyújtó tilalom. És ha már itt tartunk.. Venes, sült alma? Már hogy te se maradj ki az élményből, csak neked, csak ott, annyi sült alma mézzel és fahéjjal, amennyit szeretnél Ja és a vasorrú bábát nehogy befoglalja valaki, az nekem van félretéve
Karashu Közzétéve: Június 11, 2009 Közzétéve: Június 11, 2009 Nos, akkor akinek még van Catanja, hozz el magával! Amúgy valakinek van Shuluri Viadal-a? Nem próbáltam még ki, de nagyon szívesen játszanék vele! Plusz ha valaki birtokol bármilyen más szerepjátékos társasjátékot, hozza, mivel nagyon vevő vagyok a társasokra! Én már most imádkozok, hogy ne legyen tűzgyújtási tilalom, nagyon jó lenne bográcsolni! Egy jó kis paprikás krumpli az alap de egy rántotta 100 tojásból is érdekes lenne! :lol:
Karashu Közzétéve: Június 11, 2009 Közzétéve: Június 11, 2009 Ja és Venes! Rosszul értelmeztem az irományodat! Azt hittem nem tudod mi az a Catan, rosszul olvastam el, sorry! De így legalább azok megtudták, hogy mi is ez a nagyszerű játék, akik még nem ismerik! És hogy az aláírásodból egy szót elcsenjek: BÉKE!
Catsmile Közzétéve: Június 12, 2009 Közzétéve: Június 12, 2009 Ha engem ki mertek hagyni a társasból, akkor valakinek fájni fog a lábujja Amúgy akit érdekel, meg tudjuk mutatni Venessel, hogy mitől válik még jobbá, interaktívvá és viccesebbé a Citadella.. bár szvsz ez minden társasra ...öhm... vagy bármi egyébre igaz Ugye, Venes? Ja és a vasorrú bábát nehogy befoglalja valaki, az nekem van félretéve ööö... milyen társasra is gondolsz még? egyébként enyém akkor a hétfejű... jaja... szerintem a bográcsolás az nálunk (családdal érkezem) is bejátszhat... Karashu: Catan-t elég nagy eséllyel viszünk mi is, de azért még egyeztessünk... kártya? no, nem szerepjátékos, csak olyan klasszikus magyar vagy francia...
Brego Közzétéve: Június 12, 2009 Közzétéve: Június 12, 2009 huhh... belépek, és egyszerűen kiüti a szemem a focilabda... Értem én, hogy rajongunk, meg minden, de ez szerintem nem a legjobb hely erre... nem gondolod, Karashu? Jah, mellesleg tudok vinni Scrabble-t... ha gondoljátok Felejthetetlen és nyelvújító játék
Catsmile Közzétéve: Június 12, 2009 Közzétéve: Június 12, 2009 huhh... belépek, és egyszerűen kiüti a szemem a focilabda...Értem én, hogy rajongunk, meg minden, de ez szerintem nem a legjobb hely erre... nem gondolod, Karashu? Jah, mellesleg tudok vinni Scrabble-t... ha gondoljátok Felejthetetlen és nyelvújító játék A kérdés, hogy mindezekre mikor lesz id? bár, mondjuk egy napkelte nézős hajnali focizás valami közeli tisztáson, az nem lehet rossz... fiúk-lányok vegyesen? nah, mit szóltok hozzá? Scramble? hmm... az is jó játék, amennyire ismerem...
Daru Közzétéve: Június 12, 2009 Közzétéve: Június 12, 2009 Én is elviszem a Monopoly hivatalos MAGUS modját: Erioni város térképen kell kocsmát/fogadót/tavernát építeni, és amelyik kalandozó csapat belép a másik kalandozó csapat tavernájába, az fizet mint a shadoni katonatiszt! (természetesen rézzel, arannyal, mithrillel, gatyával, ami van) És ezt nem 6-al, hanem 10-es dobókockával játsszák. Szerencse kártyák között olyanok vannak, hogy pl. "Egy ittas állapotba került tűzvarázsló véletlenül felgyújtja a fogadódat." Állítólag közveszélyesen hülye vagyok.
Catsmile Közzétéve: Június 12, 2009 Közzétéve: Június 12, 2009 Én is elviszem a Monopoly hivatalos MAGUS modját: Erioni város térképen kell kocsmát/fogadót/tavernát építeni, és amelyik kalandozó csapat belép a másik kalandozó csapat tavernájába, az fizet mint a shadoni katonatiszt! (természetesen rézzel, arannyal, mithrillel, gatyával, ami van) És ezt nem 6-al, hanem 10-es dobókockával játsszák. Szerencse kártyák között olyanok vannak, hogy pl. "Egy ittas állapotba került tűzvarázsló véletlenül felgyújtja a fogadódat."
Karashu Közzétéve: Június 12, 2009 Közzétéve: Június 12, 2009 Hát igen, király az ötlet tényleg! Daru, ha ezt is te találtad ki, hatalmas fantáziád lehet! off: Most miért ne lehetne focis a hozzászólásom?
