Darun Közzétéve: November 15, 2003 Közzétéve: November 15, 2003 Lithas!Pár kérdésem nekem is lenne. Aki meg tudja oldani a szállást egyedileg, az ingyen van ott? A 6400Ft azé kicsit húzós, még nekem is. Nem arrol van szó, hogy sokallom az árat, mert biztos a szolgálltatás szinvonala olyan is. De azé nem sokan szaladgálunk 10E Ft-vel a zsebünkben. Engem is érdekelne, hogy lehet -e még regisztrálni, és hogy ez csak a lakókra vonatkozik, vagy arra is akinek nincs szüksége szállásra.A fórum létrehozójától elnézést kérek, és reménylem, hogy Antail nem töröl ki ezért:S
Nefadar Közzétéve: November 15, 2003 Közzétéve: November 15, 2003 Es olyannak mennyibe kerulne akik ketten mennenek, de elegendo egy egyagyas szoba ? :wink: amugy ezt teljesen komolyan kerdezem akar milyen hulyen is hangzik
Mazsinó Közzétéve: November 15, 2003 Közzétéve: November 15, 2003 Darun:Mi arra gondoltunk ezt az összeget még a tanulók is ki tudják fizetni, ha másból nem akkor a zsebpénzükből, mert ez egy kivételesen jó ár a helyhez képest. Nap mint nap látom a fiatalokat Macdonaldsba járni ahol simán otthagynak 1000 Ft-ot, sőt tömik magukba a 300 Ft-os cheps-et zacskószám. Nekünk nem lenne baj ha máshol laksz, de mivel ott van a játék helye is, ezért furán jönne ki ha te csak bejárnál játszani. A másik fele, én ugy tudom (tapasztalatból) semmi sincs ingyen. Hidd el sokkal tutibb ott lenni a közösséggel egész végig. Kényelem, kaja és jó hangulat végig, mi kell ennél több. A pénzt össze lehet szedni, hétvégi diákmunkával (ha gondolod adok egy tel. számot hol érdeklődj, ha Pesti vagy), bolhapiacozással, papír, fém, üveg leadással, stb.-vel.Nefi:Ha külön szobát akarsz, akkor hívd föl a tájékoztatóban irt telefonszámot (az a vendéglőé) és kérdezd meg a szállás díját. Egyébként nem hangzik hülyén, mert mindenkinek van magánélete. Mi annak örülünk ha jöttök és igyekszünk, hogy minél jobban érezzétek magatokat.Mazsinó
Antail Közzétéve: November 15, 2003 Közzétéve: November 15, 2003 Üdv:A hely színvonalát azt kicsit a szívemre is veszem, mert már több mint 8 éve járok oda!http://www.fecskepalota.hu/vertesvendegloElnézést a nagy betútípusért, de nézzétek meg itt leszünk!Üdv:
d3st Közzétéve: November 15, 2003 Közzétéve: November 15, 2003 Na igen, az ár egy kicsit tényleg húzós, de remélem meg éri. Bár legalább 12 óra játék, szállás és táp 2 napra, azért nem olyan vészes.A második dolog, amit kérdezni akarok: Milyen karakterek hozhatók? Én egy Antissjáró Napfényharcost, vagy egy Noir pap és harcos ikerkasztút szeretnék (aki nem tudja mi az az antiss, akkor keressen fel egy papok paplovagok kiegészítőt, szerintem elég jó könyv, ráadásul hivatalos). Az előtörténetet remélem kitalálom addigra...Harmadik: Hogy jutok el a címre, ahová le kell adni a pénzt?
