Takeda Közzétéve: December 20, 2003 Közzétéve: December 20, 2003 Nem tudjátok véletlen hogy a nyári Rúna tábornak mennyi a költsége, mennyi ideig tart,mik a szolgáltatások... És mik a programok, mert szerintem nekem (nekünk) is megvan minden ahhoz hogy egy olyat de olcsóbbat rendezzünk.
Nefadar Közzétéve: December 20, 2003 Közzétéve: December 20, 2003 kik fognak meg odajonni a delihez, en majd oda megyek a baratommal egyutt, ha minden igaz mar fel es 3/4 10re.
Nefadar Közzétéve: December 21, 2003 Közzétéve: December 21, 2003 Ha vki vmit szeretne meg elintezni velem a taborral kapcsolatban az akkor telefonon keressen, a szamom: 0620/5158999. Elore is kocci mindnekinek.
d3st Közzétéve: December 21, 2003 Közzétéve: December 21, 2003 Én oda megyek Nefadar kisasszony... hmm nagyon rajtam van ez a chates hangulat... Akik voltak tudják mire gondolok, igaz GEMIKE? Hmm.. meg kéne csinálni a kaeim rendesen... Mazsi: remélem nem baj, ha a tábor elött egy nappal megy el... :roll:
@huszár Közzétéve: December 21, 2003 Közzétéve: December 21, 2003 ja igen ma talztam mazsinóval...kérdezzétek meg tőle, h mikor is???? én sajna nem tok menn erre a csetre, ellenben, ha valaki keresne, nem hinném, h túl soakn vannak ilyenek, akkor a webchat.rpg.hu n megtalál.... ott tok vitázni mindenkivel... :twisted: ja igen: én is a délihez medek majd, de az sajna még egy picit messze van...de már nem annyira... !!!ESS HÓ!!!ESS!!!!
d3st Közzétéve: December 21, 2003 Közzétéve: December 21, 2003 Hát ja, egy kis havacska nem ártana. Viszont így is gyönyörű kint az erdőben a táj, ma az volt reggelire. A reggeli program, fényképezés.
Antail Közzétéve: December 22, 2003 Közzétéve: December 22, 2003 Üdv! Már csak pár nap a táborig, nem kell félkni, gyorsan el fog menni. Az előzőkhöz lenne, egy kis kiegészítenivalóm. Nos, ha esik a hó az nem feltétlen jó nekünk, vagyis ha ottvagyunk akkor eshet, de nem biztos, hogy utána kijutunk onnan! Ezt azért tartsátok szem előtt! Szóval lehet, hogy a szilvesztert is ott töltjük! Üdv:
Gem Kapocs Közzétéve: December 22, 2003 Szerző Közzétéve: December 22, 2003 Hmmm... :twisted: :twisted: ESSS HÓÓÓÓÓÓ!!!Ó hatalmas hószellem, szabadíts kicsiny országunkra hatalmas hóviharokat.De persze csak miután megérkezett mindenki Gántra :twisted: Egyébként a nagy hó a Livenak se kedvezne.
Bahamuth Közzétéve: December 22, 2003 Közzétéve: December 22, 2003 Nekem lenne progim szilveszterre, de azért egy olyan baráti körben is jót lehetne bulizni! Akkor legyünk előrelátóak: Vigyünk sok piát!
Con Salamander Közzétéve: December 22, 2003 Közzétéve: December 22, 2003 szerintem nekünk minden pia kevés lenne. Tudunk hozni házi páleszt a hangulat kedvéért. Mondjuk szerintem nem mindig kell pia ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.
d3st Közzétéve: December 22, 2003 Közzétéve: December 22, 2003 Yeajj! Akkor van remény, hogy ottragadunk ÖRÖKRE!!!! És nem is kell menni iskolába, és életünk végéig (míg az utolsó embert is fel nem faltuk, mert ugye élelem az nem lesz annyi, hogy kitarthassunk....) M
Eleinor Közzétéve: December 22, 2003 Közzétéve: December 22, 2003 Sziasztok! Tudom, hogy a Talin én leszek az utolsó gondolatotok (vagy még az sem :cry: ), viszont én irigyen fogok rátok gondolni :cry: ... Kívánok Kellemes időtöltést mindenkinek UI:aztán nem "bántani"egymást, mert jajj ha megtudom :wink: ... Üdv.Eleinor
Con Salamander Közzétéve: December 22, 2003 Közzétéve: December 22, 2003 Én személy szerint nem igazán ismerlek, de majd gondolunk rád. Most már tuti...
