Darun Közzétéve: Július 8, 2009 Közzétéve: Július 8, 2009 Líthas! Elnézést a késésért! Megküldtem a szükséges adatokat, továbbá mellékeltem még az egyik karakter update-elt karilapját, mivel a Pszi miatt nem jött a megadott TP-ből. (bár még mindíg nem értem, miért ragaszkodtatok ahhoz hogy olyasmiért fizessünk ami nincs, de így még táposabb lett a kari) Remélem rendben lesznek így a karakterek és akkor mindenkinek elküldhetem végre a sajátját egy nagy pipával! Darun
TAO Közzétéve: Július 8, 2009 Közzétéve: Július 8, 2009 Líthas!Elnézést a késésért! Megküldtem a szükséges adatokat, továbbá mellékeltem még az egyik karakter update-elt karilapját, mivel a Pszi miatt nem jött a megadott TP-ből. (bár még mindíg nem értem, miért ragaszkodtatok ahhoz hogy olyasmiért fizessünk ami nincs, de így még táposabb lett a kari) Remélem rendben lesznek így a karakterek és akkor mindenkinek elküldhetem végre a sajátját egy nagy pipával! Darun Szia Darun, Mivel ez már csak utólagos kis javítás volt, semmi gond a "késéssel". A lovag pszijével nem is volt semmi gond, nem kellett fizetni érte (nem is mondtunk ilyet...). Ment a bővebb válasz az emailedre. Üdv TAO
Darun Közzétéve: Július 15, 2009 Közzétéve: Július 15, 2009 Líthas!Van még így utólag egy egyértelműnek tűnő dolog, amit azért megemlítenék. Válaszolni csak akkor szükséges ha tévedek. Ha nem rendelkezik a karakterem a Pszi-hez szükséges képességekkel, akkor hiába kapja meg a kari x.szinten, mivel nem nincsenek meg a használatához szükséges feltételek, így nem tudom alkalmazni, márpedíg ha nem tudom alkalmazni akkor nyilván tanulni sem tudom/nem érdemes, vagyis nem vagyok Pszi használó és nem kell kifizetnem az 500Tp-t, mivel nem rendelkezem a képzettséggel. Ilyen esetben az történt, hogy mivel a magus szabályai szerint adott szinten felvetetik veled a pszit, ezért azt egykoron tanultad, csak egy balszerencsés baleset következtében bekövetkezett amnézia hatása miatt immáron nem tudod használni. Természetesen az 500 tp levonás jár. Líthas! Ezért számoltam át még egyszer. És utólag már bajos lett volna módosítani. De akkor marad az eredeti. (bár így utólag... ) Darun
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés