Gem Kapocs Közzétéve: December 23, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 23, 2003 Nana gyereke csak az ihat az én jelelétemben aki legalább olyan edzett mint én nem leszünk sokan ergo ha valaki kocsmába megy én megyek vele Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: December 23, 2003 Megosztás Közzétéve: December 23, 2003 figyu Gem Kapocs ez nagyon könnyen megoldható:átmegyek 1 másik szobába ahol te nem vagy jelen.. 8) de sztem se kéne segg részegnek lenni!!De 1-2 Sör belefér mert a sör az yó... De kocsmázni elmenni tök fölösleges me ahol leszünk az vehdéglő is :roll: vagy rosszul tudom :?: Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: December 23, 2003 Megosztás Közzétéve: December 23, 2003 de nem szolgálnak ki minket!!! a kocsmába meg igen! de szerintem vigyük a piát, mert az olcsóbb. Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: December 23, 2003 Megosztás Közzétéve: December 23, 2003 Ejjajj! Asszem ebböl egy hatalmas hogyishívják, olyan alkohol izé, amit a rómaiak csináltak, ettek ittak, kihányták, majd megint ittak lesz. Megvan, tivornya lesz! Azért inkább koncentráljunk a mágusra, mint ugye azt kéne, mert nem hiszem, hogy beállva is olyan jó a játék! Vagy másnaposan sem. Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: December 24, 2003 Megosztás Közzétéve: December 24, 2003 Hát szóval a tivornya is elképzelhető!! 8) :twisted: De sztem max az utolsó nap mert akko má úgyis mindegy 8) !!De tényleg nem adnak a vendéglőben?? :shock: Ezcsúny dolog!! :twisted: Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: December 24, 2003 Megosztás Közzétéve: December 24, 2003 Na ezt zárjuk le: tényleg NE a piáról szóljon a TT hanem a játékról. Majd aki elveszti a karakterét az bánatában ihat, aki meg nyer valamit az meg örömében ihat. a többi meg csatlakozhat az elöbbiekhez. Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: December 24, 2003 Megosztás Közzétéve: December 24, 2003 Hát.. én úgy hallottam,hogy ott székel a helyi maffiavezetöség is... hogy is hívják ott a fönököt.... Ja megvan: PIRI néni! Legalábbis ez derült ki a többiek és a webrádió forrásából... Szóval nem lehetetlen, hogy ellát benneteket egy fröccsel, vagy valami keményebbel, egyébbként nem egy nagykorú lesz köztünk és öket még legálisan is ellátják akár, szvsz. Salamander: jól beszélsz :P Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: December 24, 2003 Megosztás Közzétéve: December 24, 2003 Én egyszerűen viszek piát és kész!!! Ne kelljen ott venni Ki jön vonattal??? Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: December 24, 2003 Megosztás Közzétéve: December 24, 2003 nos a maffia vezér télleg ott székel, de szvsz lehet, h ott olcsóbb a pia, mint itt (pasten)... ha jól tudom, akkor egy korsó nem tom mejik fajta sör 180, v 220 ft küröl van.... Link a hozzászóláshoz
Thapsshy Közzétéve: December 24, 2003 Megosztás Közzétéve: December 24, 2003 Csak hogy tisztázzuk végre: Ha Gemet kiszolgálták, akkor midnenkit kiszolgálnak. Magyarán nem kell kocsmába mennetek, tudtok ott is inni!!! Értve vagyok? ezen ne veszekedjetek.Üdv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: December 24, 2003 Megosztás Közzétéve: December 24, 2003 Az rulz! Akkor minden rendben van! 8) Bár mint már kifejtettük nem az a célunk hogy hüjére igyuk magunkat...csak azé dumálunk róla mert yó téma...Különben és a helyi maffia vezér PIRI néni azért ugye nem olyan veszélyes met kicsit megijedtem!! Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: December 24, 2003 Megosztás Közzétéve: December 24, 2003 A piálást én úgy gondoltam, hogy mértékkel, meg teljesen játékon kívűl.Nem akarom magam kifárasztani szilveszter elött. :twisted: Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: December 25, 2003 Megosztás Közzétéve: December 25, 2003 Üdv! Szóval, már tényleg közel járunk, holnap után megyünk Gántra!! Gondolom már angyon várjátok! Hozzatok ha nem akarjátok ott megvenni: - Nasi - Nasi - Nasi Mindenféle finomságot. - Előttünk már felderítőcsapat indul Dark Zalából Gántra felmérik a terepet, nehggy ellenséges erők ólálkodjaknak a környéken! Ha még van kérdés nyugodtan tegyétek fel! üdv: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 25, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 25, 2003 Majd mi biztosítjuk a falut.Ha elleállást tapasztalun visszaverjük őket Nem kell félni gyereke.Mire ti odaértek már az egész falu, Piri nénivel együtt kezesbárány lesz :twisted: Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: December 25, 2003 Megosztás Közzétéve: December 25, 2003 Akkor elsődleges feladatuk a Zalaiaknak ha megérkeznek:A falu uralmának átvétele, majd kezdjétek el az élőholt sereget toborozni a temetőből. Mire mi megérkezünk, magas védeket emelni, és biztosítani az állásokat!Ha megérkeztünk mesteremmel, besegítünk mi is a temetőben!A központ a vendéglő! 8) Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 25, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 25, 2003 Értettem a parancsot 8) A csapatot kérem az irányításom alá helyezni, mivel jómagam rendelkezek a legtöbb ismerettel a helyről.Először a kocsmát és a temetőt fogjuk megostromolni.Ha ezeket bevettük, elfoglaljuk Piri néni fő erődítményét a vendéglőt. :twisted: Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: December 25, 2003 Megosztás Közzétéve: December 25, 2003 :D :D :D :D :D Már csak miattatok megéri elmenni!!! Bele se merek gondolni, hogy mi lesz, ha még játszunk is... Nos miután megérkeztünk én szívesen beállok Gem százezredes úr, vagy Antail főfőTábornagy vezetése alá, és alá vetem magamat a parancsainak. Gem százezredes úrral meg ugye azért van némi taktikai megbeszélésünk az előtörténetek kapcsán. UGyanis a 2kmesen is ugyanazzal a karakterrel indulunk, csak 1. szinten és ugye a rendes mesén meg nem árt, ha tudunk egy-két dolgot egymásról! Leléptem. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 25, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 25, 2003 Tnyleg Antail.Mazsi kalandjábanegyütt leszünk, vagy ott leszünk összemesélve?mer ez még mindig nem tisztázódott. Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: December 25, 2003 Megosztás Közzétéve: December 25, 2003 Budapesti KrónikákPszi üzenetet fogtunk a napokban, miszerint Gánt térségében Világosvárból származó ork felderítőket láttak. A lehallgatás alapján egy nagyobb sereghez tartoznak. A had Vettbundából indult el, hogy meghiusítja az év utolsó nagy csapatösszevonását.Kérek mindenkit, tartson ki az évvégsőkig! Utolsó reményként két nap múlva, tucatnyi kalandozót vezénylünk Gánt községbe a Zalai csapat megsegítésére.A túlerő ellenére mi leszünk a jobbak, mert a morális szabály megsegít minket.Éljen Gánt!Éljenek a Kalandozók!