Shalafi del Necro Közzétéve: December 22, 2003 Közzétéve: December 22, 2003 A piát nem vinni kell hanem majd akkor megvenni, mert magamat ismerve az első este elfogy mind, ha arra megy a játék. Mert ugyebár ahogy Sakespeare bácsi mondta: Inni, vagy nem inni Ez nem kérdés... vagy ezt én mondtam
d3st Közzétéve: December 22, 2003 Közzétéve: December 22, 2003 Hát Gemnek és nekem "megbeszélni" valónk van, tehát semmi nem igérhetek előre. Valszeg ő lesz az első, akit megeszünk, de még mielőtt elfogy a kaja... Bár nem lenne jó ötlet, mert rákot kapnánk, anyitt cigizik, meg májdaganatot, mert annyi a vére alkoholszintje, meg jól begógyulnánk a higítóról és akkor még nem besszéltem a többiről... Amúgy, köszi, igyekezni fogunk kellemesen időttölteni. És merry christmas! Necro: látom lélekrokonok vagytok Gemmel... alkeszek... :D
Darun Közzétéve: December 23, 2003 Közzétéve: December 23, 2003 Lithas!Antail: küldtem neked pm-et, de még nem jött rá válasz, kérlek olvasd el, mert sűrgős lenne. Esetleg tedd a választ ide, hátha másnak is kell.Darun
Antail Közzétéve: December 23, 2003 Közzétéve: December 23, 2003 Üdv!Nos mindjárt elérjük a szombatot.Van egy jó hírem valószínűleg olyasvalakik fognak plusszban eljönni majd a táborba kiket nagyon szerettek, de nem mondom el ki az, legyen meglepi!Továbbá ne számítsatok arra, hogy 18éven aluliakat kiszolgálnak alkohol tartalmú nedűvel! :evil: Nem piálni megyünk 4 napig, hanem magus tábor lesz! Ezt tartsátok szemelőtt! Megjegyzéseket nem kérek!Jó sokan leszünk a Déli Pályaudvaron! Lehetne egy új szlogenünk Hozzátok a nővéreteket is! Hogy jó sokan legyünk!Már csa k4 nap!!!üdv:
Thapsshy Közzétéve: December 23, 2003 Közzétéve: December 23, 2003 Antail : Timba ott lesz? Én nem leszek ott, ne örüljetek, pedig tuom, hogy nagyon szerettek!! Legalábbis a csetesek. Jahh, és azt a 18 éven alulit nem egyétek komoylan, tudtommal még se múlt el annyi... Szóval nincs mitől félnetek, mert minket kiszolgáltak a kocsmában (legalábbis Antail), aztán a Vértes vendéglőben Gemi is tudod d felhozni sört, ha jól tudom. Üdv; Thapsshy
Gem Kapocs Közzétéve: December 23, 2003 Szerző Közzétéve: December 23, 2003 Jól emléxel Tahpsshy majd megm,ondom a varázsszót amivel ki lehet kérni a sört meg mást is minden gond nélkül :wink: De tényleg nem kéne senkinek leinnia magt.Mondjuk napi 3-4 sör meg este valami tömény belefér annak aki bírja.
Takeda Közzétéve: December 23, 2003 Közzétéve: December 23, 2003 Eleinor: Ne aggódj van más is aki szeretne elmenni de nem tud. Most a szünetben föl kell magamra szednem egy perfekt német nyelvtudást, úgyhogy én nem merek sehova se menni.Kellemes Ünnepeket mindenkinek, és aki megteheti Jó Játékot :!:
Shalafi del Necro Közzétéve: December 23, 2003 Közzétéve: December 23, 2003 Milyen hülyeség, hogy nem szolgálnak ki? Csak van bolt vagy vmi ilyesmi, mivel vinni nem t'ok anyámék visznek fel Gántra... Na jó játék közben nem iszom de ha bulira kerül a sor akkor nem kímélem magam. De akkor kérem engem lekötözni. Nyugi másnap t'ok játszani, nem szokásom a másnap.
d3st Közzétéve: December 23, 2003 Közzétéve: December 23, 2003 Nos, mindenható adminunk: Antail úr nem iszem hogy beleegyezik az alkoholizálásba, legalábbis Gem elvtársaddal már kötöttek egy paktumot a dohányzásról és az italozásról a chaten. És ha nekem se szabad, akkor neked sem!
Shalafi del Necro Közzétéve: December 23, 2003 Közzétéve: December 23, 2003 Nem lételemem csak ha van rá alkalom meg társaság akkor miért ne? nem igaz?
Con Salamander Közzétéve: December 23, 2003 Közzétéve: December 23, 2003 Inni csak mértékkel és tartózkodással szabad:mérték a vödör.Tartózkodás az asztal alatt.De komolyra fordítva a szót, szerintem egy sör még nem árt. Az csak jobb hangulatot csinál. Meg én imádom az ízét is...
d3st Közzétéve: December 23, 2003 Közzétéve: December 23, 2003 Salamander: Hát a sört azt pont nem szeretem, de ilyenkor év végén azért én is eléggé alkoholizálós vagyok. Csak ne állj be amikor játszunk, meg utána sem, szerintem ez a lényeg.
Recommended Posts