Mazsinó Közzétéve: November 16, 2003 Közzétéve: November 16, 2003 A 2 x 6 órás játékidőt csak a versenymodulra irtuk ki, amugy a tábor 3 és fél napjában sokkal többet lehet játszani. Nem akartuk kapkodva lemesélni a tábor fő modulját és hát a programok szabadságát is meg akartuk hagyni. Ha valamelyik csapatnál lassaban folyna a mesélés akkor is be lehessen fejezni a modult. De igyekszünk egy őssárkánnyal időben lezárni a modult. Az újonnan kiirt időpontig lehet behozni a pénzt, de ha tudod ne hagyátok az utolsó napokra. A Nyugatinál van az a cím, oda a kék Metróval lehet eljutni, a Deák térnél kell átszállni a piros Metróról. A Nyugatinál feljössz a 4-6-os villamos megállójánál és elindulsz a Baycsi Zsilinszki úton a Deák tér felé. Mész 300 métert és az első elágazásnál balra fordulsz. Figyelj, mert ez egy V elágazás és neked a túlsó szára kell, amely a Nagymező utca. Jobb kézről a második lépcsőházban vagyunk ez a 66-os szám, ott nyomd meg a Grafinéria feliratú csengőt. Sok sikert! Üdv. Mazsinó
d3st Közzétéve: November 16, 2003 Közzétéve: November 16, 2003 A karakterekről szeretnék kérdezni: a fő képességeket: erő+ilyenek szétosztani, vagy dobni kell?Mert ha mondjuk piszok nagy szerencsém van és az átlag dobott értékeim 15-16-os átlagúak, akkor ne higyjék rólam azt, hogy csaltam. Másrészt pedig a kasztokról kérdezném meg, hogy miket lehet hozni? Az oldalon lévőket gondolom igen?? Én egy antissjáró napfényharcost szeretnék, vagy egy noir pap és valami harcos ikerkasztút. De ahoz, hogy azokkal játszhassak, a mesélőnek ismernie kell a kasztot és az Antiss síkját (ez Noir síkja,
@huszár Közzétéve: November 16, 2003 Közzétéve: November 16, 2003 nekem is lenne egy kérdésem: akkor lehet a téli táborba khállal játszani, vagy nem????felőlem kerülhet +500 tp be is... :roll:
d3st Közzétéve: November 16, 2003 Közzétéve: November 16, 2003 Egy Noir papot mivel lehetne párosítani a realitás határain belül, úgy hogy valami harcos kikerüljön belőle, de még mindig nem válaszoltak a kérdésemre
Mazsinó Közzétéve: November 16, 2003 Közzétéve: November 16, 2003 Valakinek már elküldtem a játszható kasztokat, de most ide is megirom.A TT-ban játszható kasztok listája:Harcos (az összes Harcosok, barbárok kiegészítőben említett kaszt), Gladiátor*, Fejvadász, Lovag, Tolvaj, Bárd, Pap, Paplovag**, Harcművész, Kardművész, Boszorkány, Boszorkánymester, Tűzvarázsló (a kiegészítőkben lévők is), Varázsló, Barbár***, Amazon, Illuzionista, Szerzetes, Bajvívó, Sámán****.* Próbaként kívánjuk alkalmazni a Gladiátor kaszt feltápolását, hátha többen játszák mint eleddig. Az ÉP alapja 9, az Fp alapja 8 és a szintenkénti Fp-je k6+6. Figyelem, ez még nincs lektorálva ezért ideiglenesen csak a táborban játszható igy.** A Paplovagok kiegészítőkben lévő kasztokat még nem igazán vettük nagyító alá, ezért aki ilyen kasztot kiván indítani, az kérjük készítsen egy fentiekben leirt kasztot is.*** A barbár és a **** sámán kasztot is szeretnénk az új szemlélet szellemében tesztelni, ezért náluk a plusz mágiaellenálás, csak a náluk lévő sámán mágiával készített kegytárgyak viselésekor működik. Ha ezeket a kegytárgyakat elvesztik akkor megszűnik a mágiaellenállás. Minden szinten csak plusz egy ilyen mágikus tárgy lehet a karakteren. Pl. ha 4. szintű a barbár akkor + 16 van a mágia ellenállásra, a 4.szintű sámán pedig + 20-at kap a ME-ra. A szintenkénti plusz nem változik, csak a mibenléte.Kérünk mindenkit, ha teheti küldje el a kialkotott karakterét a szerkesztőség címére, hogy ezzel se menjen az idő a táborban. Az elköltött Tp mennyiséget kérjük tárgyakként megadni az átláthatóság kedvéért, ki mennyit költött egy tárgyra. Az előtörténeteket majd ott pontozzuk, mivel egy jó történetnek több idő kell.Jó munkát!Mazsinó
@huszár Közzétéve: November 16, 2003 Közzétéve: November 16, 2003 háááááááááttt fogós kérdés... noirhoz nem értek ... még de majd utána olvasok... szvsz a papokat csak ugy lehetne párositani, ha elveszitenének egy- két kül képességet, mert akkor szinte legyőzhetetlen lenne...én leginkább arra lennék most kiváncsi, h mehetek-e egy rendesne kidolgozott khál - fejvadásszal??olvastad már hogyan lehet karaktert csinálni??,
Mazsinó Közzétéve: November 16, 2003 Közzétéve: November 16, 2003 Ej @huszár, látom meg kell néznem ezt a khál fajt, mert nem tágítasz a kérdés mellöl. De ne remélj semmi jót. :wink: Mazsinó
d3st Közzétéve: November 16, 2003 Közzétéve: November 16, 2003 Hmm pontozva lesz az előtöri, akkor megizzasztom magam. Ez azt jelenti, hogy egy Napfényharcos mondjuk nem indulhat? ((((( (szerintem már az agyatokra megyek ezzel a NH-val, de az oldalatokon lévő NH-t valaki elnevezte Naptápharcosnak, ami szerintem hülyeség + ez nem a végleges állapot, a mágiája sokat változott [és bővült is pár szerény varázslattal általam ] másrészt kissé le lett butítva a kaszt maga) De én akkor is szeretném ha valaki engedélyezné Edit: Mazsinó: ha holnapra elküldöm az én változatú NH-mat :roll: , akkor megnézed, és ha nem találsz ellene hibákat, akkor lehetek azzal? Másrészt: a szabályokról: Csonkolás lesz? a sebzés járulék 14-es vagy 16-os erőtől kezdve lesz-e? 16-os feletti ügyesség esetén megvan-e a + támadás? kétkezes harc Mf esetén kap e a karakter bónuszokat vagy + támadást?
@huszár Közzétéve: November 16, 2003 Közzétéve: November 16, 2003 persze, h nem tágitok, mivel mindnki csak félre löki, mondván, h től ilyen, meg túl olyan... erre irtam egy rendesebb leriást, amit kiraktak, erre meg nem olvassa az aki miatt megirtam, mert azt mondta, h túl táp, és ezért nem játszható... csak hosszas könyörgésre... ok elismerem a hossza miatt lehet szidni, de igy már érthetőbbek... remélem legalábbis...ja és kivánccsi vagyok mindenki véleményére......
Mazsinó Közzétéve: November 16, 2003 Közzétéve: November 16, 2003 Hmm pontozva lesz az előtöri, akkor megizzasztom magam. Ez azt jelenti, hogy egy Napfényharcos mondjuk nem indulhat? ((((( (szerintem már az agyatokra megyek ezzel a NH-val, de az oldalatokon lévő NH-t valaki elnevezte Naptápharcosnak, ami szerintem hülyeség + ez nem a végleges állapot, a mágiája sokat változott [és bővült is pár szerény varázslattal általam ] másrészt kissé le lett butítva a kaszt maga) De én akkor is szeretném ha valaki engedélyezné Dolgozd ki a megadott paraméterek alapján, küld át és megnézem. Mindent a szerepjátszás érdekében! Mazsinó
d3st Közzétéve: November 16, 2003 Közzétéve: November 16, 2003 :shock: :? :twisted: Hehe, köszi! Otthon nagyjából kész van, de még dolgozom rajta )) THNXYZ!
@huszár Közzétéve: November 16, 2003 Közzétéve: November 16, 2003 nos ??,mazsinó mit szülsz hozzá....???
Nefadar Közzétéve: November 17, 2003 Közzétéve: November 17, 2003 Nefi:Ha külön szobát akarsz, akkor hívd föl a tájékoztatóban irt telefonszámot (az a vendéglőé) és kérdezd meg a szállás díját. Egyébként nem hangzik hülyén, mert mindenkinek van magánélete. Mi annak örülünk ha jöttök és igyekszünk, hogy minél jobban érezzétek magatokat.Mazsino: köszi szépen és mégegyszer bocsi a kérdésért. Ha lesz időm megkérdezem, mert én nagyon szeretnék elmenni, bár nagyon kétséges, hogy tudok e.
d3st Közzétéve: November 17, 2003 Közzétéve: November 17, 2003 Sajnálom. És milyen volt? Szokásos fehér fény meg minden? Szerintem annak is megvan a maga magyarázata, pld az agysejtek pusztulása meg minden, én is voltam már agyrázkódás után (már hármat is túléltem!! , de tényleg!, azóta vagyok ilyen hülye, és azóta ilyen gyenge a memóriám) elájulva és nem emlékeztem semmire egy bizonyos időre visszanézve csak a nagy fehér fényre, meg egy két képre teljesen máshogy, ahogy elmesélték. Ennyit tudok hozzáfűzni.
d3st Közzétéve: November 17, 2003 Közzétéve: November 17, 2003 Kérdés: Hányan jelentkeztek idáig? Miért számít a pontozás? Csak a győzelem miatt, vagy terveztek valami ajándékot is? Nem mintha szükségét látnám. Ja és Mazsi: várom a visszajelzésedet!
Darun Közzétéve: November 19, 2003 Közzétéve: November 19, 2003 Lithas!Na ja, de az érdekesség kedvéért én kb napi 400Ft-t eszek. Egyébként szeretnék én is menni, mer mongyuk van zsém, csak húzós lesz így karácsony előtt. Az előző idióta kérdésemér meg bocsi, de még nem voltam soha talin. Szal megpróbálok menni, pénteken megírom, ha megyek. Thx.Darun
Shalafi del Necro Közzétéve: November 19, 2003 Közzétéve: November 19, 2003 Üdv mindenkinek. Na szóval olvastam (és mit ne mondjak) tetszett ez a live szerepjáték ötlet, de mik a szabályok? Itthon én is szoktam ilyet nyomni (vagyis nagyon hasonlót) öcsémmel csak mi fa (jobb, vagy roszabb-kinek mi- napokon fém) fegyverekkel, aminek a vége persze szép foltok, de tök állat. Szóval lehet fegyvereket vinni meg minden, mert nekem van egy Bárdom. Öcsémmel már próbáltuk a kardja ellen, nagyon állat. :twisted:
Thapsshy Közzétéve: November 19, 2003 Közzétéve: November 19, 2003 Ha már itt tartunk, hogy live: www.ostromjatek.huJahh, kardokat meg tudok vinni.. többet is... Nem oylan rosszak, és még burkoltak is, szal a sérülés esélye kisebb... csak kesztyűt hozzon, aki akar...Üdv; Thapsshy
Gem Kapocs Közzétéve: November 19, 2003 Szerző Közzétéve: November 19, 2003 Naszóval.Ha a téli talin megfelelő lesz az időjáár, ott kipróbáljuk a MAGUS live eddig elkészült szabályait.A szabályokat majd ott mindenki elolvashatja.Aki szeretné kipróbálni a liv-ot annk ajánlom még a www.nexus.hu/legenda oldalt.Olvassátok át főleg a fegyereket, mert ott nagyon korrekten leírják hogyan kell elkészíteni egy fegyvert egy live harcra.
Mazsinó Közzétéve: November 19, 2003 Közzétéve: November 19, 2003 Kérdés: Hányan jelentkeztek idáig? Miért számít a pontozás? Csak a győzelem miatt, vagy terveztek valami ajándékot is? Nem mintha szükségét látnám. Ja és Mazsi: várom a visszajelzésedet! Már két csapatra való jelentkező van, meg mi szervezők. Igen tervezünk ajándékot is adni, hogy nagyobb legyen a versenyzési kedv. Három kategoriában lesz pontozás. Csapat szinten (ez a legkiemeltebb), legjobb szerepet játszó játékos és legjobb modul megoldó játékos. Tervezünk a tábor elött egy bevezető novellát irni. Mazsinó
Recommended Posts