Éljen a szerepjáték!Hajrá! Hajrá! Hajrá!Jelentette:Mazsinó, Pesti hírfordító Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 25, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 25, 2003 Na gyerekek megvan a live alaptörténete Ezt pont jókor lökted be Mazsi Nagyon jó :twisted: Már csak a kedves Njkkal kell egyeztetnem :twisted: Nagyon jóóóóóóó Ezt szeretni fogjátok gyerekek :twisted: Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: December 25, 2003 Megosztás Közzétéve: December 25, 2003 Mazsinó úr, jó napot (estét)! Érdeklődni szeretnék, hogy mennyire fontos elküldeni a karaktereket a hadjárat megkezdése elött, ugyanis, csak holnapra töltődne fel elegendő pszi pontom ahhoz, hogy üzenhessem az adatokat, de lehet, hogy addigra ön, a mesterkém és hírszerző nem lenne képes fogni a dolgokat! Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: December 25, 2003 Megosztás Közzétéve: December 25, 2003 Az ostromra biztosítani tudok egy század Rackla lovast. Az én nagybecsü vezetésemmel.Tooma segítségével ELÕRE!!!!!!!!!!!Mikorra értek oda nehogy az én csapataimnak kelljen felvenni a harcot egy egész ork törzsel! De ha így alakulna Tooma megsegít minket. :twisted: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 26, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 26, 2003 Nem kell aggódnod.A Dark Zalai ülönítmény előreláthatólag 10 órára mr mindenképpen ott lesz.Mi majd védműveket emelünk az orkok ellen és majd onnan védjük a falut, miutábn átvettük a hatalmat.Az élőholtaskkal még az orkoknak is meggyűlik a bajuk :twisted: És nekünk egy egész temető áll majd a rendelkezésünkre :twisted: Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: December 26, 2003 Megosztás Közzétéve: December 26, 2003 Üdv Naszóval nyomatékosítom még 1x a holnapi közös lejutást!Üdv! Szóval a csoportos lejutáshoz az adatok Budapestről: A találkozó a budapesti DÉLI PÁLYAUDVAR pénztárai előtt található váróban. Ez elég nagy helység, de biztos megismerjük/itek egymást! A Vonat 10:15 perckor fog indulni Székesfehérvárra, ezzel 11:44re érünk le. A jegy ára diákigazolvánnyal: 173 Ft, eme egyszerű irat nélkül: 532Ft! Az út másfél órát vesz igénybe, megjegyzem gyorsan el fog menni. - Indulás: Budapest-Déli pu. 10:15 | Érkezés: Székesfehérvár: 11:44 | Menetidő: 1:29 | Távolság: 67 km | Árak : Diák: 173Ft, Teljesárú: 532 Ft. - Székesfehérváron Thapsshy fog mindenkire várni, nagy MAGUSos transzparenssel, hogy miután csatlakozott a csapathoz elkísérjen mindenkit a Buszállomásra, ami egy fertályóra gyaloglást von maga után. A buszjegyet a buszon kell megvenni, ennek ára dákigazolvánnyal 80 Ft körül van. Eme okmány nélkül: kb 150 Ft. A busz 12:25 perckor indul el Gántra. Az út kb. fél óra! 13:00-ra már a Vendéglőben Fogunk ülni, a kinti fagytól védve. - Természeteseb más alternatív eljutási lehetőségek is akadnak, aki szeret inkább busszal menni, annak a népligeti buszpályaudvarról. A cél mindenesetre Gánt, ezt a szót senki ne felejtse el! A találkozó a DÉLI PU-n a pályaudvar pénztárai előtt. 9:45kor legkésőbb 10:00 ra mindenki próbáljon odaérni aki a csoporttal akar jönni!A vonat 10:15 kor startol Székesfehérvárra!Én ottleszek, ha valaki szeretne holnap meskeresni telefonon: 06-20-531-11-78 as számon elérhet!Holnap találkozunk!Üdv: Link a hozzászóláshoz
Elátkozott Közzétéve: December 26, 2003 Megosztás Közzétéve: December 26, 2003 Üdvözletem mindenkinek Elnézés, hogy ide is bepó-fátlankodok de már egy ideje szemmel tartom a rendezvénnyel kapcsolatos infórmációkat és beszélgetéseket ezért "irígységgel" ám de jó utat és mégjobb szorakozást kívánok mindenkinek :!: Ui: huzzatok le hejettem is egy felest :wink: (De csak játékidőn kívűl) Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts