Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Téli Tábor 2004 - Élménybeszámolói

Gem Kapocs

Recommended Posts

Ejjajj! Asszem ebböl egy hatalmas hogyishívják, olyan alkohol izé, amit a rómaiak csináltak, ettek ittak, kihányták, majd megint ittak lesz. Megvan, tivornya lesz! Azért inkább koncentráljunk a mágusra, mint ugye azt kéne, mert nem hiszem, hogy beállva is olyan jó a játék! Vagy másnaposan sem.

Link a hozzászóláshoz

Hát.. én úgy hallottam,hogy ott székel a helyi maffiavezetöség is... hogy is hívják ott a fönököt.... Ja megvan: PIRI néni! Legalábbis ez derült ki a többiek és a webrádió forrásából... Szóval nem lehetetlen, hogy ellát benneteket egy fröccsel, vagy valami keményebbel, egyébbként nem egy nagykorú lesz köztünk és öket még legálisan is ellátják akár, szvsz.

Salamander: jól beszélsz :P :P :P

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Szóval, már tényleg közel járunk, holnap után megyünk Gántra!! Gondolom már angyon várjátok!

Hozzatok ha nem akarjátok ott megvenni:

- Nasi

- Nasi

- Nasi

Mindenféle finomságot. :)

-

Előttünk már felderítőcsapat indul Dark Zalából Gántra felmérik a terepet, nehggy ellenséges erők ólálkodjaknak a környéken!

Ha még van kérdés nyugodtan tegyétek fel!

üdv:

Link a hozzászóláshoz

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Már csak miattatok megéri elmenni!!! Bele se merek gondolni, hogy mi lesz, ha még játszunk is... Nos miután megérkeztünk én szívesen beállok Gem százezredes úr, vagy Antail főfőTábornagy vezetése alá, és alá vetem magamat a parancsainak. Gem százezredes úrral meg ugye azért van némi taktikai megbeszélésünk az előtörténetek kapcsán. UGyanis a 2kmesen is ugyanazzal a karakterrel indulunk, csak 1. szinten és ugye a rendes mesén meg nem árt, ha tudunk egy-két dolgot egymásról!

Leléptem.

Link a hozzászóláshoz

Budapesti Krónikák

Pszi üzenetet fogtunk a napokban, miszerint Gánt térségében Világosvárból származó ork felderítőket láttak. A lehallgatás alapján egy nagyobb sereghez tartoznak. A had Vettbundából indult el, hogy meghiusítja az év utolsó nagy csapatösszevonását.

Kérek mindenkit, tartson ki az évvégsőkig! Utolsó reményként két nap múlva, tucatnyi kalandozót vezénylünk Gánt községbe a Zalai csapat megsegítésére.

A túlerő ellenére mi leszünk a jobbak, mert a morális szabály megsegít minket.

Éljen Gánt!

Éljenek a Kalandozók!

Éljen a szerepjáték!

Hajrá! Hajrá! Hajrá!

Jelentette:

Mazsinó, Pesti hírfordító

Link a hozzászóláshoz

Mazsinó úr, jó napot (estét)! Érdeklődni szeretnék, hogy mennyire fontos elküldeni a karaktereket a hadjárat megkezdése elött, ugyanis, csak holnapra töltődne fel elegendő pszi pontom ahhoz, hogy üzenhessem az adatokat, de lehet, hogy addigra ön, a mesterkém és hírszerző nem lenne képes fogni a dolgokat!

Link a hozzászóláshoz

Üdv

Naszóval nyomatékosítom még 1x a holnapi közös lejutást!

Üdv!

Szóval a csoportos lejutáshoz az adatok Budapestről:

A találkozó a budapesti DÉLI PÁLYAUDVAR pénztárai előtt található váróban. Ez elég nagy helység, de biztos megismerjük/itek egymást!

A Vonat 10:15 perckor fog indulni Székesfehérvárra, ezzel 11:44re érünk le. A jegy ára diákigazolvánnyal: 173 Ft, eme egyszerű irat nélkül: 532Ft!

Az út másfél órát vesz igénybe, megjegyzem gyorsan el fog menni.

-

Indulás: Budapest-Déli pu. 10:15 | Érkezés: Székesfehérvár: 11:44 | Menetidő: 1:29 | Távolság: 67 km | Árak : Diák: 173Ft, Teljesárú: 532 Ft.

-

Székesfehérváron Thapsshy fog mindenkire várni, nagy MAGUSos transzparenssel, hogy miután csatlakozott a csapathoz elkísérjen mindenkit a Buszállomásra, ami egy fertályóra gyaloglást von maga után.

A buszjegyet a buszon kell megvenni, ennek ára dákigazolvánnyal 80 Ft körül van. Eme okmány nélkül: kb 150 Ft.

A busz 12:25 perckor indul el Gántra.

Az út kb. fél óra! 13:00-ra már a Vendéglőben Fogunk ülni, a kinti fagytól védve.

-

Természeteseb más alternatív eljutási lehetőségek is akadnak, aki szeret inkább busszal menni, annak a népligeti buszpályaudvarról.

A cél mindenesetre Gánt, ezt a szót senki ne felejtse el!

A találkozó a DÉLI PU-n a pályaudvar pénztárai előtt. 9:45kor legkésőbb 10:00 ra mindenki próbáljon odaérni aki a csoporttal akar jönni!

A vonat 10:15 kor startol Székesfehérvárra!

Én ottleszek, ha valaki szeretne holnap meskeresni telefonon: 06-20-531-11-78 as számon elérhet!

Holnap találkozunk!

Üdv:

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
  • Új...