Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Hivatalos hírek a táborral kapcsolatban


Recommended Posts

Úgy látom, hogy az idei kiírás több apró dologban is különbözik a szokásostól (bár első ránézésre nagyon hasonló a megszokotthoz).

Pl lehet étkezés nélküli verziót is kérni. Meg a számlaszám ezúttal nem BN, hanem HZ neve alatt van. Ésatöbbi. ;)

Ami egy kérdésem lenne: "Szállás: Schlossberger kastély 6 ágyas szobáiban ", ez azt jelenti, hogy idén csak 6 ágyas szobáink lesznek, vagy a szokásos 6-8-10 ágyas szobák lesznek?

Link a hozzászóláshoz

Aki úgyérzi, befizette a pénzt, és nincs a befizetett listán, vegye fel velem a kapcsolatot!

Aki beírta magát valamelyik csapatba, de még nem fizette be a táborpénzt, vegye fel velem a kapcsolatot!

Mindenki más, aki úgy érzi, hogy valami nincsen vele rendben vegye fel velem a kapcsolatot.

Köszönöm,

Zoltán

Link a hozzászóláshoz

A következő embereknek nincs még csapatuk:

Tsoppie

Tsoppike

Sracsa

Darun

Karashu

Updated: időközben csapatba szerveződött:

Atvy Mordur

Frosty

Fenix

Mandarin

Big Mac

Tessék csapatba szerveződni, vagy hétvégén mi szervezzük (esetleg sorsoljuk?) meg az összeállításokat és nem lesz választási lehetőség.

A következő emberek befizetése nem érkezett még meg

Manndil

Dave

Alina

Utóbbi 3 fő azonnal vegye fel velem a kapcsolatot.

A tábor létszáma már betelt, további jelentkezéseket nem fogadunk. (Annak ellenére, hogy a befizetettek listán nincs még mindenki rajta.)

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Az előző hozzászólásból tisztán látszik, hogy már csak 5 ember maradt, akinek nincsen csapata:

Tsöppie

Tsöppike

Sracsa

Darun

Karashu

Ez szervezői közreműködés és isteni beavatkozás nélkül jött ki így, egész egyszerűen mindenki más már csapatokba szerveződött rajtuk kívül. Túl sok variáció nincsen. Õk a kilencedik csapat.

Kérjük vegyétek fel egymással a kapcsolatot, írjátok ki magatokat még a héten a Csapatok közé egy választott csapatnévvel.

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Befejeződött a titkos rituálé egy újabb fázisa, sötét, mágikus felhők gyülekeznek Selyp felett...

Beteltünk és elrendeződtünk szépen. Megvan mind a 10 csapat, mind a 10 KM.

A Kalandmesterek nevében a következő lehetőséget ajánljuk a Játékosoknak:

Minden csapat - ha szeretne - megjelölhet korlátlan számú KM-et, akivel szívesen játszana. Teendő:

:arrow: küldjetek egy emailt az nyt2009@kalandozok.hu emailcímre minél hamarabb, de maximum 1 héten belül (határidő: június 16. éjfél)

:arrow: email tartalma legyen: csapat neve + akárhány, de legalább kettő KM neve / nickje, aki szerintetek passzol hozzátok (jól mesél / mindig van nála ropi / szépek a szemei / stb).

Amelyik csapat jelöl meg KM-eket, azoknál megpróbáljuk úgy szervezni, hogy a megadott nevek közül legalább 1-el összejöjjön. Ezt nyilvánvaló okokból nem tudjuk garantálni:

:arrow: pl. ha mindenki beírja Magyar Gergelyt, akkor sem tud mindenkinek mesélni

:arrow: pl. ha senki nem ír be TAO-t, akkor is mesélni fog valakinek :twisted:

:arrow: pl. minden csapat számára akad olyan KM, akit nem is ismer, és ilyenkor általában azt választja, hogy nem jelöli be (pedig az adott KM attól még lehet, hogy passzol a csapathoz)

A megjelölés nem kötelező, csak lehetőség. Amelyik csapat 1 héten belül nem küld emailt a megadott címre, úgy vesszük, hogy nem kíván megjelölni KM-eket.

Javaslat annak, aki küld emailt: minél többet jelöltök meg, annál jobb eséllyel kaptok a választott halmazból. Tehát mondjuk, ha 4 olyan KM van, akivel szívesen játszanátok, akkor ne csak a 2 legkedvencebbet írjátok be, hanem mind a 4-et.

Amelyik csapat nem tud legalább 2 KM-et megjelölni, az valószínűleg nem ismeri a KM-eket eléggé, így inkább ne küldjön emailt (az olyan emaileket, amik nem jelölnek meg legalább 2 nevet, figyelmen kívül hagyjuk). Minden csapat 1 db emailt küldjön (ha többet küld, és nem tökéletesen egybevágóak, akkor figyelmen kívül hagyjuk őket).

KM-ek listája:

Andoron

Antail

Batka

Daru

Felon

Magyar Gergely

TAO

Tetra

Tybycsoky

Zarmin

Kérünk titeket, hogy ne lássatok ebben többet, mint ami valójában: egy pozitív irányú, de semmilyen következményt nem vállaló kezdeményezést. Szinte biztos, hogy nem tudjuk úgy osztani a KM-eket, hogy MINDEN csapatnak az jusson, akit bejelölt, hiszen kicsi az esély arra, hogy a csapatok olyan halmazokat állítottak össze, hogy található rá olyan elosztás, amely minden halmazból lefed egy embert. De azért megnézzük, és a lehetőségekhez képest összehozzuk, amit lehet.

Üdv

Kalandmesterek

update1: A levelek beérkezési sorrendje nem számít.

update2: Amennyiben jelöltök KM-et, MINIMUM 2 KM-et kell. De minél többet jelöltök, annál jobb esélyetek van arra, hogy tényleg közülük kaptok.

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

A karakterek és előtörténetek beküldési határideje tegnap lejárt. Többségében megérkeztek az anyagok. Visszajelzés mindenkinek lett küldve. Aki küldött be valamit, de nem kapott visszajelzést, annak a beküldött anyagát nem kaptuk meg!

A 10 csapatból 9 küldött be (teljes, vagy kevésbé teljes) anyagot.

A következő csapatok anyagai (minimális) késéssel érkeztek, emiatt (minimális) büntetésben részesülnek majd:

- RH+

- Raehur Szentjei

- La Cosa Nostra

- Hétarcú Bajnokai

- Chutzpah

A következő csapattól SEMMIT nem kaptunk:

- AzbesztKecskék - MEGÉRKEZETT

A következő csapatoktól csonka anyagot kaptunk:

- Raehur Szentjei: hiányzik Dave karaktere és előtörténete

- Chutzpah: csak előtörténetet kaptunk, karaktereket nem - MEGÉRKEZETT

- Rizikófaktor: Ulmikukac előtörténete nem érkezett meg - MEGÉRKEZETT

- A visszatérők: Hókusz előtörténete hiányzik - MEGÉRKEZETT

A beküldött anyagok minőségét, esetleges elszámolásait, stb még NEM, csak az anyagok megérkezését ellenőriztük.

A héten át is olvassuk az anyagokat, és legkésőbb jövőhéten mindenki kap valami visszajelzést. A visszajelzés tartalma csupán annyi lesz, hogy tökéletesen elfogadjuk-e úgy a karaktereket, ahogy vannak, vagy valamilyen okból - veletek egyeztetve - módosítást szeretnénk rajta, pl.: elszámolás miatt, konzisztencia miatt, büntetés miatt.

Akinek hiányossága van, kérjük minél hamarabb pótolja (a büntetés csökkentésének érdekében).

A büntetéssel kapcsolatban ismét megerősítjük:

- Lesz. Nem csak legenda. Akinek a beküldött anyaga már június 22-én, vagy később érkezett / érkezik meg, az érintett ebben.

- Mértéke egyenesen arányos a késés mértékével.

- Pontos mibenléte csak az érintettek számára derül ki, csapatra, illetve JK-ra szabott. A karakter- és csapatkoncepciótokat a tervek szerint nem zavarja meg, elsősorban felszerelés-vesztésben, esetleg örökletes betegségben, rosszakarói nyavalyában, illetve más kellemetlenségben nyilvánul meg. A nagyon nagy későknek viszont a teljes testi épségéért sem vállalunk felelősséget.

Akinél már tudjuk, hogy mennyit késett (mivel már pótolta a hiányosságokat), azok a következő visszajelzéssel együtt a büntetésükről is értesítjük majd.

Köszönjük mindenkinek, aki időben beküldte az anyagait, és várjuk a késők mihamarabbi pótlását!

Üdv

A KMek

updated: 03-Jul 16:57

Link a hozzászóláshoz

A modul egyelőre nem lesz publikusan letölthető, azonban bármely táborlakónak szívesen kiadjuk pdf formátumban. Akit érdekel, dobjon egy pszi üzenetet nekem az email-címével, és elküldöm neki a modult.

Még mindig lehet kérni pm-ben a modulokat. Emailcímet írjátok bele szintén. Ajánlott valami komolyabb szerveren csücsülő postafiókot mondani (freemail, vipmail, és citromail szerver az eddigi tapasztalatok szerint visszadobja a 10 megánál nagyobb pdf-et).

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...