Venes Közzétéve: Június 12, 2009 Közzétéve: Június 12, 2009 Ha engem ki mertek hagyni a társasból, akkor valakinek fájni fog a lábujja Amúgy akit érdekel, meg tudjuk mutatni Venessel, hogy mitől válik még jobbá, interaktívvá és viccesebbé a Citadella.. bár szvsz ez minden társasra ...öhm... vagy bármi egyébre igaz Ugye, Venes? Karashu, felkerültél a listára.. nyugi, egyelőre nem a fekete listára, csak a bográcsolásosra. tegyétek össze a kacsóitokat, hogy ne legyen tűzgyújtó tilalom. És ha már itt tartunk.. Venes, sült alma? Már hogy te se maradj ki az élményből, csak neked, csak ott, annyi sült alma mézzel és fahéjjal, amennyit szeretnél Ja és a vasorrú bábát nehogy befoglalja valaki, az nekem van félretéve Hm...sült alma...fahéjjal és mézzel...nyam. Még a bográcsolás is fontolási alapon van....de bizonytalan a kimenetele... Már csak azért reménykedem, hogy ne legyen tűzgyújtási tilalom...
Alexander C. Dragon Közzétéve: Június 14, 2009 Közzétéve: Június 14, 2009 Hello! Nagyon patyi ötlet a bográcsolás, véleményem szerint elég lenne csak bográcsot vinni, aztan aki támogatja ott helyszínen összedobni a hozzávalókra, nem egy iszonyat összeg szerintem aztan kilehetne írni a menüt és szavazni rá.. pl sertéspöri marhapöri tejberizs csak ötlet mindenestre feliratkoznék a listára minden jót písz
Karashu Közzétéve: Június 14, 2009 Közzétéve: Június 14, 2009 Tud valaki itt Vampire-özni? ***mohó arc
Catsmile Közzétéve: Június 15, 2009 Közzétéve: Június 15, 2009 Tud valaki itt Vampire-özni? ***mohó arc nem inkább vérszomjas? nekem az alapkönyv megvan, elkezdtem tanulmányozni.... azt nem tudom, hogy mire a tábor lesz, eljutok-e a rendszerismeretig... arról nem is beszélve, hogy hogyan fog ennyi minden beleférni az időbe... és KM is kell a játékhoz...
TAO Közzétéve: Június 15, 2009 Közzétéve: Június 15, 2009 KM-et jó eséllyel találtok majd helyben. Szinte minden táborban össze szokott verődni 1-1 Vampire kaland.
Karashu Közzétéve: Június 15, 2009 Közzétéve: Június 15, 2009 Nekem nagyon játszhatnékom van, ha Vampire-ről van szó! Légyszi próbáld meg áttanulmányozni Catsmile, én tuti mennék játszani!
Felon Közzétéve: Június 16, 2009 Közzétéve: Június 16, 2009 Jelentem az érintetteknek, hogy NyTben nem lesz vörösboros kuflóf, ugyanis képtelenség megsütni normál kuglófformában, valamint muffinformában, én meg nem cipelem a lyukas kuglófformát Pestre. Sorry kislovag, majd sütök neked máskor
Catsmile Közzétéve: Június 16, 2009 Közzétéve: Június 16, 2009 Jelentem az érintetteknek, hogy NyTben nem lesz vörösboros kuflóf, ugyanis képtelenség megsütni normál kuglófformában, valamint muffinformában, én meg nem cipelem a lyukas kuglófformát Pestre. Sorry kislovag, majd sütök neked máskor hmm... ha már ennyire nyíltan kihirdetted, szívesen lennék érintett... honnan is kellene elcipelni azt a kuglóf formát? vagy hogy is néz ki, hátha tudok szerezni... fotót!
Hulla Közzétéve: Június 17, 2009 Közzétéve: Június 17, 2009 Üdv!A fentebb említett lehetőség határideje lejárt. További beküldött leveleket a témában figyelmen kívül hagyjuk. Várjuk viszont a karaktereket és előtörténeteket. Csak hagyományosan a tábor kezdetekor, vagy esetleg már korábban publikus lesz a csapat-KM beosztás?
TAO Közzétéve: Június 18, 2009 Közzétéve: Június 18, 2009 Csak hagyományosan a tábor kezdetekor, vagy esetleg már korábban publikus lesz a csapat-KM beosztás? Hát még nem döntöttük el, lehet, hogy mégis a hagyományos módszert követve a tábor kezdetekor kockával dobjuk ki mindenki előtt a párosításokat...
TAO Közzétéve: Június 19, 2009 Közzétéve: Június 19, 2009 Vérpisti verseny lesz idén? Szervez valaki? Vagy idén átveszi a helyét a Szituációs Verseny (esetleg a Vérpistit is lefedi )?
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés