Fürge Disno Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 Azért valóban lehangoló volt még azelőtt elveszíteni a fegyvereimet mielőtt használhattam volna őket :cry: !! Pláne hogy nekem semmi felszerelésem nem volt csak a két abbit szablya és a sodronyig ami szintén abbitból volt tehát gyakorlatilaag ott maradtam 1 szál gatyábann fegyverek nuku!!! :cry: Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 Kösz mazsi! Azt a fejet külön fel kellett volna venni ahogy fürgéék néztek amikor közöltem velük, hogy az abbit láncos buzogányomnak nem lett semmi baja :twisted: (ugyebár a szent jelképek... :twisted: ). Egyépként ha az tönkremegy engem hazavágnak mert akkor nem tudtam volna varázsolni... De veled ellentétbe fürge én azért némileg felkészültem erre a helyzetre nekem voltak hajítóbárdjaim amiket még közelharcban is tudtam használni. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 Mondom a listát: (ár sorrendben)Alkyone: SEMMI. ( a varázstárgya 103 Mp-os volt...)Darun: SEMMI. (nem volt varázstárgya)Én: egy abbitacél sodronying (130 a) és egy abbitacél hosszúkard (személyre szabott, áldott, felszentelt fegyver, 120a) ez eddig 250 aranyNo meg eltünt a legjobb hajítóbárdom (1a...)Furge Disno: egy abbitacél sodronying (130 a), ami 8 éve volt meg neki, és két abbit-acél szablya (200a). ezek 10 éve voltak meg neki. és Valóban SEMMI más cucca nem volt. mert a karakter erre lett kispécizve, épp csak kicentiztem. (maradt 4 arany). Ja és ROLEX, a pittaros vadászkutyánk (10 a), aki azért ment be az erdöbe a gazdája, egy arel-pap és két félelf hívó szava ellenére mert csak. Ja és nem müködött az engedelmesség növények, az üzés átok erre a részre és a varázsló teleportja sem. meg a varázsló varázstárgya sem. azért mert CSAK.Ez 340 arany...@huszár: egy abbitacél sodronying (130 a), egy abbit-acél Khossas (110 a), egy lopakodás lábbelije és egy láthatatlanság köpenye ( kb 800 arany...). ez 1040 arany.Együtt 1630 aranypénz (Tp) nyi érték ment kárba....Azért mert CSAK. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 ami mégis caska legszebbb volt, h a bánya bejáratában, mikor még együtt voltak ott a harcosok egy 20Es fényfobbanás jött létre a varázsló jóvoltából... :shock: 8) kb 20-25 ember volt, és ebből kettő vakult meg, mikor is egy 20 láb sugarú körben MINDENKINEK meg kellett volna vakulnia...na ez a szép...és mér is??mert csak....de abból, h itt sajnáltatjuk magunkat, nem lessz semmmi, legközelebb mitrill cuccokkal megyünk.....punktum. :evil: :x Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 Azért az a fényrobbanást tényleg reálisan lehetett volna kezelni. Az én főnixemnek a tűzrobbanás varázslata hasolló képpen vakít. De az is igaz, hogy én megbizonyosodom, hogy mindenki a fényrobbanásba fog-e nézni. De, ha egy sereg szemben áll és egy nagy hatótávolságú, nagyerejű fénykitörés keletkezik, akkor minimum, hogy a sereg első sora megvakul... Szerintem így lenne reális a dolog... (ez csak egy vélemény)De, ha nem is vakulnak meg teljesen, akkor mondjuk k6 körre... Az én tűzrobbanásom 2k10 körre vakít. Aki a 10 méteres körzetben látta a robbanást az 25%-ban örökre megvakul. Ez a csapattársakra is vonatkozik... Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 Addigra meg erősödik a mágikus aura vagy mi :arrow: megint szívtok.De az tényleg nagy volt amikor tacsra vágta mazsino Bahamuth lángkardját.De ezt már leírtam.De 4 aranyból valami másik fegyvert is lehetett volna szerválni, vmi olcsót, vagy olyanhoz nem nyúl a karaktered? :twisted: .A aland "happy" andje a legjobb, de azt maj mazsi leírja. :evil: Végül azért mindent összevetve nagyon jó volt a kaland és a mi partink, én nagyon jól éreztem magam! Link a hozzászóláshoz
Alkyone Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 Bahamuth: És ebben az a legszebb, hogy beleöltem az összes manát a fénykitörésbe, és nem volt idő/lehetőség újra kivonni. Gondoltam hogy ezzel gallyra vágom a támadó katonák felét, és a többiek meg ledarálják a maradékot... Ez van... Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 visszaolvastam az utobbi 6-8 hozzászolást. hát mit mondjak..., nem kell enyire panaszkodni. egy kaland nem arrol szol(pláne egy versenymodul) hogy egy übertáp karival(ami fel van fullra fegyverezve, bár kiderült hogy még igy se eléggé) lehentelek mindenkit, ez arrol szol hogy végigmész a kalandon és megoldod, s ez sokszor nem a fegyvereden mulik. példa a nyári kalandmodulban egy 2 m hoszu vasrudat használtam(amit ugy találtam az egyik folyoson, hátha jo lesz valamire) s nem a mágikus fegyvereimet stb. ezzel a ruddal szabaditottam el valamilyen démont(sose derült ki mi volt az) s igy pusztitottuk el az ellenség fötáborát ill a fél szigetet(emlékszel sneer?). egy KM-nek nem kell mindig megmondania hogy miért nem sikerült az a varázslat vagy akcio amit elterveztetek. az is lehet e feladat része hogy rájöttök mi volt a sikertelenség oka s ez visz közelebb a megoldáshoz. ha majd igy gondolkodtok ti is, sokkal izgalmasabb lesz egy kaland... higgyétek el.Arrol a 20e fényvarázsrol ami csak 2 ellenséget intézett el: gondoltatok arra hogy a katonák nagy része csak illuzio is lehet amit nem vesztek észre? a fénykitörésbol egy mágus még mannát is nyerhetett hogy megerösitse az illuziot. vagy esetleg hallucinácio valami méregtöl, vagy pszi behatástol...szoval , csak igy tovább, elemezétek ki a kalandot, gondoljátok át hogy mit csinálnátok máshogy, tanuljatok belöle, s legközelebbi táborban még izgalmasabb lesz a party. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 nos, h a katonák valódiak voltak-e sajnaos nagyon hamar meggyőződhettünk...ellenben volt később egy komoly illuzió, ami katonákból állt...ja igen a legelején ugye ránk lőttek íjpuskákkal, meg elbántak két hús-vér ebmerrel, ezért gondoltuk naivan, ugy, h ők nem illúziók....ami a henetlést illeti, hát ja...ebbőll lehet a legtöbbet tanulni, nem a győzelembeől, hanem a vereségből, mert én legalábbis ugy gondolom, h ilyenkor az ember sokkalta jobban átgondolja, h mit is, hol rontott, vagy ronthatott el... Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 ja egen:mazsinó.?megkérhetnlek arra, h tedd ki valahova akaland modult,? csak az érdeklőés miatt...légyszives... Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 Szevasz Józsi!!!!!! Magad hozott minálunk, ne is menj te sehova! Bizony sokminden kivolt dolgozva a modulban. Olyannyira, hogy a rövid idő és a váltások alatt alig tudtuk követni az eseményeket. A modul végigjátszása során a találékonyságra voltunk kiváncsiak. Egy jó játékos nem esik kétségbe ha elveszti varázslatos felszerelését, hanem szerez másikat. :shock: A fényvillanás: Dobással szoktuk eldönteni hányan néznek éppen arra, mikor a villanás van. Sőt IQ próba is volt (ez már nálam), mert a varázsló jelezte a társaknak, hogy csukják be a szemüket. Na most ez elég feltünő, hogy az összes ellenfél közel egyszerre becsukja a szemét. :wink: Igy gyorsan a tapasztalt zsoldosok (majdnem kalandozók) is emigy cselekednek önállóan. A fémsisak adta árnyékot már ne is számoljuk. Jól mondja Bahamuth, hogy honnan tud figyelni a játékos az élet-halál küzdelemben a szembecsukás időzítésére? A lényeg az, véleményem szerint inkább állítsatok fel terveket bizonyos helyzetekre, hogy ki mit csinál a csapatban, mert ugy kevesebb baj érhet titeket. Mindentől függetlenül mindenki jól játszott mert alig néhány pont különbség volt a játékosok között. Mondjuk ha Darun elöbb átveszi az irányitást a csapatban, vagy Fürge Disno nem alszik a modul első felében.... Na de majd nyáron meglátjuk ki a jobbik! Ugye Józsikám?! :wink: Mazsinó Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Január 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 5, 2004 Mazsi,nekünk mikor meséli le valaki a kalandot?Elvileg sokat nem tudunk róla, amennyit meg igen, abban meg lehet változtatni.Kíváncsi lennék, hogy a mi anti-táp karijaink hogyan vészelnék át a kalandot.Igaz az aquir bárdomnak csak egyszer kellene énekelnie :mrgreen: Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Január 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 5, 2004 Izé, nem Cz voltam :wink: Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Január 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 5, 2004 üdv Mazsinó! Na hát végre ideértem, tudom elhuztam egyideig, de mentségemre legyen szolva kénytelen voltam egy öszvéren ideg "lovagolni"mivel gaz martalocok kinyirták a nemes paipámat. De végre itt vagyok és ITT IS MARADOK!!! Hát remélem összejön a nyári tali, s remélem olyan jo vagy még jobb lesz mint a tavalyi. Ott leszünk, ha nem akkor nem rajtunk fog mulni(igaz CZ?). mondjuk az már most felmerült bennem hogy milyen magus szerint fogunk játszani. tegnap olvastam a hivatalos oldalon(http://ynev.inomi.hu/) hogy feb végéig meg fog jeleni az uj Alapszabálykönyv( d20-as rendszer). Érdekes lesz... Természetesen a mi csapatunk fog nyerni. Remélem nem haragszol meg, de én személy szerint ki szeretnénk probálni majd másik KM-et is(Antaill, Palla, esetleg TheElef). Tesztelnénk öket meddig birják ellenünk(Dark Zala). eddig te birtad a legtovább, szegény Shadlex-et nagyon hamar kiakasztottuk és még a varázsloját is felobbantottuk.... Na egyenlöre ennyi, késöbb jövök... scylla Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 5, 2004 Mazsi,nekünk mikor meséli le valaki a kalandot?Elvileg sokat nem tudunk róla, amennyit meg igen, abban meg lehet változtatni.Kíváncsi lennék, hogy a mi anti-táp karijaink hogyan vészelnék át a kalandot.Igaz az aquir bárdomnak csak egyszer kellene énekelnie :mrgreen: Ez igaz, akik nem voltak ott azoknak mikor lesz lemesélve? Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Január 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 5, 2004 Ez igaz, akik nem voltak ott azoknak mikor lesz lemesélve? Nefi: szervezd le valamelyik hétvégére és jövök mesélni. De velem is egyeztess. M Link a hozzászóláshoz
Zeld The Morbid Pilgrim Közzétéve: Január 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 6, 2004 Üdv mindenki! Aki lemaradt a téli találkozóról biz bánhatja, "egész élvezhető volt" kicsit furcsa volt, hogy 3 km mesélt eccerre, nem lehetett igazán megismerni a stílusukat. De talán így jobb is, a km-eknek nem volt lehetőségük nagyon megutálni minket. Nekünk Shadlex mesélt kétszer, de minket túlzottan kímélt, nekünk nem sütött el semmi naftavetőt :shock: és szerintem roppant türelmes volt, egyszer se szólt közbe, amikor egy órán keresztül arról vitatkoztunk a ranil lovaggal, hogy hagyja a francba azt a tetves lovát! /tiszteletem D3ST / apropó a nyáriról még semmi előzetes elképzelés, hogy hol, és kb mikor lesz? Ha már írtatok róla ne kövezzetek, kezdő fórumozó itt :roll: Link a hozzászóláshoz
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 6, 2004 Tudjátok mire gondoltam: Ha már úgy is (mazsinó irta) sokan karácsonyi ajándéknak kapták a tábort, Nemsokára itt a húsvét :twisted: . Na mit szóltok :?: Nekem tetszik az ötlet :!: :!: :!: :!: :!: Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Január 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 6, 2004 azt, h sajna az a húsvét még nincs annyira közel, és sajna, ahogy látom, nem akar közelebb jönni se nagyon, ergó, én szerintem kivehetne mindenki magának három nam "szabadságot"...orvosi igazolással beteg, vagy mittom én...és... Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Január 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 6, 2004 Ne feledjétek, márciusban ott lesz a MOM parkban rendezett Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: Január 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 7, 2004 Ehh, köszi Zeld! :D Ott nem hagytam volna a lovamat, még jó hogy eszembe jutott, miután beértünk a bányába, hogy a természet akármicsodálásával be tudom hozni... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Most hepi vagyok. JAh és ki fényképezett a táborban? Vagy kinek vannak meg a képek, mert az a chaten dccn elküldhetné, vagy emailben, csak valahogy kerüljenek hozzám. Jó lenne. 8) Link a hozzászóláshoz
Fürge Disno Közzétéve: Január 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 7, 2004 Figyu d3!!Én garázdálodtam ott mindenfelé a fényképezővel...csináltam is vagy 100 képet amiből 25-30 ami jo a többi csak átlagos...Már írtam Antail-nak és ha minden jol megy kiteszi majd az oldalra...asszem.. 8) Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: Január 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 7, 2004 Jajaja, rád emlékszem... ott "csíteltél"... ahogy azt valamelyik srác mondta modul közben. Jó lenne, ha lennének képeim, mert mindenkinek mesélem, hogy milyen jó volt és mindenki mondja, hogy vigyek neki képet, meg hogy legközelebb ő is jönni akar. Link a hozzászóláshoz
Zeld The Morbid Pilgrim Közzétéve: Január 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 7, 2004 Hmm, na mindegy a fő, hogy meglett a lovad, jól is jött amikor hősiesen berontottál a szertartásra, kár hogy telibe kaptak egy villámmal, és teljesvértben voltál te is meg a lovad is képeket én is díjaznám, barátaim szerint túl sokat beszéltem a találkozóról, ha csak szóba hozom már morognak, ehh, ők ezt nem érthetik Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts