Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Téli Tábor 2004 - Élménybeszámolói

Gem Kapocs

Recommended Posts

Közzétéve:

Nem tudjátok véletlen hogy a nyári Rúna tábornak mennyi a költsége, mennyi ideig tart,mik a szolgáltatások... És mik a programok, mert szerintem nekem (nekünk) is megvan minden ahhoz hogy egy olyat de olcsóbbat rendezzünk.

Közzétéve:

Én oda megyek Nefadar kisasszony... hmm nagyon rajtam van ez a chates hangulat... :D Akik voltak tudják mire gondolok, igaz GEMIKE? :D Hmm.. meg kéne csinálni a kaeim rendesen... Mazsi: remélem nem baj, ha a tábor elött egy nappal megy el... :D :roll:

Közzétéve:

ja igen ma talztam mazsinóval...kérdezzétek meg tőle, h mikor is???? :D:D:D

én sajna nem tok menn erre a csetre, ellenben, ha valaki keresne, nem hinném, h túl soakn vannak ilyenek, akkor a webchat.rpg.hu n megtalál....

ott tok vitázni mindenkivel... :twisted:

ja igen:

én is a délihez medek majd, de az sajna még egy picit messze van...de már nem annyira...

!!!ESS HÓ!!!ESS!!!!

Közzétéve:

Hát ja, egy kis havacska nem ártana. Viszont így is gyönyörű kint az erdőben a táj, ma az volt reggelire. A reggeli program, fényképezés.

Közzétéve:

Üdv!

Már csak pár nap a táborig, nem kell félkni, gyorsan el fog menni.

Az előzőkhöz lenne, egy kis kiegészítenivalóm.

Nos, ha esik a hó az nem feltétlen jó nekünk, vagyis ha ottvagyunk akkor eshet, de nem biztos, hogy utána kijutunk onnan! Ezt azért tartsátok szem előtt!

Szóval lehet, hogy a szilvesztert is ott töltjük! :lol:

Üdv:

Közzétéve:

Hmmm... :twisted: :twisted: ESSS HÓÓÓÓÓÓ!!!

Ó hatalmas hószellem, szabadíts kicsiny országunkra hatalmas hóviharokat.De persze csak miután megérkezett mindenki Gántra :twisted: Egyébként a nagy hó a Livenak se kedvezne.

Közzétéve:

Yeajj! Akkor van remény, hogy ottragadunk ÖRÖKRE!!!! :D És nem is kell menni iskolába, és életünk végéig (míg az utolsó embert is fel nem faltuk, mert ugye élelem az nem lesz annyi, hogy kitarthassunk....) M

Közzétéve:

Sziasztok!

Tudom, hogy a Talin én leszek az utolsó gondolatotok (vagy még az sem :cry: ), viszont én irigyen fogok rátok gondolni :cry: ...

Kívánok Kellemes időtöltést mindenkinek :)

UI:aztán nem "bántani"egymást, mert jajj ha megtudom :wink: ...

Üdv.Eleinor

Közzétéve:

Hát Gemnek és nekem "megbeszélni" valónk van, tehát semmi nem igérhetek előre. Valszeg ő lesz az első, akit megeszünk, de még mielőtt elfogy a kaja... Bár nem lenne jó ötlet, mert rákot kapnánk, anyitt cigizik, meg májdaganatot, mert annyi a vére alkoholszintje, meg jól begógyulnánk a higítóról és akkor még nem besszéltem a többiről...

Amúgy, köszi, igyekezni fogunk kellemesen időttölteni. És merry christmas!

Necro: látom lélekrokonok vagytok Gemmel... alkeszek... :D :D :D

Közzétéve:

Lithas!

Antail: küldtem neked pm-et, de még nem jött rá válasz, kérlek olvasd el, mert sűrgős lenne. Esetleg tedd a választ ide, hátha másnak is kell.

Darun

Közzétéve:

Üdv!

Nos mindjárt elérjük a szombatot.

Van egy jó hírem valószínűleg olyasvalakik fognak plusszban eljönni majd a táborba kiket nagyon szerettek, de nem mondom el ki az, legyen

meglepi!

Továbbá ne számítsatok arra, hogy 18éven aluliakat kiszolgálnak alkohol tartalmú nedűvel! :evil: Nem piálni megyünk 4 napig, hanem magus tábor lesz! Ezt tartsátok szemelőtt! Megjegyzéseket nem kérek!

Jó sokan leszünk a Déli Pályaudvaron! Lehetne egy új szlogenünk Hozzátok a nővéreteket is! Hogy jó sokan legyünk!

Már csa k4 nap!!!

üdv:

Közzétéve:

Antail : Timba ott lesz? Én nem leszek ott, ne örüljetek, pedig tuom, hogy nagyon szerettek!! Legalábbis a csetesek. ;)

Jahh, és azt a 18 éven alulit nem egyétek komoylan, tudtommal még se múlt el annyi... Szóval nincs mitől félnetek, mert minket kiszolgáltak a kocsmában (legalábbis Antail), aztán a Vértes vendéglőben Gemi is tudod d felhozni sört, ha jól tudom. ;)

Üdv; Thapsshy

Közzétéve:

Jól emléxel Tahpsshy :D majd megm,ondom a varázsszót amivel ki lehet kérni a sört meg mást is minden gond nélkül :wink: De tényleg nem kéne senkinek leinnia magt.Mondjuk napi 3-4 sör meg este valami tömény belefér annak aki bírja.

Közzétéve:

Eleinor: Ne aggódj van más is aki szeretne elmenni de nem tud. Most a szünetben föl kell magamra szednem egy perfekt német nyelvtudást, úgyhogy én nem merek sehova se menni.

Kellemes Ünnepeket mindenkinek, és aki megteheti Jó Játékot :!:

Közzétéve:

Milyen hülyeség, hogy nem szolgálnak ki? Csak van bolt vagy vmi ilyesmi, mivel vinni nem t'ok anyámék visznek fel Gántra... :(

Na jó játék közben nem iszom de ha bulira kerül a sor akkor nem kímélem magam. De akkor kérem engem lekötözni. Nyugi másnap t'ok játszani, nem szokásom a másnap.

Közzétéve:

Nos, mindenható adminunk: Antail úr nem iszem hogy beleegyezik az alkoholizálásba, legalábbis Gem elvtársaddal már kötöttek egy paktumot a dohányzásról és az italozásról a chaten. És ha nekem se szabad, akkor neked sem! :P:P:P:P:P

Közzétéve:

Inni csak mértékkel és tartózkodással szabad:

mérték a vödör.

Tartózkodás az asztal alatt.

De komolyra fordítva a szót, szerintem egy sör még nem árt. Az csak jobb hangulatot csinál. Meg én imádom az ízét is...

Közzétéve:

Salamander: :):D:P

Hát a sört azt pont nem szeretem, de ilyenkor év végén azért én is eléggé alkoholizálós vagyok. Csak ne állj be amikor játszunk, meg utána sem, szerintem ez a lényeg.

Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
  • Új...